Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να κανω εγω μια προβοκατορικη ερωτηση

εκεινα τα αμαξια τα πολυτελη που καιγανε αναρχικοι

μηπως καλα κανανε και τα καιγανε??? τουλαχιστον αυτοι αντιδορυν καπως στην αδικια

γενικα οταν βλεπετε καλο αμαξι ειναι εν δυναμει δολοφονος

μην ξεχνατε το γιο του τζαμπο

ολο ειδησεις για τετοια ακουμε

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Είναι πολλά τα λεφτά φίλοι μου.
Οι Εισαγγελείς θέλουν καινούρια πισίνα

Και να αφήσουν κάποιοι τις μαλακίες ότι πάμε να δώσουμε ταξική χροιά σε ένα "τροχαίο ατύχημα". Πάντα η αστική "δικαιοσύνη" συμπεριφέρεται διαφορετικά απέναντι σε προλεταρίους και καπιταλιστές

δεν αφηνετε εσεις τις μαλακιες ?

για δειξτε μου εναν προλεταριο, που σκοτωσε σε τροχαιο με εγκαταλειψη (δηλαδη την κοπανησε) και ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση απο την δικαιοσυνη

σε ολους ανεξαιρετως (πλουσιους, φτωχους, με κορβετ ή λαντα, μεθυσμενους ή νηφαλιους - ωπα - πλεον αλλαξε η νομοθεσια και οι μεθυσμενοι/μαστουρωμενοι εχουν αλλη αντιμετωπιση) οριζεται δικασιμος και αφηνονται ελευθεροι μεχρι να γινει η δικη (εκτος και αν καποιος καταφερει να αποδειξει προθεση)

η τελευταια φορα που θυμαμαι να προφυλακιστηκε καποιος για τροχαιο ηταν στο πολυνεκρο με τους μαθητες στα τεμπη

καλως ή κακως (κατα τη γνωμη μου κακως) αυτα λεει η ψηφισμενη νομοθεσια - δικαστες και εισαγγελεις ειναι υποχρεωμενοι να την ακολουθησουν ειτε μας αρεσει ειτε οχι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
AntonisAnt2

μιλας για καμοια 25ετια στα τεμπη που σκοτωθηκαν τα παιδια στο πουλμαν

απο τοτε μεχρι και τωρα ουδεις αλλος τιμωωρηθηκε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ου ναι σιγουρα γι αυτο τους αναρχικους που δεν σκοτωσανε ποτε κανενα τους κατεβασανε τις μαπες

ιδια αντιμετωπιση μαλακα που στον αλλον μονο τσιμπουκια δεν του κανανε και του ειχαν και καφεδακι

:heavymetalbig:

θα ρθει η ωρα σας λαμογια

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
comantante pussy wagon  ξεκινα  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ολα στη φορα με τα λαμογια

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
AntonisAnt2

μιλας για καμοια 25ετια στα τεμπη που σκοτωθηκαν τα παιδια στο πουλμαν

απο τοτε μεχρι και τωρα ουδεις αλλος τιμωωρηθηκε

να ξεκαθαρισουμε πρωτα οτι η προφυλακιση δεν ειναι τιμωρια

ολοι ανεξαιρετως πηγαν σε δικη και ολοι εφαγαν τις ποινες τους συμφωνα με την ψηφισμενη νομοθεσια (αν δεν κανω λαθος 3-5 χρονια με αναστολη)

καλως ή κακως - αυτα εχουν ψηφισει οι βουλευτες μας

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
ου ναι σιγουρα γι αυτο τους αναρχικους που δεν σκοτωσανε ποτε κανενα τους κατεβασανε τις μαπες

ιδια αντιμετωπιση μαλακα που στον αλλον μονο τσιμπουκια δεν του κανανε και του ειχαν και καφεδακι

:heavymetalbig:

θα ρθει η ωρα σας λαμογια

ρε αναρχοαπλυτε, για αντιμετωπιση τροχαιων απο τη δικαιοσυνη μιλας ή για αντιμετωπιση απο την αστυνομια αναρχομπαχαλακηδων που βγηκαν με τα καλασνικοφ στους δρομους ?

πιστευεις οτι ενας οδηγος που θα παρει επιτηδες σβαρνα περιπολικα και μηχανες της αστυνομιας θα εχει διαφορετικη αντιμετωπιση απο τους αστυνομικους ?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
να ξεκαθαρισουμε πρωτα οτι η προφυλακιση δεν ειναι τιμωρια
ολοι ανεξαιρετως πηγαν σε δικη και ολοι εφαγαν τις ποινες τους συμφωνα με την ψηφισμενη νομοθεσια (αν δεν κανω λαθος 3-5 χρονια με αναστολη)
καλως ή κακως - αυτα εχουν ψηφισει οι βουλευτες μας
αντωνη να ξεκαθαρισουμε κατι

ολες οι ποινες για εγκαταλειψη του θυματος σε τετοιο βαθμο οπως το παλικαρι ηταν και ειναι δυστυχως  ποινες εξαγορασιμες  και οχι κακουργηματικου χαρακτηρα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.085
Πόντοι
1.686
ο νομος στην περιπτωση τετοιων τροχαιων δεν εχει καποιο κενο ή παραθυρακι...ο νομος ειναι αρτιος και πληρης!!!! υπαρχει το αρθρο 290 του ποινικου κωδικα περι διαταραξης της ασφαλειας των συγκοινωνιων που σε αυτες τις περιπτωσεις προβλεπει καθειρξη 5-20 χρονια...
το προβλημα ειναι η νομολογια, αφου οι δικαστες εχουν μια παγιωμενη καταπτυστη αποψη εδω και χρονια οσον αφορα την αντιμετωπιση τετοιων τροχαιων...οαση σε αυτη την τακτικη ειναι πχ. η αγορευση του εισαγγελεα στην δευτεροβαθμια δικη τοτε με το πολυνεκρο τροχαιο με τα παιδια στα τεμπη...σε τετοιες ακραιες περιπτωσεις θυμουνται το αρθρο 290 και το στοιχειοθετουν ωραιοτατα...σε ολες τις αλλες, παρε ενα πλημμελημα ανθρωποκτονιας απο αμελεια και αντε στο καλο..
:vomit:

Οι εισαγγελείς και οι δικαστές έχουν πτυχίο νομικής
από σχολές στην Ελλάδα, στις οποίες εισήχθησαν μετά
από εξετάσεις σε Αρχαία, Νέα Ελληνικά, Λατινικά, Ιστορία
και Έκθεση. Τα ΙΔΙΑ μαθήματα με τη ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ.
ΔΕΝ εξετάζεται η κριτική ικανότητα και η ευφυϊα !
Η σημερινή εποχή είναι πολύπλοκη, λόγω της τεχνολογίας,
και δεν μπορούν με τα φιλολογικά μαθήματα και
την παπαγαλία, να κρίνουν τη σημερινή εποχή.

Τους είδαμε και με την καθαρίστρια, που είχε
αλλοιώσει το πιστοποιητικό του δημοτικού σχολείου
και τα εφετεία σε 1ο και 2ο βαθμό της επέβαλαν
κάθειρξη, ενώ το άρθρο 22 του Συντάγματος ορίζει
ότι για ίση εργασία οφείλεται ίση αμοιβή.
Η εργασία της καθαρίστριας είναι η ίδια είτε
έχει τελειώσει την 5η δημοτικού ( όπως αυτή που δικάστηκε)
είτε την 6η δημοτικού, που απαιτείτο για να διοριστεί.
Τελικά ο Αρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση των Εφετείων
μετά τη γενική κατακραυγή στα ΜΜΕ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε αναρχοαπλυτε, για αντιμετωπιση τροχαιων απο τη δικαιοσυνη μιλας ή για αντιμετωπιση απο την αστυνομια αναρχομπαχαλακηδων που βγηκαν με τα καλασνικοφ στους δρομους ?

πιστευεις οτι ενας οδηγος που θα παρει επιτηδες σβαρνα περιπολικα και μηχανες της αστυνομιας θα εχει διαφορετικη αντιμετωπιση απο τους αστυνομικους ?

μενα θα μου μιλας καλα αλλιως θα φας καραμουζα ακου αναρχοαπλυτε τι σημαινει αυτη η λεξη ρε μαλακα ???? παπαγαλιζεις οτι σου πετανε σκυλε>>>???

και ναι ρε τις προαλλες ποιασανε τρεις και δειξανε μεχρι και τα απλυτα στο σπιτι τους γιατι λεει οτι ηταν αναρχικοι

στον πλουσιο ομως το παιζανε τρελιτσα οι μπινεδιαρες

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
αντωνη να ξεκαθαρισουμε κατι

ολες οι ποινες για εγκαταλειψη του θυματος σε τετοιο βαθμο οπως το παλικαρι ηταν και ειναι δυστυχως  ποινες εξαγορασιμες  και οχι κακουργηματικου χαρακτηρα

αφου η εγκαταλειψη θεωρειται πλημελλημα ?

ειδες κανενα βουλευτη να φωναζει ποτε οτι πρεπει να αλλαξει ?

SkinnyPerv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
280
Λοιπόν, έχω να κάνω κάποια σχόλια επί του θέματος τώρα που και επίσημα μάθαμε ποιο σκουπίδι οδηγούσε.

Καταρχάς φάνηκε και αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά το πόσο μπουρδέλο είναι το κράτος, οι πολίτες του, τα όργανα της τάξης του και η δικαιοσύνη του.
Έχουμε έναν ο οποίος οδηγεί αυτό το αυτοκίνητο και για 5 μέρες όλοι κάνουν τους ανήξερους, λες και πρόκειται για fiat η yugo που θα μπορούσε να το οδηγεί ο καθένας. Ψάχνανε λέει τον ιδιοκτήτη του ε; Ναι, είμαι βέβαιος πως το αμάξι δεν είχε πινακίδες ούτε και αποτυπώματα. Ούτε λόγος να μιλήσουν δε όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν, έστω και ανώνυμα.
Είχε εξαφανιστεί -κατόπιν οδηγιών από τους δικηγόρους του- για τόσες ημέρες και τώρα που ξεμέθυσε και πέρασε και το αυτόφωρο παρέδωσε τον εαυτό του στις αρχές, απλά και μόνο αυτές με τη σειρά τους να τον αφήσουν ελεύθερο.

Αν ήταν βέβαια κανάς φτωχομπινές θα τον είχαν πιάσει από την πρώτη στιγμή, τώρα φυσικά τον προστατεύουν τα αρχίδια του μπαμπά του και φυσικά αυτά θα του εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή υπεράσπιση. Θα φάει καμιά ποινή της πλάκας και την εγκατάλειψη θα τη ρίξει στο ''είχα ψυχολογικά, ήμουν σοκαρισμένος'' και λοιπές πίπες ώστε μετά από λίγο καιρό να κάνει πάλι τα ίδια με κόντρες/σφίνες και πουτάνες δίπλα του για συνοδηγούς. Η οικογένεια του νεκρού θα εντάξει πλέον το μόνιμο πένθος στην καθημερινότητα της και όλοι οι υπόλοιποι παρατηρητές/σχολιαστές θα συνεχίσουν τις ζωές τους σαν να μην συνέβησαν όλα αυτά ποτέ.

Ε λοιπόν όχι! Σε αυτό το μπουρδέλο που δεν λειτουργεί τίποτα και ο καθένας κάνει ο,τι του καυλώσει μόνο η αυτοδικία έχει νόημα και μπορεί να φέρει τη λύτρωση.

Αν ήμουν ο πατέρας και είχα χάσει έτσι το παιδί μου, αντί να βγαίνω στα κανάλια και να κάνω απεγνωσμένες εκκλήσεις, θα έκοβα τον κώλο μου να οργανώσω όσο καλύτερα και πιο διεξοδικά γίνεται την εξόντωση των μελών της οικογένειας του μπάσταρδου που μου κατέστρεψε τη ζωή.
Όσα λεφτά και περιούσια αν είχα, θα τα διέθετα έτσι ώστε να εξολοθρεύσω και το τελευταίο μουνόπανο που περπατάει στη γη και μοιράζεται το ίδιο αίμα με το φονιά. Πρώτα τα παιδιά του, μετά τα αδέλφια του, έπειτα τους γονείς του και τέλος τον ίδιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Μπορεί να με έπιαναν από τον πρώτο φόνο, αλλά θα ήξερα πως έκανα κάτι ουσιαστικό ώστε να εξαλείψω αυτό γαμήδι και τους οικείους του που μου έκανε αυτό το πράγμα. Θα ήξερα πολύ καλά πως και αυτός με τη σειρά του θα γνωρίσει τον πραγματικό πόνο και τη θλίψη αφού εγώ θα του είχα στερήσει αυτούς που αγαπά, όπως ακριβώς έκανε αυτός σε εμένα.
Ούτε συγχωρέσεις, ούτε κλάματα, ούτε κηρύγματα στα κανάλια.

ΜΟΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αφου η εγκαταλειψη θεωρειται πλημελλημα ?

ειδες κανενα βουλευτη να φωναζει ποτε οτι πρεπει να αλλαξει ?
πχ κιμωνας κουλουρης με το τροχαιο του  και το μαλλι τρελιτσα   :vomit:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ενας αναρχικος εκλεψε μπριζες απο το λεροι μερλιν και τον βαλανε μεσα

ενας πλουσιος με ακριβο αμαξι σκοτωσε ανθρωπο και ειναι ελευθρος

ελληνικη δικαιοσυνη ετος 2020 μχ

σαπιλα και παρακμη

σκοτωστε ελευθερα πλουσιοι ατιμωρησια μονο

σαπιλα :vomit:

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
ενας αναρχικος εκλεψε μπριζες απο το λεροι μερλιν και τον βαλανε μεσα

ενας πλουσιος με ακριβο αμαξι σκοτωσε ανθρωπο και ειναι ελευθρος

ελληνικη δικαιοσυνη ετος 2020 μχ

σαπιλα και παρακμη

σκοτωστε ελευθερα πλουσιοι ατιμωρησια μονο

σαπιλα :vomit:

ποτε εγινε αυτο με την κλοπη στο λερου ? κανενα λινκ ?

κανενα φτωχο που να σκοτωσε σε τροχαιο με εγκαταλειψη και ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση μπορεις να μας δειξεις ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ποτε εγινε αυτο με την κλοπη στο λερου ? κανενα λινκ ?

αχαχα σοβαρα τωρα ??? επειδη δεν το εβγαλε ο σκαι

απο περσυ τρεχει η υποθεση

www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/204818_anarhikos-sti-fylaki-gia-treis-prizes]https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/204818_anarhikos-sti-fylaki-gia-treis-prizes[/url]

διαβαστε τι σημαινει ελληνικη δικαιοσυνη

ολα τα λαμογια στην ελλαδα εκει βρισκονται και στην πολεοδομια

διαβαστε για το πιο σαπιο συστημα ολης της ανθρωποτητας

διαβαστε γιατι καθε υποθεση κανει να τελεσιδικισει στο παγκοσμιο μεσο ορο βρισκομαστε στην τελευταιεες θεσεις

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.765
Πόντοι
5.396
όταν ακούς ή βλέπεις ή διαβάζεις μια τέτοια είδηση ξεχειλίζεις οργή.
ανάλογα με τα πιστεύω και το ήθος του ο καθένας αντιδρά διαφορετικά αν ο θύτης ή το θύμα είναι πλούσιος ή φτωχός, Έλληνας ή ξένος.
πόσο μάλλον αν είναι φίλος συγγενής γείτονας γνωστός.
η ζωή δυστυχώς μετριέται διαφορετικά από τον καθένα μας.

εγώ θα ασχοληθώ και θα σχολιάσω μόνο με την μάστιγα των τροχαίων.
ένα γεγονός που έγινε συνήθεια, καθημερινότητα που από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει.
τι μέτρα μπορείς να πάρεις?
σίγουρα δεν μπορούν να γεμίσουν οι φυλακές και δεν φτάνουν, με φονιάδες οδηγούς ή απαράδεκτους οδηγούς.
από την άλλη να τι να κάνεις, να τους πάρεις εφόρου ζωής το δίπλωμα είναι αρκετό?
εξασφαλίζει την ασφάλεια στους δρόμους?
θα λειτουργήσει ως παραδειγματισμός?
την απάντηση την ξέρουμε όλοι... ΟΧΙ!

πιο δραστικά μέτρα?
τι να κάνεις να τους ακρωτηριάσεις ένα χέρι?
τα σουπερ αμάξια είναι αυτόματα ένα χρειάζονται.
ένα πόδι?
θα γίνουμε σιγά σιγά η χώρα των παραπληγικών αν εφαρμόζονταν τέτοιοι νόμοι.

άλλου τύπου δικαιοσύνη?
να τον παραδώσεις στους οικείους να αποφασίσουν?
τίποτα δε θα αλλάξει την τραγωδία που ήδη βίωσαν.
να τους κάνεις κι αυτούς φονιάδες έστω και αν εν βρασμό δικαιολογούνται?

να βάλεις κάμερες παντού?
όπως στο 1984 του Όργουελ? Επειδή δεν θα σταματούσαν στους δρόμους μόνο τη παρακολούθηση.
θέμα συνήθειας και προσαρμοστικότητας είναι.  

αυτές είναι σκέψεις ενός άσχετου.
νόμοι υπάρχουν ακόμα και αν ή όταν εφαρμόζονται δεν είμαι σίγουρος αν είναι αρκετοί.
δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά οι ειδικοί που χρυσοπληρώνονται οφείλουν να κάνουν κάτι.
την αγάπη τους για την πατρίδα (όπως και αν την εννοεί ο καθένας) και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο χρειάζεται να την δείχνουν λύνοντας πρώτα τα εσωτερικά θέματα και τα τροχαία είναι το πρώτο μετά την οικονομία. άλλωστε ακόμα και σαν ψυχρή στατιστική να το δει κάποιος μειώνονται οι φορολογούμενοι που με τις εισφορές τους πληρώνονται συντάξεις σε ένα γερασμένο έθνος...(δεν το υιοθετώ)

δεν έχω λύση η σκέψη μου είναι πρώτα στην οικογένεια του θύματος και μετά στου θύτη (χωρίς να τους εξισώνω).

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
αχαχα σοβαρα τωρα ??? επειδη δεν το εβγαλε ο σκαι

απο περσυ τρεχει η υποθεση

δεν βλεπω σκαι - κανενα λινκ με την υποθεση θα μας βαλεις ?

κανενα φτωχο που να σκοτωσε σε τροχαιο με εγκαταλειψη και ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση μπορεις να μας δειξεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom