sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.313
- Πόντοι
- 22.266
Κανονικές κοπελεςΤα κορίτσια που ειναι στο τιντερ ειναι βίζιτες που ψάχνουν πελατεία η κορίτσια που άπλα ψάχνονται για γκόμενο ?
Κανονικές κοπελεςΤα κορίτσια που ειναι στο τιντερ ειναι βίζιτες που ψάχνουν πελατεία η κορίτσια που άπλα ψάχνονται για γκόμενο ?
Δεν ισχύειΦίλε sex volcano , τώρα ΗΠΑ θα δυσκολευτείς να πας. Έβγαλαν οδηγία ότι όποιος έχει επισκεφτεί Ιράν Ιράν κτλ βγάζει βίζα αντί για εστα. Και αυτό πολύ δύσκολα.
Τι εννοείς;Δεν ισχύει
Διότι όπως βλέπεις κ κ ΗΠΑ μπορείς να πας
Πλέον κ το.ισρσηλ κ στο Ιράν κάνεις ηλεκτρονική βίζα κ δε σου σφραγίζουν το διαβατήριο αλλά σε ένα χαρτάκι που με την έξοδο το επιστρέφεις.
Παλιάε τις σφραγίδες από όσο ξέρω είχες θέμα αλλά τώρα κανένα
Πλέον δεν βάζουν σφραγίδα στο διαβατήριο οι Ισραηλινή κ ΙράνΤι εννοείς;
Πέρασα πρόσφατα από Ισραήλ και στο αεροδρόμιο είχαν τρελούς ελέγχους και με γαμησαν στο security check 1 ώρα γιατί δεν τους άρεσε από προηγούμενη χώρα που είχα περάσει.
Επίσης ήθελαν PCR test οι ηλίθιοι. Όλα αυτά τον Μάρτη.
Δεν είδα κάτι για ηλεκτρονικη βίζα.
Ξαναδες τι έγραψα τότε γιατί δεν ισχύουν αυτά που λες.Πλέον δεν βάζουν σφραγίδα στο διαβατήριο οι Ισραηλινή κ Ιράν
Μόνο ίσως ηλεκτρονικα το βλέπουν αλλά κ πάλι δεν μπορούν να ξέρουν ότι μπήκες Ισραήλ ήετα πηγές Παλαιστίνη
Γενικά σε τουρίστα δεν θα κάνουν πρόβλημα πέρα των ερωτήσεων που αν είσαι απλώς τουρίστας τις απαντάς κ τέλος κ το μόνο που χάνεις είναι χρόνο
Πήρα σαν εργατική βίζα μέσω της κοπέλας που βοήθησε τον Τάσο Δούση κ τις εικόνεςΤι εννοείς;
Πέρασα πρόσφατα από Ισραήλ και στο αεροδρόμιο είχαν τρελούς ελέγχους και με γαμησαν στο security check 1 ώρα γιατί δεν τους άρεσε από προηγούμενη χώρα που είχα περάσει.
Που ρε τύπε;; Με μπερδέψεςΤι εννοείς;
Μόνο οι πρεσβειες ξέρουν να σου απαντήσουν υπεύθυνα αφού κάθε στιγμη αλλάζουν τα δεδομέναΘέλω πάρα πολύ να κάνω ένα ταξίδι στο Ιράν, αλλά φοβάμαι για το αν θα μπορέσω να μπω Αμερική και Ισραήλ. Νομίζω θα ζήσω την απόλυτη ταλαίπα που θα με κουβαλάει μια ζωή μετά. Έχω και συγγενολόι Αμερική οπότε πάω για πλάκα γιατί με φιλοξενούν Σικάγο και ΝΥ. Αν μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μας ενημερώσει τι παίζει με το θέμα ας πει
Η αλλιώς σούραςΜύστη γνώριζα μόνο τον Χρήστο Χομεϊνί από τον ταύρο που πριν κάποια χρόνια ταξίδεψε για την Οriginal του παραδείσου..
Χρήστος Χομεϊνί .
Χρήστος Χομεϊνί...
RΙP
Πολύ καλά νεά αυτά!Καταργήθηκε η αστυνομία ηθών στο Ιράν
Επιτελους
Αν κ πλέον στο κεντρικό Σιράζ αλλά κ βόρεια Τεχεράνη σε περιοχές δεν φοράνε φερετζέ
Κ πολύ φιλόξενοι να σημειωσωΠολύ καλά νεά αυτά!
Επίσης μπράβο φίλε!Έγραψες ένα υπέροχο οδοιπορικό με πολύ χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες.!
Έχω γνωρίσει έναν συνάδερφο από το Ιραν και μεταξύ αστείου και σοβαρού λέμε να πάμε ταξίδι εκεί να μου δείξει την χώρα.
Ξέρω επίσης ότι ο Ιρανες είναι πανέμορφες και επίσης πολύ αισθησιακές γυναίκες και αρκετα μυημένες και σε γούστα όπως foot fetish κτλ πολύ περισσότερο από κάποιες βορειοευωπαίες
ναι μου εκανε εντυπωση πως αν και χωρις να με ξερει καλα και καινουριος στην εταιρεια μας αμεσως ηταν τοσο ζεστος και ανοιχτος να μου δειξει την χωρα του ή γενικα δειχνει να ενδιαφερεται για τον αλλον...Κ πολύ φιλόξενοι να σημειωσω
Γενικά αρκετά ήρεμοι μου φάνηκαν κ εηλγω που διέμειναν σε μουσουλμανικού τύπου ξενώνα ο ιδιοκτήτης κ η σύζυγος του χαλι να τους πατήσω κ λόγω ζωροαστρισμού είχαν Μάρτιο Πρωτοχρονιά κ δεν υπήρχε change να χαλάσω λεφτά κ οι κάρτες δεν περναν σε πολλά μουσεία με έβαζαν τζάμπα .....ναι μου εκανε εντυπωση πως αν και χωρις να με ξερει καλα και καινουριος στην εταιρεια μας αμεσως ηταν τοσο ζεστος και ανοιχτος να μου δειξει την χωρα του ή γενικα δειχνει να ενδιαφερεται για τον αλλον...
Καλά ρε τυπε, δέκα φορές έγραψα Ισραήλ και Τελ.Αβίβ.Που ρε τύπε;; Με μπερδέψες
Πλέον Ισραήλ κ Ιράν δεν σφραγίζουν τα διαβατήρια κ σου δίνουν ένα χαρτάκι
Στο Ιράν κάνεις αίτησης βίζας κ αφού εγκρίνεται τότε φτάνεις στο αεροδρόμιο κ σου δίνουν εκεί το χαρτί βίζας αφού πληρώσεις.
Στο Ισραήλ πάλι δε σου σφραγίζουν τόσο διαβατήριο κ σου δίνουν ένα χαρτάκι ηλεκτρονικό κ το κρατάς κ το παραδίδεις στην έξοδο ή σε είσοδο στην Παλαιστίνη
Δεν κατάλαβα τι γράφεις ,,,,,;; Άλλος με ρώτησε κάτι περί διαβατηρίου ότι κ καλά δεν μπορώ να πάω Αμερική κ Ισραήλ επειδή πήγα Ιράν κ του έγραψα οτι πλεον ούτε Ισραήλ ούτε Ιράν βάζουν σφραγίδα στο διαβατήριοΚαλά ρε τυπε, δέκα φορές έγραψα Ισραήλ και Τελ.Αβίβ.
Τι Ρωτάς 10 φορές πού και πού;
Όσο για τους Ιρανούς,.γαμω τα παιδιά. Οι κοπέλες τρελή ομορφιά και είχα δουλέψει για χρόνια με μια κοπέλα στην Ελλάδα στο γραφείο και με ένα παιδί στην Κύπρο. Πολλοί έξυπνοι και οι 2, μορφωμένοι, με γνώση της ιστορίας και σεβασμό προς τους Έλληνες.