lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Ρε παλουκάρια, πριν την ανακαίνηση έμπαινες στο προφίλ ενός μέλους και μπορούσες να δεις όλες του τις κριτικές. Τώρα δε γίνεται αυτό?
μηπως μπηκες στο δικο μου προφιλ που δεν εχω καμια κριτικηΡε παλουκάρια, πριν την ανακαίνηση έμπαινες στο προφίλ ενός μέλους και μπορούσες να δεις όλες του τις κριτικές. Τώρα δε γίνεται αυτό?
δεν γινεται οντως...Ρε παλουκάρια, πριν την ανακαίνηση έμπαινες στο προφίλ ενός μέλους και μπορούσες να δεις όλες του τις κριτικές. Τώρα δε γίνεται αυτό?
Προσωπικα δεδομενα τυπε μουΡε παλουκάρια, πριν την ανακαίνηση έμπαινες στο προφίλ ενός μέλους και μπορούσες να δεις όλες του τις κριτικές. Τώρα δε γίνεται αυτό?
Προσωπικα δεδομενα τυπε μου
Οδηγιες του δαφερμου
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..προφανώς άλλαξε κ το όνομα του site από .tv σε .com...
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τωρα το ειδα αυτο..
Υ.Γ καλησπερα αλεξ..
πατας πανω στο ονομα του μελους που σ ενδιαφερει & κατω απο το Επικοινώνησε μαζί μου πατας στο [Προσθήκη στη λίστα φίλων] ..Δεν μπορω να βρω που εχει την ''προσθηκη φιλων''.Το καναν ανω κατω το σαιτ,πολυ αντιλειτουργικο!!!!!!
μπααααααα..πατας πανω στο ονομα του μελους που σ ενδιαφερει & κατω απο το Επικοινώνησε μαζί μου πατας στο [Προσθήκη στη λίστα φίλων] ..
γλυφω μηπως & παρω κανα μισοσαρδελο..μπααααααα..
κανουμε και αγαθοεργίες ??
προσκοπάκι κι εστι ????
πατας πανω στο ονομα του μελους που σ ενδιαφερει & κατω απο το Επικοινώνησε μαζί μου πατας στο [Προσθήκη στη λίστα φίλων] ..
ελα απο δω να σου βαλω και στις τσεπες..γλυφω μηπως & παρω κανα μισοσαρδελο..
παρακαλω σβηστε το μηνυμα σας, πριν να ειναι αργα..ε οχι! αλλαζει και χρωματα :S
παρακαλω σβηστε το μηνυμα σας, πριν να ειναι αργα..
#4%6&*(0ειναι παλια εκδοση, δεν αυτοκαταστρεφεται :-
πατας πανω στο ονομα του μελους που σ ενδιαφερει & κατω απο το Επικοινώνησε μαζί μου πατας στο [Προσθήκη στη λίστα φίλων] ..