TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
o μλκ αρχοντα ποτε δεν χάνεταιXA XA XA Χάθηκε καί ο΄ΝΤΟΥΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ χα χα
o μλκ αρχοντα ποτε δεν χάνεταιXA XA XA Χάθηκε καί ο΄ΝΤΟΥΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ χα χα
Καλημέρα. Όταν έχετε χρόνο δείτε λίγο το προφίλ μου. Δεν φαίνονται ούτε οι πόντοι ούτε τα τρόπαια που δίνουν τον τίτλο σε κάθε μέλος. Ευχαριστώ και καλή αρχή στο νέο site. Πολύ καλύτερο τώραΕίσαι σίγουρος ότι χάθηκαν; Ξανακοίτα καλά. Μεταφέρθηκαν όλα. Πάτα το Εμφάνιση όλων.
Όλα τα thread είναι τώρα τελείως μη αναγνωσμένα για όλα τα μέλη. Για να οδηγείσαι στο πιο πρόσφατο post κάθε thread, κάνε κλικ στο Σημείωση όλων των thread ως αναγνωσμένων.
Γενικά, στα thread σε πάει εκεί που τα είχες αφήσει ώστε να διαβάζεις τα νέα.
Ναι, όσοι έχετε το ίδιο θέμα Αποσύνδεση, διαγραφή cookies και ξανα-σύνδεση.
Ναι, μεταφέρθηκαν ΟΛΑ. Όσα δε θέλετε, απλά σβήστε τα.
Πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα πατάς το γρανάζι και την αλλάζεις σε άσπρη. (προσωπικά θεωρώ τη μαύρη κορυφαία)
Δες αυτό που έγραψα πιο πάνω.
Καθάρισε cookies.
Αυτοί που ακολουθείς είναι τώρα. Στο προφίλ σου.
Αποσυνδέσου, καθάρισε cookies και μετά σύνδεση ξανά από την αρχική.
Μπορείς να βάζεις και gif στο άβαταρ παρεμπιπτόντως. Δοκίμασέ το.
Η αναζήτηση στην αρχική σελίδα είναι για όλο το site (google). Η αναζήτηση στο forum (πάνω δεξιά όταν είσαι στο forum) είναι καλύτερη όσο ποτέ. Δοκίμασε.Ρε τσακαλακια δε φτιαχνετε και την αναζητηση,γιατι δε μπορουμε να βρουμε τιποτα
Tα καθάρισα Αντισθένη. Τρεις φορές κιόλας. Αλλά δεν άλλαξε κάτι. Κάπου αλλού είναι το θεματάκι. Αυτό με το φόντο το έλυσα από άλλο μονοπάτι, οπότε μου μένει αυτό με τη μόνιμη σύνδεση. Το ψάχνω.....Καθάρισε cookies.
Λύθηκε και αυτό. Θέλει εκκαθάριση δεδομένων ιστοσελίδας από την εκκαθάριση ιστορικού. Παρόλο που μπαίνω από ανώνυμη περιήγηση, για κάποιο λόγο ο firefox τα κρατάει.Tα καθάρισα Αντισθένη. Τρεις φορές κιόλας. Αλλά δεν άλλαξε κάτι. Κάπου αλλού είναι το θεματάκι. Αυτό με το φόντο το έλυσα από άλλο μονοπάτι, οπότε μου μένει αυτό με τη μόνιμη σύνδεση. Το ψάχνω.....
Ποιά «αγαπημένα forum» ;δεν βρίσκω τα αγαπημένα forum - εξαφανιστήκανε
εκ πρωτης οψεως μια χαρα φαινεται..Κατι καλό αναδυεται...Για να δούμε....
Υπάρχουν. Ρίξε και μια ματιά εδώ.Δεν βλέπω όμως τίτλους όπως πχ τιμημένος κλπ.