Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Προφανως θελει να σου πει οτι αν οδηγας μεθυσμενος ή με υπερβολικη ταχυτητα ή περνας με κοκκινο, διαταρασσεις εξ ορισμού τις συγκοινωνιες.
εαν γινει αυτο που λεει ο τρομπας ραου παου θα καταληξεις να τιμωρηθεις για την ιδια πραξη (οδηγηση υπο την επηρεια μεθης με αποτελεσμα τον θανατο ανθρωπου) με βαρυτερη ποινη για τη διαταραξη των συγκοινωνιων, απο οτι για την αφαιρεση ανθρωπινης ζωης

τετοια διαταξη ΠΚ θα πεσει ως αντισυνταγματικη λογω του Σ25

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εαν γινει αυτο που λεει ο τρομπας ραου παου θα καταληξεις να τιμωρηθεις για την ιδια πραξη (οδηγηση υπο την επηρεια μεθης με αποτελεσμα τον θανατο ανθρωπου) με βαρυτερη ποινη για τη διαταραξη των συγκοινωνιων, απο οτι για την αφαιρεση ανθρωπινης ζωης

μας βριζει στο διπλα θρεντ τυπε πουλι ο φιλος σου ο κωστης  :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Προφανως θελει να σου πει οτι αν οδηγας μεθυσμενος ή με υπερβολικη ταχυτητα ή περνας με κοκκινο, διαταρασσεις εξ ορισμού τις συγκοινωνιες.

δεν υπαρχει μπουσουλας...καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη :
αν περασεις ενα κοκκινο φαναρι και σκοτωσεις 10 ατομα, προφανως πρεπει να πας για ανθρωποκτονια εξ αμελειας...αν ομως περασεις ολα τα κοκκινα φαναρια στη συγγρου και σκοτωσεις 1 ατομο, τοτε πρεπει να πας για κακουργημα διαταραξης συγκοινωνιων...
αν κανεις τροχαιο πιωμενος και σκοτωσεις ανθρωπο, τοτε πας για το 302....αν κανεις το 5ο τροχαιο σου πιωμενος και σκοτωσεις ατομο, τοτε πρεπει να πας με το 290...
αν τρεχεις σε κατοικημενη περιοχη με 130, πας με το 302....αν τρεχεις ομως με 250 για κανα μισαωρο, πρεπει να πας με το 290....

στην ελληνικη νομολογια δυστυχως το 290 το εχουμε ψιλοκαταργησει...ολοι με το 302 και καθαρισαμε... :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
ποτε και πουθενα δεν υπηρξε ουτε θα υπαρξει
αν αυριο αποφασισουν ολοι να μοιραστουν τα λεφτα ισοποσα σε ολους παλι σε 5 χρονια θα υπαρχουν φτωχοι και πλουσιοι οι νομοι της φυσης δεν μπουρδολογουν ειναι αμειλικτοι
ο αδυναμος θα ειναι αδυναμος ο δυνατος δυνατος
Πολυ σωστα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ουτε λεφτα εχω ουτε ακρες δεν θελω ομως να ψοφησει η κατσικα του γειτονα γιατι εγω δεν εχω

δεν λεω αυτο ουτε εγω θελω αυτο

θελω σοβαρο κρατος αδιαφθορο και οχι μπανανια

θεωρω οτι με την δικια μου ιδεολογια ειμαι πιο κοντα στο στοχο μου

δεν θερω με την ιδεογια των ισχυρων θα πετυχω το στοχο μου

εν ολιγοις σου λκεω να κοιτας το συμφερον σου αναλογα τη θεση σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
δεν υπαρχει μπουσουλας...καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη :
αν περασεις ενα κοκκινο φαναρι και σκοτωσεις 10 ατομα, προφανως πρεπει να πας για ανθρωποκτονια εξ αμελειας...αν ομως περασεις ολα τα κοκκινα φαναρια στη συγγρου και σκοτωσεις 1 ατομο, τοτε πρεπει να πας για κακουργημα διαταραξης συγκοινωνιων...
αν κανεις τροχαιο πιωμενος και σκοτωσεις ανθρωπο, τοτε πας για το 302....αν κανεις το 5ο τροχαιο σου πιωμενος και σκοτωσεις ατομο, τοτε πρεπει να πας με το 290...
αν τρεχεις σε κατοικημενη περιοχη με 130, πας με το 302....αν τρεχεις ομως με 250 για κανα μισαωρο, πρεπει να πας με το 290....

στην ελληνικη νομολογια δυστυχως το 290 το εχουμε ψιλοκαταργησει...ολοι με το 302 και καθαρισαμε... :S
Λιγο σε ανασφαλεια δικαιου μου κάνει αν μπουμε σε τετοιες διαδικασιες ερμηνειας κατα περιπτωση

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
σιγουρα στα περισσοτερα τροχαια εχει εφαρμογη το 302...ομως σε πολλα τροχαια θα μπορουσε να εφαρμοστει το αρθρο 290...απλα η ευκολη λυση ειναι το 302...γενικα για να σκεφτει δικαστης να εφαρμοσει το αρθρο 290, θα πρεπει να εχει γινει καμια εκατομβη νεκρων παιδιων οπως στα τεμπη και να εχει ξεσηκωθει ολη η κοινη γνωμη....αλλιως ριξτου ενα 302 και καθαρισες... :S
το 290 δεν εφαρμοζεται σε καμια περιπτωση για τετοιες υποθεσεις
ο τοτε εισαγγελεας εκανε λαστιχο τη διαταξη προφανως για να ικανοποιησει το περι δικαιου αισθημα
βρηκε διαταξη για την ασφαλεια των συγκοινωνιων για να τιμωρησει 20 ανθρωποκτονιες εξ αμελειας κατα συρροη
παπαριες μαριτσα μου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006

ποιος σου ειπε οτι ειναι η ιδια πραξη?απο το μυαλο σου το εβγαλες???
πολλα τροχαια στοιχειοθετουν την αντικειμενικη και υποκειμενικη υποσταση του 290 και δεν εμπιπτουν στο 302...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
ποιος σου ειπε οτι ειναι η ιδια πραξη?απο το μυαλο σου το εβγαλες???
πολλα τροχαια στοιχειοθετουν την αντικειμενικη και υποκειμενικη υποσταση του 290 και δεν εμπιπτουν στο 302...
λεμε οταν εξαιτιας του τροχαιου υπαρχει θανατος ρε τυπε
γι αυτο μιλαμε μια ωρα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το 290 δεν εφαρμοζεται σε καμια περιπτωση για τετοιες υποθεσεις
ο τοτε εισαγγελεας εκανε λαστιχο τη διαταξη προφανως για να ικανοποιησει το περι δικαιου αισθημα
βρηκε διαταξη για την ασφαλεια των συγκοινωνιων για να τιμωρησει 20 ανθρωποκτονιες εξ αμελειας κατα συρροη
παπαριες μαριτσα μου

ξερεις γιατι το λενε ετσι???

γιατι απο αρχαιοτατων χρονων μεχρι σημερα οι κοινωνιες προχωρανε μεσω παλης βιας κκαι αναδιαρθοσεων

φυσικα και αυτο ειναι μια πιεση για να ομαλοποιηθει η κοινωνια

να μαθετε να βλεπετε την ιστορια διαλεκτικα και οχι με νομους που ειναι ανισχυροι

στη γαλλια καθε μερα γινεται πολεμος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Λιγο σε ανασφαλεια δικαιου μου κάνει αν μπουμε σε τετοιες διαδικασιες ερμηνειας κατα περιπτωση

ακριβως το αντιθετο...ανασφαλεια δικαιου ειναι να τα τσουβαλιαζεις ολα στο 302 και να αγνοεις το 290...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ "τσακωνομαστε" νομικα 3-4 νομικοι τοση ωρα, και περιμενουμε να βγαλουν συμπερασμα και οι μη νομικοι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Εν τω μεταξυ "τσακωνομαστε" νομικα 3-4 νομικοι τοση ωρα, και περιμενουμε να βγαλουν συμπερασμα και οι μη νομικοι
δεν τσακωνομαστε ρε τυπε
αλλα να λεμε πραγματα που στεκουνε
στο τροχαιο με θανατο το πρωτο που τιμωρεις ειναι ο θανατος
οχι η διαταραξη των συγκοινωνιων
πας στο κεφαλαιο του ΠΚ για τα εγκληματα κατα ζωης για να τιμωρησεις
δεν ανασυρεις κατι απο αλλο κεφαλαιο να το κανεις λαστιχο επειδη δεν σου βγαινει με τα 299 επομενα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τελικά ήταν και ανασφάλιστο το αμάξι;

Stories

Νέο!

Stories