Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.245
Πόντοι
2.606
-TO MOYNI THΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΥΣΤΑ ΓΑΜΩ.........
..ΕΔΩ......."Ενώ κοιμόμασταν με τον σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μας, ακούσαμε θορύβους στην πόρτα. Κάποιος προσπαθούσε να την παραβιάσει με σίδερο και πεταχτήκαμε από τη φασαρία.

Πήγαμε στην πόρτα και ρωτούσαμε ποιος είναι. Στην αρχή δεν απαντούσαν. Μετά είπαν αστυνομία ανοίξτε και ο σύζυγός μου τους ζήτησε να μη φωνάζουν γιατί έχουμε μικρά παιδιά, σημειώνοντας πως θα τους ανοίξουν.

Τελικά την έσπασαν την πόρτα. Άνοιξαν οι ίδιοι. Μπήκαν μέσα γύρω στα 5-6 άτομα με κουκούλες και ένας κύριος με πολιτικά. Άρπαξαν τον σύζυγο μπροστά στα μάτια των παιδιών μου με τις πυτζάμες όπως ήταν, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και τον πήραν.

Έσπασαν την πόρτα στα καλά καθούμενα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Τα παιδιά έκλαιγαν και φώναζαν γιατί φοβήθηκαν", ανέφερε η Τζένη Παγώνη περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα, οπότε και οι αρχές έσπασαν την πόρτα.

......ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ε βεβαια βαζουν και λιγο απο παιδια να γινει πιο μελο το πραγμα

URL]]

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν εχουν ενταλμα και εισαγγελεα κανουν οποτε θελουν ντου οι μπατσοι...

εγω δεν καταλαβαινω γιατι κλαιγονται οι κατοικοι τωρα.... πριν κανα διμηνο οταν κανανε εκει περα το ντου στα μεταλλεια επρεπε να το σκεφτουν. Το θεμα ειναι ομως οτι τους παρεσυραν αλλοι σε αυτο που το σιγουρο ειναι οτι ουτε πατησαν εκεινο το βραδυ στα μεταλλεια.
Αυτοι οι 20 που λεγεται οτι εχουν ταυτοποιηθει με δακτυλικα αποτυπωματα και τηλεφωνικες συνομιλιες, αν την γλιτωσουν με 10 χρονια τουλαχιστον  θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι.

Καταστρεψαν τις οικογενειες τους οι ηλιθιοι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
3.Έρευνα σε ιδιωτικό χώρο

Η έρευνα σε ιδιωτικό χώρο, όπως σπίτι, γραφείο κλπ, μπορεί να γίνει μόνο με «ένταλμα έρευνας» που πρέπει να το ζητήσετε πριν ανοίξετε την πόρτα.

Επιπλέον, απαιτείται να διενεργήσουν την έρευνα τουλάχιστον δύο άτομα, από τα οποία ο ένας πρέπει να είναι δικαστικός, όχι αστυνομικός!

Ελέγξτε τα στοιχεία των αστυνομικών και του δικαστικού, ελέγξτε το ένταλμα έρευνας και μόνο τότε ανοίξτε την πόρτα.

Αν η έρευνα γίνει μέσα στην ημέρα, τότε αρκούν τα παραπάνω.

Αν, όμως, η έρευνα γίνει νύχτα, πρέπει να υπάρχει και ένταλμα σύλληψης συγκεκριμένου προσώπου ή να διενεργείται αυτόφωρο έγκλημα.

Σημειωτέον πως νύχτα είναι από τις 8μ.μ.-6π.μ. το χειμώνα (1 Οκτωβρίου - 31 Μαρτίου) και 9μ.μ.-5π.μ. το καλοκαίρι (1 Απριλίου - 30 Σεπτεμβρίου).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
3.Έρευνα σε ιδιωτικό χώρο

Η έρευνα σε ιδιωτικό χώρο, όπως σπίτι, γραφείο κλπ, μπορεί να γίνει μόνο με «ένταλμα έρευνας» που πρέπει να το ζητήσετε πριν ανοίξετε την πόρτα.

Επιπλέον, απαιτείται να διενεργήσουν την έρευνα τουλάχιστον δύο άτομα, από τα οποία ο ένας πρέπει να είναι δικαστικός, όχι αστυνομικός!

Ελέγξτε τα στοιχεία των αστυνομικών και του δικαστικού, ελέγξτε το ένταλμα έρευνας και μόνο τότε ανοίξτε την πόρτα.

Αν η έρευνα γίνει μέσα στην ημέρα, τότε αρκούν τα παραπάνω.

Αν, όμως, η έρευνα γίνει νύχτα, πρέπει να υπάρχει και ένταλμα σύλληψης συγκεκριμένου προσώπου ή να διενεργείται αυτόφωρο έγκλημα.

Σημειωτέον πως νύχτα είναι από τις 8μ.μ.-6π.μ. το χειμώνα (1 Οκτωβρίου - 31 Μαρτίου) και 9μ.μ.-5π.μ. το καλοκαίρι (1 Απριλίου - 30 Σεπτεμβρίου).

απο ελληνικα γρι ε? για πες το συμπερασμα απο αυτα που παραθεσες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εγω δεν καταλαβαινω γιατι κλαιγονται οι κατοικοι τωρα.... πριν κανα διμηνο οταν κανανε εκει περα το ντου στα μεταλλεια επρεπε να το σκεφτουν. Το θεμα ειναι ομως οτι τους παρεσυραν αλλοι σε αυτο που το σιγουρο ειναι οτι ουτε πατησαν εκεινο το βραδυ στα μεταλλεια.
Αυτοι οι 20 που λεγεται οτι εχουν ταυτοποιηθει με δακτυλικα αποτυπωματα και τηλεφωνικες συνομιλιες, αν την γλιτωσουν με 10 χρονια τουλαχιστον  θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι.

Ε ναι κατέστρεψαν τις ζωές τους οι ηλίθιοι που παλεύουν για την υγεία των δικών τους. Είναι δυνατόν να μην θέλει κάθε γονιός το παιδί του με καρκίνο;

Επισκέπτης

Μαλλον για τις οικογενειες τους και το μελλον των παιδιων τους εκαναν ΑΝ εκαναν οτι εκαναν

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ε ναι κατέστρεψαν τις ζωές τους οι ηλίθιοι που παλεύουν για την υγεία των δικών τους. Είναι δυνατόν να μην θέλει κάθε γονιός το παιδί του με καρκίνο;

οι κατοικοι λενε οτι η επενδυση ειναι επικινδυνη, η εταιρια λεει οχι! ποιος εχει δικιο δεν ξερω....

αλλα επειδη θεωρω οτι ειναι παρομοια περιπτωση με τα γεγονοτα της κερατεας οπως και με τα γεγονοτα στα σπατα οταν ηταν να γινει το αεροδρομιο , τα οποια τα εζησα και ξερω καποια πραγματα με κανει να εχω τις αμφιβολιες μου για τις αγαθες προθεσεις των κατοικων...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οι κατοικοι λενε οτι η επενδυση ειναι επικινδυνη, η εταιρια λεει οχι! ποιος εχει δικιο δεν ξερω....

αλλα επειδη θεωρω οτι ειναι παρομοια περιπτωση με τα γεγονοτα της κερατεας οπως και με τα γεγονοτα στα σπατα οταν ηταν να γινει το αεροδρομιο , τα οποια τα εζησα και ξερω καποια πραγματα με κανει να εχω τις αμφιβολιες μου για τις αγαθες προθεσεις των κατοικων...

Εγώ πάλι δεν διατηρώ καμία επιφύλαξη, και για τα παιδιά μου και την ζωή τους θα έκανα το ίδιο. Εσύ που διατηρείς επιφυλάξεις και κάθε "συνετός " να πάει να γαμηθεί. Γιατί από τους "συνετούς", "προκομένους", "συνεργάσιμους" και δήθεν νοικοκυραίους ποτέ δεν αποκτήθηκαν δικαιώματα και ελευθερίες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πες τα ρε μόρτη.
Είναι δυνατόν να έχουν αγαθές προθέσεις οι κάτοικοι και να μην έχει η εταιρεία??
Αν είναι δυνατόν..

οπως και στο βοτανικο ειχαν αγαθες προθεσεις οι "κατοικοι" ακα  συριζα γιατι ενοχλουνταν οι κορμορανοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom