Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ε ναι, βλέπεις εκκινούν και οι δύο πλευρές από τα ίδια ελατήρια..

το οτι δεν ξεκινουν απο τα ιδια ελατηρια δεν σημαινει οτι μπορεις να εισαι απολυτος για το ποιος εχει δικιο. Ουτε περιβαντολογος ειμαι ουτε ουτε μεταλλειολογος  και ετσι δεν εχω ιδεα για το τι γινεται εκει πανω. Εσυ που ισως εισαι επιστημονικα κατερτισμενος (αφου εισαι τοσο απολυτος) στο θεμα μπορει να ξερεις περισσοτερα και να εχεις και δικιο...
Εχω διαβασει τα υπερ της εταιριας και τα κατα των κατοικων σε διαφορα μπλογκς αλλα απο την στιγμη που εχω πληρη επιστημονικη αγνοια για το θεμα θα ηταν ηλιθιο να ειχα αποψη οπως κανουν/κανετε  εδω και κανα τριμηνο, παιρνοντας την αποψη  των κατοικων ως σωστη και την αλλη λαθος μονο και μονο επειδη εχετε κολλημα με τους μπατσους και με τα λαμογια τους επιχειρηματιες γενικοτερα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Πιθανότερον να προσπαθεί να διακρίνει τον πάτο του κόλπου σας.

απλα του παρεχω ενα βοηθημα για να βλεπει καλυτερα τον alexis βρε
ερωτας ειναι αυτος να το βοηθησουμε το παιδι  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

Τι να βοηθήσουμε; Έτσι και "παίξει" τίποτα, Θα του βγάλει τα μάτια ο Aris-Salome

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

θα τα χεις απο το 93  

Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου (ΣΥΝ) Μαρία Δαμανάκη 202.887 [size=40pt]2,94[/size]

:2funny:

πολυμεταχειρισμενα  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

τζονι μου.....πονας?  :'(
πολυ?  :'(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αλοιφή για αιμορροίδες σε έκανε πάλι άρρωστε  :pipa3:

αγαπη παλι γλυτωσες την πρωινη συνεδρια

193340-karamanomiliart0.gif

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.051
Πόντοι
2.606
το οτι δεν ξεκινουν απο τα ιδια ελατηρια δεν σημαινει οτι μπορεις να εισαι απολυτος για το ποιος εχει δικιο. Ουτε περιβαντολογος ειμαι ουτε ουτε μεταλλειολογος  και ετσι δεν εχω ιδεα για το τι γινεται εκει πανω. Εσυ που ισως εισαι επιστημονικα κατερτισμενος (αφου εισαι τοσο απολυτος) στο θεμα μπορει να ξερεις περισσοτερα και να εχεις και δικιο...
Εχω διαβασει τα υπερ της εταιριας και τα κατα των κατοικων σε διαφορα μπλογκς αλλα απο την στιγμη που εχω πληρη επιστημονικη αγνοια για το θεμα θα ηταν ηλιθιο να ειχα αποψη οπως κανουν/κανετε  εδω και κανα τριμηνο, παιρνοντας την αποψη  των κατοικων ως σωστη και την αλλη λαθος μονο και μονο επειδη εχετε κολλημα με τους μπατσους και με τα λαμογια τους επιχειρηματιες γενικοτερα.
.......πεφτει ψεκασια καργα τελικα.....

Επισκέπτης
Ασχετα με τα ενταλματα και τα ρεστα αντιγραφω απο το παραπανω λινκ.

Ο κ. Δένδιας περιέγραψε και τα επεισόδια στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής: "Στη συνέχεια, πάρα πολλοί οργισμένοι κάτοικοι έφθασαν αργότερα έξω από το αστυνομικό τμήμα, κάποιοι απο αυτούς μπήκαν μεσα και έκαναν τα επεισόδια. ΣΤΟ αστυνομικό τμήμα δεν υπήρχε ούτε οπλισμός, ούτε έγγραφα. Η αστυνομική δύναμη στο Τμήμα ήταν μικρή, όμως οι καταστροφές ήταν εκτεταμένες. Δεν περίμενα να γίνει εισβολή σε αστυνομικό Τμήμα. Είναι πέρα από τη δική μου λογική".

Εαν δεν το καταλαβατε ο Δενδιας πουλαει τρελα,ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ κιολας δηλαδη...Προφανως γιατι νιωθει ασφαλης πολιτικα,και οχι μονο πολιτικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom