Δ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 948
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Για το επεισόδιο με το χαστούκι, ρώτησα με πολύ προσοχή να καταλάβω, πόσο δυνατό χαστούκι, επι λέξη ο φίλος μου, ένα χαστούκι με όχι πολύ δύναμη όχι για να νιώσει πόνο αλλά περισσότερο σαν απάντηση στις προσβολές. Και άρχισε τους θεατρινισμούς φέρνοντας την αστυνομία.
Δηλαδή όπως μου το είπε σαν να έχουμε ένα θηλυκό Κούγια, που όμως ούτε καν αίματα ούτε καν το παραμικρό σημάδι από το χτύπημα.
Το χαστουκι ειναι χαστουκι και η σφαιρα ειναι σφαιρα. Και λουλουδια να κρατουσε και να την χτυπαγε με αυτα στην μουρη και να της εσπαγε την μυτη τι θα ελεγε στην αστυνομια ή στο δικαστηριο? Της τα προσφερα με εκδηλωτικη αγαπη?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά κι εσύ το ίδιο ακριβώς κάνεις όταν άνοιξες το όμορφο θέμα μθσανδρισμος, το γεγονός ότι δεν έχεις κριτήρια επιλογής δεν σου φταίνε όλοι οι άντρεςμιλας σε μια κοπελα που το δικο σ αφυσικο το εκανα φυσιολογικο μιας κ ειμαι πληρως ανεηξαρτητη
και οχι δεν ανακαλυψα τη πενικιλινη ειναι κ αλλες ετσι εδω κ χρονιααα
απο τι μια κραζετε τις ελλεινιδες γτ σας τρωνε λεφτα κ σας εχουν για να κερνατε τα ποτα και απτην αλλη κραζετε τις γυναικες που εχουν τη δουλεια τους, τα λεφτα τους κ δε καταδεχονται ουτε σεντς απο εσας..
χμμ να το κοιταξετε αυτο!
επισης το καριολα και το εκφυλη δε προσθερουν θετικο προσημο αλλα αρνητικο και δεν εχει σημασια π απευθυνεσαι..ολες οι γυναικες ειναι ιδιες ..
και τελος δλδ τι προτεινεις? να τιμωρειται η μοιχεια? πιστευεις ετσι θα μειωθουν τα διαζυγια, θα φοβαται ο κοσμος να χωρισει?
λοιπον εχουμε φυγει απτα χρονια του σκοταδισμου και εν ετη 2020 ολο και περισσοτερο ο φοβος μειωνεται..
και ευτυχως κανουμε αλματα προοδου σε αυτο
τωρα αν εσυ φοβασαι μη φανεις ανεπαρκης κ προτιμας τη γυναικα υπο εχε να κανει μονο με εσενα και την ανασφαλεια σου
ευτυχως αποτελεις μικρο ποσοστο ανδρων
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
αυτό ακριβως θα πεις στο δικαστηριο και το δικαστηριο θα πει ότι βιαιοπραγησες, αν είναι εντος ελεγχου είναι ακομη χειρτερη η ποινη.
Κοίτα το ζήτημα είναι περίπλοκο, διότι η ψυχολογική βία, που οι γυναίκες χρησιμοποιούν συχνάκις, δεν μπορεί να αποδειχτεί και είναι εξίσου επιζήμια.
Η απάντηση ενός αρσενικού θα πρέπει να είναι η οριοθέτηση, είτε με ένα χαστούκι, είτε με το να εξαφανιστεί για κανα-δυο μέρες να στρώσει η κατάσταση.
Προσωπικά, δε θα μου καιγόταν καρφάκι τι θα έλεγα στο δικαστήριο. Δεν είμαι γκόμενα, εννοείται ότι θα σεβαστώ τον εαυτό μου και δεν θα ανεχτώ ψυχολογική βία από καμμία καργιόλα.
Π
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 3.346
Ε ναι βρε φιλε..θα κατσεις τωρα να χτυπισεις την αλλη και να βρεις και το μπελα σου.Αμα εχει αυτη ψυχολογικα ειπαμε θα φανουν κι εσυ κυριος θα παρεις το παιδακι σου και θα συνεχισεις την ζωη σου..και ασε την αλλη να την κλεισουν σε κανα ιδρυμα αν εχει τοσο ξεφυγει.Εννοείται. Και πρέπει να ηταν σοβαρα τα θεματάκια αυτά. Όλοι οσοι καταλήγουν στο εγκλημα την ίδια μαλακια ξεφουρνίζουν. "Την αγαπούσα αλλά θόλωσα...." Νορμάλ άνθρωπος αν θολώνει από τη συμπεριφορά του αλλου παίρνει το καπελάκι του και φεύγει κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Δε σηκώνει χέρι γιατί το ένα κτύπημα φέρνει το άλλο και το αλλο το χειρότερο.
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Εκ των υστέρων, αυτό συμπεραίνουμε όμως, τι να κάνουμε τώρα; Να κυκλοφορούμε με το κινητό σαν dash cam να καταγράφει όλη την ώρα τι λέμε και τι κάνουμε σαν μαύρο κουτί, να το χρησιμοποιήσουμε στο δικαστήριο;
Οχι απλα φευγεις πριν συμβει το οτιδηποτε. Τωρα απο την στιγμη που την χτυπησε ηταν ηταν χαδι ειτε κανονικο χαστουκι η ποινη ειναι ιδια. Ενδοοικογενειακη βια
Κοίτα το ζήτημα είναι περίπλοκο, διότι η ψυχολογική βία, που οι γυναίκες χρησιμοποιούν συχνάκις, δεν μπορεί να αποδειχτεί και είναι εξίσου επιζήμια.
Η απάντηση ενός αρσενικού θα πρέπει να είναι η οριοθέτηση, είτε με ένα χαστούκι, είτε με το να εξαφανιστεί για κανα-δυο μέρες να στρώσει η κατάσταση.
Προσωπικά, δε θα μου καιγόταν καρφάκι τι θα έλεγα στο δικαστήριο. Δεν είμαι γκόμενα, εννοείται ότι θα σεβαστώ τον εαυτό μου και δεν θα ανεχτώ ψυχολογική βία από καμμία καργιόλα.
Π
Αν εχεις να πληρωνεις για τα υπολλοιπα χρονια διατροφες και δικαστηρια και δικηγορους καντο. Αλλιως επελεξε την δευτερη λυση. Για κανα δυο μερες εξαφανισου. Βεβαια μην ξεχνας οτι στην μεση υπαρχει και παιδι...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
να μην βριζουμε και να μην κτυπαμε γυναικες.Εκ των υστέρων, αυτό συμπεραίνουμε όμως, τι να κάνουμε τώρα; Να κυκλοφορούμε με το κινητό σαν dash cam να καταγράφει όλη την ώρα τι λέμε και τι κάνουμε σαν μαύρο κουτί, να το χρησιμοποιήσουμε στο δικαστήριο;
δεν εχουν την ντομπροσυνη των αντρων που θα φανε το ξυλο και δεν θα πανε να κλαφτουν.
και χαστουκι να δωσεις, στην αστυνομια θα παει, γιατι είναι γυναικα και το ξερεις, δεν είναι ο συμμαθητης σου που αρπαζονταν στο ξυλο όταν παιζατε μπαλα και δεν ετρεχε τιποτα.
αυτό το απλο πραγμα ότι δεν κτυπαμε γυναικες δεν το εμαθε μεχρι τα 17 ο φιλος σου????
γιατι νομιζεις λενε να μην κτυπατε γυναικες ουτε με τριανταφυλλο.
δεν το λενε για το καλο των γυναικων, για το καλο των αντρων το λενε για αυτοπροστασια, συνειδητα ή υποσυνείδητα αυτές θελουν να της κτυπας για να πτο παιξουν θυμα, γιατι νομιζεις προκαλουν? ή για να φαν ξυλο ή για να φαν γαμησι το κανουν.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
σωπα ρε μαγκα και θα καταστρεψεις την ζωη σου?Προσωπικά, δε θα μου καιγόταν καρφάκι τι θα έλεγα στο δικαστήριο.
θα πας φυλακη?
θα χασεις την δουλεια σου?
επειδή η άλλη είναι μαλακισμενη και της αξιζει ξυλο ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΑΔΙ.
ολοι μπορει να ξερουν ότι εχεις δικιο, αλλα εσυ θα καταστραφεις.
μακρια από τρελους λενε, όχι ξυλο για να χωσουν εσενα μεσα, να πληρωνεις αποζημειωσεις και να μπλέκεις.
το "σκοτωνε τρελους πληρωνε τζερεμέδες" σου λεει κατι?
το 90% των γυναικων τρελοι είναι ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
σωπα ρε μαγκα και θα καταστρεψεις την ζωη σου?
θα πας φυλακη?
θα χασεις την δουλεια σου?
επειδή η άλλη είναι μαλακισμενη και της αξιζει ξυλο ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΑΔΙ.
ολοι μπορει να ξερουν ότι εχεις δικιο, αλλα εσυ θα καταστραφεις.
μακρια από τρελους λενε, όχι ξυλο για να χωσουν εσενα μεσα, να πληρωνεις αποζημειωσεις και να μπλέκεις.
το "σκοτωνε τρελους πληρωνε τζερεμέδες" σου λεει κατι?
το 90% των γυναικων τρελοι είναι ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
Ρε φίλε, από πότε ένα χαστούκι θεωρείται ξύλο?
Π
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Οχι απλα φευγεις πριν συμβει το οτιδηποτε. Τωρα απο την στιγμη που την χτυπησε ηταν ηταν χαδι ειτε κανονικο χαστουκι η ποινη ειναι ιδια. Ενδοοικογενειακη βια
Αν εχεις να πληρωνεις για τα υπολλοιπα χρονια διατροφες και δικαστηρια και δικηγορους καντο. Αλλιως επελεξε την δευτερη λυση. Για κανα δυο μερες εξαφανισου. Βεβαια μην ξεχνας οτι στην μεση υπαρχει και παιδι...
Συμφωνώ, η δεύτερη λύση είναι πιο σωστή.
Π
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 3.346
Λεμε οτι το ενα φερνει το αλλο..Ρε φίλε, από πότε ένα χαστούκι θεωρείται ξύλο?
Π
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
από τοτε που εφυγες από τις αλανες στα 17 και εχεις να κανεις με γυναικες.Ρε φίλε, από πότε ένα χαστούκι θεωρείται ξύλο?
Π
εγω δεν τον θεωρω ξυλο.
το θεωρουν όμως τα δικαστηρια και αυτό αρκει.
εχω δει σε δικαστηριο να εχει πληρωσει τεως συζυγος 60.000 ευρω για απλη σωματικη βλαβη και το δικαστηριο να του επιδικαζει αλλα 300.000 γιατι ηταν πλούσιος και επρεπε να τον ξεπουπουλιασει η πουτανα τεως.
και καποια χρονακια με αναστολη που αυτό δεν τον ενοιαζε γιατι ηταν επιχειρηματιας, εμενα όμως θα με ενοιαζε γιατι θα εχανα την δουλεια μου ως δημοσιος υπάλληλος.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
κοιταξτε μην προσγειωθείτε ασχημα στην πραγματικοτητα του γυναικοκεντρικου δυτικου νομικου συστηματος.
χτυπαω καμπανακι. αμα την φατε μετα είναι αργα, όπως γραφω και στο αβαταρ μου
χτυπαω καμπανακι. αμα την φατε μετα είναι αργα, όπως γραφω και στο αβαταρ μου
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Λεμε οτι το ενα φερνει το αλλο..
ΟΚ, δηλαδή στη περίπτωση του φίλου που την χαστούκισε γιατί του ασκούσε ψυχολογική βία, εκείνη τη στιγμή, το ένα θα φέρει το άλλο?
Ωραία, και πες ότι παίρνει την αστυνομία η γυναίκα (που και καλά κατά την πενταγιώτισσα, την βλαμμένη) έγινε ανεξάρτητη και πούτσες μπλε, γιατι κάλεσε την αστυνομία για ένα χαστούκι? Αυτο δηλώνει χειριστική συμπεριφορά και όχι ανεξαρτησία.
Και τι θα πει στο δικαστήριο? Ότι ο άντρας μου με χαστούκισε επειδή τον έβριζα και τον έκανα σκουπίδι και τον ώθησα στα άκρα και αντέδρασε?
Ή θα πει ότι την χτυπούσε γενικά, σε κάθε καβγά? Πού είναι η αλήθεια?
Π
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 3.346
Αμα τυπε παντρευτεις γυναικα σαν την μαρια μην φοβασαι τιποτα..θα πηγαινετε μαζι και στα στριπτιτζαδικα!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ειτε πει την αληθεια ότι την χτυπισε μονο μια φορα που τσακωνονταν, ειτε πει ψεματα ότι ηταν βιαιος πολλες φορες και εβριζε και κτυπουσε.ΟΚ, δηλαδή στη περίπτωση του φίλου που την χαστούκισε γιατί του ασκούσε ψυχολογική βία, εκείνη τη στιγμή, το ένα θα φέρει το άλλο?
Ωραία, και πες ότι παίρνει την αστυνομία η γυναίκα (που και καλά κατά την πενταγιώτισσα, την βλαμμένη) έγινε ανεξάρτητη και πούτσες μπλε, γιατι κάλεσε την αστυνομία για ένα χαστούκι? Αυτο δηλώνει χειριστική συμπεριφορά και όχι ανεξαρτησία.
Και τι θα πει στο δικαστήριο? Ότι ο άντρας μου με χαστούκισε επειδή τον έβριζα και τον έκανα σκουπίδι και τον ώθησα στα άκρα και αντέδρασε?
Π
στην μια περιπτωση θα πληρωσει ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ,
στην άλλη θα πληρωσει ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
με ένα χαστουκι εσυ δεν κερδίζεις ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΩΣ ΟΛΑ. τι δεν καταλαβαίνεις?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 3.346
Ειναι απλα τα πραγματα..αμα την εχει αφησει σημαδι και αυτη εχει παρει χαρτι απο το νοσοκομειο..πιστεψε με ολα υπερ της θα ειναι στο δικαστηριο.ΟΚ, δηλαδή στη περίπτωση του φίλου που την χαστούκισε γιατί του ασκούσε ψυχολογική βία, εκείνη τη στιγμή, το ένα θα φέρει το άλλο?
Π
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αν αναφερεσε σε εμενα , μαρια λεγοταν και η δικια μου και ναι πηγαμε αρκετες φορες σε στριπτιτζαδικο, όπως και με άλλες σχεσεις μου παμε γενικα.Αμα τυπε παντρευτεις γυναικα σαν την μαρια μην φοβασαι τιποτα..θα πηγαινετε μαζι και στα στριπτιτζαδικα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K