Νέα

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα τους γαμησουμε επιτελους τους τουρκοφλωρους?ή καθε μερα θα μας τα ζαλιζουνε τα ουμπαλα?αντε γαμωτουρκοι,μογγολοκαταγωγοφατσες!

pan13

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
πέστα!! γαμω την πουτανα την τουρκια

Επισκέπτης
Κυριοι,

Εχετε παει στρατο?
Ξερετε τι ειναι πολεμος με τους ευνοουμενους της αμερικης? Μηπως κανετε πλακα ?
TASOULHSKAL, μαλλον δεν ειναι ομορφες.

uiop

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Tι παπάρια να κλάσουμε ρε παιδιά; Θα μας πάρουν φαλάγγι και θα μας σουβλίσουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο.....
Είμαστε για τα κλάματα, απο στολές θες, απο εξοπλισμό φαντάρου....γαμησέ τα.

Ασε που αν γίνει επιστράτευση, θα την κάνουν όλοι με ελαφρά....Δεν έχουμε πια τσαμπουκά ούτε τον ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ εξοπλισμό.

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εγω λεω να μαζεψουμε ολους αυτους τους <<μαγκες>> που τα εσπασαν χτες στο μνημειο του Αγνωστου στρατιωτη  και να συγκροτησουμε με αυτους μια ομαδα κρουσης.Για να δουμε ολοι αυτοι θα εχουν τα ιδια αρχιδια και με τους Τουρκους η θα λακισουν ενας ενας.Εκει φαινεται η μαγκια!

Επισκέπτης
Jules,

εξοπλισμος ειναι το λιγοτερο.
Τσαμπουκα θα τον βρουμε διοτι ειμαστε με την πλατη στον τοιχο.
Τελικα μηπως η ειρηνη κοστιζει πιο πολυ απο τον πολεμο ?
Για σκεφθειτε ποσες υποχωρισεις εχουμε κανει απο το 74 και μετα.
Τελικα, μαλλον εγινε πολεμος και ΔΕΝ το πηραμε χαμπαρι ΚΑΙ τον χασαμε...
Κατα τα αλλα θα πανε να δουν το 300.

uiop
___________ ___________ ___________ ___________ _________
"Wir kämpfen bis zur letzten Granate."

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
εγω λεω να μαζεψουμε ολους αυτους τους <<μαγκες>> που τα εσπασαν χτες στο μνημειο του Αγνωστου στρατιωτη  και να συγκροτησουμε με αυτους μια ομαδα κρουσης.Για να δουμε ολοι αυτοι θα εχουν τα ιδια αρχιδια και με τους Τουρκους η θα λακισουν ενας ενας.Εκει φαινεται η μαγκια!

+100000000000000000000000
Πολύ σωστός!!!!

Tι παπάρια να κλάσουμε ρε παιδιά; Θα μας πάρουν φαλάγγι και θα μας σουβλίσουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο.....
Είμαστε για τα κλάματα, απο στολές θες, απο εξοπλισμό φαντάρου....γαμησέ τα.

Ασε που αν γίνει επιστράτευση, θα την κάνουν όλοι με ελαφρά....Δεν έχουμε πια τσαμπουκά ούτε τον ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ εξοπλισμό.

Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό φιλαράκι και μην παραμυθιάζεσαι από εξοπλισμό ούτε αυτοί έχουν θα έσκαγαν αλλιώς για τους S-300??  

Εμείς δεν κάνουμε πόλεμο αλλά αν έρθουν θα γαμάω και θα δέρνω κυριολεκτικά? και πολύ άλλοι από εδώ μέσα είμαι σίγουρος???.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες ο πόλεμος δεν ειναι counter strike..
ας συνέλθουμε λίγο γιατι το να μας αποκεφαλίσουν και παράλληλα να βιάζουν τις μάνες μας δεν ειναι τόσο καλό οσο 'μαγκες' και 'πατριωτες' και αν είμαστε..και σε έναν πόλεμο πάντα υπάρχουν και αυτα..

Επισκέπτης
Εσυ MXracer (και οχι μονον εσυ, αλλα και ολοι μας) θα ..."γαμάω και θα δέρνω κυριολεκτικά?"
Οι πολιτικοι μας το θελουν?
Εχεις καταλαβει οτι απο το 74 και μετα γαμιωμαστε και δερνομαστε? (ολοι μας, και εσυ μαζι)
Αλλα δεν πειραζει, το χρηματηστιριο ανεβαινει, εχουν γινει ευρωπαιοι και αλλες μ......ς.

uiop
___________ ___________ ___________ ___________ ___________ _________

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
εγω θελω να ρωτησω,πολεμος γιατι?
Επειδη οι στρατοκαυλοι στρατηγοι τους και οι δικοι μας καυλωνουν να κανουν μαγκιες επιδειξης?
Επειδη αυτοι που αποφασιζουν δε προκειται ποτε να πανε στο πεδιο της μαχης?
Επειδη η χωρα μας απειλειται?Οταν το 1/6 ειναι αλλοδαποι?
Επειδη ενας λαος που ολοι μας γνωριζουμε απο βιβλια σχολειου,προπαγανδιστικες επετειους και τηλεοραση μας ειναι απειλη?
Μηπως εμεις δε καναμε χειροτερα σε αλλες εποχες?
Μηπως το κεφαλαιο θελει αιματοχυσιες και πολεμικες συγκρουσεις για να ανανεωνεται?
Μηπως οι περισσοτεροι ειναι αρνια πουτα στελνουν για σφαγη?
Σε αλλες περιοδους ο λαος θα ακουγε εθνικο υμνο και θα εκλαιγε στο ακουσμα,σημερα ολοι κοιτανε να λουφαρουν απο τις παρελασεις μεχρι το στρατο.Μηπως ειναι καιρος να δουμε τι εστι πατριωτισμος,πατριδα,οικονομικο συμφερον,μαζικο manipulation και ΜΜΕ?
Εχουμε καταλαβει οτι η φτωχεια φερνει γκρινια και εμεις ειμαστε φτωχοι σε πολλα επιπεδα και τρωγομαστε με τα αντερα μας?
Οσο για τις συνεπειες του πολεμου καλο ειναι να βλεπουμε το ιρακ και πως θα καταντησουμε αν γινει ποτε.
Καλο ειναι να επαναστατουμε στις δικες μας δικτατοριες και οχι σε γειτονικες χωρες πρωτα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Gamaomanoules ωράιος..
Να πάμε εμεις που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα,να πολεμήσουμε για την περιουσία του Κόκκαλη κ του Μητσοτάκη... ρε ΟΥΣΤ...
Ας πάνε τα παιδια τους και οι αλλοδαποί που μας φέρανε...
Εγω δεν έχω να χωρίσω τπτ με τους τούρκους..Δεν με απασχολούν,δεν ασχολούμαι με αυτους..δεν με ενδιαφέρουν καν..
Με ενδιαφέρει η ανεργία,η ακρίβεια,οι 'μεταρρυθμίσεις' κλπ

JohnyBGood

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω θελω να ρωτησω,πολεμος γιατι?
Επειδη οι στρατοκαυλοι στρατηγοι τους και οι δικοι μας καυλωνουν να κανουν μαγκιες επιδειξης?
Επειδη αυτοι που αποφασιζουν δε προκειται ποτε να πανε στο πεδιο της μαχης?
Επειδη η χωρα μας απειλειται?Οταν το 1/6 ειναι αλλοδαποι?
Επειδη ενας λαος που ολοι μας γνωριζουμε απο βιβλια σχολειου,προπαγανδιστικες επετειους και τηλεοραση μας ειναι απειλη?
Μηπως εμεις δε καναμε χειροτερα σε αλλες εποχες?
Μηπως το κεφαλαιο θελει αιματοχυσιες και πολεμικες συγκρουσεις για να ανανεωνεται?
Μηπως οι περισσοτεροι ειναι αρνια πουτα στελνουν για σφαγη?
Σε αλλες περιοδους ο λαος θα ακουγε εθνικο υμνο και θα εκλαιγε στο ακουσμα,σημερα ολοι κοιτανε να λουφαρουν απο τις παρελασεις μεχρι το στρατο.Μηπως ειναι καιρος να δουμε τι εστι πατριωτισμος,πατριδα,οικονομικο συμφερον,μαζικο manipulation και ΜΜΕ?
Εχουμε καταλαβει οτι η φτωχεια φερνει γκρινια και εμεις ειμαστε φτωχοι σε πολλα επιπεδα και τρωγομαστε με τα αντερα μας?
Οσο για τις συνεπειες του πολεμου καλο ειναι να βλεπουμε το ιρακ και πως θα καταντησουμε αν γινει ποτε.
Καλο ειναι να επαναστατουμε στις δικες μας δικτατοριες και οχι σε γειτονικες χωρες πρωτα.
[/quote

σωστος]

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αφου η ελληνικη κυβερνηση δεν εχει τα αρχιδια να δωσει εντολη να του πυροβολουν, τοτε ας τους μαζεψει να τους στειλει στον Εβρο, εκει που γινονται οι αυτοκτονιες!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
μαλλον δολοφονιες εννοεις..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, έχετε πάει φαντάροι ή όχι; Μην τρελαθούμε...

Δηλαδή θα πάμε σε πόλεμο ( λέμε τώρα αν ) με παγούρια που έχουν στην κυριολεξία ξεφλουδίσει, με εξοπλισμό της κακιάς ώρας, σαν ένα τσούρμο απο αυτούς τους 'Αραβες τους Παλαιστίνιους θα είμαστε που βλέπεις και είναι να γελάς αλλά και να κλαίς.

Είναι σαν να πας στη μάχη με πέτρες γυμνός.....Με κιτάπια και μπλοκ θα δίνονται οι διαταγές.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δεν συλλαμβάνουν τους ταραξίες, ΔΕΝ φυλακίζουν τους πραγματικούς κλέφτες, ΔΕΝ απαντάμε σε έχθρικες εδαφικές προκλήσεις, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ.......

Για τι θα πολεμήσουμε; Ποιος θα δώσει την διαταγή;

Ας μπει σε τάξη το εσωτερικό της χώρας μας και βλέπουμε για το εξωτερικό............

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
βαζω στοίχημα οτι οσοι θέλουν πόλεμο η δεν έχουν πάει στρατο η υπηρέτησαν στην ακριτική αγία παρασκευη και την πιο ακριτική Καλαμαριά..

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξερετε τι ειναι πολεμος με τους ευνοουμενους της αμερικης? Μηπως κανετε πλακα ?
δεν ειναι πια τοσο ευνοούμενοι της Αμερικης, οι σχεσεις μεταξυ τους ειναι στο χειροτερο σημειο τα τελευταια 50 χρονια.

Επισκέπτης
- εγω θελω να ρωτησω,πολεμος γιατι?
- Επειδη οι στρατοκαυλο ι στρατηγοι τους και οι δικοι μας καυλωνουν να κανουν μαγκιες επιδειξης?
Οι δικοι τους ναι. Εγω ανυπομονω να γιορτασω τα 200 χρονια της ελληνικης επαναστασης
(εστω και ταξικης...) κατω απο τουρκικο ζυγο... αλλωστε ειναι πια ευρωπαιοι. Προσοχη ομως στο spelling.
Ενα η τα χαλει 'η' τα λεει ολα.
Οι δικοι μας στρατηγοι τι μαγκιες επιδειξης εχουν κανει ? μηπως μαλακιας?

- Επειδη αυτοι που αποφασιζουν δε προκειται ποτε να πανε στο πεδιο της μαχης?
Ναι παραγματι, αυτοι θα ειναι στο courchevel, barbados etc. μαζι με τα λεφτα τους.

- Επειδη η χωρα μας απειλειται?
Δες πρωτα τα τουρκοαεροπλανα πανω απο την αθηνα, μην το λες αυτο ακομα.
Εχω πληροφοριες οτι την 25 Μαρτιου θα παρελασει και τουρκοαγημα...

- Οταν το 1/6 ειναι αλλοδαποι?
?

- Επειδη ενας λαος που ολοι μας γνωριζουμε απο βιβλια σχολειου,προπαγανδιστικες επετειους και τηλεοραση   
  μας ειναι απειλη?
Να δεις πρωτα τα σαιτ τους, τα flyer τους, τις προπαγανδες τους και μετα ελα να τα βρουμε.

- Μηπως εμεις δε καναμε χειροτερα σε αλλες εποχες?
Σιγουρα μπορει και να καναμε. (Την ατομικη βομβα την εριξε ελληνας).
Γιατο προτεινω να παραδοθουμε right at the outset. Αλλα αυτο το εχουμε κανει ηδη.

- Μηπως το κεφαλαιο θελει αιματοχυσιες και πολεμικες συγκρουσεις για να ανανεωνεται?
Ναι θελει. Εγω ομως δεν θα παραδοθω αμαχητι.

- Μηπως οι περισσοτερο ι ειναι αρνια πουτα στελνουν για σφαγη?
Μαλλον ναι. Τουλαχιστον ομως θα πολεμησουν. Θα τζιραρουν και τις πολυεθνικες...

- Σε αλλες περιοδους ο λαος θα ακουγε εθνικο υμνο και θα εκλαιγε στο ακουσμα,σημερα ολοι κοιτανε να
  λουφαρουν απο τις παρελασεις μεχρι το στρατο.
Συμφωνω 100%

- Μηπω ς ειναι καιρος να δουμε τι εστι πατριωτισμο ς,πατριδα,οικονομικο συμφερον,μαζικο manipulatio
  n και ΜΜΕ?
Να στο,πω εγω φιλτατε Gamaomanoules: Πατριωτισμος ειναι πρωτα απο ολα να θυμασαι οτι εζησες
500 χρονια σαν σκλαβος, υπο νεο-ζηλανδικη κατοχη. Ηδες ποσο politically correct ειμαι ? ζηλευεις?
Οικονομικο συμφερον θα υπαρχει παντα. Κανενας δεν μπορει να κανει κατι.

- Εχουμε καταλαβει οτι η φτωχεια φερνει γκρινια και εμεις ειμαστε φτωχοι σε πολλα επιπεδα και τρωγομαστε
  με τα αντερα μας?
Ναι το ζω καθε μερα. Αλλα τωρα το πας μαλλον πολιτικα,

- Οσο για τις συνεπειες του πολεμου καλο ειναι να βλεπουμε το ιρακ και πως θα καταντησουμ ε αν γινει ποτε.
Καλομελετα και ερχετε. ΟΙ νεο-ζηλανδοι θα ειναι η ειρηνευτικη δυναμη. (κατοχης)

Καλο ειναι να επαναστατου με στις δικες μας δικτατοριες
Τουλαχιστον εδω λες κατω ο ......., πετας και καμμια μολοτωφ. Οχι οτι αλλαζει τιποτα αλλα δεν σε παν
και straight to HMS prison.

- και οχι σε γειτονικες χωρες πρωτα.
Η δικτατορια στην νεα ζηλανδια ειναι ο εχθρος. Χρησιμοποιει τις περιπου εχθροπραξιες για να δικαιολογει
την υπαρξη της.

Τελος παντων φιλε Gamaomanoules, και εξυπνος φαινεσαι και σπουδαγμενος.
Το ενα και μοναδικο που θα τους κανει παναγιες δεν το ειπες η δεν το βρηκες: Ποιος τους σπονσαρει και μας
απειλουν ? Η κινα? η ρωσσια? εγω? το bourdela.com?
Εισαι του εσωτερικου ετσι ?
Αντε, θα σε δω στην επιστρατευση, η στην παραδοση. (=surrender)

uiop
___________ ___________ _______ ___________ _________

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom