Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πολυάσχολος ??? ... με 15 κριτικές ...

Ρε σεις σκεφτείτε λιγάκι πριν πιάσετε το μελάνι.

:tooth:
Ναι φίλε μου, ο άλλος μπορεί να επιτρέπει στον εαυτό του την πολυτέλεια να πάει με 15 κοπέλες σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα που δεν υπαγορεύεται από το πότε θα γράψει την κριτική. Αλλά η συγγραφή κριτικής χάρη μας κάνει να μας ενημερώσει. Μιλάω για τις αξιόπιστες εννοείται.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423
Ναι φίλε μου, ο άλλος μπορεί να επιτρέπει στον εαυτό του την πολυτέλεια να πάει με 15 κοπέλες σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα που δεν υπαγορεύεται από το πότε θα γράψει την κριτική. Αλλά η συγγραφή κριτικής χάρη μας κάνει να μας ενημερώσει. Μιλάω για τις αξιόπιστες εννοείται.

Οκ.

Οδεύω προς το αεροδρόμιο για να παραλάβω τους υψηλούς μου προσκεκλημένους για τον αυριανό εορτασμό των 200 ετών.

:hi:

• Ουάου
Αντιδράσεις: 6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω...

• Like
Αντιδράσεις: lavro

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.671
Πόντοι
10.411
Αφαιρέθηκε από πάνω αριστερά το πόσοι είναι οnline :confused:

Screenshot-2021-03-22-Bourdela-Com.png

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
15 κριτικές από ένα μέλος αυτή τη χρονική στιγμή στην αρχική σελίδα είναι φυσιολογικό ?

Προσοχή, δεν κρίνω το μέλος, το οποίο και δεν γνωρίζω όπως επίσης και κανέναν άλλο από το forum, αλλά την εικόνα που παρουσιάζει το site στις κριτικές αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Καλοπροαίρετα.

Ευχαριστώ !!!
Τυπε ο jack ειναι παλιο και πολυ αξιοπιστο μελος.Ετσι κανει οταν βρει χρονο ανεβαζει μαζεμενες κριτικες :hi:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423
Τυπε ο jack ειναι παλιο και πολυ αξιοπιστο μελος.Ετσι κανει οταν βρει χρονο ανεβαζει μαζεμενες κριτικες :hi:

Δεν αντιλέγω σχετικά με τον Jack.

Απλώς οι 15 κριτικές στην αρχική σελίδα από ένα και μόνο μέλος μου κλωτσάει κάπως άσχημα ... τουλάχιστον στα μάτια μου.

Σήμερα ο Jack προχθές ήταν άλλος ...

Ταπεινή μου γνώμη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επιτελους εγινε αυτο που ζηταγαμε πολλοι, με το κουμπι "αγνοησε" εξαφανιζονται τα μυνηματα ενοχλητικων , τρολ, σπασαρχιδιδων και διαβαζουμε μονο τους υπολοιπους χωρις να πονανε τα ματια μας.

χιλια ευχαριστω, μπραβο και συγχαρητηρια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Γιατί από προχτές εμφανίζει αυτό ενώ πχ πριν τρεις μέρες πάλι που εμένα αδρανής δεν μου το εβγαζε
Screenshot_20210324_223714_com.android.chrome.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Anatolian

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2019
Κριτικές
23
Like
2.288
Πόντοι
2.471
Καλησπερα σε ολους.. Δεν με αφηνει να ανεβαζω κριτικες απο την αλλαγη του site και μετα (μηνυμα: 'invalid token' ). Εχει καποιος καμια ιδεα γιατι, κ πως φτιαχνει?? Ευχρ. Πολυ.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Καθάρισε cookies και ξαναδοκίμασε.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.830
Πόντοι
25.186
Αξιοτιμοι κ.κ της ιδιοκτησιας και διοικήσεως

Το εχω ξαναγραψει,αν θελετε-εμενα με ενοχλει πάντως-ο τίτλος καθε κριτικης να φαινεται ολόκληρος ή (αν ειναι μεγάλος) σχεδόν ολόκληρος

Με το παρόν συστημα μπερδευομαστε και δεν βγαινει νοημα πχ κριτικη Μάργκο......ΠΟΛΥΟΡΓΑΣΜΙΚΟΣ ΥΠ ειναι ο τίτλος....εγω νομιζα ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!,μετα καταλαβα αφου μπηκα στην κριτικη

Και πολλά αλλα παραδειγματα

Πολλές φορές ο τίτλος ειναι ολα τα λεφτα!!!!

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Ποιος πουστης το ματιασε :new_shocked: το σαιτ?
Αρχισε παλι να πηγαινει πανω κατω το κειμενο οταν αλλαζουν οι πλαινες διαφημισεις και θα παθουμε παρκινσον στο τελος.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Ποιος πουστης το ματιασε :new_shocked: το σαιτ?
Αρχισε παλι να πηγαινει πανω κατω το κειμενο οταν αλλαζουν οι πλαινες διαφημισεις και θα παθουμε παρκινσον στο τελος.
σόρρυ αλλά δεν έχει αναφέρει κανείς κάτι τέτοιο, αλλά δεν καταλαβαίνω και τι ακριβώς εννοείς.
Δηλαδή τώρα που διαβάζεις αυτό, η σελίδα πηγαίνει πάνω κάτω;

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Αξιοτιμοι κ.κ της ιδιοκτησιας και διοικήσεως

Το εχω ξαναγραψει,αν θελετε-εμενα με ενοχλει πάντως-ο τίτλος καθε κριτικης να φαινεται ολόκληρος ή (αν ειναι μεγάλος) σχεδόν ολόκληρος

Με το παρόν συστημα μπερδευομαστε και δεν βγαινει νοημα πχ κριτικη Μάργκο......ΠΟΛΥΟΡΓΑΣΜΙΚΟΣ ΥΠ ειναι ο τίτλος....εγω νομιζα ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!,μετα καταλαβα αφου μπηκα στην κριτικη

Και πολλά αλλα παραδειγματα

Πολλές φορές ο τίτλος ειναι ολα τα λεφτα!!!!
Πολυοργασμικός Υπουργός :think:

Θα διορθωθεί αυτό.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Καλησπερα σε ολους.. Δεν με αφηνει να ανεβαζω κριτικες απο την αλλαγη του site και μετα (μηνυμα: 'invalid token' ). Εχει καποιος καμια ιδεα γιατι, κ πως φτιαχνει?? Ευχρ. Πολυ.
έφτιαξε με καθαρισμό cookies ;

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
σόρρυ αλλά δεν έχει αναφέρει κανείς κάτι τέτοιο, αλλά δεν καταλαβαίνω και τι ακριβώς εννοείς.
Δηλαδή τώρα που διαβάζεις αυτό, η σελίδα πηγαίνει πάνω κάτω;
Με το προηγουμενο το εκανε συνεχεια ,ειχε αναφερθει πολλες φορες.Με το καινουργιο δεν το εκανε μεχρι σημερα και τωρα το κανει.Αλλξατε κατι?
Μου το εκανε και τωρα την στιγμη που εγραφα αυτο το μηνυμα.Ειμαι στο desktop version.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom