alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι θα μου πεις, οτι ειναι ωραια αισθηση?προφανως δεν εχεις οδηγησει ποτε οποτε το να σου εξηγησω το θεωρω περιττο...
Τι θα μου πεις, οτι ειναι ωραια αισθηση?προφανως δεν εχεις οδηγησει ποτε οποτε το να σου εξηγησω το θεωρω περιττο...
Δεν ειναι επιχειρημα αυτο.Ενω οταν πινεις η περνας το κοκκινο χειριζομενος μια μαζα απο σιδερο 1 τονου με υψηλη ταχυτυτα μεσα στον κοσμο, ερχονται σε συναστρια οι πλανητες και συμβαινει.
Και για να χουμε καλο ρωτημα τον τελευταιο χρονο ας πουμε ποσοι πεθαναν απο ΑΚ στην Ελλαδ και ποσοι απο εναν εγκληματια ( οχι μαλακα η αμελη ) που ηπιε η παραβιασε κοκκινο η οδηγουσε επικινδυνα ( δε βαζω περιπτωσεις που προκληθηκε ατυχημα απο αλλο παραγοντα ) ?
Παντως θα ειχε πολυ ενδιαφερον για οσους οδηγουν μηχανη, να περασουν μια βολτα απο το κτιριο 3 στην Ευελπιδων, στο Πρωτοδικειο.
Εκει δικαζονται καθε μερα 4 πινακια των 15 υποθεσεων το καθενα, με αγωγες αποζημιωσης απο τροχαια.
Πιθανον να νομισετε οτι ειναι παραρτημα νοσοκομειου, θα δειτε απ εξω κοσμο με πατεριτσες, κοσμο να κουτσαινει, κοσμο να υποβασταζεται.
Ειναι οι οδηγοί μηχανων που εχουν κανει αγωγη αποζημιωσης.
Απο τις 60 υποθεσεις ημερησιως, οι 55 (και δεν υπερβαλλω) αφορουν οδηγους μηχανων.
Κατα την προσωπικη μου αποψη, πριν αγορασει καποιος μοτοσικλέτα, θα πρεπει πρωτα να τον περνανε μια βολτα απο το ΚΑΤ και μια βολτα απο το κτιριο 3 του Πρωτοδικειου.
Και μετα ας αγορασει μοτοσικλέτα.
Αν περάσει είτε ένα ασθενοφόρο ή ένα ΙΧ με άνθρωπο σε επείγουσα ανάγκη ζωής θανάτου με υψηλή ταχύτητα κόκκινο και προκληθεί δυστύχημα, ο οδηγός πρέπει να θεωρείται εγκληματίας; Στην περίπτωση εννοώ που αλλάξει ο νόμος όπως τον φαντάζεστε.
Εγραψα και χθες, οτι αν εγκαταλειψεις καποιον ζωντανο κι αυτος πεθανει λογω της εγκαταλειψης, ειναι άλλο αδικημα (εκθεση) και ειναι κακουργημαεκ δολου εκτελεστης δεν ηταν αλλα αφου τον εγκατελειψε ενω θα μπορουσε να κατσει μαζι του και που ξερεις,μπορει να σωνοταν το παιδι αυτο τον κανει πλεον δολοφονο.
Δε λέει αυτό τίποτα ρε Λάκη, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, έστω και μεμονομένα είναι να μάθουμε κυκλοφοριακή και οδηγική παιδεία στα παιδιά μας. Αυτό που λες εσύ απλά μειώνει τις πιθανότητες.
Οχι, ειναι παγιωμενη αποψη μου
Οδηγος μοτοσικλέτας ειναι τραυματιας ή νεκρος υπό προθεσμια.
Ετσι και αλλιως το ασθενοφορο η το ΙΧ με ανθρωπο σε επιγουσα αναγκη καλυπτονται νομικα και εχουν προτεραιοτητα.
Αλλος λογος να περασεις με κοκκινο υπαρχει?
Συμφωνω με καθε λεξη.Πολύ σημαντικό !!!!!
Να μειωθούν οι πιθανότητες.
ΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΤΡΟΧΟ ............
μειώνει ΠΟΛΥ τις πιθανότητες να το φάει το χώμα.
Δεν έχει νόημα να κλαίγεσαι άπαξ και ανέβεις.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΛΟΓΟΙ που όλοι ή σε στέλνουν στο χώρα ή σε κάνουν σακάτη .
Τι θα κάνεις ;;
Θα αποκλείσεις να υπάρξει μαλάκας που θα πεταχτεί από στοπ ;;; ΠΑΠΑΡΙΑ.
Με έχουν χτυπήσε 4-5 φορές, μαλάκες που βγήκαν από στοπ με τρελή φόρα !!!!!!!!!!!
Τις δύο ήμουν με το αρχαίο αμάξι του πατέρα μου !!!!!!!
Δεν κατάλαβε μία το κτήνος.
Τις άλλες άλλαξα μια πόρτα ..... στα @@ μου ......
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΔΙΤΡΟΧΟ .... είτε τέζα , είτε σε καρότσι !!!!!!!
Σε πάρκιγκ σουπερ μάρκετ !!!!!!
έκανε η .... τζένη 25 μέτρα όπισθεν χωρίς να κοιτάει πίσω !!!!!!!!!
Προφυλακτήρας , μετώπη , φανάρι , φτερό , καπό , όλα άλλαγμα !!!!
πήρε και το απέναντι φτερό λόγω μπάρας !!!!! στα αρχίδια μου !!!!!!!!!!
ούτε κόψιμο ξυρίσματος δεν μου προκάλεσε !!!!!!!!
αν ήμουν με 2τροχο ;;;;;;;; θα με έτρωγε το χώμα !!!!!!
οδηγάνε μαλακίες και μετά κλαίνε .... λένε για λυντσαρίσματα ...
θα του σκοτώσουν τα τέταρτα ξαδέλφια, τα καναρίνια , τις γάτες, το χρυσόψαρο .............
πολύ μπαρούτι μυρίζει αυτή η χώρα ....
θα σκεπάσει τη τζακίλα !!!!!
Ετσι και αλλιως το ασθενοφορο η [size=20pt]το ΙΧ με ανθρωπο σε επιγουσα αναγκη[/size] καλυπτονται νομικα και εχουν προτεραιοτητα.
Αλλος λογος να περασεις με κοκκινο υπαρχει?
προφανως δεν εχεις οδηγησει ποτε οποτε το να σου εξηγησω το θεωρω περιττο...
Πολύ σημαντικό !!!!!
Να μειωθούν οι πιθανότητες.
ΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΤΡΟΧΟ ............
μειώνει ΠΟΛΥ τις πιθανότητες να το φάει το χώμα.
Δεν έχει νόημα να κλαίγεσαι άπαξ και ανέβεις.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΛΟΓΟΙ που όλοι ή σε στέλνουν στο χώρα ή σε κάνουν σακάτη .
Τι θα κάνεις ;;
Θα αποκλείσεις να υπάρξει μαλάκας που θα πεταχτεί από στοπ ;;; ΠΑΠΑΡΙΑ.
Με έχουν χτυπήσε 4-5 φορές, μαλάκες που βγήκαν από στοπ με τρελή φόρα !!!!!!!!!!!
Τις δύο ήμουν με το αρχαίο αμάξι του πατέρα μου !!!!!!!
Δεν κατάλαβε μία το κτήνος.
Τις άλλες άλλαξα μια πόρτα ..... στα @@ μου ......
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΔΙΤΡΟΧΟ .... είτε τέζα , είτε σε καρότσι !!!!!!!
Σε πάρκιγκ σουπερ μάρκετ !!!!!!
έκανε η .... τζένη 25 μέτρα όπισθεν χωρίς να κοιτάει πίσω !!!!!!!!!
Προφυλακτήρας , μετώπη , φανάρι , φτερό , καπό , όλα άλλαγμα !!!!
πήρε και το απέναντι φτερό λόγω μπάρας !!!!! στα αρχίδια μου !!!!!!!!!!
ούτε κόψιμο ξυρίσματος δεν μου προκάλεσε !!!!!!!!
αν ήμουν με 2τροχο ;;;;;;;; θα με έτρωγε το χώμα !!!!!!
οδηγάνε μαλακίες και μετά κλαίνε .... λένε για λυντσαρίσματα ...
θα του σκοτώσουν τα τέταρτα ξαδέλφια, τα καναρίνια , τις γάτες, το χρυσόψαρο .............
πολύ μπαρούτι μυρίζει αυτή η χώρα ....
θα σκεπάσει τη τζακίλα !!!!!
Αν περάσει είτε ένα ασθενοφόρο ή ένα ΙΧ με άνθρωπο σε επείγουσα ανάγκη ζωής θανάτου με υψηλή ταχύτητα κόκκινο και προκληθεί δυστύχημα, ο οδηγός πρέπει να θεωρείται εγκληματίας; Στην περίπτωση εννοώ που αλλάξει ο νόμος όπως τον φαντάζεστε.
Παντως θα ειχε πολυ ενδιαφερον για οσους οδηγουν μηχανη, να περασουν μια βολτα απο το κτιριο 3 στην Ευελπιδων, στο Πρωτοδικειο.
Εκει δικαζονται καθε μερα 4 πινακια των 15 υποθεσεων το καθενα, με αγωγες αποζημιωσης απο τροχαια.
Πιθανον να νομισετε οτι ειναι παραρτημα νοσοκομειου, θα δειτε απ εξω κοσμο με πατεριτσες, κοσμο να κουτσαινει, κοσμο να υποβασταζεται.
Ειναι οι οδηγοί μηχανων που εχουν κανει αγωγη αποζημιωσης.
Απο τις 60 υποθεσεις ημερησιως, οι 55 (και δεν υπερβαλλω) αφορουν οδηγους μηχανων.
Δεν συζηταμε για να βγαλουμε καποιο συμπερασμα.το έχεις αναλύσει αναλυτικά.
Αυτό είναι το συμπέρασμα που θεωρείς ότι καταλήγουμε από το περιστατικό ;
Δεν ειναι επιχειρημα αυτο.
Ετσι ειναι. Δυστυχως.Έχω βρεθεί πολλές φορές με φίλους δικηγόρους !!!!!!
ΣΦΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Δίνει την αίσθηση ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΤΡΟΧΑ.
Μόνο !!!!!
Αποκλειστικά!!!!
ψιλοακυρο επιχειρημα. Ο οδηγος του οχηματος εκτακτου αναγκης, ειτε αυτο ειναι ασθενοφορο ειτε περιπολικο ειτε οτι ναναι, δεν δεσμευεται απο τις συνηθεις διαταξεις του ΚΟΚ. Γιατι ειναι εκτακτη αναγκη.
Αυτος που πινει 3 μπουκαλια ουισκι και κανει τη συνειδητη επιλογη να πιασει τιμονι αντι να καλεσει ταξι ειναι αλλη κατηγορια, και πρεπει να εχει συνεπειες διαφορετικες απο αυτες που μπορει να εχει ενα απλο ατυχημα