Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
καλα, οι δικαστες στην Ελλαδα ειναι λιγο γκαου. Δε μου κανει εντυπωση. Τις προαλλες διαβαζα οτι ελληνες δικαστες επιδικαζαν αγωγες για αποζημιωση δικηγορου εναντια σε νοσοκομειο (το οποιο αντιπροσωπευε ο ιδιος δικηγορος)

Σα να λεμε ο δικηγορος του ΚΑΤ Γιαννης εκανε αγωγη στο ΚΑΤ και το τζιμανι ο δικαστης του δινε αποζημιωση.
Αντιλαμβανεσαι υποθετω οτι δεν μπορει να εκπροσωπει ο ιδιος δικηγορος το νοσοκομειο σε αγωγη που ασκει ο ιδιος

Προφανως καταλαβες λαθος.
Αυτο που σου ειπαν, ειναι κατι που γνωριζω οτι συμβαινει συχνα. Καποιοι δικηγοροι νοσοκομειων ή αλλων ΝΠΔΔ κάνουν αγωγες και ζητουν καποιες οικονομικες εξομοιωσεις, οπως φυσικα εχουν το δικαιωμα οπως ολοι οι εργαζομενοι.
Και φυσικα τοτε τον αντιδικο τον εκπροσωπει αλλος δικηγορος.

Ειναι πραγματικα αστειο πώς μεταφερονται καποια πραγματα. Εσυ προφανως καλοπιστα το ακουσες, αλλά ειναι λαθος. Πώς θα μπορούσε να γινει κατι τετοιο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
Σε εχω κι εσενα τύπε

Ξερω περιπτωση που ατυχημα προηλθε απο τεχνικο αιτιο (εσκασε το λαστιχο και χαθηκε ο ελεγχος). Παλι ο οδηγος θεωρηθηκε υπαιτιος, επειδη οφειλει να τηρει το οχημα σε καλη κατασταση

Σύμφωνοι, όπως επίσης πρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του οχήματος υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αλλά έχει ΠΡΟΘΕΣΗ; Αυτό το ερώτημα έθεσα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Δεν συζηταμε για να βγαλουμε καποιο συμπερασμα.
Κουβεντα κανουμε.

Εχουμε ενα τροχαιο οπως δεκαδες άλλα καθημερινα, με νεκρο εναν δικυκλιστή. Με προφανη υπαιτιοτητα του οδηγου του αυτοκινητου, ο οποιος ετρεχε πολυ.

Προφανως ομως δεν μπορει να μην περασει απο την σκεψη μου, οτι οι πιθανοτητες επιβιωσης ειναι διαφορετικες αν εισαι εντος αυτοκινητου.

έχουμε ένα τροχαίο εντελώς διαφορετικό από άλλα

Αυτοκίνητο προκαλεί θανάσιμο ατύχημα στη συνέχεια συγκρούεται και ακινητοποιείται
και χωρίς να είναι κλεμμένο
οι επιβάτες την κοπανάνε με όχημα φίλου τους που πήγαινε από πίσω
(προφανώς με αντίστοιχη ταχύτητα)

και κάποιος εμφανίζεται μετά 4 μέρες
που ούτε αλκοόλ ούτε καν αν ήταν αυτός μπορεί να ελγεχθεί

και εμείς (δηλαδή κάποιοι από σας) αντί να επικεντρώσουν στο ειδεχθές του πράγματος
και την αλλαγή στη νομοθεσία που χρειάζεται

επικεντρώνουν στο πόσο επικίνδυνες είναι οι μηχανές.
Μάλιστα.
Κάντε κουβέντα.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Αντιλαμβανεσαι υποθετω οτι δεν μπορει να εκπροσωπει ο ιδιος δικηγορος το νοσοκομειο σε αγωγη που ασκει ο ιδιος

Προφανως καταλαβες λαθος.
Αυτο που σου ειπαν, ειναι κατι που γνωριζω οτι συμβαινει συχνα. Καποιοι δικηγοροι νοσοκομειων ή αλλων ΝΠΔΔ κάνουν αγωγες και ζητουν καποιες οικονομικες εξομοιωσεις, οπως φυσικα εχουν το δικαιωμα οπως ολοι οι εργαζομενοι.
Και φυσικα τοτε τον αντιδικο τον εκπροσωπει αλλος δικηγορος.

Ειναι πραγματικα αστειο πώς μεταφερονται καποια πραγματα. Εσυ προφανως καλοπιστα το ακουσες, αλλά ειναι λαθος. Πώς θα μπορούσε να γινει κατι τετοιο?

αυτο το υφακι "εγω ξερω εσυ δε ξερεις τι διαβασες" εχει γελιο παντως ... δουλευει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Επομενως και πρασινο να υ παρχει, αν δει οτι περνα οχημα εκτακτου αναγκης, ανεξαρτητα απο ποια κατευθυνση αυτο ερχεται, δεν οφειλει να του αφησει ανοιχτο το δρομο?
"Οφείλει" οχι, με την εννοια της νομικης υποχρεωσης.

Ανθρωπινα ομως ολοι θα σταματησουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ισχυει αυτο που λεει ο Antebellum αλλά πραγματικα εχω τυχει σε περιπτωση που ασθενοφορο περασε με κοκκινο, με αναμμενο τον φαρο και θεωρηθηκε αποκλειστικα υπαιτιος ο οδηγος του ασθενοφορου.

Ειναι στην κριση του οδηγου εαν δημιουργειται κινδυνος. Ισως εκανε λαθος στην κριση του ο οδηγος.Νομιζω υπαρχει κενο και ασαφεια στη διαταξη αυτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αυτο το υφακι "εγω ξερω εσυ δε ξερεις τι διαβασες" εχει γελιο παντως ... δουλευει?

Ε αρα προφανως δεν ξερεις τι διαβασες.
Αυτο που μου εβαλες, λεει αυτο που εγραψες εξ αρχης?

Σε τι απαντησα λαθος?
Εσυ ειπες οτι εκανε αγωγη ο δικηγορος, και ταυτοχρονα εκπροσωπουσε το νοσοκομειο στη δικη. Ε δεν ειναι ετσι. Πώς να το κανουμε. Αλλο πραγμα ειναι αυτο που εβαλες τωρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
Δεν το επιτρεπει ο ΚΟΚ, αλλα υπαρχει προειδοποιηση, στα αλλα οχηματα και οι οδηγοι δε πανε να περασουν εν αγνοια τους οτι ενα αλλο οχημα παει να τους σκοτωσει.
Επισης υπαρχει η υποχρεωση των οδηγων να ανοιγουν δρομο για να περασει το οχημα εκτακτου αναγκης. Εαν δηλαδη εχει πρασινο ενας οδηγος σημαινει οτι μπορει να κινηθει το οχημα του σωστα. Αν δεν υπηρχε κανενα φαναρι ,παλι σημαινει οτι μπορει να κινηθει, εαν ομως εμποδιζει το δρομο στο οχημα εκτακυο αναγκης, οφειλει να του ανοιξει δρομο.
Επομενως και πρασινο να υ παρχει, αν δει οτι περνα οχημα εκτακτου αναγκης, ανεξαρτητα απο ποια κατευθυνση αυτο ερχεται, δεν οφειλει να του αφησει ανοιχτο το δρομο?

Βρε παλληκάρι μου, σε αυτό συμφωνήσαμε, οφείλει, αλλά αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορέσει, δεν προλάβει, ο οδηγός του έκτακτης ανάγκης έχει την ευθύνη. Αλλά και αυτός δεν έχει δόλο και πρόθεση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και εμείς (δηλαδή κάποιοι από σας) αντί να επικεντρώσουν στο ειδεχθές του πράγματος

Μάλιστα.
Κάντε κουβέντα.
Προφανως δεν επικεντρωνουμε εκει, αλλά δεν καταλαβαινω σε τι διαφωνεις.
Εγω ενα ξερω τύπε, οτι ο οδηγος του αυτοκινητου ζει ενω της μηχανης οχι.
Συμφωνουμε σε αυτο?
Κανε κουβεντα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βρε παλληκάρι μου, σε αυτό συμφωνήσαμε, οφείλει, αλλά αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορέσει, δεν προλάβει, ο οδηγός του έκτακτης ανάγκης έχει την ευθύνη. Αλλά και αυτός δεν έχει δόλο και πρόθεση.
Α μπραβο, εκει θελουμε να καταληξουμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.172
Πόντοι
5.506
έχουμε ένα τροχαίο εντελώς διαφορετικό από άλλα

Αυτοκίνητο προκαλεί θανάσιμο ατύχημα στη συνέχεια συγκρούεται και ακινητοποιείται
και χωρίς να είναι κλεμμένο
οι επιβάτες την κοπανάνε με όχημα φίλου τους που πήγαινε από πίσω
(προφανώς με αντίστοιχη ταχύτητα)

και κάποιος εμφανίζεται μετά 4 μέρες
που ούτε αλκοόλ ούτε καν αν ήταν αυτός μπορεί να ελγεχθεί

Μάλιστα.
Κάντε κουβέντα.

Είσαι 1000% σίγουρος οτι ο τύπος την κοπάνησε ΜΕ ΔΟΛΟ;

Το οτι οι μηχανές είναι επικίνδυνες είναι αδιαμφισβήτητο, δε νομίζω οτι είναι αυτό το θέμα μας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
"Οφείλει" οχι, με την εννοια της νομικης υποχρεωσης.

Ανθρωπινα ομως ολοι θα σταματησουν.

Η διαταξη συγκεκριμενα οριζει οτι πρεπει να ανοιγουν χωρο κινουμενα προς τα δεξια , δε ξερω αν μπορει να ερμηνευτει διασταλτικα, η αφορα αποκλειστικα οχηματα που κινουνται στο ιδιο ρευμα και το οχημα εκτακτου ερχεται απο πισω.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Είσαι 1000% σίγουρος οτι ο τύπος την κοπάνησε ΜΕ ΔΟΛΟ;

Το οτι οι μηχανές είναι επικίνδυνες είναι αδιαμφισβήτητο, δε νομίζω οτι είναι αυτό το θέμα μας.

θα συμφωνείς
ότι άλλο είναι να κάνεις το ατύχημα και να μη σταματήσεις
και άλλο να σου ακινητοποιηθεί το όχημα και να πεταχτείς να φύγεις τρέχοντας.
Πόσο περισσότερο δόλο πιά

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Εκει τεκμαιρεται ποια ιεναι η προθεση του οταν περασε.Δε το κανε για πλακα.
Ο οδηγος ΙΧ δεν εχει κανενα λογο. Εκτος απο περιπτωσεις μηχανικης βλαβης.
Και φυσικα για τη μεθη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι βεβαια

Ενα ατυχημα του σωρου ειναι

Εμ αυτο ειναι το προβλημα τυπε. Οτι τετοια ατυχηματα που κοστιζουν ζωες ειναι "του σωρου". Αρα μηπως πρεπει να γινει κατι να λιγοστεψουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
θα συμφωνείς
ότι άλλο είναι να κάνεις το ατύχημα και να μη σταματήσεις
και άλλο να σου ακινητοποιηθεί το όχημα και να πεταχτείς να φύγεις τρέχοντας.
Πόσο περισσότερο δόλο πιά

Οχι, φυσικα δεν συμφωνουμε. Αυτο που λες ειναι λαθος.
Αντιλαμβανεσαι οτι ειναι εντελως ασχετο το θεμα δολου ή αμελειας με το αν φυγεις μετα ε?
Αυτο ανελυσα προηγουμενως.
Δηλαδη αν εγω ως εργοδηγος δεν λαβω τα μετρα ασφαλειας και χτυπησει καποιος εργατης, αν την κοπανησω θα γινει το αδικημα εκ δολου ενω αν μεινω ειναι εξ αμελειας?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
διαβασα στο μακελειο οτι τον δολοφονο τον φρουρουν

αν ειναι αληθεια με ποιο δικαιωμα τα μπασταρδια προστατευουν ενα δολοφονο???

θελω και εγω μια διμοιρια ματ γλαστρες αν ειναι ετσι

ρε θα τρελαθουμε

αλιμονο μονο αν ειναι αληθινη η ειδηση

θα προκειται για την μεγαλυερη προδοσια

πρεπι να πεσει κυβερνηση και να παραιτηθει ο μαικ αν ισχυει

το εχει ακουσεις αλλος αυτο ξανα ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εμ αυτο ειναι το προβλημα τυπε. Οτι τετοια ατυχηματα που κοστιζουν ζωες ειναι "του σωρου". Αρα μηπως πρεπει να γινει κατι να λιγοστεψουν?

Προφανως, αλλά αν ηταν απλως να λυθουν με την ποινικη αυστηροποιηση θα ειχε ηδη γινει και θα τα ειχαμε λυσει ολα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
διαβασα στο μακελειο οτι τον δολοφονο τον φρουρουν

αν ειναι αληθεια με ποιο δικαιωμα τα μπασταρδια προστατευουν ενα δολοφονο???

θελω και εγω μια διμοιρια ματ γλαστρες αν ειναι ετσι

ρε θα τρελαθουμε

αλιμονο μονο αν ειναι αληθινη η ειδηση

θα προκειται για την μεγαλυερη προδοσια

πρεπι να πεσει κυβερνηση και να παραιτηθει ο μαικ αν ισχυει

το εχει ακουσεις αλλος αυτο ξανα ???
Ρε τύπε αντε για υπνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom