Επισκέπτης
Θα τους γαμησουμε επιτελους τους τουρκοφλωρους?ή καθε μερα θα μας τα ζαλιζουνε τα ουμπαλα?αντε γαμωτουρκοι,μογγολοκαταγωγοφατσες!
εγω λεω να γαμησουμε τις τουρκαλεςπέστα!! γαμω την πουτανα την τουρκια
εγω λεω να μαζεψουμε ολους αυτους τους <<μαγκες>> που τα εσπασαν χτες στο μνημειο του Αγνωστου στρατιωτη και να συγκροτησουμε με αυτους μια ομαδα κρουσης.Για να δουμε ολοι αυτοι θα εχουν τα ιδια αρχιδια και με τους Τουρκους η θα λακισουν ενας ενας.Εκει φαινεται η μαγκια!
Tι παπάρια να κλάσουμε ρε παιδιά; Θα μας πάρουν φαλάγγι και θα μας σουβλίσουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο.....
Είμαστε για τα κλάματα, απο στολές θες, απο εξοπλισμό φαντάρου....γαμησέ τα.
Ασε που αν γίνει επιστράτευση, θα την κάνουν όλοι με ελαφρά....Δεν έχουμε πια τσαμπουκά ούτε τον ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ εξοπλισμό.
εγω θελω να ρωτησω,πολεμος γιατι?
Επειδη οι στρατοκαυλοι στρατηγοι τους και οι δικοι μας καυλωνουν να κανουν μαγκιες επιδειξης?
Επειδη αυτοι που αποφασιζουν δε προκειται ποτε να πανε στο πεδιο της μαχης?
Επειδη η χωρα μας απειλειται?Οταν το 1/6 ειναι αλλοδαποι?
Επειδη ενας λαος που ολοι μας γνωριζουμε απο βιβλια σχολειου,προπαγανδιστικες επετειους και τηλεοραση μας ειναι απειλη?
Μηπως εμεις δε καναμε χειροτερα σε αλλες εποχες?
Μηπως το κεφαλαιο θελει αιματοχυσιες και πολεμικες συγκρουσεις για να ανανεωνεται?
Μηπως οι περισσοτεροι ειναι αρνια πουτα στελνουν για σφαγη?
Σε αλλες περιοδους ο λαος θα ακουγε εθνικο υμνο και θα εκλαιγε στο ακουσμα,σημερα ολοι κοιτανε να λουφαρουν απο τις παρελασεις μεχρι το στρατο.Μηπως ειναι καιρος να δουμε τι εστι πατριωτισμος,πατριδα,οικονομικο συμφερον,μαζικο manipulation και ΜΜΕ?
Εχουμε καταλαβει οτι η φτωχεια φερνει γκρινια και εμεις ειμαστε φτωχοι σε πολλα επιπεδα και τρωγομαστε με τα αντερα μας?
Οσο για τις συνεπειες του πολεμου καλο ειναι να βλεπουμε το ιρακ και πως θα καταντησουμε αν γινει ποτε.
Καλο ειναι να επαναστατουμε στις δικες μας δικτατοριες και οχι σε γειτονικες χωρες πρωτα.
[/quote
σωστος]
Αφου η ελληνικη κυβερνηση δεν εχει τα αρχιδια να δωσει εντολη να του πυροβολουν, τοτε ας τους μαζεψει να τους στειλει στον Εβρο, εκει που γινονται οι αυτοκτονιες!εγω λεω να μαζεψουμε ολους αυτους τους <<μαγκες>> που τα εσπασαν χτες στο μνημειο του Αγνωστου στρατιωτη και να συγκροτησουμε με αυτους μια ομαδα κρουσης.Για να δουμε ολοι αυτοι θα εχουν τα ιδια αρχιδια και με τους Τουρκους η θα λακισουν ενας ενας.Εκει φαινεται η μαγκια!
δεν ειναι πια τοσο ευνοούμενοι της Αμερικης, οι σχεσεις μεταξυ τους ειναι στο χειροτερο σημειο τα τελευταια 50 χρονια.Ξερετε τι ειναι πολεμος με τους ευνοουμενους της αμερικης? Μηπως κανετε πλακα ?