Νέα

Το θέμα είναι σοβαρό ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Η γυναικα ειναι μεγαλη γατα ...
Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
θελει να παντρευτουμε ... ειμαι λεει ο αντρας της ζωης της ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Σας επρηξα ,, συγνωμη , αλλα καιγομαι ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
XΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΧΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο

Η Αλίντισσα είναι??? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πέρα από την πλάκα, το μυαλό είναι μεγάλη μαστούρα. Έχεις δίκιο, ότι και να λές, αλλά κοίτα να αποτοξινωθείς απ'αυτήν, με κανένα πιπινάκι, γιατί δε σε βλέπω καλά.......

ή γράφ'την στ'αρχίδια σου, και έχε την μόνο για κανένα  :fuck2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Παίχτη μου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν μια γυναίκα  αποφασίσει να πηδηχτεί και στο μπουκάλι να την κλείσεις θα το κάνει με το πώμα.  ;)

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
ρε γμτ , λεω μερικες φορες , μηπως ολα αυτα ειναι της φαντασιας μου ..
Αλλα η γαμημενη η διαισθηση αλλα λεει ...
Να το παρω χαλαρα οτι πληρωνω και περναω καλα ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν μπήκε στο μυαλό σου είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει,ΥΠΑΡΧΕΙ για σένα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εχμ, αφου το μονο που βρηκες να πεις γι αυτην ειναι οτι ειναι θεομουνο και την της τα πληρωνεις ολα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ την εχεις γτπ. κι απο οτι φαινεται κ εκεινη. γτ μπερδευεσαι λοιπον?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

Αν αρέσκεσαι να τρώς "τούρτα" (που την πληρώνεις μόνο εσύ) με παρέα προχώρα. Πάντως είναι πιο "τίμιο" να πληρώνει ο καθένας το κομμάτι του. ;)

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
εχμ, αφου το μονο που βρηκες να πεις γι αυτην ειναι οτι ειναι θεομουνο και την της τα πληρωνεις ολα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ την εχεις γτπ. κι απο οτι φαινεται κ εκεινη. γτ μπερδευεσαι λοιπον?
Μπερδευομαι γιατι μιλαει για γαμους και πανηγυρια ...
Κι οχι μονο μιλαει αλλα κατα καποιο τροπο πιεζει κιολας ..
Και λεω ο μαλακας .. Λες να θελει οντως να παντρευτει να σιγουρεψει καποια πραγματα αλλα να χει και τον γκομενο ?
Ποσο παπαρας μπορει να μαι ?

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
και δεν βρισκω ρε γμτ και καμια καλη και εμπιστη , δοκιμασμενη υπηρεσια , παρακολουθησης κινητου ...
Εχει κανεις δοκιμασει τιποτα ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπερδευομαι γιατι μιλαει για γαμους και πανηγυρια ...
Κι οχι μονο μιλαει αλλα κατα καποιο τροπο πιεζει κιολας ..
Και λεω ο μαλακας .. Λες να θελει οντως να παντρευτει να σιγουρεψει καποια πραγματα αλλα να χει και τον γκομενο ?
Ποσο παπαρας μπορει να μαι ?
Πολύ αν το συνεχίσεις κατά τη γνώμη μου
Φιλικά στο λέω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Καμμιά γυναίκα, δεν μπορεί να είναι αποκλειστικότητα, κανενός.

Αυτό, χώνεψε, και θα περάσεις ζάχαρη μαζί της. Και να αποφεύγεις τα πολλά-πολλά έξοδα (σου περισσεύουν ή όχι). Ξόδευε νορμάλ ποσά, για να περνάτε όμορφα.

(Κι αφού δεν έχει δουλειά, πως τα βγάζει πέρα.....? Δε θέλω να πιστέψω ότι είναι κάποια amateur που χαρίζει τη δροσιά της σε αγνώστους έναντι δώρου......)

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
απ την αλλη ρε παιδια , περναμε απιστευτα πολλες ωρες μαζι , ειναι τρυφερη κλπ κλπ . Λεω τι σκατα ? ποσο θεατρο μπορει να παιζει ?

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Καμμιά γυναίκα, δεν μπορεί να είναι αποκλειστικότητα, κανενός.

Αυτό, χώνεψε, και θα περάσεις ζάχαρη μαζί της. Και να αποφεύγεις τα πολλά-πολλά έξοδα (σου περισσεύουν ή όχι). Ξόδευε νορμάλ ποσά, για να περνάτε όμορφα.

(Κι αφού δεν έχει δουλειά, πως τα βγάζει πέρα.....? Δε θέλω να πιστέψω ότι είναι κάποια amateur που χαρίζει τη δροσιά της σε αγνώστους έναντι δώρου......)
Εχει μια part-time δουλεια με λιγα λεφτα ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μέχρι στιγμής, φτηνά τη βγάζεις...
Είναι επίσημος χορηγός Σταύρε,χορηγός επικοινωνίας(εξόδων,διασκέδασης κλπ),χρυσός χορηγός κλπ.
Απλά δεν είναι ο μοναδικός,απ ότι φαίνεται

sc520

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μήπως έπρεπε ήδη να έχεις φύγει μακρυά?????
τι άλλες αποδείξεις θέλεις?????
δεν είναι για σένα αυτή.....αυτή είναι για πολλούς!!!!!!!

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
μπα ...
ο μοναδικος χορηγος ειμαι ...
αν παιζει κατι με καποιον αλλο , ειναι απλα κανα μαμισι και τιποτα αλλο . δεν της αφηνω χρονο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom