CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.024
- Πόντοι
- 2.606
...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΕΣΥ,μη σκασει κανα γκει παρτυ και το χασεις....τωρα που βγηκες επιτελους απο την ντουλαπα!!!!σιγα ρε χουβαρδα
...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΕΣΥ,μη σκασει κανα γκει παρτυ και το χασεις....τωρα που βγηκες επιτελους απο την ντουλαπα!!!!σιγα ρε χουβαρδα
Ρε γελοιε τσανακογλυφτη, αλλα δουλεια δεν εχεις απο το να εισαι ολη μερα δω μεσα και να υπερασπίζεσαι τους πασοκους. Να γραφες και κατι σοβαρο να πω χαλαλι. Αλλα εισαι τετοιο χαλι που ουτε να σε φτυσει κανει δεν αξιζεις.
...καλη ωρα ο ασωπος ακομα κοκκινος ειναι παντως...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ......Δεν το ήξερα, αλλά πολύ λογικό ακούγεται. Τα αυθαίρετα εξοχικά μας μην "υποβαθμισθούν" και οι λοιποί ας μείνουν άνεργοι!
Καλή ώρα σαν την περίπτωση της Βοιωτίας που ανέφερα πιο πριν, που αυτήν την ξέρω καλά.
ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
...ΜΠΟΡΕΙΣ προφανως (εχεις γεωγραφικες γνωσεις επαρκεις) που καταληγουν ολοι οι χειμαρροι της ανατολικης χαλκιδικης?????ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟ ΛΙΜΝΗ ΑΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ επειδη εγραψες για ΤΚ9 ο υδροφορος οριζοντας ειναι ενιαιος ΝΑΙ η ΟΥ????ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ????Υπαρχει καποιος που εγγυαται οτι απο το φραγμα και την λιμνη αποβλητων δεν θα υπαρξει διαρροη ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ?????ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 3 ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ....ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ απο οτι τα οποια προσκαιρα οφελη!!!
.....και ΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ!
.......ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ ΓΚΟΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.....ΑΦΗΝΩ ΑΥΤΟ ΕΔΩ....γκουγκλαρετε με την ησυχια σας....ορυχείο Talvivaara
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-δεν τους ξερω και προσωπικα ,αλλα οι αλλοι ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 23 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "ΛΟΓΟΥΣ" για να σε "ριξουν"....γιατί??
άγιοι είναι οι "επιστήμονες" που "καταγγέλουν" την επένδυση ως επικίνδυνη για το περιβάλλον?
ή μήπως άγιοι είναι οι διμαρτυρόμενοι "κάτοικοι"
αει κίχου ρε καμμένε...
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-δεν τους ξερω και προσωπικα ,αλλα οι αλλοι ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 23 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "ΛΟΓΟΥΣ" για να σε "ριξουν"....
....εχεις καταλαβει βεβαια οτι δεν μιλαμε πλεον για στοες ,αλλα ΟΠΕΝ ΠΗΤ ,κονιορτοποιηση ,"ΜΠΑΝΙΟ",ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΙΜΝΗΣ ΑΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΑΣΕΙΣ....
ΓΟΥΓΛΑΡΕ ....ορυχείο Talvivaara
...εδω θα κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου....ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ* ομως...ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕΒΑΝΣ,ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ Η' ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΜΑΚΡΙΝΑ ,ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ" ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ(τρομαρα μας)...ΤΩΡΑ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ....ΓΙΝΑΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ(αλλοι λενε μας κανανε)-πιστευω παντα ειμασταν αλλα η μουσικη επαιζε δυνατα και δεν ακουγαμε ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΕΣΟΥΝ....ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ....ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΚΙΣΤΑΔΩΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ....ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΦΙ....μάλιστα... επειδή λοιπόν οι κρατικοί λειτουργοί είναι ανήθικοι δεν θα πρέπει να κάνουμε τίποτε...
ούτε καμμία επένδυση αλλά ούτε και να τους αλλάξουμε...
ας τους αφήσουμε στην ανηθικότητα τους (εξάλλου παιδιά της αριστεράς και των εν γένει προοδευτικών δυνάμεων είναι)
...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επι του θεματος και τερμα(σε σοβαρη βαση-μετα μονο καφριλικι γιατι μπουρδελα εισαι!)....το ορυχειο που σου ποσταρα ειναι στην ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-οχι σε καποια ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.....ορυχείο Talvivaara-ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.....Αλλωστε και στον κολπο του μεξικου εχουν να το λενε αυτο...ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΞΗΓΗΘΗΚΕ Η ΒP....στην ΙΝΔΙΑ τι ωραια τους ξηγιεται η ΜΟΝΣΑΝΤΟ.....ΓΑΜΩ!Αυτά ΔΥNΗΤΙΚΑ ενδέχεται να ισχύουν.
Όπως ισχύει πως κάθε χρόνο στην Ελλάδα σκοτώνονται 2.500 άνθρωποι και μένουν σακάτηδες πάρα πολλοί περισότεροι από τροχαία ατυχήματα. Έχεις δει αλήθεια 25 μαζεμένους τραυματίες και πέντε νεκρούς από ομαδικό τροχαίο, διότι εγώ τους ΕΧΩ δει! ;)
Να απογορεύσουμε λοιπόν τα αυτοκίνητα;
ΟΛΑ εμπεριέχουν κινδύνους. Ο σκοπός είναι να γίνεται έλεγχος και πρόληψη για να τους αποτρέπουν.
Και ξέρω πως οι μεγάλες εταιρείες είναι πολύ πιο προσεκτικές σε αυτά τα θέματα, από ότι ο καθένας μας που ενδεχομένως κυκλοφορεί με φθαρμένα ελαστικά και φαγωμένα τακάκια φρένων, λόγω κρίσης.
διότι εγώ τους ΕΧΩ δει! ;)
....θα σου λεγα "γαμησου" ,αλλα δεν με παιρνει,εγραψα κατεβατο για μολυνση εις τους αιωνες και πηρα απαντηση και "τα τροχαια σκοτωνουν" :S....Κι εγώ έχω δει καροτάκια τίγκα στο βυρήλλιο, μιας κι ανέφερες τη μόλυνση από τη ΒΙ.ΠΕ των Οινοφύτων.
Ίδια με όλα τ'άλλα καρότα μέχρι να τα φας είναι..
χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τζονι παπαρονι έχεις χτυπήσει τέρμα στην βλακεία έτσι;
....θα σου λεγα "γαμησου" ,αλλα δεν με παιρνει,εγραψα κατεβατο για μολυνση εις τους αιωνες και πηρα απαντηση και "τα τροχαια σκοτωνουν" :S....
αλληλλεγγυος!
--ΡΙΧΤΟ ΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........το χω αναγκη!Εγώ πάντως ετοιμαζόμουν να σου ρίξω ένα γαμήσου, αλλά αυτό με τα τροχαία μου ήρθε κάπως
Αλληλέγγυος
--ΡΙΧΤΟ ΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........το χω αναγκη!