Νέα

To ΠΑΣΟΚ βγάζει πιστωτική κάρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
2007
με 20 χρονια πασοκοκρατια στο δημοσιο οι δεξιοι ειναι περιπου ισοι με τους πασοκους

ναι, δωσε μας και τα αποτελεσματα του πασοκ στο δημοσιοτο 1980. επισης εαν ειναι δυνατον οι εδρες του πασοκ στις τελευταις εκλογες σε τι ποσοστο μεταφραζεται....?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι και στις επόμενες εκλογές τα 2 μεγάλα κόμματα θα μαζέψουν την πλειψηφία των ψήφων. και θα κάνουν τις ιδιες δηλώσεις ολοι. Ειναι φοβερο πως λυσάνε ολοι οι αριστεροι και τσιμπάνε οταν διαβάζουν για πράγματα που καταρίπτουν την κοσμοθεωρία τους. Απλα δε το χωραει το μυαλό τους. Ρε μη διαβάζετε τα σχόλια μου, σας κάνουν κοκομπλόκο στον εγκέφαλο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
βγαλε την φωτο του κλιντ ιστιγουντ θα σε περασουν για δεξιο!

Κακομοίρη ακόμα με ετικέτες σκέφτεσαι?

Αισθάνθηκες την ανάγκη να μου απευθύνεις το λόγο λέγοντας αυτή τη μαλακια? Και περιμένεις να μπεις στη λίστα των σοβαρών συνομιλητών?

Καλές οι φιλοδοξίες αλλα πρέπει να έχουν και κάποια βάση

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ειναι φοβερο πως λυσάνε ολοι οι αριστεροι και τσιμπάνε οταν διαβάζουν για πράγματα που καταρίπτουν την κοσμοθεωρία τους. Απλα δε το χωραει το μυαλό τους. Ρε μη διαβάζετε τα σχόλια μου, σας κάνουν κοκομπλόκο στον εγκέφαλο.

Κοίτα, επειδή δε βρέχει αλλα σε φτύνουν καλο θα ήταν

1. Να είσαι λίγο πιο σεμνός και να μην πιστεύεις για τον εαυτό σου πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είσαι ο πεφωτισμένος ηγέτης αλλα κάποιος γραφικός κακομοίρης

2. Να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο γιατρό - τώρα που είσαι ακόμα φοιτητάκος γιατί μετά δύσκολα διορθώνεται το πρόβλημα σου

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Καλά το άκουσα και νόμιζα ότι ήταν μπαγιάτικο πρωταπριλιάτικο. Δεν διαβάζω 10 σελίδες αλλά γελάω και κλαίω μαζί. Ουυυστ ρεεεεε!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι οτι και στις επόμενες εκλογές τα 2 μεγάλα κόμματα θα μαζέψουν την πλειψηφία των ψήφων. και θα κάνουν τις ιδιες δηλώσεις ολοι. Ειναι φοβερο πως λυσάνε ολοι οι αριστεροι και τσιμπάνε οταν διαβάζουν για πράγματα που καταρίπτουν την κοσμοθεωρία τους. Απλα δε το χωραει το μυαλό τους. Ρε μη διαβάζετε τα σχόλια μου, σας κάνουν κοκομπλόκο στον εγκέφαλο.
Σκέψου λίγο το "σεμνά και ταπεινά". Θα σου κάνει καλό να ξεκαβαλήσεις λίγο

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Σκέψου λίγο το "σεμνά και ταπεινά". Θα σου κάνει καλό να ξεκαβαλήσεις λίγο

Εδω ο αλαβανος μενοντας σε μια βιλαρα δεν σκεφτεται σεμνα και ταπεινα, θα σκεφτομαστε εμεις? ο Τζεφρυ καθε μερα ζηταει εκλογες ....τοσο ανυπομονος ειναι! Η σεμνοτητα θα σωσει την χωρα αλλο αν το συνταγμα λεει κακως για 4 χρονια. δηλαδη οποτε καποιος νοιωθει οτι ειναι πρωτος στις δημοσκοπησεις να ζηταει εκλογες οποτε τον συμφερει αλλο αν δεν εχουν περασει τα 4 χρονια.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

1. Να είσαι λίγο πιο σεμνός και να μην πιστεύεις για τον εαυτό σου πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είσαι ο πεφωτισμένος ηγέτης αλλα κάποιος γραφικός κακομοίρης

2. Να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο γιατρό - τώρα που είσαι ακόμα φοιτητάκος γιατί μετά δύσκολα διορθώνεται το πρόβλημα σου

Λοιπον μιας και βλέπω οτι το συνεχίζεις.
Δεν εισαι σε καμια θεση να λες σε κανένα να ειναι σεμνος διοτι με το υφος σου φαίνεσαι τουλάχιστον ψωνισμόνος και καβαλημένος. στο σχόλιο σου χτες μου ειπες να σου αναφέρω 5 ατομα που καταλαβαινουν πιο πολυ απο οτι εσυ. Δηλαδη αμφισβητεις το γεγονός οτι μπορεί να υπάρχουν τουλάχιστον 5 ατομα σε ολη την Ελληνική κοινωνία που καταλαβαίνουν πιο πολλα απ οτι εσυ. Αρα θεωρεις τον εαυτο σου στο τοπ 5 των πανεξυπνων, της πνευματικής ελιτ. Μετα μου λες οτι ειμαι γραφικός κακοκμοίρης και οχι πεφωτισμένος ηγέτης? Εσυ φαίνεσαι να συμπεριφέρεσαι με τέτοιες ιδεοληψίες στο μυαλο σου. Απο κει και περα μιλας σοβαρα? Θες να σε παιρνουν στα σοβαρα και να παριστανεις τον υψηλου επιπεδου διανοουμενο σοβαρο συνομιλητη? Προφανως δεν εισαι τιποτα αλλο παρα ενας καβαλημενος ρεσαλταρισμένος καραγκιοζης, μιας και αρχισες εσυ με χαρακτηρισμους απεναντι μου αναίτια εδω και καιρο, αλλα δεν απαντησα.
Δεν ειμαι φοιτητης και τα -ακος να τα λες στην οικογενεια σου, οπως επισης και τον τσαμπουκα σου να τον δειχνεις προσωπο με προσωπο και οχι στο νετ, αλλα δε σε παιρνει προφανως, γι αυτο εχεις υφακι 1000 καρδιναλίων εδω μεσα. Δεν πολυσχολούμαι με τα κοκομπλόκο που παθαίνει ο καθε κομπλεξικός ρεσαλταρισμένος. Αν ασχολιόμουν θα σου έλεγα να πας σε ψυχίατρο αλλα δε με νοιάζει η περίπτωση σου.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συνεχιζω απο εκει μου εμεινα

Βρηκα ονομα για την καρτα

[size=15pt]ΘΑ[/size] σε πληρώσω

Επισης θα παιρνεις εκπτωση οταν αγοραζεις αλμπουμ των Green Day  :2funny:

Επισκέπτης

Εnforcer ο σεμνός φωτεινός παντογνώστης!!! :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπον μιας και βλέπω οτι το συνεχίζεις.
Δεν εισαι σε καμια θεση να λες σε κανένα να ειναι σεμνος διοτι με το υφος σου φαίνεσαι τουλάχιστον ψωνισμόνος και καβαλημένος. στο σχόλιο σου χτες μου ειπες να σου αναφέρω 5 ατομα που καταλαβαινουν πιο πολυ απο οτι εσυ. Δηλαδη αμφισβητεις το γεγονός οτι μπορεί να υπάρχουν τουλάχιστον 5 ατομα σε ολη την Ελληνική κοινωνία που καταλαβαίνουν πιο πολλα απ οτι εσυ. Αρα θεωρεις τον εαυτο σου στο τοπ 5 των πανεξυπνων, της πνευματικής ελιτ. Μετα μου λες οτι ειμαι γραφικός κακοκμοίρης και οχι πεφωτισμένος ηγέτης? Εσυ φαίνεσαι να συμπεριφέρεσαι με τέτοιες ιδεοληψίες στο μυαλο σου. Απο κει και περα μιλας σοβαρα? Θες να σε παιρνουν στα σοβαρα και να παριστανεις τον υψηλου επιπεδου διανοουμενο σοβαρο συνομιλητη? Προφανως δεν εισαι τιποτα αλλο παρα ενας καβαλημενος ρεσαλταρισμένος καραγκιοζης, μιας και αρχισες εσυ με χαρακτηρισμους απεναντι μου αναίτια εδω και καιρο, αλλα δεν απαντησα.
Δεν ειμαι φοιτητης και τα -ακος να τα λες στην οικογενεια σου, οπως επισης και τον τσαμπουκα σου να τον δειχνεις προσωπο με προσωπο και οχι στο νετ, αλλα δε σε παιρνει προφανως, γι αυτο εχεις υφακι 1000 καρδιναλίων εδω μεσα. Δεν πολυσχολούμαι με τα κοκομπλόκο που παθαίνει ο καθε κομπλεξικός ρεσαλταρισμένος. Αν ασχολιόμουν θα σου έλεγα να πας σε ψυχίατρο αλλα δε με νοιάζει η περίπτωση σου.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Καλα το πασοκ τάισε κόσμο με δανεικά λεφτά. Χρωστάμε άπειρα ιλιγγιώδη ποσα και καμαρώνουμε σα γύφτικα σκεπάρνια. Ουτε μια κυβέρνηση της ματαπολίτευσης δεν έκανε κατι για αν μειώσει το χρεος της Ελλάδος και να αλλάξει τη δομή της οικονομίας μας, να αναπτύξει μια βιομηχανία (πχ ναυπηγεία) να αναπτύξει τον μεγάλο τομέα της αγροτιας, το 18% του πληθυσμου της χωρας ασχολείται με την αγροτική παραγωγή ως πρωτο επάγγελμα οταν στην Ευρώπη ειναι 3-4 %. Ολο δανει αδανεια δανεια, βγαζει και το πασοκ καρτα τωρα( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).
Ετσι μας κρατάνε υπόδουλους στα μεγαλα πιστωτικά ιδρύματα μπρεζινσκι και η παρεα του. Εχουμε καταδικάσει τουλάχιστο τις 5 επόμενες γενεές Ελλήνων να δουλεύουν για 5-6 οικογένεις Εβραίων της Αμερικής. Μετα λενε για κυριαρχο λαο. Κυριαρχος στην πουτσα ειναι ο λαος :2on1: :2on1: :pipa1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits2: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2: :s&m_2:

μην είσαι βέβαιος ότι είναι ούτε καν στην πούτσα κυρίαρχος! ;) :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το θεμα ειναι το ΠΑΣΟΚ να βγαλει καμμια καρτα απεριοριστου χρονου πορνειας.Να προμηθευσει τις τραπεζες και εμεις να τις προμηθευομεθα χωρις κοστος με κερδος τη ψηφο μας ες αει...Δεν ειναι τιμια συναλλαγη? :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μπείτε στο site του Τσουκάτου - όταν μιλάμε για μέλλον..... :zfuck:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Κάτι pm που λέγαμε χθες τα δημοσίευσες ή πάλι συκοφαντούσες μέλη;
(άσχετο αλλά μιας και σε βρήκα εδώ...)

Είπαμε, μερικοί αλωνίζουν ανενόχλητοι...και γαμάν όλα τα θέματα...
αλλά είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις 1000αδες ποστ σε 3 μηνες....  :jerking:  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom