Νέα

τοποθεσιες για sex στο αυτοκινητο και οφθαλμολουτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα visis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
να δίνουμε και να περνουμε ματι συναγωνιστές κάντε τις προτάσεις σας  :erection: :fuck1:

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Για ποιές περιοχές όμως?Αθήνα,Θεσσαλονίκη,επαρχία?

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
να δίνουμε και να περνουμε ματι συναγωνιστές κάντε τις προτάσεις σας  :erection: :fuck1:
Κάτι τετοιοι σαν και σένα πανε κ περνουνε ματι στις ερημιές και τρομαζετε τις κοπέλες μας,και δεν ξαναπατανε.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Κάτι τετοιοι σαν και σένα πανε κ περνουνε ματι στις ερημιές και τρομαζετε τις κοπέλες μας,και δεν ξαναπατανε.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,πραγματικό!Βγάλε το οφθαλμόλουτρο και άσε μόνο το πρώτο σκέλος! :grin:

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
ειπα να δίνω ματι όταν γαμαω την δικια μου αλλα και να παρουμε αν τύχει μεσα από το αυτοκ για Αθηνά
φοβηθικε το φιλαράκι μη του τρομάξουμε το κορίτσι με το δίκιο του

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
στο αλσος αττικο εχει τύχει δυο φορες να με παρουνε ματι πολύ παλεωτερα και στην κεσαριανη πανεπιστημιούπολη

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
μια γκομενα που γαμουσα πισοκολιτα εβγαζε κατι κρραυγες πνιχτές διοτι ειχε τρομαξει και εγω νομιζα ότι της εκανα τοοοο γαμισι χαχαχαχα αλλα άλλη φορα με άλλο μωρο γουσταρε τωρα τα θυμήθηκα και ειπα να το συζητήσω

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Πολύ παλιά, είχα παει με μια στην μαρίνα Αλίμου. Στο αυτοκίνητο λοιπόν, εκεί που έχει κάτσει πάνω μου με την πλάτη προς εμένα, κρατιέται απο το τιμόνι και χτυπιέται, βλέπω στο διπλανό αυτοκίνητο ένα ζευγάρι εκείνη καθισμένη πάνω του κανονικά και να κουνιέται με τα βυζ(γ)ιά έξω χύμα.. Με τον τύπο κοιταχτήκαμε, κλείσαμε ματι ο ένας στον άλλον και συνεχίσαμε μεχρι που τελειώσαμε..Δεν μιλήσαμε, βάλαμε μπρός και φύγαμε. Η δικιά μου δεν κατάλαβε τίποτε έτσι που ήταν γυρισμένη, η άλλη όμως δεν ξεκόλησε το βλέμα της απο την ώρα ποθ πήρε χαμπάρι..  :wanker:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
στο αλσος αττικο εχει τύχει δυο φορες να με παρουνε ματι πολύ παλεωτερα και στην κεσαριανη πανεπιστημιούπολη

τυπε να προσεχεις μην χαλασεις το διαβασμα στους φοιτητες και κοπουνε στις εξετασεις  :S

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
272759_psaltis70.jpg

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εχω δει τετοιο σκηνικο στην παραλια γλυφαδας με την γκομενα να εχει ανοιξει τα ποδια κ ο τυπος να κανει γλειφομουνι

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Αν θυμαμαι καλα υπαρχει ιδιο θεμα.

Kurt Cobain

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τον καλό καιρό που πήδαγα στο αμάξι (πάνε χρόνια), θυμάμαι καλές καβάτζες φλοίσβο, λαιμό βουλιαγμένης, λυκαβηττό, γαλάτσι πάνω στο λόφο και γλυφάδα παραλία...Ε ρε μεγαλεία!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
τυπε δεν εχω καταλαβει?γουσταρεις να πας με γκομενα και να σας παρουν ματι?πες μας που πας να σκασουμε μυτη  :orchestra: :orchestra:

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
τυπε δεν εχω καταλαβει?γουσταρεις να πας με γκομενα και να σας παρουν ματι?πες μας που πας να σκασουμε μυτη  :orchestra: :orchestra:
ματακιδες εχει πολλους δεν χρειαζόμαστε αλλους , κανα ζευγαρακι ωραια θα ηταν να ανταλαξουμε ματακι νομιζω

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Σέϊχ Σου, όμως έχει πολλούς ανώμαλους, Φράγμα Θέρμης, καμιά Σχολή Δικαστών για τους προχωρημένους...Βέβαια ψάχνοντας κάποιος βρίσκει, τα καλύτερα μέρη είναι αυτά που δεν ανακαλύψαμε ακόμα. Έχει κάτι μέρη της κακιάς ώρας που ούτε ο χρόνος δεν τα αγγίζει θάλεγε κανείς.Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψει κάποιος τέτοια μέρη είναι απλά να χάσει το δρόμο του και θα τα βρει. Κανείς δεν τάξερε κιαπο πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom