You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το νέο Bourdela.Com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εμένα μόνον στην αρχική. Στα θέματα μαύρο. Και δε μου κάνει αποσύνδεση. Παρόλο που πατάω το σχετικό κουμπί με διατηρεί μόνιμα συνδεδεμένο.Εμένα το διατηρεί το λευκό κανονικά...
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
επιβεβαιώνωΕμένα το διατηρεί το λευκό κανονικά...
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
Ρε τσακαλακια δε φτιαχνετε και την αναζητηση,γιατι δε μπορουμε να βρουμε τιποτα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Με τις ειδοποιήσεις στο εμαιλ;; δεν μου έρχεται κάτι από τα θέματα που παρακολουθώ...
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.845
- Πόντοι
- 25.186
Πολυ smooth η περιηγηση.Εμένα μόνον στην αρχική. Στα θέματα μαύρο. Και δε μου κάνει αποσύνδεση. Παρόλο που πατάω το σχετικό κουμπί με διατηρεί μόνιμα συνδεδεμένο.
Στην αρχικη γραφει πάντα ΣΥΝΔΕΣΟΥ ή κανε εγγραφη,μολις μπεις σε καποιο θρεντ κανονικα σου βγαζει πανω το προφιλ σου οτι εισαι δηλαδη ηδη συνδεδεμενος.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.322
- Πόντοι
- 6.056
"ακολουθοι" τους λεειΟι φίλοι κάθε μέλους πού είναι στο νέο σάϊτ;;
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Μπραβο παιδιά. Μικροπροβληματακια θα διορθωθούν.
El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.663
- Πόντοι
- 736
Thank's Reznov.."ακολουθοι" τους λεει
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
περιηγηθηκα πολυ ωρα
υπήρχε προηγούμενοKαμία σχέση μέ τό προηγούμενο...... ΕΥΓΕ !!
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
To μαύρο το έλυσα. Πηγαίνεις στο προφίλ σου, στις ρυθμίσεις λογαριασμού και επιλέγεις εμφάνιση, αποθήκευση του λευκού και όλα οκ. Το default στην αρχική σελίδα πάνω δεξιά, για κάποιο λόγο σε μένα δε λειτουργεί. Με λίγο ψάξιμο θα βρούμε τις άκρες. Τώρα να δούμε και την αποσύνδεση.Πολυ smooth η περιηγηση.
Στην αρχικη γραφει πάντα ΣΥΝΔΕΣΟΥ ή κανε εγγραφη,μολις μπεις σε καποιο θρεντ κανονικα σου βγαζει πανω το προφιλ σου οτι εισαι δηλαδη ηδη συνδεδεμενος.
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Έχουμε και followers τώρα. Να ζηλέψουν τα μοντέλα του ίνσταγκραμ"ακολουθοι" τους λεει
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Είσαι σίγουρος ότι χάθηκαν; Ξανακοίτα καλά. Μεταφέρθηκαν όλα. Πάτα το Εμφάνιση όλων.Προσωπικά έχασα όλα μου τα μηνύματα στη προηγούμενη αναβάθμιση που είχα μέσα τηλέφωνα (τα χρησιμοποιουσα σαν αντζέντα). Τώρα διαπιστώνω ότι ξανά χάθηκαν.
Όλα τα thread είναι τώρα τελείως μη αναγνωσμένα για όλα τα μέλη. Για να οδηγείσαι στο πιο πρόσφατο post κάθε thread, κάνε κλικ στο Σημείωση όλων των thread ως αναγνωσμένων.ὅταν κάνουμε κλίκ σ'ἕνα thread νά πηγαίνουμε στὴν τελευταία σελίδα, ΟΧΙ στὴν πρώτη!!
Γενικά, στα thread σε πάει εκεί που τα είχες αφήσει ώστε να διαβάζεις τα νέα.
Ναι, όσοι έχετε το ίδιο θέμα Αποσύνδεση, διαγραφή cookies και ξανα-σύνδεση.Με μια πολύ γρήγορη ματιά να αναφέρω πως ενώ έχω συνδεθεί στο forum, όταν βρίσκομαι στη κεντρική σελίδα δεν μου εμφανίζει το control panel του λογαριασμού αλλά το "Συνδέσου ή κάνε εγγραφή " σαν να μην έχω κάνει σύνδεση.
Ναι, μεταφέρθηκαν ΟΛΑ. Όσα δε θέλετε, απλά σβήστε τα.Εμένα από την άλλη μου εμφανίστηκαν αλυσίδες προσωπικών μυνημάτων που είχαν χαθεί από την πρώτη αναβάθμιση, κάτω από τις συνομιλίες
Πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα πατάς το γρανάζι και την αλλάζεις σε άσπρη. (προσωπικά θεωρώ τη μαύρη κορυφαία)Γιατι ομως μαυρο φοντο ?
Δες αυτό που έγραψα πιο πάνω.Στην ημερήσια ενημέρωση πατάω να πάει στην τελευταία ανάρτηση και δεν κάνει τίποτα.
Καθάρισε cookies.Εμένα μόνον στην αρχική. Στα θέματα μαύρο. Και δε μου κάνει αποσύνδεση. Παρόλο που πατάω το σχετικό κουμπί με διατηρεί μόνιμα συνδεδεμένο.
Αυτοί που ακολουθείς είναι τώρα. Στο προφίλ σου.Οι φίλοι κάθε μέλους πού είναι στο νέο σάϊτ;;
Αποσυνδέσου, καθάρισε cookies και μετά σύνδεση ξανά από την αρχική.Στην αρχικη γραφει πάντα ΣΥΝΔΕΣΟΥ ή κανε εγγραφη,μολις μπεις σε καποιο θρεντ κανονικα σου βγαζει πανω το προφιλ σου οτι εισαι δηλαδη ηδη συνδεδεμενος.
Μπορείς να βάζεις και gif στο άβαταρ παρεμπιπτόντως. Δοκίμασέ το.Kαμία σχέση μέ τό προηγούμενο...... ΕΥΓΕ !!
Συνημμένα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.075
- Πόντοι
- 22.785
XA XA XA Χάθηκε καί ο΄ΝΤΟΥΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ χα χαπεριηγηθηκα πολυ ωρα