bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ρε μαγκες ελεος
ηρεμησε εγω τελειωσα με δαυτονΡε μαγκες ελεος
ο κάθε πικραμένος-ηλίθιος ψυχακιας μπαινει εδώ να ποσταρει μια ηλιθιοτητα που του ρθε,καπνισμα,πολιτικη,ταξικος πολεμος.Ειμαστε τα σκατα που ειμαστε γιατι το επιλεξαμε,δεν μας το επεβαλε κανενας.Τα ιδια σκατα θελουμε να κανουμε και τις επομενες γενιες.Τωρα πως ζητάμε σε καποιες περιπτώσεις να υπαρχει αξιοκρατια,δικαιοσυνη κλπ ενώ όταν μας βολευει χρησιμοποιούμε κάθε αθεμιτο μεσο είναι αποριας αξιο.Δεν υπαρχει νοημων ον που να παιρνει το μερος του τομαριού που πηρε παραμάζωμα το παλικαρι και το παρατησε.Τοξεκατινιασμα σε τετοιο νημα δειχνει τι ποιοτητας "ανθρωποι"(λεμε τωρα) ειμαστε
Εγω ηρεμος ειμαι. Εσυ ευχεσαι καρκινους ρε φιλε. Ελεοςηρεμησε εγω τελειωσα με δαυτον
καποιο τσιρακι ειναι μαλλον πρωην διαγραμενο μελος που εχει κατι εμμονες με μερικους
οπως το ειπε ο Hellraiser4EverΕγω ηρεμος ειμαι. Εσυ ευχεσαι καρκινους ρε φιλε. Ελεος
τουλάχιστον όταν παρεκτρέπεται τοσο πολύ το πραγμα ας το κλειδωσουν οι διαχειριστες.τοσα νηματα υπαρχουν δεν είναι αναγκη να βγαλει τα απωθημενα του ο καθε εδωΚαλα τυπε δεν περιμενα εδω μεσα να υπαρχει παιδεια και επιπεδο...το προβλημα ειναι οτι δυστυχως το bou ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας γενικοτερα οποτε καταλαβαινεις ποσο για το πουτσο ειμαστε.
τουλάχιστον όταν παρεκτρέπεται τοσο πολύ το πραγμα ας το κλειδωσουν οι διαχειριστες.τοσα νηματα υπαρχουν δεν είναι αναγκη να βγαλει τα απωθημενα του ο καθε εδω
τουλάχιστον όταν παρεκτρέπεται τοσο πολύ το πραγμα ας το κλειδωσουν οι διαχειριστες.τοσα νηματα υπαρχουν δεν είναι αναγκη να βγαλει τα απωθημενα του ο καθε εδω
Βάλε φωτό τα λεφτά που έχεις πάνω σου. Τι περιμένεις ; Λες άλλους μπατήρια ;;; και το παίζεις ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ;;
Πάντα την ίδια μαλακία θα λες ;
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ.
Βάλε φωτό όσα έχεις πάνω σου .
Και που είσαι γελοίο σκουπίδι ..... ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Πόσα έχεις ρε σκουπίδι ;;;;
Βάλε φωτογραφία να γελάσει κάθε πικραμένος !!!!
ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΥΡΑΔΑ.
Μετά θα θεωρήσει ότι ξεχάστηκε η ξεφτίλα του.
Όπου μπω , μπαίνουν στοκαδούρας/μπαρόκ και γράφουν κατά ριπάς ποστ , για να μου την πέσουν.
Θέλουν να πιστεύουν , ότι μπορούν να κάνουν τα @@ μου να ιδρώσουν .
Αηδία το θέαμα ... αλλά δεν φταίω !
Μπορεί να μην έχει μονάδες ρε τύπε!!!λακη απαντα στο sms :S
λακη απαντα στο sms :S
Θα σου κανει αναπαντητη, αν χτυπησει δυο φορες σημαινει «ναι».