alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το αρθρο 16 του ΚΟΚΚαι ποιός σου είπε βρε φωτεινέ παντογνώστη ότι απαγορεύει ο ΚΟΚ τη διήθηση;
Το αρθρο 16 του ΚΟΚΚαι ποιός σου είπε βρε φωτεινέ παντογνώστη ότι απαγορεύει ο ΚΟΚ τη διήθηση;
Και τι μας το λες ρε τύπε, το δικο σου κεφαλι θα ανοιξεις
Ποιος χαρηκε τύπε για τους νεκρους μηχανοβιους?Εγω τύπε είμαι ότι πιο για τον πουτσο υπάρχει.Δεν ψηφίζω κουλη και δεν χειροκροτάω για νεκρούς «μηχανόβιους» .Πιο για το πουτσο δεν γινετσι
Για πες μου ρε τύπε τι ακριβως ειπα που σε πειραξεΕάν δεν μπορείς να υπολογίζεις τον κάθε άνθρωπο που έχει το δικαίωμα της επιλογής όσον αφορά την οδήγηση,μπορείς τουλάχιστο να βγάλεις το σκασμό;Δικηγόρος άνθρωπος να εκφράζεσαι έτσι ειδικά μετά από ατύχημα το οποίο κατέληξε μοιραιο
Εγω τύπε είμαι ότι πιο για τον πουτσο υπάρχει.Δεν ψηφίζω κουλη και δεν χειροκροτάω για νεκρούς «μηχανόβιους» .Πιο για το πουτσο δεν γινετσι
Οχι, ειναι παγιωμενη αποψη μου
Οδηγος μοτοσικλέτας ειναι τραυματιας ή νεκρος υπό προθεσμια.
Τι άλλο πρέπει να γράψεις για να φανεί το επίπεδο σου!Εγω όπως και η παρέα μου ,οδηγοί δίτροχου πάνω από εικοσαετία δεν συνέβη τίποτα απ αυτά που έγραψες.Πρεπει να συμβεί θεωρείς;
Δεν πρέπει ένας ,έστω ένας να προσέξει αυτή την κατηγορία οδηγών ώστε να μην φτάνει εκεί το θέμα;Πρέπει να νοιωθει την ασφάλεια του κλουβιού με ρόδες και όλοι οι υπόλοιποι ας παν να γ@μηθουν;
Το μπόνους .....
https://[URL unfurl="true"]www.samiotisbros.gr/image/cache/data/img757-474x400.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτα τα λενε οι πουστηδες που φοβουνται να καβαλησουν μηχανες και τους φουσκωνουν τα μυαλα οι μαμαδες τους οτι οι μηχανες σκοτωνουν.
δεν μπορω να καταλαβω αυτο γιατι το γραφεις...αν το γραψες για εμενα ειναι εντελως ακυρο...κλεισε την επιχειρηση,πηγαινε τις πινακιδες του αυτ/του για υπνο,πετα τη μηχανη,σταυρωσε τα χερια και μπες απο τωρα στη κασα μεχρι να ερθει ο χαρος να σε παρει..
Εάν δεν μπορείς να υπολογίζεις τον κάθε άνθρωπο που έχει το δικαίωμα της επιλογής όσον αφορά την οδήγηση,μπορείς τουλάχιστο να βγάλεις το σκασμό;Δικηγόρος άνθρωπος να εκφράζεσαι έτσι ειδικά μετά από ατύχημα το οποίο κατέληξε μοιραιο
Επί κρατικιστικού πασοκ του '80 υπήρχαν διώροφα λεωφορεία στην τότε εασ των σταμουλοκολάδων (θεοσχωρέστους).Σε αυτο ομως φταινε πολυ και οι δημοσιες συγκοινωνιες.
Η Αθηνα επρεπε να ειναι γεματη απο διωροφα λεωφορεια εδω και χρονια και οχι με αυτα τα πατρακια που εχει τωρα.
Ενα διωροφο χωραει 75 ατομα καθιστους (50 επανω + 25 κατω) ενω ενα απλο, μονο 25, αφου ολος ο κατω χωρος καταναλωνεται σε πορτες, μηχανηματα εισητιριων, οδηγος, χωρος αναπηρων, χωρος για βαλιτσες, κ.ο.κ.
Τριπλασιος χωρος δηλαδη, καταλαλμβανοντας ακριβως την ιδια επιφανεια στο δρομο.
Αλλα αυτα τα πραγματα ειναι πυρηνικη φυσικη για τους βυσματιες ΟΑΣΑηδες
Επί κρατικιστικού πασοκ του '80 υπήρχαν διώροφα λεωφορεία στην τότε εασ των σταμουλοκολάδων (θεοσχωρέστους).
Η αληθεια είναι ότι δεν υπήρχαν πολλά τέτοια λεωφορεία αλλά ήταν μια απόπειρα που δεν συνεχίστηκε από την διάδοχη ιδιωτικοποιημένη εταιρία αστικών συγκοινωνιών. Το τονίζω γιατι αυτός στον οποιο απάντησα είναι καραφαν της ιδωτικής πρωτοβουλίας αλλά ταυτόχρονα μυρωδιάς.Στην παραλιακή μόνο.
Κλασσική περίπτωση Καραγκούνη :SΕν τω μεταξυ αυτος που λεει "γιατι φιλε με κλεινεις" εχει πεσει μονος του πανω στον αλλον που δεν εκανε καμια κινηση να τον κλεισει
Η αληθεια είναι ότι δεν υπήρχαν πολλά τέτοια λεωφορεία αλλά ήταν μια απόπειρα που δεν συνεχίστηκε από την διάδοχη ιδιωτικοποιημένη εταιρία αστικών συγκοινωνιών. Το τονίζω γιατι αυτός στον οποιο απάντησα είναι καραφαν της ιδωτικής πρωτοβουλίας αλλά ταυτόχρονα μυρωδιάς.
Επί κρατικιστικού πασοκ του '80 υπήρχαν διώροφα λεωφορεία στην τότε εασ των σταμουλοκολάδων (θεοσχωρέστους).
αν δεν κανω λαθος κριθηκαν ασυμφορα (απο την φαληρισμενη κρατικη εταιρια ) και δοθηκαν σε ιδιωτες (πρεπει να ειναι αυτα τα κοκκινα που κανουν τον γυρο της αθηνας)
Τα τωρινά κόκκινα ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1988 ;;;;;;;;;;;;;
Τι άλλο θα διαβάσω ..............