sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.313
- Πόντοι
- 22.266
Στιγμές ξεκούρασης σε ένα τόσο δύσκολο και με απαιτήσεις προορισμό πάντα πρέπει να βρισκουμε
Βολκανο σε κέρασαν βότανο;Ασφαλώς κ πήρα την ευχή από τους γκουρού για περισσότερα γαμησια την άλλη φορα
Δεν δίνουν βίζες τα μουνόπανα!!!!! τουλάχιστον μεχρι το καλοκαίρι που εψαχναΤυπε βολκανο γιατί με γειώσες με το μπουτάν...δεν έκανα πλάκα που σε ρώτησα...μου χει καρφωθεί γιατί είναι τελείως ανεξερεύνητο και έχει και απάτητες κυριολεκτικά κορυφές...πως και δεν έχει τραβήξει καθόλου τουρισμό του είδους λες?
Μαγικοί τυποιΒολκανο σε κέρασαν βότανο;
Τα καργιολια...έχω διαβάσει ότι είναι μανουριαρηδες...Δεν δίνουν βίζες τα μουνόπανα!!!!! τουλάχιστον μεχρι το καλοκαίρι που εψαχνα
Κωλοσυντηριτικουρες .φοβούνται τον τουρίστα ...Τα καργιολια...έχω διαβάσει ότι είναι μανουριαρηδες...
Έλα ρε συ...β.κορεα και Ιράν νταξει είναι μπουρδέλα αλλα αυτοί γιατι να ειναι...εδώ πλέον σου δίνουν βίζα οι Ταλιμπάν.Κωλοσυντηριτικουρες .φοβούνται τον τουρίστα ...
Γενικά Μπουτάν κ βόρεια Κορέα κ Ιράν έχουν δύσκολες ατομικές βίζες κ δεν πρέπει να Μίλαν αγγλικά οπότε δυσκολεύει ο βαθμός δυσκολίας σε αντίθεση με Νεπάλ κ Βιρμανία που Μίλαν καλά αγγλικά
Τον πουστη κάτι Βανουάτου και νησιά του πσολομώντα έχει αφήσει....Βολκάνο , δεν ξέρω αν το έχεις δει αυτό --> Αρχίζουν οι πτήσεις στο διάστημα με εισιτήριο 125.000 δολάρια ---> αλλά να ξες, περιμένουμε ρεπορταζ απ' το Άλφα του Κενταύρου . Έτσι κι αλλιώς τη γη κοντεύεις να την τελειώσεις....
Πρόσφατα έγινε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ ΕΕ και Βανουάτου κ έτσι επανήλθε η βίζα σε αυτούς για ευρωπαϊκή ένωσηΤον πουστη κάτι Βανουάτου και νησιά του πσολομώντα έχει αφήσει....
Ε ναι για τον Συκαρη μερικοί εδώ στο μποθ κομ δεν αναγνωρίζουν ότι πέθανε ευτυχισμενοε κάνοντας αυτό που αγαπά αλλά ότι έβαλε σε δυστυχία την οικογένεια του ...Φαίνεται εντυπωσιακό ταξίδι, σχεδόν απόκοσμο, τόσα διαφορετικά πράγματα συγκεντρωμένα σε έναν τόπο, ινδουισμός, βουδισμός, κορυφαία βουνά και συνθήκες
Τυχερός που το έζησες!
Καλά για τον Σύκαρη τι να πει κανείς, ίνδαλμα
Αυτές οι μαιμούδες έχω ακούσει - δεί ότι είναι πολύ επικίνδυνες γιατί κλέβουν και προβαίνουν σε αντίποινα σε περίπτωση που δεν πάρουν - κλέψουν αυτο που θέλουν , αντιλήφθηκες κατι το παράξενο σε αυτές ?.Η πόλη έχει τόσα πολλά μνημεία που πρακτικό είμαι ένα μουσείο.
Από το γήπεδο ιππασίας κρίκετ
Το μεεγαλο ρολόi gata gharσχεδιαστηκε στα πρότυπα του big ben
τον padhupatimah temple (παγκόσμιο κόσμημα ναού που μέσα μόνο ινδουιστές μπαίνουν αλλά απέξω μπορείς να δει στο ποτάμι καύση νεκρών αγελάδες αλλά κ εξωτερικούς ναούς με δασκάλους γκουρου
Toν basantapur square temple ένα τετράγωνο όλο ναοί στο κέντρο
Toν πύργο dharahara δίπλα στο basantapur
Τον διάσημο λευκό ναό Swayambhunath Temple βουδιστικό ναού πάνω σε λόφο με τα άπειρα σκαλιά κ την υπέροχη θέα της πόλης.
Κ ασφαλώς τον ολοστρόγγυλο ναο bhudanath stupa που στη μέση λευκός ναός κ γύρω γύρω παραδοσιακά σπίτια που έχουν αξιοποιηθεί τουριστικά με πολλά σουβενίρ κ φαγηταδικα.
Γενικά η μόνη πόλη που ενώνεται ο ινδουισμός κ βουδδισμος τόσο αρμονικά κ κάλλιστα συναγωνίζεται ευρωπαϊκές πόλεις σε σχέση μνημείων όπως τομοαριδι και η αγία Πετρούπολη
Φυσικά κ μια επίσκεψη στα παλάτια που πρόσφατα καθεραισαν το βασιλιά ...νομίζω πριν 10-20 χρόνια
Απαγορεύονται η φωτογραφίες εκεί αλλά κάτι τσίμπησα
Τύπε την έχω πατήσει στη Βραζιλία που μετά από 15 χλμ περπάτημα ένας τέτοιος σκστοπιθηκος μου εκλεψε το κολατσιό μου ενώ πεινούσα κ δειψουσα .Αυτές οι μαιμούδες έχω ακούσει - δεί ότι είναι πολύ επικίνδυνες γιατί κλέβουν και προβαίνουν σε αντίποινα σε περίπτωση που δεν πάρουν - κλέψουν αυτο που θέλουν , αντιλήφθηκες κατι το παράξενο σε αυτές ?.
Εγώ τις έχω δεί σε βιντεάκια στην Ινδία που κάνουν τις κλεψιές τους .Τύπε την έχω πατήσει στη Βραζιλία που μετά από 15 χλμ περπάτημα ένας τέτοιος σκστοπιθηκος μου εκλεψε το κολατσιό μου ενώ πεινούσα κ δειψουσα .
Από τότε μόλις τις βλέπω κόβω δρόμο κ δεν κουβσλο τίποτα μαζί μου
Εγώ εδώΕγώ τις έχω δεί σε βιντεάκια στην Ινδία που κάνουν τις κλεψιές τους .
Ολα τα λεφτα....Η νεοαλεζες γενικά ντροπαλές αλλά υψηλό δείκτη νοημοσύνης και πιο ωραίες κ λευκές από τις ομάδες κ δυστθχωε λίγα πράγματα ήξερα για αυτές αλλά με την κοπέλα που κατσαρά κ ήμουν στο τιντερ έμαθα πολλά για την. Κουλτούρα τους ενώ σα 19χρονο πιπιπινακι τη δάγκωσα τη λαμαρινα
Ήταν σκέτη απολαυση κ στεναχωρηθηκα που έπρεπε να φύγω ετεπειτα από τη χώρα της
Έχει ωραίες γυναίκες με ινδική ομορφιά αλλά στο πιο λευκό κ Μίλαν αρκετά καλά αγγλικά λόγω ότι ήταν αγγλική αποικία ( κάποια μέρη της)Ολα τα λεφτα....