Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Εκτος κ αν ειναι ζουρλεγκο
Την βλέπουμε να περπατάει στους δρόμους μόνη τελείως για ώρες, αυτό που λες πάλι δεν ξέρω το σκέφτομαι μήπως έπαθε κάποια κατάθλιψη.
Εκτος κ αν ειναι ζουρλεγκο
είναι εμφανίσιμη?Βρε τα τίναξε όλα στον αέρα σας λέω, μιλάμε για απίστευτη μεταστροφή, εκεί που στα πρώτα χρόνια ήταν μια χαρά, ξαφνικά έπαθε μια μεταστροφή, δεν την νοιάζουν ούτε παιδί, ούτε άντρας, τον πέταξε έξω.
παντα ετσι ειναι. ο φιλος σου το ειχε δει αλλα δεν ηθελε να το πιστεψει. τωρα ειναι αργα. Αυτη ειναι αλλου.Αυτό συμπεραίνει και ο φίλος μου ότι ήθελε απλά να τον χωρίσει με κάθε τρόπο. Απλά η ίδια οδηγούσε σε τσακωμούς για να έχει και ενοχές ο φίλος μου.
Ειχε γκομενο μεχρι να χωρισει
ο τυπος πιστευε ότι θα γαμουσε ανεμελα την παντρεμενη αλλα μολις εκεινη χωρισε για να του φορτωθεί εκεινος εξαφανιστηκε
Για αυτό γυρναει σαν σαλεμενη
είναι εμφανίσιμη?
Αρκετά εμφανίσιμη, αντικειμενικά με άριστα το 10 παίρνει από 7,5 και πάνω.είναι εμφανίσιμη?
ε ναι για να τους φυγει η έννοια να πιάσει γκόμενο η κοπέλα,οχι για μένα αλλά για τα παληκάρια να ηρεμήσουνε που έχουν τρελαθεί. :Sενδιαφέρεσαι?
Αυτο που λεω το κανουν οι παντρεμενες. Δεν μπορει να τον παρατησει ετσι τι θα πει οι οικογενειακ κτλ κτλ κτλ ..Αυτα που λες συνηθως το κανουν οι ανυπαντρες..εφευρισκουν λογους για τσακωμο και να χωρισουν.Στους παντρεμενους ειναι διαφορετικα κατι θα εχει κανει και ο δικο σου..
προσφέρομαι.Αρκετά εμφανίσιμη, αντικειμενικά με άριστα το 10 παίρνει από 7,5 και πάνω.
ε ναι για να τους φυγει η έννοια να πιάσει γκόμενο η κοπέλα,οχι για μένα αλλά για τα παληκάρια να ηρεμήσουνε που έχουν τρελαθεί. :S
τέτοια συμπεριφορά θα μπορούσε να έχει τύπος ναρκισσιστήκής προσωπικότητας . Στη περίπτωση αυτή η θα προσπαθήσει να τα ξαναβρουνε που σημαίνει ότι ήταν κίνηση χειρισμού η άπλα δεν θα ξανακούσει απο την γυναίκα του καθώς δεν τον χρειάζεται.Βρε τα τίναξε όλα στον αέρα σας λέω, μιλάμε για απίστευτη μεταστροφή, εκεί που στα πρώτα χρόνια ήταν μια χαρά, ξαφνικά έπαθε μια μεταστροφή, δεν την νοιάζουν ούτε παιδί, ούτε άντρας, τον πέταξε έξω.
προσφέρομαι.
Υπάρχει περίπτωση να καταφέρει το περιβάλλον της να την κάνει να τον πετάξει έξω;
Η μάνα της δεν ήθελε τον γάμο με τίποτα.
Παντρεμένο φιλαράκι, τον πέταξε η γυναίκα του από το σπίτι, μάλιστα έχουν ένα παιδάκι 4 ετών.
Το πρώτο που μας πήγε στο μυαλό είναι ότι έχει κάποιο γκόμενο.
Την παρακολουθούμε εδώ και 2 μήνες γκόμενο δεν φαίνεται να έχει, γυρνάει στους δρόμους σαν χαζεμένη, τι στο διάολο συμβαίνει;
Οχι ξερεις γιατι..αμα βρει εναν οτι να ναι λογο και εφοσον ο δικο σου ειναι σωστος.Θα φαει πολυ κραξιμο απο τις οικογενειες τους αυτη.Οποτε αν δεν δωσει γερη αφορμη ο φιλος σου δεν κανει τιποτα..Αυτο που λεω το κανουν οι παντρεμενες. Δεν μπορει να τον παρατησει ετσι τι θα πει οι οικογενειακ κτλ κτλ κτλ ..
Αυτο δεν το λεω μονο εγω αλλα και σχεδον ολοι στον Πλανητη ΓΗ.
Παντρεμένο φιλαράκι, τον πέταξε η γυναίκα του από το σπίτι, μάλιστα έχουν ένα παιδάκι 4 ετών.
Το πρώτο που μας πήγε στο μυαλό είναι ότι έχει κάποιο γκόμενο.
Την παρακολουθούμε εδώ και 2 μήνες γκόμενο δεν φαίνεται να έχει, γυρνάει στους δρόμους σαν χαζεμένη, τι στο διάολο συμβαίνει;