Λοιπόν, έχω να κάνω κάποια σχόλια επί του θέματος τώρα που και επίσημα μάθαμε ποιο σκουπίδι οδηγούσε.
Καταρχάς φάνηκε και αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά το πόσο μπουρδέλο είναι το κράτος, οι πολίτες του, τα όργανα της τάξης του και η δικαιοσύνη του.
Έχουμε έναν ο οποίος οδηγεί αυτό το αυτοκίνητο και για 5 μέρες όλοι κάνουν τους ανήξερους, λες και πρόκειται για fiat η yugo που θα μπορούσε να το οδηγεί ο καθένας. Ψάχνανε λέει τον ιδιοκτήτη του ε; Ναι, είμαι βέβαιος πως το αμάξι δεν είχε πινακίδες ούτε και αποτυπώματα. Ούτε λόγος να μιλήσουν δε όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν, έστω και ανώνυμα.
Είχε εξαφανιστεί -κατόπιν οδηγιών από τους δικηγόρους του- για τόσες ημέρες και τώρα που ξεμέθυσε και πέρασε και το αυτόφωρο παρέδωσε τον εαυτό του στις αρχές, απλά και μόνο αυτές με τη σειρά τους να τον αφήσουν ελεύθερο.
Αν ήταν βέβαια κανάς φτωχομπινές θα τον είχαν πιάσει από την πρώτη στιγμή, τώρα φυσικά τον προστατεύουν τα αρχίδια του μπαμπά του και φυσικά αυτά θα του εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή υπεράσπιση. Θα φάει καμιά ποινή της πλάκας και την εγκατάλειψη θα τη ρίξει στο ''είχα ψυχολογικά, ήμουν σοκαρισμένος'' και λοιπές πίπες ώστε μετά από λίγο καιρό να κάνει πάλι τα ίδια με κόντρες/σφίνες και πουτάνες δίπλα του για συνοδηγούς. Η οικογένεια του νεκρού θα εντάξει πλέον το μόνιμο πένθος στην καθημερινότητα της και όλοι οι υπόλοιποι παρατηρητές/σχολιαστές θα συνεχίσουν τις ζωές τους σαν να μην συνέβησαν όλα αυτά ποτέ.
Ε λοιπόν όχι! Σε αυτό το μπουρδέλο που δεν λειτουργεί τίποτα και ο καθένας κάνει ο,τι του καυλώσει μόνο η αυτοδικία έχει νόημα και μπορεί να φέρει τη λύτρωση.
Αν ήμουν ο πατέρας και είχα χάσει έτσι το παιδί μου, αντί να βγαίνω στα κανάλια και να κάνω απεγνωσμένες εκκλήσεις, θα έκοβα τον κώλο μου να οργανώσω όσο καλύτερα και πιο διεξοδικά γίνεται την εξόντωση των μελών της οικογένειας του μπάσταρδου που μου κατέστρεψε τη ζωή.
Όσα λεφτά και περιούσια αν είχα, θα τα διέθετα έτσι ώστε να εξολοθρεύσω και το τελευταίο μουνόπανο που περπατάει στη γη και μοιράζεται το ίδιο αίμα με το φονιά. Πρώτα τα παιδιά του, μετά τα αδέλφια του, έπειτα τους γονείς του και τέλος τον ίδιο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Μπορεί να με έπιαναν από τον πρώτο φόνο, αλλά θα ήξερα πως έκανα κάτι ουσιαστικό ώστε να εξαλείψω αυτό γαμήδι και τους οικείους του που μου έκανε αυτό το πράγμα. Θα ήξερα πολύ καλά πως και αυτός με τη σειρά του θα γνωρίσει τον πραγματικό πόνο και τη θλίψη αφού εγώ θα του είχα στερήσει αυτούς που αγαπά, όπως ακριβώς έκανε αυτός σε εμένα.
Ούτε συγχωρέσεις, ούτε κλάματα, ούτε κηρύγματα στα κανάλια.
ΜΟΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.