Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
ο κάθε πικραμένος-ηλίθιος ψυχακιας μπαινει εδώ να ποσταρει μια ηλιθιοτητα που του ρθε,καπνισμα,πολιτικη,ταξικος πολεμος.Ειμαστε τα σκατα που ειμαστε γιατι το επιλεξαμε,δεν μας το επεβαλε κανενας.Τα ιδια σκατα θελουμε να κανουμε και τις επομενες γενιες.Τωρα πως ζητάμε σε καποιες περιπτώσεις να υπαρχει αξιοκρατια,δικαιοσυνη κλπ ενώ όταν μας βολευει χρησιμοποιούμε κάθε αθεμιτο μεσο είναι αποριας αξιο.Δεν υπαρχει νοημων ον που να παιρνει το μερος του τομαριού που πηρε παραμάζωμα το παλικαρι και το παρατησε.Τοξεκατινιασμα σε τετοιο νημα δειχνει τι ποιοτητας "ανθρωποι"(λεμε τωρα) ειμαστε

Καλα τυπε δεν περιμενα εδω μεσα να υπαρχει παιδεια και επιπεδο...το προβλημα ειναι οτι δυστυχως το bou ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας γενικοτερα οποτε καταλαβαινεις ποσο για το πουτσο ειμαστε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
ηρεμησε εγω τελειωσα με δαυτον

καποιο τσιρακι ειναι  μαλλον πρωην διαγραμενο μελος  που εχει κατι εμμονες με μερικους
Εγω ηρεμος ειμαι. Εσυ ευχεσαι καρκινους ρε φιλε. Ελεος

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.027
Πόντοι
6.056
Καλα τυπε δεν περιμενα εδω μεσα να υπαρχει παιδεια και επιπεδο...το προβλημα ειναι οτι δυστυχως το bou ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας γενικοτερα οποτε καταλαβαινεις ποσο για το πουτσο ειμαστε.
τουλάχιστον όταν παρεκτρέπεται τοσο πολύ το πραγμα ας το κλειδωσουν οι διαχειριστες.τοσα νηματα υπαρχουν δεν είναι αναγκη να βγαλει τα απωθημενα του ο καθε  :jerking: εδω  :hi:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.995
Πόντοι
2.606
τουλάχιστον όταν παρεκτρέπεται τοσο πολύ το πραγμα ας το κλειδωσουν οι διαχειριστες.τοσα νηματα υπαρχουν δεν είναι αναγκη να βγαλει τα απωθημενα του ο καθε  :jerking: εδω  :hi:

αυτά γίνονται και θα γίνονται μονίμως, η ευκολία του να γράφεις ανώνυμα βγάζει στον καθένα αυτό που δεν μπορεί να βγάλει αλλιώς...
μην  ασχολείσαι με τον κάθε βλάκα που απλά προκαλεί πίσω από το πληκτρολόγιο, δεν έχει νόημα.

ο καλύτερος τρόπος είναι η απομόνωση.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Όπου μπω , μπαίνουν στοκαδούρας/μπαρόκ και γράφουν κατά ριπάς ποστ , για να μου την πέσουν.
Θέλουν να πιστεύουν , ότι μπορούν να κάνουν τα @@ μου να ιδρώσουν .
Αηδία το θέαμα ... αλλά δεν φταίω !

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.366
Πόντοι
5.506
Βάλε φωτό τα λεφτά που έχεις πάνω σου. Τι περιμένεις ; Λες άλλους μπατήρια ;;; και το παίζεις ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ;;
Πάντα την ίδια μαλακία θα λες ;
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ.
Βάλε φωτό όσα έχεις πάνω σου .

Και που είσαι γελοίο σκουπίδι ..... ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Δεν αντεξες την καραμουζα οτι εισαι αχρηστος και το μπουμπουνηξες το κτηνιατρειο και τωρα κανεις την Κομανετσι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.366
Πόντοι
5.506
Πόσα έχεις ρε σκουπίδι ;;;;
Βάλε φωτογραφία να γελάσει κάθε πικραμένος !!!!

ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΥΡΑΔΑ.
Μετά θα θεωρήσει ότι ξεχάστηκε η ξεφτίλα του.

Ρε μαλακα λαλακουλακη, εχεις γραψει οτι δεν εχεις ΟΥΤΕ αμαξι, εκτος απο δουλεια και σπιτι και το παιζεις και σωφερατος;;;;

:happy: :happy: :happy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.366
Πόντοι
5.506
Όπου μπω , μπαίνουν στοκαδούρας/μπαρόκ και γράφουν κατά ριπάς ποστ , για να μου την πέσουν.
Θέλουν να πιστεύουν , ότι μπορούν να κάνουν τα @@ μου να ιδρώσουν .
Αηδία το θέαμα ... αλλά δεν φταίω !

:klapseee:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
λακη απαντα στο sms  :S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
επεξεργαζεται plan b ο λακης  ;)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
oποιο σκουπιδι οδηγει και κανει οποιαδηποτε παραβαση,οπως καταναλωση αλκοολ,οριο ταχυτητας,σφηνες,κοκκινα κλπ, που θετει εν δυναμει σε κινδυνο ανθρωπινη ζωη πρεπει να διωκεται για αποπειρα ανθρωποκτονιας με δολο σε ηρεμη ψυχικη κατασταση που θα τιμωρειται με 20ετη καθειρξη χωρις αναστολη ουτε μια ημερα,ενω οποιος αφαιρει ζωη , για προσχεδιασμενη ανθρωποκτονια σε ηρεμη ψυχικη κατασταση και να εκτελειται με συνοπτικες διαδικασιες :ak:
:S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom