Έγινε γνωστό το όνομα του ιδιοκτήτη της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Τα αρχικά του ονόματός του είναι Κ.Κ και συμπίπτουν με εκείνα ισχυρού προσώπου της Αθηναϊκής κοινωνίας. Εάν πρόκειται όντως για το ίδιο πρόσωπο και δεν πρόκειται περί συνεπωνυμίας- άγνωστο ποιος οδηγούσε- θα γίνει σάλος. Όχι τόσο για το ίδιο το δυστύχημα, όσο για την συμπεριφορά εγκατάλειψης του θύματος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 491
- Πόντοι
- 21
Το zougla.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του κλειστού κλαμπ ο οποίος δήλωσε πως πρόκειται για μακρινό συγγενή του με τον οποίο δεν έχει έρθει σε επαφή εδώ και πολλά χρόνια.
Ιδιοκτήτης της Corvette φέρεται να είναι ο Κ. Κ., 32 ετών, που ασχολείται με την αγορά και πώληση ακριβών αυτοκινήτων (supercar) και τα σταθμεύει σε πάρκινγκ της περιοχής του Χολαργού.
Άτομα που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο νεαρό μας ανέφεραν ότι του αρέσει να ντύνεται με ακριβά ρούχα, να κινείται σε γνωστά στέκια των Αθηνών και να κυκλοφορεί με ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία, σε κάποιες περιπτώσεις, παραμετροποιεί.
Ιδιοκτήτης της Corvette φέρεται να είναι ο Κ. Κ., 32 ετών, που ασχολείται με την αγορά και πώληση ακριβών αυτοκινήτων (supercar) και τα σταθμεύει σε πάρκινγκ της περιοχής του Χολαργού.
Άτομα που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο νεαρό μας ανέφεραν ότι του αρέσει να ντύνεται με ακριβά ρούχα, να κινείται σε γνωστά στέκια των Αθηνών και να κυκλοφορεί με ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία, σε κάποιες περιπτώσεις, παραμετροποιεί.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.726
- Πόντοι
- 3.446
σοβαρα το λες αυτο τωρα;;; ε... πεθανε τωρα ,ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ, δεν μπορω να κανω κατι , ας παω για το επομενο ποτο... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ;;;;;;Γιατί αμα σταματάγε θα το εσωζε το παλικάρι, Θα ζούσε τώρα;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.962
- Πόντοι
- 6.030
Κ.Κ ποιό είναι το μουνόπανο??
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
απο την περιγραφη φαινεται για βαθυ Πασόκ ο τύποςΆτομα που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο νεαρό μας ανέφεραν ότι του αρέσει να ντύνεται με ακριβά ρούχα, να κινείται σε γνωστά στέκια των Αθηνών και να κυκλοφορεί με ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία, σε κάποιες περιπτώσεις, παραμετροποιεί.
harvardiotis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 151
- Πόντοι
- 281
υπάρχουνε δακτυλικά αποτυπώματα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.665
- Πόντοι
- 6.256
Καί γυρίζει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κ λέει.....Μου το έκλεψαν δεν ήμουν εγώ .... εγώ ήμουν στο τάδε σημείο να κ οι μάρτυρες μου.... Κ η μπάλα χάθηκε..........κ άντε βρες άκρη.......
Μαλακιες λες...αμα δεν εχει δηλωσει τη κλοπη παιρνει τα αρχιδια μου.Και επισης οπως σου λεει και το παλικαρι εχουν ηδη κανει φυλλο και φτερο το αυτοκινητο για αποτυπωματα και dna...
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
εχουν ηδη κανει φυλλο και φτερο το αυτοκινητο για αποτυπωματα και dna...
Το αυτοκίνητο κάποιου δηλαδή αν κλαπεί ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ DNA TOY ....
οι κλέφτες μόλις κλέψουν κάποιο όχημα ... κάνουν βιολογικό καθαρισμό
καισβήνουν τα αποτυπώματα του ιδιοκτήτη !!!!!!!
Μαλακιες λες...αμα δεν εχει δηλωσει τη κλοπη παιρνει τα αρχιδια μου.Και επισης οπως σου λεει και το παλικαρι εχουν ηδη κανει φυλλο και φτερο το αυτοκινητο για αποτυπωματα και dna...
Αποτυπωματα και dna ετσι κι αλλιως να υπαρχουν αφου ειναι δικο του αυτοκινητο. Μια λογική σκέψη
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.640
- Πόντοι
- 6.056
παει αυτο το σεναριοΜαλακιες λες...αμα δεν εχει δηλωσει τη κλοπη παιρνει τα αρχιδια μου.Και επισης οπως σου λεει και το παλικαρι εχουν ηδη κανει φυλλο και φτερο το αυτοκινητο για αποτυπωματα και dna...
εστειλε ηδη την δικηγορεσσα του να ζητησει τα γαμησιατικα απο τους τσοςμπα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
πραγματικο περιστατικο που μου συνεβη.Μαλακιες λες...αμα δεν εχει δηλωσει τη κλοπη παιρνει τα αρχιδια μου.Και επισης οπως σου λεει και το παλικαρι εχουν ηδη κανει φυλλο και φτερο το αυτοκινητο για αποτυπωματα και dna...
κλεψανε το παλιο μας σαραβαλο και φευγωντας με τις μπαντες χτυπάνε έναν μαυρουκο εμπορο μαϊμου ρολογιών(ειχε δικιο ο μαυρος στο τρακαρισμα και ο κλεφτης του πεταξε κατι χαρτια του αυτοκινητου και εφυγε ότι δηθεν βιαζεται).
παει στην αστυνομια και βλεπουν το αμαξι ότι είναι δικο μας.
την άλλη μερα μας παιρνει τηλεφωνο ο καημενος ο μαυρος και μας ξεχεζει.
παμε στο μαγαζι του με τον πατερα μου και τον ρωτάμε μπροστα σε κοσμο αν μας ξερει.
"ΟΧΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ?"
"αυτοι που λες ότι σε χτυπήσαμε οι ιδιοκτητες του αμαξιου και το ψάχνουμε γιατι σημερα το πρωι ελειπε"
η ζημια στο αμαξι του κανα 500ρι η αξια του παλιου κανα 1000ρι.
το αμαξι βρεθηκε από την αστυνομια μετα από καιρο στον δενδροποταμο , περιοχη τσιγγανων.
δεν λεω ότι συνεβη φυσικα εδώ κατι τετοιο, ο κλεφτης δεν βολταρει με την γκομενα, το παιρνει και το εξαφανιζει.
αν από το αμαξι βγηκε κανενας ξανθος και ο ιδιοκτητης και η οικογενεια του είναι μελαχροινοι και φαλακρες τοτε προφανως θα ηταν άλλος ο οδηγος.
να δουμε τωρα ποιος είναι που λενε για καποιον Κ.Κ. γνωστο στην πιατσα λεφτα.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Ισως να μην υπαρχουν αλλα αποτυπωματα, παρα μονο τα δικα του, που σημαινει οτι οδηγουσε αυτος. Επισης, αν ξενυχτησε σε μαγαζια, κλαμπ κλπ, η αστυνομια θα ερευνησει σε βαθος, ανακρισεις, καμερες, και τα συναφη και θα βρει αν οδηγουσε αυτος η οχι. Και απο τα δικα του λεγομενα δυσκολα θα μπορεσει να πεισει για το αντιθετο.
Βεβαια ολα αυτα θα ειχαν σημασια σε καμια Αμερικη η αλλου, εδω ειναι τελειως αχρειαστα, αφου δυστυχως με 2 τηλεφωνηματα του μπαμπα θα κανονιστουν ολα
Βεβαια ολα αυτα θα ειχαν σημασια σε καμια Αμερικη η αλλου, εδω ειναι τελειως αχρειαστα, αφου δυστυχως με 2 τηλεφωνηματα του μπαμπα θα κανονιστουν ολα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το ξες από πριν ότι δεν θα τον προλαβαινε να τον παει νοσοκομειο.Γιατί αμα σταματάγε θα το εσωζε το παλικάρι, Θα ζούσε τώρα;
ποσο καθαρμα εισαι? και εσυ το ιδιο θα εκανες?
και να εβλεπες να διαμελίζεται θα παραταγες το πτωμα αντι να αναλάβεις τις ευθύνες σου?
και το λες ετσι δημοσια ότι εισαι τομαρι, μπραβο. υστερα όταν μιλαμε για περισσοτερη αυστηροτητα και για αυτοδικιες ειμαστε κακοι?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.962
- Πόντοι
- 6.030
Γι αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να υπαρχει θανατικη ποινη.
harvardiotis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 151
- Πόντοι
- 281
Το αυτοκίνητο κάποιου δηλαδή αν κλαπεί ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ DNA TOY ....
οι κλέφτες μόλις κλέψουν κάποιο όχημα ... κάνουν βιολογικό καθαρισμό
καισβήνουν τα αποτυπώματα του ιδιοκτήτη !!!!!!!
χαχαχα
νταξει
γαμησε το σχόλιο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
όχι και για αυτοκινητιστικο ρε συ.Γι αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να υπαρχει θανατικη ποινη.
υπαρχουν αλλα καθαρματα με προθεση.
για προκληση ατυχήματος δεν σηκωνει τετοια ποινη πουθενα στον κοσμο.
harvardiotis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 151
- Πόντοι
- 281
στην Αμερική ο τύπος εκβίασε την Nike για 20-25 εκατομμυρια δολλαρια
και θα φάει 40 χρόνια φυλακή τον Ιούνιο και ουσιαστικά ήδη έχει καταδικαστει
και τον εχουνε βάλει στο κελί που είχανε παλιότερα και τον ελ τσαπο στο Μανχάτταν
και εδώ ο άλλος αφαίρεσε ανθρώπινη ζωή και ακόμα πίνει το καφεδάκι του έξω και συζητάει με την δικηγόρο του
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 329
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 208
- Εμφανίσεις
- 12K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K