Νέα

Τρακάρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lastmoican
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε παιδιά, έχω μια απορία.
Έγινε μπροστά μου τρακάρισμα και σταμάτησα πραγματικά στην τρίχα από την μπροστινή μου.
ΔΕΝ την χτύπησα καθόλου!
Αυτή βρήκε από το νούμερο του αυτοκινήτου εμένα και με πήρανε από τη ληζινγκ εταιρία και με ρωτούσανε τι έγινε.
Αυτή υποστηρίζει πως της έφυγε ένα πλαστικό από πίσω κατά τη σύγκρουση.
ΔΕΝ την ακούμπησα καθόλου, γιατί σταμάτησα και κοίταξα!!
Τι μπορεί να κάνει αυτή; και τι μπορώ να κάνω εγώ;

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Ρε παιδιά, έχω μια απορία.
Έγινε μπροστά μου τρακάρισμα και σταμάτησα πραγματικά στην τρίχα από την μπροστινή μου.
ΔΕΝ την χτύπησα καθόλου!
Αυτή βρήκε από το νούμερο του αυτοκινήτου εμένα και με πήρανε από τη ληζινγκ εταιρία και με ρωτούσανε τι έγινε.
Αυτή υποστηρίζει πως της έφυγε ένα πλαστικό από πίσω κατά τη σύγκρουση.
ΔΕΝ την ακούμπησα καθόλου, γιατί σταμάτησα και κοίταξα!!
Τι μπορεί να κάνει αυτή; και τι μπορώ να κάνω εγώ;

μαρτυρες υπαρχουν?

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Εφοσον δεν υπαρχει καποιο σημαδι στο δικο σου αυτοκινητο,και επισης δεν υπαρχει καποιος μαρτυρας που να επιβεβαιωσει οτι ακουμπησες το αυτοκινητο της δεν τρεχει τιποτα Επιπλεον εφοσον απομακρυνθηκατε απο το ατυχημα και οι δυο  χωρις να καλεσετε την τροχαια η να κανετε αμοιβαιες δηλωσεις το συμβαν θεωρειται ως μη γενομενο και αστην να ψαχνει για πλαστικα και παπαριες

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.349
Πόντοι
606
Αμα πεσεις σε τρελλη και εχει ορεξη για δικαστηρια... :shit: μεσα...

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιτα, αυτή σταμάτησε πίσω από έναν τον οποίο μάλλον εκείνη χτύπησε μπροστά της.
Αυτή πήρε το νούμερό μου. Τώρα, άμα θέλει κάποιος να βρει μάρτυρες, βρίσκει τρακόσιους. Κι εγώ βρίσκω 10 νοματαίους από εδώ και λέω πως ήτανε εκεί και το είδανε...τι να λέει αυτό.
Τροχαία πάντως δεν ήρθε.
Και επίσης εγώ δεν έχω το παραμικρό σημάδι από εκείνη.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν παιζει περιπτωση να ειναι τοσο τρελη αυτη πιστευω ωστε για ενα πλαστικο να παει δικαστικως για να παρει τα λεφτα μετα απο δυο χρονια κι αν τα παρει ποτε!Απο τη στιγμη που δεν καταγραφηκε το συμβαν απο την τροχαια στα αρχιδια σου!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν παιζει περιπτωση να ειναι τοσο τρελη αυτη πιστευω ωστε για ενα πλαστικο να παει δικαστικως για να παρει τα λεφτα μετα απο δυο χρονια κι αν τα παρει ποτε!Απο τη στιγμη που δεν καταγραφηκε το συμβαν απο την τροχαια στα αρχιδια σου!

πες ότι έκανε όπισθεν στον πανικό της...και σε χτύπησε......
Τρέλλα αυτή τρέλλα και συ και τελειώνει το παραμύθι..........

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
κοιτα, αυτή σταμάτησε πίσω από έναν τον οποίο μάλλον εκείνη χτύπησε μπροστά της.
Αυτή πήρε το νούμερό μου. Τώρα, άμα θέλει κάποιος να βρει μάρτυρες, βρίσκει τρακόσιους. Κι εγώ βρίσκω 10 νοματαίους από εδώ και λέω πως ήτανε εκεί και το είδανε...τι να λέει αυτό.
Τροχαία πάντως δεν ήρθε.
Και επίσης εγώ δεν έχω το παραμικρό σημάδι από εκείνη.

κοιτα αν σε ξαναπαρουν τηλεφωνο να εισαι ευθυς του "στυλ" μη με ξαναενοχλησετε με ΑΟΡΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....

και μαλλον ,οτι, εισαι ετοιμος για αγωγη-εκβιασμος-συκοφαντικη δυσφημιση κ.α.......ορεξη να εχεις δηλαδη

κοινως στ' ΑΡΧΙΔΙΑ σου........... :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα αν σε ξαναπαρουν τηλεφωνο να εισαι ευθυς του "στυλ" μη με ξαναενοχλησετε με ΑΟΡΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....

και μαλλον ,οτι, εισαι ετοιμος για αγωγη-εκβιασμος-συκοφαντικη δυσφημιση κ.α.......ορεξη να εχεις δηλαδη

κοινως στ' ΑΡΧΙΔΙΑ σου........... :sunglasses:
υπάρχει καλύτερος τρόπος. Πες να στείλουν πραγματογνώμονα να δει ότι το αμάξι είναι οκ και να της πουν να πάει να γαμηθεί.......

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
υπάρχει καλύτερος τρόπος. Πες να στείλουν πραγματογνώμονα να δει ότι το αμάξι είναι οκ και να της πουν να πάει να γαμηθεί.......

ΟΧΙ ρε συ ετσι θα δειξει οτι ΚΑΤΙ εχει γινει μεταξυ τους και υιοθετει το ΑΟΡΙΣΤΟ γεγονος.......

στην παλαβη αυτη στην παλαβη και αυτος ........

μη δωσεις θαρρος στον "χωριατη" που λεμε...... :sunglasses:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
εμενα μ τυχε να ειμαι με ενα φιλο μου με ενα audi tt  και να βγαινουμε απο ενα παρκινγκ και ενας μ@@λακας με ενα nissan xtrail να λεει οτι τον χτυπησαμε και τον γρατζουνισαμε...φυσικα ελεγε ψεματα και μας παροτρυνε να κανουμε μια φιλικη δηλωση και να τελειωνουμε χωρις να μπλεκουμε..φυσικα πηρε τα @@δια μας.η πλακα ειναι οτι η γρατζουνια του ηταν στο 1.30 μετρο και το audi ειχε υψος ολο και ολο τοσο!!εψαχνε να φτιαξει το αυτοκινητο του ο τυπος....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμενα μ τυχε να ειμαι με ενα φιλο μου με ενα audi tt  και να βγαινουμε απο ενα παρκινγκ και ενας μ@@λακας με ενα nissan xtrail να λεει οτι τον χτυπησαμε και τον γρατζουνισαμε...φυσικα ελεγε ψεματα και μας παροτρυνε να κανουμε μια φιλικη δηλωση και να τελειωνουμε χωρις να μπλεκουμε..φυσικα πηρε τα @@δια μας.η πλακα ειναι οτι η γρατζουνια του ηταν στο 1.30 μετρο και το audi ειχε υψος ολο και ολο τοσο!!εψαχνε να φτιαξει το αυτοκινητο του ο τυπος....
ε ρε μαλακία που δέρνει τον έλληνα........

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ουσία είναι πως με σύγχισε η καριόλα.
Και η πλάκα είναι πως δεν ξέρω τελικά αν χτύπησε και με τον μπροστινό της και πήγαινε ίσως να τα φορτώσει όλα σε μένα που ήμουνα από πίσω....
Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή μπορεί να ασχολείται με επάγγελμα παρεμφερές και να ξέρει να "φορτώνει".
Τέλος πάντων..από αύριο διακοπές...άμα θέλει ας έρθει να με ψάξει...

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν θες μια συμβουλή .. κάντης δήλωση να ξεμπερδεύεις. Αν ήμουν εγώ στη θέση της θα σε πήγαινα στα δικαστήρια κ θα κέρδιζα γιατί ήσουν από πίσω. Αυτά τα περί τρίχας, είναι του κώλου!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Μην ασχοληθεις καθολου. αυτη θα παρει τηλ στην ασφαλιστικη σου θα ζητησει πραγ/να , οταν απο την ασφαλιστικη δουν οτι δεν εχουν δηλωση, θα σε παρουν τηλ να σε ενημερωσουν. εσυ πες τι εχει γινει και απο εκει και περα οτι σου πουν απο την ασφαλιστικη σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν θες μια συμβουλή .. κάντης δήλωση να ξεμπερδεύεις. Αν ήμουν εγώ στη θέση της θα σε πήγαινα στα δικαστήρια κ θα κέρδιζα γιατί ήσουν από πίσω. Αυτά τα περί τρίχας, είναι του κώλου!

καλά μωρή..... μέχρι και στο μπουρδέλα μπήκες για να σου φτιάξουν το αυτοκίνητο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατί ρε φίλε να της κάνω δήλωση; Αφού δεν την χτύπησα!!
ένας λόγος παραπάνω...θα την τραβήξω δικαστήρια αν θέλει μόνο και μόνο επειδή έχει άδικο. Αν γουστάρει να κάνει έξοδα και να μην πάρει και τίποτα ....δικαίωμά της. Υπόψην, υποστηρίζει πως της έριξα ένα πλαστικό από πίσω (δεν ξέρω τι σκατά μπορεί να εννοεί με αυτό το πλαστικό). ΔΕΝ την ακούμπησα!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
παρε τηλ την ασφαλιστη σου και την δικη της να στειλουνε πραγματογνωμονα αλλα πες την οτι αν δεν αποδειχθει οτι σε τρακαρα θα σε παω δικαστηρια γιατι σε αλλη περιπτωση αν το παραδεχτεις οτι ακουμπησες θεωρειτε καραμπολα και πληρωνει ο τελευταιος ολους αρα εσυ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατί ρε φίλε να της κάνω δήλωση; Αφού δεν την χτύπησα!!
ένας λόγος παραπάνω...θα την τραβήξω δικαστήρια αν θέλει μόνο και μόνο επειδή έχει άδικο. Αν γουστάρει να κάνει έξοδα και να μην πάρει και τίποτα ....δικαίωμά της. Υπόψην, υποστηρίζει πως της έριξα ένα πλαστικό από πίσω (δεν ξέρω τι σκατά μπορεί να εννοεί με αυτό το πλαστικό). ΔΕΝ την ακούμπησα!
μήπως εννοά στράπον;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom