sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.040
- Πόντοι
- 22.266
Ώρα τώρα να μας πει γιατί έβγαλες νικνειμ αναπουρνα @Annapurna
Το πανταλονι το πηρες μπολικο μπας και ψηλωσεις?Λίγο από το παλάτι του έκπτωτου μονάρχη που πραγματικά μέσα απαγορεύεται να φωτογραφίσεις ...με τσακωσαν κ είχα μανουρες αλλά ο υπεύθυνος μου τη χάρισε
Έλεος ...
Μόνο απέξω επιτρέπεται η φωτογραφιση
Τύπε σε αναγκάζουν να βγάλεις το σορτσάκι σου κ να φορέσεις παντελόνια των γκουρου στα μνημεία λόγω σεβασμού στα ανάκτοραΤο πανταλονι το πηρες μπολικο μπας και ψηλωσεις?
Σα τα μοναστήρια τα δικά μας που μας βάζουν να φοράμε φουστεςΤύπε σε αναγκάζουν να βγάλεις το σορτσάκι σου κ να φορέσεις παντελόνια των γκουρου στα μνημεία λόγω σεβασμού στα ανάκτορα
Ναι!!Σύντροφε sex volcano νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο στο Νεπάλ και να πάει κάποτε στο Μουντιάλ. Έχεις μήπως κάνα πλάνο στο νου σου ?
Αν είμαι να γίνει τότε να το κάνουμε σωστά ελληνικά κ να στήνουμε παιχνίδια κ εκειΣύντροφε sex volcano νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο στο Νεπάλ και να πάει κάποτε στο Μουντιάλ. Έχεις μήπως κάνα πλάνο στο νου σου ?
Με τη φτώχεια που έχουν δε θα είναι και δύσκολοΑν είμαι να γίνει τότε να το κάνουμε σωστά ελληνικά κ να στήνουμε παιχνίδια κ εκει
Μπα ..το ανάποδο πιστεύω .......ακριβες αμαδες περισσότερη βρομαΜε τη φτώχεια που έχουν δε θα είναι και δύσκολο
Συντριβή αεροπλάνου στο Νεπάλ: 40 νεκροί έως τώρα ο τραγικός απολογισμός- «Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν επιζώντες» | LiFO
72 τελικά οι νεκροί !!
Με διάφορα το χειρότερο αεροδρόμιο του Κατμαντού που έχω δει ....ένα αχουρι