- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Τα με κόκκινη είναι τα μόνιμα.
αρχιδια.Καλημέρα πάτερ,καλημέρα σ όλους,στρώνει σιγά σιγά μάγκες το σάιτ
Μεγαλη μορφη ο Αλβανος...Τα με κόκκινη είναι τα μόνιμα.
Τώρα να πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέματα...Τα με κόκκινη είναι τα μόνιμα.
τα πιό κινησιμα, που βγαινουν παντα πανω πανω σε καθε κατηγορία ?Τώρα να πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέματα...
Τι σημαίνει "μόνιμα θέματα"
γιατι ?Καλύτερα από τις πρώτες μέρες πάει,οκ
να παρακολουθεις το θρεντ ριχνε βλεφαρο για τροπο επικοινωνιας στο καλο βολι..Μ'αρέσει η προειδοποιητική σημείωση στα ct & cg ότι δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας σε αυτά τα θρεντ,αλλά που στα κομμάτια βρίσκονται αυτά τα τηλέφωνα .Δεν έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα με αυτές τις κατηγορίες αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω τώρα ,έτσι κόντρα στην κρίση
επιβεβαιωνω και συμφωνω κι εγω..ρε παιχτες ξερεται τι μου εχει λειψει στο νεο μπου το internal service eror 500 καθε φορα που αργει λιγακι λεω τωρα θα το βγαλει αλλα δεν το βγαζει
και το 503....μην το ξεχναμε και αυτο,.....ρε παιχτες ξερεται τι μου εχει λειψει στο νεο μπου το internal service eror 500 καθε φορα που αργει λιγακι λεω τωρα θα το βγαλει αλλα δεν το βγαζει
αφου δεν εχει τσατ πως θα βγαλει το 503και το 503....μην το ξεχναμε και αυτο,.....
αφου δεν εχει τσατ πως θα βγαλει το 503
εγω ολο τσατ ειμαι.....
εισαι ψευτης μονος ειμαι σαν τον μαλακα ολοι οι παραλιες παραλια πηγανεεγω ολο τσατ ειμαι.....
εφτιαξα δικο μου ....και μιλαω με τα κλωναρια....εισαι ψευτης μονος ειμαι σαν τον μαλακα ολοι οι παραλιες παραλια πηγανε