Νέα

To ΠΑΣΟΚ βγάζει πιστωτική κάρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ολοι τα εχουν βαλει με τον Τσουκατο.
τι ακριβως εκανε;οτι εβαλε 1 εκατ.μαρκα απο την siemens στα ταμεια του πασοκ;
ολοι μα ολοι οι ομιλοι που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα δινουν και μια "βοηθεια"σε ολα τα κομματα
επιδη τυχαινει να γνωριζω και τον Τσουκατο ηταν χρονια το νουμερο 2 στο πασοκ και περιουσια δεν εκανε
σε αντιθεση με τον γιο του ταχυδρομου

Τί άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή;
Να του πούμε και μπράβο;
Ο Τσουκάτος και ο Μαντέλης είναι οι μόνες σκαστές ομολογημένες περιπτώσεις μαύρου πολιτικού χρήματος...
Όσο για την περιουσία του Τσουκάτου, δεν ξέρω ποια ήταν και ποιά είναι αλλά από χαμηλόβαθμο κομματικό στέλεχος (και κατά ορισμένους κομματόσκυλο) έφτασε να κάνει βόλτες στα κότερα επιχειρηματιών και να δίνει συνεντεύξεις σε lifestyle έντυπα, χειριζόμενος παράλληλα μαύρα κονδύλια...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ααα και εγώ που ήξερα ότι το ΠΑΣΟΚ εισήγαγε το μονοτονικό...λάθος έκανα...το ατονικό εισήγαγε!!!

Εδώ και αρκετό καιρό παριστάνεις τον καραγκιόζη με αξιοσημείωτη επιτυχία

Είσαι γεννημένος για το ρολο, είμαι σίγουρος πως έτσι είσαι και στην πραγματική ζωή

Επισκέπτης
καλα ενταξει εχεις δικιο.,με το μητσοτακη αγκαλια κοιμασε και εσυ.αλλα να ξερεις 20 χρονια πουτσες γλυφατε.δεν ειμαι πασοκτσης εγω να ξερεις,ειμαι με τους μαγκες που βρισκουν προβατα σαν και εσενα και τα κανουν οτι θελουν και τα κονομανε.

καλά λυπήσου με ρε μάγκα...μην μου φας άλλα λεφτά!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οπως θελεις παρτο.αν δεν ηταν ο ανδρεας ακομα νερο με την σταμνα θα κουβαλουσες.

Αν πριν το 1981 δεν πλενόσουν, δε σημαίνει ότι το ίδιο έκαναν και οι άλλοι έλληνες...
Και αν είσαι ζώο, βλάχος και τυροβρωμίκουλας, κανείς ανδρέας δεν πρόκειται να σε κάνει άνθρωπό, όσα λεφτά και αν σε τάισε...(όχι εσένα προσωπικά, γενικά ,μιλαώ)...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
πετάχτηκε και η πορδή!!!

Συνέχισε να είσαι ο κλόουν του thread. Μας διασκεδάζεις με την απλοϊκή σου σκέψη και την αδυναμία σου να δημιουργήσεις προτάσεις που έχουν πάνω από 4 λέξεις

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μετά την έκδοση της πιστωτικής κάρτας, θα μπορούσε να γίνει μετοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια να μπει στο Χρηματιστήριο.
Έτσι, μέτοχοι το κόμματος θα γίνουν όλα τα μέλη και φίλοι του.
Δεν θα έχουν τον φόβο να χάσουν τα χρήματά τους, γιατί στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν καλά από χρηματιστήριο.
Μη ξεχνάμε ότι πληθώρα μετοχοποιήσεων δημοσίων επιχειρήσεων ξεκίνησαν επί ΠΑΣΟΚ με τεράστια επιτυχία.
Εννοείται ότι ο βασικός μέτοχος του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου με 51%, έτσι θα είναι ήσυχος.....

Επισκέπτης
Συνέχισε να είσαι ο κλόουν του thread. Μας διασκεδάζεις με την απλοϊκή σου σκέψη και την αδυναμία σου να δημιουργήσεις προτάσεις που έχουν πάνω από λέξεις

ο Εnforcer διανοούμενος με την πολυσύνθετη σκέψη και αναλυτική ικανότητα!!! :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μετά την έκδοση της πιστωτικής κάρτας, θα μπορούσε να γίνει μετοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια να μπει στο Χρηματιστήριο.
Έτσι, μέτοχοι το κόμματος θα γίνουν όλα τα μέλη και φίλοι του.
Δεν θα έχουν τον φόβο να χάσουν τα χρήματά τους, γιατί στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν καλά από χρηματιστήριο.
Μη ξεχνάμε ότι πληθώρα μετοχοποιήσεων δημοσίων επιχειρήσεων ξεκίνησαν επί ΠΑΣΟΚ με τεράστια επιτυχία.
Εννοείται ότι ο βασικός μέτοχος του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου με 51%, έτσι θα είναι ήσυχος.....

:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Όσο για την περιουσία του Τσουκάτου, δεν ξέρω ποια ήταν και ποιά είναι αλλά από χαμηλόβαθμο κομματικό στέλεχος (και κατά ορισμένους κομματόσκυλο) έφτασε να κάνει βόλτες στα κότερα επιχειρηματιών και να δίνει συνεντεύξεις σε lifestyle έντυπα, χειριζόμενος παράλληλα μαύρα κονδύλια...
Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε από το ΕΚΚΕ! :uglystupid: :headbang:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε ντανιελ πιστευω να καταλαβες οτι εισαι καραγκιοζης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε από το ΕΚΚΕ! :uglystupid: :headbang:

Ξεχνιέται τέτοιο σούργελο;;;
Μιλάμε για άνθρωπο που σε ομάδα τριών ανθρώπων σου έφτιαχνε 4 φράξιες σε χρόνο dt..

Όπως αξέχαστη είναι και η Πόπη Τσουκάτου!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε αφήστε τις οφ τόπικ διαμάχες και δώστε καμμιά χρηστική πληροφορία!Τι πιστωτικό όριο θα έχει?Υπάρχει μπόνους επιβράβευσης χρήσης?Πρέπει να βουλιάξουν κι άλλα νοικοκυριά! :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αυτο ας το κρινουν οι συναδελφοι.
και αμα γουσταρεις βαζουμε και ψηφοφορια να το δεις και στην πραξη.

Πρόσεχε μόνο μήπως στην προεκλογική σου εκστρατεία αναφέρει κάποιος τί αποπειράθηκες να κάνεις στη διαμάχη σου με το Σάνιμ...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ο καραγκιόζης ειναι ενας. Ο Τζέφρυ παπανδρέου  ο ισραηλιταρας.
Και φυσικά οι πατόβλακες που τον ψηφίζουν και θα τον ψηφίσουν απο μια ηλίθια ψυσική ευφορία που τους φέρενι το πα-σοκ. Σα χασισι ενα πραμα.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ξεχνιέται τέτοιο σούργελο;;;
Μιλάμε για άνθρωπο που σε ομάδα τριών ανθρώπων σου έφτιαχνε 4 φράξιες σε χρόνο dt..

Όπως αξέχαστη είναι και η Πόπη Τσουκάτου!
Τι μου θύμησες τώρα? ;) Τι της είχε κάνει η συγχωρεμένη η Μαλβίνα... :grin:

Α ρε Μαλβινάκι να είσαι καλά εκεί που είσαι - αν υπάρχει αυτό το πράγμα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο καραγκιόζης ειναι ενας. Ο Τζέφρυ παπανδρέου  ο ισραηλιταρας.
Και φυσικά οι πατόβλακες που τον ψηφίζουν και θα τον ψηφίσουν απο μια ηλίθια ψυσική ευφορία που τους φέρενι το πα-σοκ. Σα χασισι ενα πραμα. 

Ποιον προτείνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom