Xαθηκε η μπέσα πια στην εποχη μας..
Έκανες ότι έκανες, κατσε ρε μαλάκα τουλάχιστον να το αντιμετωπίσεις!
Τοπαλούδη, σε 10 χρονακια ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ θα είναι έξω τα μπασταρδα.
Πριν λίγες βδομάδες ένα πουστόπαιδο παρέσυρε μια κοπέλα, σταμάτησε ,τσέκαρε οτι δεν τον βλέπει κανείς και έφυγε.
Ο αλλος ο μπασταρδος στο αίγιο σκοτωσε γιαγια και εγγονο, κρύφτηκε στην βαρκα, και ο μπασταρδος ο εισσαγελλεας, ΕΚΡΙΝΕ, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, οτι δεν υπάρχει φοβος να εξαφανιστεί και τον άφησε ελεύθερο εως την δικη!
Πριν 10 χρονια, 2 παληκάρια απ το χωριο μου, παρασύρθηκαν στην θεσσαλονικη απο οδηγο νταλικας που παραβιασε STOP .. οπώς καταλαβαίνετε δεν του κάνανε τιποτα! ΑΤΥΧΗΜΑ λεει ήταν..ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ..! δεν ειναι ατύχημα..ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ!
Για να καταλάβετε το μέγεθος του κακού, ζω σε ενα κωλοχώρι 200κατοικων, και δεν θυμάμαι πόσα παιδιά χάθηκαν στην ασφαλτο...
Αλλα μπασταρδα οδηγουν πανω στην Λ.Ε.Α και παρεμποδίζουν την διεύλεση των ασθενοφόρων.
Στην περιοχή μου προχθές ,σταμάτησε η αστυνομία, εναν μαλακα, τυφλα μεθυσμενο,και τους εκανε και τσαμπουκα απο πανω!
απ το ενα ακρο φτασαμε στο αλλο. Καποτε οι μαθητες τρεμαν τους δασκαλους, τωρα οι δασκαλοι τρέμουν τους μαθητες. ΚΑΙ τα ΔΥΟ εχουν καταστροφικά αποτελέσμα.
ΟΙ κοινωνίες γίνονται ανεξέλενκτες πλέον, Γίνονται πολυ βίαιες..βλέπεις στα σχολείο 10 ατομα να βαρανε 1..ενταξει..παιδιά ειναι θα μαλώσουν, και εγω ημουν παιδι, και εγω ειχα μαλωσει, αλλα οχι ετσι..Υπαρχει μια εξαρση στην βια σε ολους τους τομεις. και σωματικη και λεκτικη και ψυχολογικη.
Παμε κατα διαολου με αποδοση 1.01
Κρίμα.....