Νέα

Το σεξ του δεκαλεπτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Eχω σιχαθει το σεξ του δεκαλεπτου.

Αληθεια γιατι το κανετε αυτο???

Το δεκαλεπτο ειαι λιγη ή πολυ ωρα???

Επίσης δεν εχω καταλάβει  απο ποτε μετραει το χρονόμετρο .
Το μεσα-εξω μετρα ή ολη την διαδικασια (συζητηση-προκριματικα/μπαλαμουτι-γδυσιμο-διεισδυση)
Το ρωταω γιατι στο τριλεπτο διεισδυσης τα ψιλοφτυνω αλλα από την αλλη μπορω να παιζω με καθτυστερησεις ριχνοντας την μπαλλα στην εξεδρα !!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τιμημένε βασιλιά της μαλακίας σήκωσε τα ροζιασμένα σου χέρια και σκούπισε τα μάτια σου από τα φλόκια. Έχεις καταντήσει το σούργελο του σάη...
Νυσταξες. Αντε για υπνο.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το δεκαλεπτο ειαι λιγη ή πολυ ωρα???

Επίσης δεν εχω καταλάβει  απο ποτε μετραει το χρονόμετρο .
Το μεσα-εξω μετρα ή ολη την διαδικασια (συζητηση-προκριματικα/μπαλαμουτι-γδυσιμο-διεισδυση)
Το ρωταω γιατι στο τριλεπτο διεισδυσης τα ψιλοφτυνω αλλα από την αλλη μπορω να παιζω με καθτυστερησεις ριχνοντας την μπαλλα στην εξεδρα !!!!!

Απο την αρχη των προκαταρκτικων...που βασικα ειναι ανυπαρκτα

Επισκέπτης
Ρε συ alex να σε ρωτήσω κάτι?
Αφου δεν τη χωνεύεις την τύπισσα, ποιος ο λόγος να ασχολιέσαι μαζί της?
Συν τοις άλλοις, βλέπω ότι την έχεις και στη λίστα φιλίας, κάπου αντιφάσκεις ρε φίλε και θα μας κράζει η αριστεράντζα του φόρουμ (κόβω κι αυτή να είναι λόγω υπογραφής στίχων Holes).....

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Της κωλοτρίβεσαι όμως συνέχεια, με τον εμετικά γλοιώδη σου τρόπο, παρά το κλάσιμο που σου έχει ρίξει. Κλασσικός μουνόδουλος καληνυχτάκιας ΔΑΠίτης, με μηδενική αξιοπρεπεια. Όσο σε φτύνει τόσο της κολλάς! Ο αλέκος ο ρεζίλης του σάητ...

τυπε εγω τουλ σ αρεσω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε συ alex να σε ρωτήσω κάτι?
Αφου δεν τη χωνεύεις την τύπισσα, ποιος ο λόγος να ασχολιέσαι μαζί της?
Συν τοις άλλοις, βλέπω ότι την έχεις και στη λίστα φιλίας, κάπου αντιφάσκεις ρε φίλε και θα μας κράζει η αριστεράντζα του φόρουμ (κόβω κι αυτή να είναι λόγω υπογραφής στίχων Holes).....
Πολυ κοσμο εχω στη λιστα φιλων, δεν εχω καθισει να κανω εκκαθαρισεις.
Ακριβως επειδη δεν την χωνευω ασχολουμαι.
Να μην ησυχαζει καθολου.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
τυπε εγω τουλ σ αρεσω?

Δε σε ξέρω ρε συντρόφισσα, ούτε και σε παρακολουθώ. Κάποια στιγμή που πήγες να γράψεις κάτι το βρήκα κοινότυπο και σταμάτησα εκεί. Διασκεδάζω όμως αφάνταστα με το γλοιώδη άλεξ που γίνεται συνέχεια ρόμπα μαζί σου, οπότε όλα καλά !

Επισκέπτης
Τι να σου πω βρε alex μεγάλο παιδί είσαι, αλλά πιστεύω ότι κάνεις λάθος γιατί όσο συνεχίζεις είναι σα να ρίχνεις νερό στο μύλο της.....
Συν τοις άλλοις ψιλοχαλιέσαι, γράφτηνε εκεί που δεν πιάνει κι άστηνε να βρει το δρόμο της όπως τον βρίσκει κι ο καθένας μας. Μην ξεχνάς ότι είμαστε σε τσοντοφόρουμ, άλλα σου λένε τη μια μέρα κι άλλα την άλλη. Αλλά δε θέλω να το συνεχίσω γιατί θα πέσουν ναπάλμ ;) για κάποιους μπινέδες........

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δε σε ξέρω ρε συντρόφισσα, ούτε και σε παρακολουθώ. Κάποια στιγμή που πήγες να γράψεις κάτι το βρήκα κοινότυπο και σταμάτησα εκεί. Διασκεδάζω όμως αφάνταστα με το γλοιώδη άλεξ που γίνεται συνέχεια ρόμπα μαζί σου, οπότε όλα καλά !

Να διαβασεις τις κριτικες μ κ τα νηματα μ! Σιγουρα θα αναθεωρησειςςς ;)

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τι να σου πω βρε alex μεγάλο παιδί είσαι, αλλά πιστεύω ότι κάνεις λάθος γιατί όσο συνεχίζεις είναι σα να ρίχνεις νερό στο μύλο της.....
Συν τοις άλλοις ψιλοχαλιέσαι, γράφτηνε εκεί που δεν πιάνει κι άστηνε να βρει το δρόμο της όπως τον βρίσκει κι ο καθένας μας. Μην ξεχνάς ότι είμαστε σε τσοντοφόρουμ, άλλα σου λένε τη μια μέρα κι άλλα την άλλη. Αλλά δε θέλω να το συνεχίσω γιατί θα πέσουν ναπάλμ ;) για κάποιους μπινέδες........

χαχαχ μα του το λεω κ εγω να μη γραφει γτ χαλιεται ενω εγω ειμαι πιο κουλ τα γραφω ολα στη μουναρα μου  :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ουτε να μου τον δει τυπε, σιγα να μην ασχοληθω με την 5γιω επειδη ειμαι γνωστος της κολητης φιλης

δεν ειμαι κανενας πυρφορος τυπε  :headbang:, αλλα αν ψαξεις εχει πολλους ομως  :jerking:

Το Μπου έχει λαγωνικά, αλλά εσύ πώς την ξετρύπωσες;

Από Φου Μπου ή από περιγραφές της κολλητής σου και έδεσαν οι ιστορίες;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το Μπου έχει λαγωνικά, αλλά εσύ πώς την ξετρύπωσες;

Από Φου Μπου ή από περιγραφές της κολλητής σου και έδεσαν οι ιστορίες;

απο περιγραφες του συζηγου της κολητης  φιλης της 5γιω που τυνχανει να ειμαστε και κουμπαροι

και οι συμπτωσεις εδω στο φορουμ πολλες που εκαναν το ντεντεκτιβικο μου δαιμονιο να της κανω καποιες ερωτησεις
ωστε να επιβεβαιωσω οτι προκειται για το ιδιο προσωπο και οχι απλα μια τυχαια συμπτωση

πιστευω να σε καλυψα  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μηχανολογος γυναικα στο λονδινο με καταγωγη απο ροδο που η φιλη της το ονομα αρχιζει απο ''Α'' στο επαγγελμα δικηγορος και δεν πηγε και στο γαμο της που εχει μπουκλες μαλλια καστανα και στρογγυλο προσωπο χοντρη δεν τη λες αλλα εχει πιασηματα σαν την ευα30
και ειναι 26-27 χρονων
τωρα πιστευω να σε καλυψα πληρως ;)

ή εχει πολλες τοσες πολλες κορασιδες μηχανολογους στο london με καταγωγη απο ροδο;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
απο περιγραφες του συζηγου της κολητης  φιλης της 5γιω που τυνχανει να ειμαστε και κουμπαροι

και οι συμπτωσεις εδω στο φορουμ πολλες που εκαναν το ντεντεκτιβικο μου δαιμονιο να της κανω καποιες ερωτησεις
ωστε να επιβεβαιωσω οτι προκειται για το ιδιο προσωπο και οχι απλα μια τυχαια συμπτωση

πιστευω να σε καλυψα  :hi:

:hi:

Γαμιστερότατος!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Eχω σιχαθει το σεξ του δεκαλεπτου.

Αληθεια γιατι το κανετε αυτο???
--------
εγω εχω βαρθει στο 10 λεπτο να με διωχνει η πουτανα...
γιατι το κανει αυτο??
η γκομενα να με ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟ-ΚΟ...αλλο γυρο ενω κοιμαμαι...
γιατι το κανει αυτο???
---------
μαλλον οσοι στον σφυριζουν δεν εχουν εμπειριες με καλυτερα μουνια....
οποτε στο μυαλο τους εισαι μουναρα..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
θα παρακαλέσω σε όσους μου ζητάνε το fb της pentagiotissas σε ΠΜ
ότι μπορούν να το ζητήσουν από την ίδια σε ΠΜ και αν θέλει να σας το δώσει
εγώ το fb της δεν το δίνω σε κανέναν πάντως διότι ούτε φίλοι είμαστε εντός και εκτός fb απλά είμαστε γνωστοί από σύμπτωση και έτσι θα παραμείνουμε γιατί δεν σκοπεύω ούτε απλός φίλος της να γίνω στο μέλλον αλλά ούτε γκόμενος της (ο πυρφόρος της)

πιστεύω να έγινα σαφής  :spam:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom