Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.370
Πόντοι
5.506
μενα θα μου μιλας καλα αλλιως θα φας καραμουζα ακου αναρχοαπλυτε τι σημαινει αυτη η λεξη ρε μαλακα ???? παπαγαλιζεις οτι σου πετανε σκυλε>>>???

και ναι ρε τις προαλλες ποιασανε τρεις και δειξανε μεχρι και τα απλυτα στο σπιτι τους γιατι λεει οτι ηταν αναρχικοι

στον πλουσιο ομως το παιζανε τρελιτσα οι μπινεδιαρες

Μουνοβαγονη, κανε μια φουσκα με τη μυξα σου βλακα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.370
Πόντοι
5.506
Λοιπόν, έχω να κάνω κάποια σχόλια επί του θέματος τώρα που και επίσημα μάθαμε ποιο σκουπίδι οδηγούσε.

Καταρχάς φάνηκε και αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά το πόσο μπουρδέλο είναι το κράτος, οι πολίτες του, τα όργανα της τάξης του και η δικαιοσύνη του.
Έχουμε έναν ο οποίος οδηγεί αυτό το αυτοκίνητο και για 5 μέρες όλοι κάνουν τους ανήξερους, λες και πρόκειται για fiat η yugo που θα μπορούσε να το οδηγεί ο καθένας. Ψάχνανε λέει τον ιδιοκτήτη του ε; Ναι, είμαι βέβαιος πως το αμάξι δεν είχε πινακίδες ούτε και αποτυπώματα. Ούτε λόγος να μιλήσουν δε όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν, έστω και ανώνυμα.
Είχε εξαφανιστεί -κατόπιν οδηγιών από τους δικηγόρους του- για τόσες ημέρες και τώρα που ξεμέθυσε και πέρασε και το αυτόφωρο παρέδωσε τον εαυτό του στις αρχές, απλά και μόνο αυτές με τη σειρά τους να τον αφήσουν ελεύθερο.

Αν ήταν βέβαια κανάς φτωχομπινές θα τον είχαν πιάσει από την πρώτη στιγμή, τώρα φυσικά τον προστατεύουν τα αρχίδια του μπαμπά του και φυσικά αυτά θα του εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή υπεράσπιση. Θα φάει καμιά ποινή της πλάκας και την εγκατάλειψη θα τη ρίξει στο ''είχα ψυχολογικά, ήμουν σοκαρισμένος'' και λοιπές πίπες ώστε μετά από λίγο καιρό να κάνει πάλι τα ίδια με κόντρες/σφίνες και πουτάνες δίπλα του για συνοδηγούς. Η οικογένεια του νεκρού θα εντάξει πλέον το μόνιμο πένθος στην καθημερινότητα της και όλοι οι υπόλοιποι παρατηρητές/σχολιαστές θα συνεχίσουν τις ζωές τους σαν να μην συνέβησαν όλα αυτά ποτέ.

Ε λοιπόν όχι! Σε αυτό το μπουρδέλο που δεν λειτουργεί τίποτα και ο καθένας κάνει ο,τι του καυλώσει μόνο η αυτοδικία έχει νόημα και μπορεί να φέρει τη λύτρωση.

Αν ήμουν ο πατέρας και είχα χάσει έτσι το παιδί μου, αντί να βγαίνω στα κανάλια και να κάνω απεγνωσμένες εκκλήσεις, θα έκοβα τον κώλο μου να οργανώσω όσο καλύτερα και πιο διεξοδικά γίνεται την εξόντωση των μελών της οικογένειας του μπάσταρδου που μου κατέστρεψε τη ζωή.
Όσα λεφτά και περιούσια αν είχα, θα τα διέθετα έτσι ώστε να εξολοθρεύσω και το τελευταίο μουνόπανο που περπατάει στη γη και μοιράζεται το ίδιο αίμα με το φονιά. Πρώτα τα παιδιά του, μετά τα αδέλφια του, έπειτα τους γονείς του και τέλος τον ίδιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Μπορεί να με έπιαναν από τον πρώτο φόνο, αλλά θα ήξερα πως έκανα κάτι ουσιαστικό ώστε να εξαλείψω αυτό γαμήδι και τους οικείους του που μου έκανε αυτό το πράγμα. Θα ήξερα πολύ καλά πως και αυτός με τη σειρά του θα γνωρίσει τον πραγματικό πόνο και τη θλίψη αφού εγώ θα του είχα στερήσει αυτούς που αγαπά, όπως ακριβώς έκανε αυτός σε εμένα.
Ούτε συγχωρέσεις, ούτε κλάματα, ούτε κηρύγματα στα κανάλια.

ΜΟΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Σιγα και εσυ δικαστη Ντρεντ, σιγα τα αιματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.370
Πόντοι
5.506
40 σελίδες το θρεντ αυτό

και κανένας δεν είχε αναφέρει
το άρθρο 290Α του Νέου Ποινικού Κώδικα
που ισχύει από το 2019 !

Ούτε στη ΖΟΥΓΚΛΑ το έψαξαν !

Ναι εσενα το μαλακα ερευνητακι του ιντερνετ περιμεναμε, που το διαβασες απο το ποσταρισμα του ραοπαο.

Βλακα ατενσιον γουορ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.370
Πόντοι
5.506
Κανονικά οι πρεζάκηδες, έπρεπε να χάνουν για πάντα το δικαίωμα να οδηγούν.
Αφού παύουν να είναι άνθρωποι. Γίνονται ζώα.
Οδήγηση στα ζώα δεν επιτρέπεται.

Εσυ ομως λες οτι οδηγας ακομα ρε Λακη.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.036
Πόντοι
6.515
Αν σε νοιαζει να αλλαξει η ποινικη μεταχειρηση πας εδω -> και βλεπεις οτι μονο μεσα σ'ενα μηνα υπηρξαν 10 τροχαια με εγκαταλειψη. Και ζητας ν'αλλαξει το αρθρο 43

το πιο σοβαρο post, δεν καταλαβα όμως πως ζητας να αλλαξει ο νομος  :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.036
Πόντοι
6.515
ο αναρχικος που εκλεψε δυο σουκο γιατι μπηκε φυλακκη

οι νομοι ειναι δικαιοι??

ιχυουν για ολους ???

γιατι βαζουν φυλακη τους ανισχυρους και οχι τα λαμογια??

γιατι ο σοφος λαος ψηφιζει κουληδες, αλεξηδες, ζαγορακηδες, γεωργουληδες, βελοπουλους κλπ τυπε  :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εσυ ομως λες οτι οδηγας ακομα ρε Λακη.
Όχι ρε συ. Δεν έχει αυτοκίνητο. Τις κατέθεσε τις πινακίδες όταν φαλίρισε το οδοντοτεχνικό.
Έχει ένα κακομοίρη για να τον κυκλοφορεί με το zastava το δικό του, που τον κλέβει και στο μεροκάματο κιόλας.  

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.029
Πόντοι
6.056
Και κατι ακομα Βανακια...επειδη συνεχεια το πας κομματικα.

ΟΛΟΙ ειναι τα ιδια σκατα...αποδειχτηκε και με τη κυβερνηση πρωτη φορα Αριστερα που ηταν πιο δεξια και απο τη κυβερνηση Μητσοτακη.

Ολοι προσκυνανε το χρημα και αυτους που το εχουν...ολοι αυτοι οι ψευτοαναρχικοι που υποτιθεται οτι ταυτιζεσαι μαζι τους αν ποτε αποκτουσαν εξουσια θα κανανε 10 φορες χειροτερες κωλοτουμπες και προσκυνηματα στο κεφαλαιο.
ο κάθε πικραμένος-ηλίθιος ψυχακιας μπαινει εδώ να ποσταρει μια ηλιθιοτητα που του ρθε,καπνισμα,πολιτικη,ταξικος πολεμος.Ειμαστε τα σκατα που ειμαστε γιατι το επιλεξαμε,δεν μας το επεβαλε κανενας.Τα ιδια σκατα θελουμε να κανουμε και τις επομενες γενιες.Τωρα πως ζητάμε σε καποιες περιπτώσεις να υπαρχει αξιοκρατια,δικαιοσυνη κλπ ενώ όταν μας βολευει χρησιμοποιούμε κάθε αθεμιτο μεσο είναι αποριας αξιο.Δεν υπαρχει νοημων ον που να παιρνει το μερος του τομαριού που πηρε παραμάζωμα το παλικαρι και το παρατησε.Τοξεκατινιασμα σε τετοιο νημα δειχνει τι ποιοτητας "ανθρωποι"(λεμε τωρα) ειμαστε

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όχι ρε συ. Δεν έχει αυτοκίνητο. Τις κατέθεσε τις πινακίδες όταν φαλίρισε το οδοντοτεχνικό.
Έχει ένα κακομοίρη για να τον κυκλοφορεί με το zastava το δικό του, που τον κλέβει και στο μεροκάματο κιόλας.  

Βάλε φωτό τα λεφτά που έχεις πάνω σου. Τι περιμένεις ; Λες άλλους μπατήρια ;;; και το παίζεις ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ;;
Πάντα την ίδια μαλακία θα λες ;
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ.
Βάλε φωτό όσα έχεις πάνω σου .

Και που είσαι γελοίο σκουπίδι ..... ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Υ.Γ. Δεν είναι απολαυστικές οι αντιδράσεις των βοθρολυμμάτων , που αναδεικνύουν τον κρατισμό τους και τη σκατοψυχία τους,
στην παραμύθα που τους πούλησα ... ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ;;;
Έχω κλάσει από τα γέλια. Η πιο ποιοτική ψυχαγωγία που είχα εδώ μέσα τα 15 χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ !!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βάλε φωτό τα λεφτά που έχεις πάνω σου ρε γελοίε.
Το παίζεις κάποιος σκουπίδι. Ούτε 20€ δεν έχεις. Γελοίο σούργελο.
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΩ.

Βάλε τα λεφτά που σου δίνει η γυναίκα σου.
Τα έδωσε σε ... αυτούς που είδατε στο swinger club ;;;
Φράγκο δεν έχεις ;;;

Tι να ξεφτιλίσεις ρε μισότρελο χαζοπούλι; Παντοφλάκιας είσαι.  
Έλα πιάσε.

Εγώ λέω να περάσω από 2 στούντιο μέχρι το χάραμα.
Ενδιάμεσα θα σκοτώσω το χρόνο μου σε τζάδικο .

Στον οδηγό μου, που με κυκλοφορεί με το αμάξι του , για να πίνω τον κώλο μου (και αφού δεν έχω πλέον ΙΧ στο όνομά μου) , δίνω 15 ευρώ το 6ωρο.
Πολλά λες είναι ;;;;;
Γύφτε, ούτε ένα κανονικό μεροκάματο δεν έχεις να δώσεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Tι να ξεφτιλίσεις ρε μισότρελο χαζοπούλι; Παντοφλάκιας είσαι.  
Έλα πιάσε.Γύφτε, ούτε ένα κανονικό μεροκάματο δεν έχεις να δώσεις.

Πόσα έχεις ρε σκουπίδι ;;;;
Βάλε φωτογραφία να γελάσει κάθε πικραμένος !!!!

ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΥΡΑΔΑ.
Μετά θα θεωρήσει ότι ξεχάστηκε η ξεφτίλα του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πόσα έχεις ρε σκουπίδι ;;;;
Βάλε φωτογραφία να γελάσει κάθε πικραμένος !!!!
Εργόσημο του δίνεις του ανθρώπου γύφτε; Ή τρελίτσα για τον ΕΦΚΑ του ανθρώπου; Τη βενζίνη; Το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου;
Ψιλά γράμματα αυτά για ένα κιμπάρη σαν εσένα θα μου πεις.
Δεν εξαφανιζομαι τρελάκια. Εδώ ειμαι και ποστάρω. Το θολωμένο απο τα χάπια μυαλό σου έχει παραισθήσεις για εξαφανίσεις και ξεφτιλίσματα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ρε ξεφτίλα, θα βάλεις φωτό τα λεφτά που έχεις ;;;;;;
Έριξα μερικά δολώματα , επειδή ξέρω ότι είναι ιχθυοκαλλιέργεια σκατόψυχων και τσίμπησατε σε όλα τα δολώματα.
(ότι έκανα παύση εργασιών , ότι δεν έχω αμάξι .... ΣΕ ΟΛΑ ΤΣΙΜΠΗΣΑTE)
ΕΙΣΑΙ  ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Λες ότι δεν έχω λεφτά εγώ ! ΩΡΑΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Οπότε ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ .
Βάλε φωτογραφία.

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Απλά πράγματα .......

Ούτε 100€ δεν έχεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε ξεφτίλα, θα βάλεις φωτό τα λεφτά που έχεις ;;;;;;
Έριξα μερικά δολώματα , επειδή ξέρω ότι είναι ιχθυοκαλλιέργεια σκατόψυχων και τσίμπησατε σε όλα τα δολώματα.
ΕΙΣΑΙ  ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Λες ότι δεν έχω λεφτά εγώ ! ΩΡΑΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Οπότε ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ .
Βάλε φωτογραφία.

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Βάλε τα δικά σου εσύ που έχεις. Βάλε ότι φωτο γουστάρεις να μας αποδείξεις ότι έχουμε άδικο. Ως τότε πέρασε το πεντάλεπτο που σε κυκλοφορούμε στον κήπο. Αυριο πάλι θα ασχοληθούμε μαζί σου. Και κοίτα, δώσε κανονικό μεροκάματο στον άνθρωπο μη σε καταγγείλει σε καμια επιθεώρηση εργασίας και σε χάσουμε για κανένα τρίμηνο μπας και δε μαθευτεί το ρεζιλίκι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Βάλε φωτό τα λεφτά που έχεις πάνω σου. Τι περιμένεις ; Λες άλλους μπατήρια ;;; και το παίζεις ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ;;
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ.
Βάλε φωτό όσα έχεις πάνω σου .

Και που είσαι γελοίο σκουπίδι ..... ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Ουτε κάτι σκατόγυφτοι δεν βγάζουν πλέον φωτό  τα λεφτα που έχουν πάνω τους!!Τι μαλακίες λες;
Grow up!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βάλε τα δικά σου εσύ που έχεις.

Οπότε είσαι ένα τελειωμένο ναυάγιο .
Τι μιλάς ;;;
ΛΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ;;; Στην ίδια μοίρα είσαι.

Δεν έχεις φράγκο ..... δεν έχεις μία .... δεν είναι κακό .... σε κατεστραμμένη χώρα ζούμε !!!

Αλλα δεν σε παίρνει να λες για άλλους ότι δεν έχουν.
Και να προσπαθείς να κάνεις πλάκα.

Από όσα έβαζες , θα έβαζα τα διπλά.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ουτε κάτι σκατόγυφτοι δεν βγάζουν πλέον φωτό  τα λεφτα που έχουν πάνω τους!!Τι μαλακίες λες;
Grow up!!!

Στα swinger clubs που πάει , πληρώνει με debit ελβετικής τράπεζας ο τελειωμένος;
Αυτά είναι ανέκδοτα.
Οι περισσότερες υπηρεσίες που αναφέρονται εδώ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κι αλλα επιχειρηματα ρε θηριο; Απορω πως και δεν τα εγραψες με το πρωτο σχολιο; Λυπησου με ρε, με εχεις στριμωξει στην γωνια και δεν μπορω να παρω ανασα  :2funny:

Περα απο το τρολαρισμα που τρως γιατι εισαι βλημα, σε συμπονω και λιγο. Εισαι ατομο εξαρτημενο και δεν σκεφτεσαι καθαρα. Εχεις και λειψο εγκεφαλο...φαντασου σε τι τραγικη κατασταση εισαι. Νομιζεις οτι ολοι οι υπολοιποι πρεπει να προσαρμοστουμε γυρω απο τον εθισμο σου. Τεσπα υπαρχει το αντιστοιχο θρεντ, δεν υπαρχει λογος να συνεχισω. Εαν απαντησεις, δεν θα το κοιταξω καν. Τσαμπα θα παει ο κοπος σου. Τραβα κανε κανα τσιγαρακι μπας κι ο καρκινος σου φυτρωσει πιο γρηγορα.  :birdman:
μου εγινες και ψυχιατρος εσυ  με τις παπαριες σου
πηγαινε κλαψε αλλου τωρα μπας και σε συμπονεσουν  :birdman:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τραβα κανε κανα τσιγαρακι μπας κι ο καρκινος σου φυτρωσει πιο γρηγορα.  :birdman:
ευχομαι ολοψυχα ο καρκινος να ερθει σε σενα και στους δικους σου

και μην ανησυχεις

οταν πεσει η κυβερνηση και αποκαλυφθεις με το ρουφιανοτηλεφωνο οπου σιγουροτατα εχεις κανει σαν αντιδημοκρατικος που γεννηθηκες η εξελιχθηκες  να την εχεις κοπανησει ειται απο ελλαδα ειται απο τα μερη σου

ο ρουφιανονομος θα καταργηθει και οι αρτεμηδες ματσηδες θα αποκαλυφθουν ως προδοτες της συγχρονης κοινωνιας

κανε την προσευχη σου μην γινουν συντομα εκλογες

κοντοζυγωνει η ωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom