Νέα

Top 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Top 5 στριπτηζάδικα

• Baby Gold

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Lolita

• Lido Palace

• Millionaire

• Babes

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
και οπως ειπες πολυ περηφανη γυναικα!!και αυτο μου αρεσε πολυ!!ειχε αξιοπρεπεια!!πολυ σημαντικο!!

Επισκέπτης
κουφαλα πανο και εσυ την θυμασαι  ;)!!καταρχην ειναι πολυ ομορφη και για εμενα πολυ γοητευτικη επισης!!απλα δεν εκανε φραπε ουτε δεχοταν δαχτυλα!!σκετο χωρο!!εγω ποτε δεν της ζητησα ουτε φραπε ουτε τιποτα αλλο και μαλλον το εκτιμησε αυτο!!οποτε πηγαινα ερχοταν σε μενα κατευθειαν,κερναγα ποτο και καθοταν αρκετη ωρα στο τραπεζι μου!!και αμα της λεγα να κερασω πανω απο 2 ποτα ελεγε οτι δεν χρειαζεται να χαλαω πολλα και οτι καθεται μαζι μου πειδη θελει και οχι επειδη πληρωνω!!εχει μια διαφορετικη νοοτροπια απο τις αλλες και αυτο το μετραω εγω!!

Επισκέπτης
νομιζω στην παρουσα φαση οτι το μπειμπι γκολντ δν εχει αντιπαλο κ φυσικα το ψηφισα αν κ δν το πολυ γουσταρω σαν μαγαζι....
1.εχει ωραιες κοπελες αλλα πλεον την εχουν ψωνισει εντελως...
2.καλος χωρος κ σχετικα καλη ακουστικη αλλα οχι πολυ καλο service...
3.κακος χωρος για τους χωρους....πολυ στριμωγμα...

Για μενα το καλυτερο Strip Club ηταν το ΒΑΒΥ Ο στη Νικαια...
Σεβασμος + Αξιοπρεπεια + Οχι μαλακες + Οχι Αλλοδαποι + Γαματος Χωρος Γενικα + Αρκετες Κοπελες κ οι Μισες ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ κ Γαματοι Χαρακτηρες σχεδον ολες....(υπηρχαν κ παρταλια ετσι...αλλα δν ασχολιομουν)...

Το χειροτερο Strip Club ειναι το Rasputin...γιατι δν εχει τπτ να προσφερει απ τα παραπανω που ζηταω...

Επισκέπτης
απλα γυναικαρα!!υπεροχο πλασμα!!!!!καθοταν στα ποδια μου και οι φιλοι μου χαζευαν!!!οταν μου πρωτοεδωσε τηλεφωνο μου εστειλε μηνυμα να δει τι κανω και να μου πει οτι δεν δουλευε εκεινη τη μερα!!ηταν ρε πανο απιστευτη!!υπερβολικα γοητευτικη γυναικα!

Επισκέπτης
ακρβως οπως μου αρεσει να ειναι η γυναικα!!με τα καταλληλα πιασιματα!!θεωρω οτι απο σωμα εσκιζε!!γουστα ειναι βεβαια αυτα!ασε που και απο προσωπο ηταν σουπερ και απο στηθος απλα τελειο!

Επισκέπτης
μην με παραδεχεσαι πανο!!απλα αυτη η γυναικα αξιζει πολλα!!και ειναι πολυ προσεχτικη με τους αντρες!!δεν ειναι ντιβα!ισα ισα!ειναι πολυ απλα και σεβεται τον εαυτο της!λοιπον τερμα για τη ξενια το θεμα ειναι για τα στριπτητζαδικα!!!για αυτα ας πουμε!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
...

Συνημμένα

• wings of desire.jpg
    wings of desire.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
ωραιο φωτο ροπαλοφορε!!θα γινοταν ωραιο τατουαζ !!σκοτεινο!μου αρεσει!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Ωραία φωτό και μια απ' τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Η καλύτερη του Βέντερς σίγουρα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
όχι ρε συ vaso δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λες. δηλαδή θα πάει ο φίλος για πρωτη φορά σ'ένα στρίπ κλαμπάκι και θα τουκάνουν φράπα?(η μόνη εξαίρεση είναι οι μαύρες που χτυπάνε κατευθείαν στο ψητό). Εγω στο baby gold για να πάρω τις αδερφές 'Maria' και 'Jessica' (σίγουρα θα τις ξέρεις) πλήρωσα τουλάχιστον μισό μηνιάτικο σε ποτά και απο την τέταρτη φορά άρχισαν οι 'φράπες'. Τώρα για το άλλο που λες αν η 'φράπα' φτάνει πάντα μέχρι τέλος η πατσαβούρα η 'bianca' πάλι απο το baby gold την παίρνω χορό αρχίζει να μου τον παίζει και μου ζητάει 50 Ευρώ. Δεν το αρνούμαι στο μαλακισμένο και μετά μου λέει (αφού με είχε κάνει πύραυλο) ότι θα έχει πρόβλημα με τη δουλειά της αν την πιάσουνε και μην πω και καλά σε κανέναν γι'αυτό (εδώ γελάμε) τέλος πάντων επειδή ξενέρωσα πλήρωσα και δεν έδωσα περαιτέρω συνέχεια εκείνο το βράδυ γιατί πέρασα οκ με την παρέα. ʼσε για την 'angel' που άνοιξα 2 σαμπάνιες των 50 και 2 διπλά και μετά απο καιρό και αυτή να μας κάνει φράπα. Αναφέρω το babygold γιατί ξέρω ότι και συ είσαι τακτικός πελάτης σ'αυτό το μαγαζί όπως είμαι κα γω. Μπορώ να σου αναφέρω και άλλα παραδείγματα όπως την 'Αναστασία' που την ήξερες ως 'Σοφία' (τώρα Αφροδίτη palace) με τις άλλες τις ρουφήχτρες 'ʼννα' και 'Όλγα' που και αυτή δεν κάνει σε καμία περίπτωση 'φράπα' αν δεν τις κάνεις λογαριασμό τουλάχιστον 100 ευρώ σε ποτά και φυσικά όχι με την πρώτη. Όπως δεν περιμένω και σε καμία περίπτωση για φράπα σήμερα που θα κατέβω 'Ανατολή'.Αυτά και ελπίζω σαν 'Ανώτερο' μέλος που μιλάω πάντα εκ προσωπικής πείρας να έγινα κατανοητός. :tickedoff:

ανωτερε συμφωνω για την αναστασια στο παλας!ετσι ειναι τα πραγματα,αλλα εγω εννοουσα για baby gold και lido palace,αυτα που λες δεν ισχυουν για εκει εκτος απο την bianca που οντως μην την παιρνετε,ειναι μαλακω!αν και εμενα μου πηρε 50 την τελευταια φορα γιατι ειχα παει δευτερα!!!!!!!!ολες οι αλλες στον παιζουν κανονικοτατα,η angel που λες παλια δεν επαιζε φραπε αλλα τωρα παιζει φραπε αρκει να εχεις 50 ευρω!γιατι δυσκολευεις τον κοσμο με κερασματα και σαμπανιες και αλλες παπαριες?μηπως εισαι του μαγαζιου και γουσταρεις τζιραρισμα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Υπάρχει η εξής παγίδα. Όταν πας με ψηστήρι, σου κάνουν τάχαμου εξαίρεση για να σε ρουφήξουν. Οι φραπεδιάρες κάνουν φραπέ με την μία σε πελάτη που δεν δίνει ποτά. Μάλιστα το προτείνουν στα ίσα. Παντού και πάντα. Εκ πείρας 100%.
Ακόμα, πέραν φραπεδιάρων, φιλίες κλπ γενικά και ποτάκια με όλες αναιξερέτως καταλήγουν στο πικρό αποτέλεσμα να διαπιστώνεται ότι δίνουν περισσότερα στο χορό σε τυχαίο θρασύ πελάτη και όχι στον 'φίλο'. Θεωρούν ότι με το ξεκωλίκι χαλούν τον 'καλό' πελάτη τον παρεϊστα. Τραγικό να επενδύεις και ακόμα και ζητώντας σου διάλειμα να κάνουν μία αρπαχτή χορό παρακάτω, μέσα στο οπτικό σου πεδίο, φουλ ξεκώλ. Δεν σέβονται τίποτα. Μην σέβεστε τίποτα. Κάντε την κάβλα σας.

εχεις απολυτα δικιο,αλλα να σου πω και κατι αλλο......αν παρεις ποτα ή και σαμπανια ακομη στην μαρινα ας πουμε,και γνωριζεις τι κανει και σου αρεσει αυτο που κανει,τοτε εσυ δεν θα παρεις φραπογαλο?ή η μαρινα δεν θα φτιαξει γλυκο με γαλα ετσι και αλλιως?μου εχουν συμβει πολλες φορες ολα τα πιθανα σεναρια σε στριπ μαγαζια και προσωπικα δεν εχω δει φραπεδιαρες που να κανουν μπριζολες ας πουμε,δηλ.πραγματα που απλα δεν κανουν!ειναι σαν να λεμε οτι ο λογιστης θα σταματησει και θα γινει εφοριακος,ε δεν γινεται.Αλλο να ξερουν οτι εισαι ο ταδε λογιστης και αλλο να ξερουν οτι εισαι ενας απλος εφοριακος...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συμφωνώ. Επίσης πολύ του γούστου μου και σαν εμφάνιση.

εμενα οταν μου ειχε κανει χορο στο παλας πριν 4-5 χρονια με ειχε μουρλανει η γκομενα,απλα τοτε γουσταρα τις πολλες και απιστευτες φραπεδιαρες που ειχε το μαγαζι(ντανιελα,τανια,ναντια κλπ) και ειπα μια μερα να παρω την λαρισα για χορο......εχυσα και φορουσα και παντελονι σφικτο.........οντως ειναι η πιο αρχοντικη μουναρα που εχω γνωρισει στη ζωη μου και οχι μονο στην στριπτιτζοζωη μου!!!!!!!να πω και κατι που θυμηθηκα για να γελασουμε και λιγο......οταν πηγαινα στο παλας και γινοταν ο χαμος(2001-2003) ειχα φαει κολλημα με την τανια(μια ψηλη αλογα μελαχροινη με φατσα περιεργη και λιγο αυτια μεγαλα,μαλλια περμαναντ πιασμενα δεξια και αριστερια σαν μεγαλα κοτσιδια) η οποια μου εκανε μεχρι και ποδομαλακια σε καρεκλα(φυσικα πανω απο το παντελονι) και φυσικα φραπεδια κανονικη...ωσπου μια μερα μου λεει το θεεικο....τι φαγητο σου αρεσει?το κοτοπουλο της λεω...και η απαντηση...α!πολυ ωραια,ξερω να φτιαχνω καλο κοτοπουλο ρολοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ήθελα να γράψω για γυναίκες σε στριπτιζάδικα, αλλά δεν άντεξα μετά τις αναφορές στην Λαρίσα. Η πρώτη με διαφορά. Πηγαίνω σε αυτά τα μαγαζιά από το 1994. Για μένα είναι η καλύτερη. Όχι για χορούς και φραπέδες κλπ. Το στυλ της. Ο τρόπος που περπατάει, που στέκεται. A class of her own που λένε και οι ʼγγλοι. Μια κατηγορία μόνη της. Την ξέρω χρόνια και τα έχω ακουμπήσει αρκούντως. Γιατί για να λέμε και τη μαύρη αλήθεια δεν σε λυπάται στα κεράσματα. ʼλλο αν το κάνει με απαράμιλλο στυλ!!!

Αυτό που λέτε για το πως ντυνόταν εκτός δουλειάς είναι χαρακτηριστικό. Κυρία!!! Ένα βράδυ πριν κανά δυό χρόνια έφευγα από το Αφροδίτη και έφευγε και εκείνη. Περίμενε ταξί και προσφέρθηκα να την πάω με το αμάξι σπίτι. Δέχτηκε και την πήγα σπίτι της. Εε δεν έκανα καμμία κίνηση, απολύτως καμμία. Αυτή η γυναίκα είναι για σοβαρή σχέση. Πως λένε οι Κατσιμιχαίοι; "Για μια νύχτα μη με χαραμίσεις" Επειδή δεν ήθελα σχέση δεν ήθελα να φανώ και φτηνός καψούρης.

Επίσης δεν ξέρω αν θυμάται κανείς μιαν φίλη της την Έλενα με τατουάζ στο Ανατολή. Εξαφανίστηκε γιατί παντρεύτηκε. Και αυτή ήταν και γαμώ τα παιδιά. Όχι το στυλ της Λαρίσας, αλλά και γαμώ τα παιδιά!!

Τέλος, που θυμάστε ρε παιδια όλα αυτά τα ονόματα; Έχω τρελαθεί με το name dropping που γίνεται εδώ.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
εχεις απολυτα δικιο,αλλα να σου πω και κατι αλλο......αν παρεις ποτα ή και σαμπανια ακομη στην μαρινα ας πουμε,και γνωριζεις τι κανει και σου αρεσει αυτο που κανει,τοτε εσυ δεν θα παρεις φραπογαλο?ή η μαρινα δεν θα φτιαξει γλυκο με γαλα ετσι και αλλιως?μου εχουν συμβει πολλες φορες ολα τα πιθανα σεναρια σε στριπ μαγαζια και προσωπικα δεν εχω δει φραπεδιαρες που να κανουν μπριζολες ας πουμε,δηλ.πραγματα που απλα δεν κανουν!ειναι σαν να λεμε οτι ο λογιστης θα σταματησει και θα γινει εφοριακος,ε δεν γινεται.Αλλο να ξερουν οτι εισαι ο ταδε λογιστης και αλλο να ξερουν οτι εισαι ενας απλος εφοριακος...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Μιλήσαμε για την περιπτωση panos όπου πλησιάζεις καλού κακού με ποτά κλπ. και την βρήκαμε ξεπερασμένη και άχρηστη βάση της σημερινής πραγματικότητας. Όπως είδες όμως του το παίξανε ειδική περιποίηση για έξτρα δαγκωματάκι. Να όμως η μαλακία τους...θα τις ξαναπροτιμήσει τώρα ο δαγκωμένος, θα τις προτείνει στους φίλους? Μάλλον εμπάργκο θα φάνε. Όσο για το άλλο σκέλος, κοίτα το quotation, είπαμε για γενικά εκτός φραπέ. ʼσε δε την Μαρίνα, μια και την ανέφερες, είναι πολύ εντάξει και κανείς δεν φεύγει έτσι. Ακόμα και στο σόου της φραπεδιάζει σε μια στιγμή με νόημα το στύλο. Σήμα για τους fans? ;)

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Τέλος, που θυμάστε ρε παιδια όλα αυτά τα ονόματα; Έχω τρελαθεί με το name dropping που γίνεται εδώ.

Αμ, εγώ να δεις, ρε studian...μερικοι απο τους συναγωνιστες με στέλνουν...σου λενε ιστορίες απο το '90

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Γράφω για πρώτη φορά, παρά το γεγονός ότι διαβάζω εδώ και πολύ καιρό το φόρουμ. Δυστυχώς, έχω ηλεκτρονικό υπολογιστή μόνο στη δουλεία και καταλαβαίνεται...
Στο θέμα λοιπόν. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο μαγαζί. Ίσως μόνο αν μετά από πολύ σκέψη ζυγίσεις και συνδυάσεις τα καλά και τα κακά του καθενός. Εξαρτάται τι θες να κάνεις.
Αν π.χ. θες να δεις καλό χορό στην πίστα, να δεις καλές γκόμενες και να ακούσεις δυνατή μουσική αλλά να είσαι όρθιος και να γίνεται χαμός, πας π.χ. στο Baby Gold. Αν θες ησηχία, να πιείς κανά δυο ποτάκια και και να κάνεις κανονικούς χορούς πας π.χ. στο Aphrodite. κτλ.
Απο εκεί και πέρα, από τη μικρή μου εμπειρία, νομίζω ότι σε όλα τα μαγαζιά μπορείς να "ρίξεις" γκόμενα (είτε με λεφτά, είτε τζάμπα). Απλά το κάθε μαγαζί και η κάθε γκόμενα θέλουν τον τρόπο τους.

Ευχαριστώ για την ανοχή σας.
Καλή Σσυνέχεια στις προσπάθειες μας!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom