MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Eξαντληση επαθα ο μλκς.....Καταγμα πουτσας τυπε... :S :S :S
Eξαντληση επαθα ο μλκς.....Καταγμα πουτσας τυπε... :S :S :S
Ναι. Στο Πακιστάν, το Μαροκο, το Καμερουν...
Τύπε αν δεν είσαι φιδέμπορας, η φάτσα της πώς είναι; Εκτός από χοντρή είναι και άσχημη;
Πηγούλα/λινκ; Πού έγινε αυτό;
Περιμένουμε ανταποκρίσεις από Αγγλία, Ολλανδία, Κρήτη, ΗΠΑ.
Εκεί που κανένας πυρφόρος δεν μπορεί να πατήσει.
Δεν κερδίζεται ο τίτλος αυτός εύκολα να ξέρεις, αλλά θα πρόκειται για την πρώτη θηλυκού γένους πορνορεπόρτερ.
Τύπε αν δεν είσαι φιδέμπορας, η φάτσα της πώς είναι; Εκτός από χοντρή είναι και άσχημη;
Το αν εισαι ομορφη ή ασχημη δεν το ξερω ουτε με αφορα.ειμαι κουκλα!
Το αν εισαι ομορφη ή ασχημη δεν το ξερω ουτε με αφορα.
Ούτε και θα το μαθω ποτέ, ευτυχως.
ειμαι κουκλα!
ειμαι κουκλα!
ετσι σου γραφουν οταν ανεβαζεις φωτο στο F/B ? Κι εσυ τα πιστευεις :S :S
για την ελλαδα εισαι 6αρι ως 7αρι
για την ουκρανια εισαι 4αρι ως 5αρι :thubsdown:
τα ειπαμε αυτα τυπισα δεν θα λεμε τα ιδια
διαβασε τυπε τι γραφω εγω και θα καταλαβεις τι λεω
απο πυρφορους στο fb αλλο τιποτα ετσι τις κανουν και μετα καβαλανε το καλαμι ολες
Να κανετε. Εμενα ουτε να μου τον δει.
σε καταλαβενω τυπε. εδω γεμισε πυρφορους το site κι εσυ μου λες για f/b.
kai η χοντρη εχει καβαλησει καλαμι λεμε και προφανως επιλεγει γαμια επειδη υπαρχει προσφορα. Τωρα τι γαμιαδες ειναι, νταξη το συζηταμε. Αφρανοσυριοπακιστανοι και λοιποι. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ λεμε :S :S
Πεταχτηκε και η πούτσα.Της κωλοτρίβεσαι όμως συνέχεια, με τον εμετικά γλοιώδη σου τρόπο, παρά το κλάσιμο που σου έχει ρίξει. Κλασσικός μουνόδουλος καληνυχτάκιας ΔΑΠίτης, με μηδενική αξιοπρεπεια. Όσο σε φτύνει τόσο της κολλάς! Ο αλέκος ο ρεζίλης του σάητ...
Της κωλοτρίβεσαι όμως συνέχεια, με τον εμετικά γλοιώδη σου τρόπο, παρά το κλάσιμο που σου έχει ρίξει. Κλασσικός μουνόδουλος καληνυχτάκιας ΔΑΠίτης, με μηδενική αξιοπρεπεια. Όσο σε φτύνει τόσο της κολλάς! Ο αλέκος ο ρεζίλης του σάητ...
9αρι για το Ζεφυρι εννοεις?9ρι καραμπινατο τυπε!
Πεταχτηκε και η πούτσα.