ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.308
- Πόντοι
- 2.356
Αντισθένη,Υπάρχουν. Ρίξε και μια ματιά εδώ.
Το κατάλαβα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την επισήμανση. Έχει γίνει μια πολύ πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά που σε τέτοιους καιρούς αν μη τι άλλο μας βοηθάει να έχουμε ένα πλαίσιο επικοινωνίας για πολλά θέματα. Θα θέλαμε, τόσο εγώ, όσο και τα άλλα μέλη της κοινότητα υποθέτω, να έχουμε μια πιο τακτική επαφή πάνω σε θέματα που αφορούν την ιστοσελίδα. Για παράδειγμα πχ, υπάρχουν κάποια threads στα οποία θα πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις τις πληροφορίες που θες.
Επίσης θέλω να ρωτήσω αν θα υπήρχε τεχνικά στη κοινότητα να υπάρξουν (στο μέλλον) hashtags. Τα οποία θα μας διευκόλυναν να κάνουμε καλύτερη οργάνωση της θεματολογίας. Για παράδειγμα, εγώ, θέλω να έρθω σε επαφή με μέλη της κοινότητας που ίσως να χρειάζονται κάποιον σαν εμένα, μιας και για παράδειγμα ψάχνω για εργασία. Ναι φαίνεται ίσως αστείο, αλλά μπορεί να ισχύει και για άλλα threads που να αφορούν κάτι άλλο. Συγνώμη αν γίνομαι καταχρηστικός ως προς τον χρόνο σου. Θεωρώ, ειδικά αυτές τις εποχές ένα γερό αποκούμπι ένα τέτοιο φόρουμ και ένα τέτοιο site και για θέματα πέραν του αμιγούς σεξ ή μπουρδελο-περιεχομένου.
Σε ευχαριστώ θερμά και πάλι!