Νέα

To ΠΑΣΟΚ βγάζει πιστωτική κάρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οχι, δεν ειναι οι πολιτικοί της Ελλάδας σιωνιστες και μασόνοι, δε περνουν απολυτες διαταγες απο αυτους τους κυκλους. Μα πως περναιε αυτο απ το μυαλο κάποιων.

Δεν έχω κάνει μέλος μασονικής στοάς και δεν ξέρω ποιοι είναι μέλη τους...
Οι δε σιωνιστές ενδιαφέρονται πρωτίστως για τα συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ και όχι για να κάνουν μπουρδέλο την ελλάδα- σε αυτό τα καταφέρνουμε μια χαρά και μόνοι μας...

Ειναι πραγματικοι ιδεολόγοι, ειδικα οι αριστεροι που εχουν ειλικρινες ενδιαφέρον για τη χώρα και θέλουν να κανουν καλο στον τοπο. Και ο λαος τους ψηφίζει και του κανουν καλο, πολυ καλο. Δεν εχουν καμαι αλλη σκοπιμότητα και δε λενε ψέμματα στο λαο, ποτε. Ολο αλήθεια λενε και φανερώνουν τις προθέσεις τους παντα!!!
Μη τυχον αλλάξετε πλευρο.

Τί σχέση έχει η ανεντιμότητα του πολιτικού κόσμου (που βρίσκεται πάντοτε σε συνάρτηση με την αν εντομότητα του λαού από τον οποίο προέρχονται) με συνομωσίες σιωνιστών;
Και στην τελική, να δεχθώ ότι οι πολιτικοί είναι σάπιοι...
Ποιοι είναι οι αγνοί και ικανοί;
Οι στρατιωτικοί;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Διακόπτω την κανονική roh του thread γιατί μόλις ενημερώθηκα από σιωνιστικούς κύκλους ότι εξωγήινοι μασόνοι διαβάζουν αυτό το thread και ανησυχούν βαθύτατα από τις αποκαλύψεις του ιπταμενου ο οποιος φέρεται να είναι ο μονος πεφωτισμένος ενώ όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μουσχαρια

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε - εάν πιστεύεις ότι ο Τσουκάτος δεν έχει βάλει πεντάρα στην τσέπη του, sorry αλλά εγώ δε μπορώ να συνεχίσω αυτή την κουβέντα.

Όσο για τη Μαλβίνα, κάνεις λάθος - δεν ήταν εμπαθής, είχε εμμονές. Είναι διαφορετικό πράγμα - πιστεύω να το καταλαβαίνεις.

Τέλος, να πω ότι δεν ήταν μόνο μια πολύ έξυπνη γυναίκα - αλλά ένα απ' τα πιο κοφτερά μυαλά που έτυχε να γεννηθούν σ΄αυτόν τον τόπο. Το λέω γιατί την ξέρω απ' τα κείμενά της από τη δεκαετία του 80 και όχι από το Live στην ιδιωτική TV του 90.
σωστος.Εμμονες ειχε
ο Τσουκατος ασφαλως κερδισε απο το πασοκ χρημα αλλα ηταν ο Στρατηγος του πασοκ για πολλα χρονια αρα θα μπορουσε να κανει μεγαλη περιουσια.
δεν συγκρινεται με κατι τυπους που τα παιρνουν απο παντου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Διακόπτω την κανονική roh του thread γιατί μόλις ενημερώθηκα από σιωνιστικούς κύκλους ότι εξωγήινοι μασόνοι διαβάζουν αυτό το thread και ανησυχούν βαθύτατα από τις αποκαλύψεις του ιπταμενου ο οποιος φέρεται να είναι ο μονος πεφωτισμένος ενώ όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μουσχαρια

εγώ γουστάρω πάντως! Είμαι με αυτούς για αυτό! :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ενα εχω να πω.ο ανδρεας μπορεσε και τους γαμησε ολους.

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ δεν έχω κάνει ποτέ σεξ με κάποιον που τον λένε Ανδρέα...
Μια φορά μόνο είχα πάρει μια σιτυτουρίστρια ονόματι Ανδριάννα πάντως και ακόμη παραμιλάω...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μαθετε να τα λετε σωστα
οχι μουσχαρια
μσχάρια

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βέβαια. Τόσο καλό πολιτικό σύστημα έχουμε. Άρτια οργανωμένο.

Νομίζω ότι εδώ έχει δίκιο. Το μόνο πράγμα που δουλεύει στην χώρα αυτή είναι τα κόμματα.
Και τα κόμματα, το πρώτο που κοιτάνε είναι τα μπικικίνια και τον έλεγχο της κρατικής μηχανής.

Δεν χρειάζεται να μπερδεύουμε την ηθική με την πολιτική και το τι θα έπρεπε να συμβαίνει με το τι συμβαίνει.

Απλά το παραμύθι της κάθε αντιπολίτευσης που εμφανίζεται σαν άγγελος της κάθαρσης ξέφτισε πλέον...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Το πρόβλημα ειναι ενα. Πασοκ ή συριζα να ψηφίσουμε?
Το τσυριζα φοριεται πολυ, ειναι ανεξαρτητο, δεν εξυπηρετει ξενα συμφεροντα, δε στρεφεται κατα των εθνικων συμφεροντων και εχει και τον τρεντυ αλεξη με την αραπινα του μαυρη ερωτιαρα.
Απο την αλλη το πατσοκ εχει τον χαρισματικο, τον ενα και μοναδικο Τζεφρυ.
Ενα ειναι το κομμα μωρε, Πασοκαρα φιλε, Πασοκαρα!!!!
15 χρονια τσαμπα ερχόμαστε και ψηφίζουμε με το πασοκ!!!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και μιας που το εφερε η κουβεντα για τον σιωνισμο που κυνηγαει τον ελληνισμο απο φοβο,κομπλεξ,ρεβανσισμο,για καποιο λογο τελος παντον,οταν πρωτοηρθα στην Ελλαδα και οι πολιτικες συζητησεις που επερνα μερος εφτανε στο γνωστο σημειο με τους Εβραιους στην αρχη νομιζα οτι με δουλευαν.
Μετα καταλαβα οτι απλως ειναι μια εθνικη ψυχωση

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το πρόβλημα ειναι ενα. Πασοκ ή συριζα να ψηφίσουμε?
Το τσυριζα φοριεται πολυ, ειναι ανεξαρτητο, δεν εξυπηρετει ξενα συμφεροντα, δε στρεφεται κατα των εθνικων συμφεροντων και εχει και τον τρεντυ αλεξη με την αραπινα του μαυρη ερωτιαρα.
Απο την αλλη το πατσοκ εχει τον χαρισματικο, τον ενα και μοναδικο Τζεφρυ.
Ενα ειναι το κομμα μωρε, Πασοκαρα φιλε, Πασοκαρα!!!!
15 χρονια τσαμπα ερχόμαστε και ψηφίζουμε με το πασοκ!!!!!

Έχω πρόβλημα...
Ο ραββίνος μου λέει πασόκ και ο μέγας μάγιστρος της στοάς μου λέει τσύριζα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νομίζω ότι εδώ έχει δίκιο. Το μόνο πράγμα που δουλεύει στην χώρα αυτή είναι τα κόμματα.
Και τα κόμματα, το πρώτο που κοιτάνε είναι τα μπικικίνια και τον έλεγχο της κρατικής μηχανής.

Δεν χρειάζεται να μπερδεύουμε την ηθική με την πολιτική και το τι θα έπρεπε να συμβαίνει με το τι συμβαίνει.

Απλά το παραμύθι της κάθε αντιπολίτευσης που εμφανίζεται σαν άγγελος της κάθαρσης ξέφτισε πλέον...

Άμα είναι να δουλεύει όπως δουλεύει άστο. Πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό. Άστο τότε να μη σώσει να δουλέψει.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και μιας που το εφερε η κουβεντα για τον σιωνισμο που κυνηγαει τον ελληνισμο απο φοβο,κομπλεξ,ρεβανσισμο,για καποιο λογο τελος παντον,οταν πρωτοηρθα στην Ελλαδα και οι πολιτικες συζητησεις που επερνα μερος εφτανε στο γνωστο σημειο με τους Εβραιους στην αρχη νομιζα οτι με δουλευαν.
Μετα καταλαβα οτι απλως ειναι μια εθνικη ψυχωση
ευτυχος που το καταλαβες νωρις.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Έχω πρόβλημα...
Ο ραββίνος μου λέει πασόκ και ο μέγας μάγιστρος της στοάς μου λέει τσύριζα...

No te preocupas. Παιχτο πασοκ να παρει την εξουσία και θα συνεργαστεί με τσυριζα και θα παρει κι ο αλαβανος κανα υπουργείο. Το υπουργείο άμυνας, μπουαχαχαχαχαχα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
No te preocupas. Παιχτο πασοκ να παρει την εξουσία και θα συνεργαστεί με τσυριζα και θα παρει κι ο αλαβανος κανα υπουργείο. Το υπουργείο άμυνας, μπουαχαχαχαχαχα
το δημοσια ταξης θα πρεπει να παρει :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Πέρα από την πλάκα, το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης πασοκ- τσύριζα είναι ό,τι χειρότερο παίζει..
Καλύτερα χίλιες φορές αυτοδύναμο πασοκ...
Με 48 άτοκες δόσεις!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κυβερνηση νδ-πασοκ ειναι σαφως προτιμοτερο απο πασοκ-συριζα

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
οπως θελεις παρτο.αν δεν ηταν ο ανδρεας ακομα νερο με την σταμνα θα κουβαλουσες.

Aυτο που λες το αποδεχομαι και εχεις δικιο. οντως το πασοκ ταισε πολυ κοσμο που ομως τυχαινε να ψηφιζει πασοκ. δεν ειναι δυνατον  μετα απο 5 χρονια διακυβερνησης της ΝΔ , η ΓΣΕΕ  ακομα να ειναι κατα 50% πρασινη οταν το πασοκ παιρνει στις εκλογες 38%!!!Αυτη δεν ειναι δημοκρατικη παραταξη...τουλαχιστον με αυτες τις πρακτικες! Για να μην πει τωρα για το κρατος της δεξιας θα σου θυμισω οτι οταν το πασοκ ανεβηκε στην εξουσια το 1981, η ηγεσια της ΓΣΕΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ πρασινη ηδη απο το 1980. Πραγμα του δειχνει η δεξια ειναι πιο αξιοκρατικη τουλαχιστον η δεξια τοτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom