Επισκέπτης
και οπως ειπες πολυ περηφανη γυναικα!!και αυτο μου αρεσε πολυ!!ειχε αξιοπρεπεια!!πολυ σημαντικο!!
όχι ρε συ vaso δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λες. δηλαδή θα πάει ο φίλος για πρωτη φορά σ'ένα στρίπ κλαμπάκι και θα τουκάνουν φράπα?(η μόνη εξαίρεση είναι οι μαύρες που χτυπάνε κατευθείαν στο ψητό). Εγω στο baby gold για να πάρω τις αδερφές 'Maria' και 'Jessica' (σίγουρα θα τις ξέρεις) πλήρωσα τουλάχιστον μισό μηνιάτικο σε ποτά και απο την τέταρτη φορά άρχισαν οι 'φράπες'. Τώρα για το άλλο που λες αν η 'φράπα' φτάνει πάντα μέχρι τέλος η πατσαβούρα η 'bianca' πάλι απο το baby gold την παίρνω χορό αρχίζει να μου τον παίζει και μου ζητάει 50 Ευρώ. Δεν το αρνούμαι στο μαλακισμένο και μετά μου λέει (αφού με είχε κάνει πύραυλο) ότι θα έχει πρόβλημα με τη δουλειά της αν την πιάσουνε και μην πω και καλά σε κανέναν γι'αυτό (εδώ γελάμε) τέλος πάντων επειδή ξενέρωσα πλήρωσα και δεν έδωσα περαιτέρω συνέχεια εκείνο το βράδυ γιατί πέρασα οκ με την παρέα. ʼσε για την 'angel' που άνοιξα 2 σαμπάνιες των 50 και 2 διπλά και μετά απο καιρό και αυτή να μας κάνει φράπα. Αναφέρω το babygold γιατί ξέρω ότι και συ είσαι τακτικός πελάτης σ'αυτό το μαγαζί όπως είμαι κα γω. Μπορώ να σου αναφέρω και άλλα παραδείγματα όπως την 'Αναστασία' που την ήξερες ως 'Σοφία' (τώρα Αφροδίτη palace) με τις άλλες τις ρουφήχτρες 'ʼννα' και 'Όλγα' που και αυτή δεν κάνει σε καμία περίπτωση 'φράπα' αν δεν τις κάνεις λογαριασμό τουλάχιστον 100 ευρώ σε ποτά και φυσικά όχι με την πρώτη. Όπως δεν περιμένω και σε καμία περίπτωση για φράπα σήμερα που θα κατέβω 'Ανατολή'.Αυτά και ελπίζω σαν 'Ανώτερο' μέλος που μιλάω πάντα εκ προσωπικής πείρας να έγινα κατανοητός.
Υπάρχει η εξής παγίδα. Όταν πας με ψηστήρι, σου κάνουν τάχαμου εξαίρεση για να σε ρουφήξουν. Οι φραπεδιάρες κάνουν φραπέ με την μία σε πελάτη που δεν δίνει ποτά. Μάλιστα το προτείνουν στα ίσα. Παντού και πάντα. Εκ πείρας 100%.
Ακόμα, πέραν φραπεδιάρων, φιλίες κλπ γενικά και ποτάκια με όλες αναιξερέτως καταλήγουν στο πικρό αποτέλεσμα να διαπιστώνεται ότι δίνουν περισσότερα στο χορό σε τυχαίο θρασύ πελάτη και όχι στον 'φίλο'. Θεωρούν ότι με το ξεκωλίκι χαλούν τον 'καλό' πελάτη τον παρεϊστα. Τραγικό να επενδύεις και ακόμα και ζητώντας σου διάλειμα να κάνουν μία αρπαχτή χορό παρακάτω, μέσα στο οπτικό σου πεδίο, φουλ ξεκώλ. Δεν σέβονται τίποτα. Μην σέβεστε τίποτα. Κάντε την κάβλα σας.
Συμφωνώ. Επίσης πολύ του γούστου μου και σαν εμφάνιση.
εχεις απολυτα δικιο,αλλα να σου πω και κατι αλλο......αν παρεις ποτα ή και σαμπανια ακομη στην μαρινα ας πουμε,και γνωριζεις τι κανει και σου αρεσει αυτο που κανει,τοτε εσυ δεν θα παρεις φραπογαλο?ή η μαρινα δεν θα φτιαξει γλυκο με γαλα ετσι και αλλιως?μου εχουν συμβει πολλες φορες ολα τα πιθανα σεναρια σε στριπ μαγαζια και προσωπικα δεν εχω δει φραπεδιαρες που να κανουν μπριζολες ας πουμε,δηλ.πραγματα που απλα δεν κανουν!ειναι σαν να λεμε οτι ο λογιστης θα σταματησει και θα γινει εφοριακος,ε δεν γινεται.Αλλο να ξερουν οτι εισαι ο ταδε λογιστης και αλλο να ξερουν οτι εισαι ενας απλος εφοριακος......
Τέλος, που θυμάστε ρε παιδια όλα αυτά τα ονόματα; Έχω τρελαθεί με το name dropping που γίνεται εδώ.