jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Χαλια το κανανε παλι.εχω στραβωθει
Αν δεν θες το μαύρο πήγαινε επάνω δεξιά και άλλαξε εμφάνιση...Χαλια το κανανε παλι.εχω στραβωθει
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε ένα γκάλοπ να διαπιστώσετε το μέσο όρο ηλικιας των φανατικών σας επισκεπτών. Τότε θα καταλάβετε πόσο μας κουράζουν αυτές οι αλλαγές. Προσωπικά έχασα όλα μου τα μηνύματα στη προηγούμενη αναβάθμιση που είχα μέσα τηλέφωνα (τα χρησιμοποιουσα σαν αντζέντα). Τώρα διαπιστώνω ότι ξανά χάθηκαν.
τραγικο ρε φιλε. Απλά τραγικό. Συγκεντρωθείτε. Πόσους χάσατε από τη προηγούμενη ανανέωση. Δε σας έφτασε?
Πάτα στο φακελάκι δίπλα στο όνομα και στις προσωπικές συνομιλίες εμφάνιση όλων και λογικά θα βγουν...Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε ένα γκάλοπ να διαπιστώσετε το μέσο όρο ηλικιας των φανατικών σας επισκεπτών. Τότε θα καταλάβετε πόσο μας κουράζουν αυτές οι αλλαγές. Προσωπικά έχασα όλα μου τα μηνύματα στη προηγούμενη αναβάθμιση που είχα μέσα τηλέφωνα (τα χρησιμοποιουσα σαν αντζέντα). Τώρα διαπιστώνω ότι ξανά χάθηκαν.
τραγικο ρε φιλε. Απλά τραγικό. Συγκεντρωθείτε. Πόσους χάσατε από τη προηγούμενη ανανέωση. Δε σας έφτασε?
Όλο παράπονα είσαι...Χαλια το κανανε παλι.εχω στραβωθει
Γιατι ομως μαυρο φοντο ? πενθουμε κατι και δεν το ξερω ?
Εμένα το διατηρεί το λευκό κανονικά...Eγώ βάζω τη λευκή βερσιόν. Λειτουργεί μόνον στην κεντρική σελίδα. Μόλις μπω σε θέμα το γυρίζει αυτόματα σε μαύρη. Διέγραψα cookies αλλά το ίδιο γίνεται. Κανείς άλλος που να έχει το ίδιο θέμα ή καμία ιδέα για το πως λύνεται;