Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Τι είναι το πεδίο που λέει "Πίνακες που παρακολουθείς";
Στο φόρουμ, Κατηγορία είναι ας πούμε Οίκοι Ανοχής και Πίνακες οι Οίκοι Ανοχής Γενικά, Μπουρδέλα Αθήνας, Sex Studios Αθήνας, Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκης και Οίκοι ανοχής Επαρχίας. Στην αρχική κάθε Πίνακα (εκεί που βλέπεις όλα τα thread) υπάρχει επιλογή Παρακολούθησε για να παρακολουθείς τη δραστηριότητα σε ολόκληρο τον Πίνακα, η οποία εμφανίζεται εκεί ακριβώς που είπες (στο Πίνακες που παρακολουθείς).

Τελευταία τροποποίηση:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.830
Πόντοι
25.186
Για μενα 3 ατελειες ειναι οτι οταν πατας στην αρχικη σε πηγαινει εκεί που ειχες αφησει κάποτε το θρεντ και οχι στο τελευταίο ποστ

Και οτι πάνω απο καθε ποσταρισμα δεν γραφει τον τιτλο του θρεντ,οπως παλιά...βασικά εγω μπερδευομαι πάντα δεν ξερω τι πάτησα και αναγκάζομα να κανω σκρολ προς τα πανω για να δω που μπήκα!!!

Παραδειγμα παλια εγραφε-απαντηση. Ημερησια ενημερωση για μπουρδελα,ωρα ημερομηνια κλπ....αρκετα χρησιμο ηταν

Συν τον τίτλο στις κριτκές που χωραει μονο 2 λεξεις το πολύ,το εχω ξαναναφερει...χωρις να θελω να γινω κουραστικός!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.490
Πόντοι
46.423
Στο φόρουμ, Κατηγορία είναι ας πούμε Οίκοι Ανοχής και Πίνακες οι Οίκοι Ανοχής Γενικά, Μπουρδέλα Αθήνας, Sex Studios Αθήνας, Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκης και Οίκοι ανοχής Επαρχίας. Στην αρχική κάθε Πίνακα (εκεί που βλέπεις όλα τα thread) υπάρχει επιλογή Παρακολούθησε για να παρακολουθείς τη δραστηριότητα σε ολόκληρο τον Πίνακα, η οποία εμφανίζεται εκεί ακριβώς που είπες (στο Πίνακες που παρακολουθείς).

Δηλαδή για να παρακολουθείς την δραστηριότητα σε έναν ολόκληρο πίνακα - κατηγορία θεμάτων ?

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Σε έναν Πίνακα, ναι (εξήγησα τί είναι Πίνακας).

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Για μενα 3 ατελειες ειναι οτι οταν πατας στην αρχικη σε πηγαινει εκεί που ειχες αφησει κάποτε το θρεντ και οχι στο τελευταίο ποστ

Και οτι πάνω απο καθε ποσταρισμα δεν γραφει τον τιτλο του θρεντ,οπως παλιά...βασικά εγω μπερδευομαι πάντα δεν ξερω τι πάτησα και αναγκάζομα να κανω σκρολ προς τα πανω για να δω που μπήκα!!!

Παραδειγμα παλια εγραφε-απαντηση. Ημερησια ενημερωση για μπουρδελα,ωρα ημερομηνια κλπ....αρκετα χρησιμο ηταν

Συν τον τίτλο στις κριτκές που χωραει μονο 2 λεξεις το πολύ,το εχω ξαναναφερει...χωρις να θελω να γινω κουραστικός!
το εχουμε ξαναπει,το σωστο ειναι να σε πηγαινει,εκει που το αφησες και οχι στο τελευταιο...ημαρτον....οσο για τον τιτλο του θρεντ και το σκρολαρισμα,ισχυει...

hornyasfuck

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
30
Like
28.829
Πόντοι
12.896
το εχουμε ξαναπει,το σωστο ειναι να σε πηγαινει,εκει που το αφησες και οχι στο τελευταιο...ημαρτον....οσο για τον τιτλο του θρεντ και το σκρολαρισμα,ισχυει...
Δική σου ἄποψη: ὁ κύριος καί ἐγώ ἔχουμε τὴν ἀντίθετη ἄποψη...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Τα παλιά μηνύματα στο παλιό σάιτ πότε θα μπορέσουμε να τα βρούμε και δούμε ; :think:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.433
Πόντοι
41.813
σωστος.

οπως επισης και το κουμπι "σημανση ολων των θρεντως αναγνωσμενα" πρεπει να μπει χαμηλα κατω απο τα θρεντ που βλεπουμε κι οχι να ξανασκρολαρουμε προς τα πανω.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.653
Πόντοι
736
Μπορείτε να μου πείτε πώς θα αναζητήσω όλα τα thread στο σάϊτ,γιατί βγάζει μόνο τις τελευταίες 10 σελίδες;
Επίσης πριν λίγες μέρες έδειχνε πάνω αριστερά & πόσα μέλη ή επισκέπτες είναι συνδεδεμένοι.Τώρα δεν το δείχνει.. Ευχαριστώ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εμενα εδω και λιγες μερες αρχισε να τρεμοπαιζει πανω κατω οπως εκανε παλια με την αλλαγη, windows 10, opera, καθαρισα cookies και καμμια βελτιωση

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Μπορείτε να μου πείτε πώς θα αναζητήσω όλα τα thread στο σάϊτ,γιατί βγάζει μόνο τις τελευταίες 10 σελίδες;
Επίσης πριν λίγες μέρες έδειχνε πάνω αριστερά & πόσα μέλη ή επισκέπτες είναι συνδεδεμένοι.Τώρα δεν το δείχνει.. Ευχαριστώ.
Τα μέλη/επισκέπτες πάνω αριστερά θα επιστρέψει σύντομα.

όσον αφορά την αναζήτηση, εννοείς απο εδώ;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αυτά τα μηνύματα εννοώ.
Δεν έχει χαθεί τίποτα. Μπορείς να δεις όλα σου τα μηνύματα εδώ:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Υπάρχει δυνατότητα να μην είναι κάποιος ακόλουθός μου ή έστω να μη φαίνεται στο προφίλ μου;

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Τα μέλη/επισκέπτες πάνω αριστερά θα επιστρέψει σύντομα.

όσον αφορά την αναζήτηση, εννοείς απο εδώ;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχει χαθεί τίποτα. Μπορείς να δεις όλα σου τα μηνύματα εδώ:

Ευχαριστώ , αν και δεν βγάζει τους τίτλους των θεμάτων που έλαβα μέρος .Γράφει χωρίς θέμα για όλα τα μηνύματα!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Επίσης τα μηνύματα που στέλνουμε στα θέματα του φόρουμ (αυτά του παλιού σάιτ) που βρίσκονται;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται λουγκριτσα ?. Δεν υπαρχει αναγκη για γλυψιμο. Εσυ τα βλεπεις αυτα καθιμενος αναπαυτικα πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου. Το οτι ειμαι ευγενικος δεν αναιρει οτι την προβληματικη συμπεριφορα σου.
Καντε τον ρε παιδια moderator να του φυγει η καψα. Κατ' αρχην αργοσχολε εσυ ασχοληθηκες μαζι μου. Σε τελευταια αναλυση οπως ασχολεισαι παιρνεις και τη δεουσα απαντηση. Και το να κλαιγεσαι στους διαχειριστες να μου κανουν παρατηρηση τα λεει ολα Παρε βιντεακι να καταλαβεις με τι μοιαζεις. οσο για τα αναπαυτικα εγω ειμαι εργαζομενος και γραφω μονο στο ρεπο η στην αδεια αεργο αγορι πωπωπωπωπωπωπω. Οσο για το ποιος γλενταει απο πισω νομιζω φαινεται. Να προσεχεις μη σε πιασει διαρροικη διαταραχη αρχηγε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom