Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Με το προηγουμενο το εκανε συνεχεια ,ειχε αναφερθει πολλες φορες.Με το καινουργιο δεν το εκανε μεχρι σημερα και τωρα το κανει.Αλλξατε κατι?
Μου το εκανε και τωρα την στιγμη που εγραφα αυτο το μηνυμα.Ειμαι στο desktop version.
Λειτουργικό; (Windows, macOS και έκδοση πχ Windows 10)
Browser; (Chrome, Firefox κτλ)

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
δεν μπορούμε να το κάνουμε recreate.
μήπως εχεις εγκατεστημένο κάνα adblock ;

ξέρεις να παίρνεις ένα screen capture? δηλαδή να γράψεις σε βίντεο την οθόνη σου να δουμε ακριβώς τι γίνεται.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Στον edge δεν εχω adblock.
Κανει αυτο που εκανε και στην μαλακια την προηγουμενη ,διαβαζεις ενα νημα και οταν αλλαζουν οι πλαινες διαφημισεις το κειμενο παει 1-2 γραμμες πανω ή κατω.Δεν το κανει καθε φορα που αλλαζουν οι διαφημισεις.
Εγω το καταλαβαινω στα πολιτικα που το καθε ποστ ειναι μεγαλουτσικο και μενω αρκετη ωρα χωρις σκρολαρισμα για να διαβασω.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Στον edge δεν εχω adblock.
Κανει αυτο που εκανε και στην μαλακια την προηγουμενη ,διαβαζεις ενα νημα και οταν αλλαζουν οι πλαινες διαφημισεις το κειμενο παει 1-2 γραμμες πανω ή κατω.Δεν το κανει καθε φορα που αλλαζουν οι διαφημισεις.
Εγω το καταλαβαινω στα πολιτικα που το καθε ποστ ειναι μεγαλουτσικο και μενω αρκετη ωρα χωρις σκρολαρισμα για να διαβασω.

Όταν στο ξανακάνει, στείλε μου σε παρακαλώ τη διεύθυνση του συγκεκριμένου ποστ που διαβάζεις.

Υπάρχει κάποιος άλλος που εχει το ίδιο πρόβλημα;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όταν στο ξανακάνει, στείλε μου σε παρακαλώ τη διεύθυνση του συγκεκριμένου ποστ που διαβάζεις.

Υπάρχει κάποιος άλλος που εχει το ίδιο πρόβλημα;
Επιβεβαιώνω το πρόβλημα. Μου συνέβη χτες 2-3 φορές μετά από καιρό.
Λειτουργικό: linux mint
Browser: firefox

Edit: Η privacy του firefox είναι στο Strict, τα javascripts του bourdela και cloudflare ενεργά, τα υπόλοιπα πχ googletagmanager.com μπλοκαρισμένα. Δεν έχω κάποιου είδους adblock.

Τελευταία τροποποίηση:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Screenshot_2021-03-29-02-28-36-801_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2021-03-29-02-28-33-128_com.miui.gallery.jpg

キング

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
3.161
Πόντοι
446
στην αρχικη σελιδα οταν μετακινω το δεικτη του ποντικιου απο τις επιλογες της καθε κατηγοριας στο κενο αυτες κλεινουν...οταν μπαινω στο forum ομως,αυτες μενουν στασιμες και αν δεν κλικαρω η δεν επιλεξω αλλη κατηγορια δεν κλεινουν

Συνημμένα

• screencast-www.bourdela.com-2021.03.31-09-38-56.webm
    5,2 MB · Εμφανίσεις: 52

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μ σβηστηκανε αρκετα μηνυματα(1000 περιπου) ο τιτλος και ποντοι

ξερουμε κατι ???????:think:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.410
Πόντοι
41.813
στην αρχικη σελιδα οταν μετακινω το δεικτη του ποντικιου απο τις επιλογες της καθε κατηγοριας στο κενο αυτες κλεινουν...οταν μπαινω στο forum ομως,αυτες μενουν στασιμες και αν δεν κλικαρω η δεν επιλεξω αλλη κατηγορια δεν κλεινουν
κατι παρομοιο συμβαινει σε μενα.
οταν περναει το ποντικι του λαπτοπ στις επιλογες του οριζοντιου μενου στην κορυφη της σελιδας,τοτε οπου εχει βελακι με υποεπιλογες(αναπτυσσομενο μενου) τοτε το μενου αναπτυσσεται και μενει κολλημενο,ακομα κι αν μετακινηθει το ποντικι απο πανω του.
ετσι ομως που μενει κολλημενο ανοιχτο δεν ανεβοκατεβαινει η σελιδα που βλεπω εκεινη τη στιγμη,αλλα ανεβοκατεβαινει το μενου που ανοιξε. :confused::confused:

hornyasfuck

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
30
Like
28.829
Πόντοι
12.896
Ἐρώτημα: γιατί ἐγώ δέν ἔχω κανένα πρόβλημα; Ἀπορῶ τί συμβαίνει μὲ τοὺς ἄλλους! Ἀπορία καί μόνο: μή σᾶς μποῦν ὑποψίες!

キング

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
3.161
Πόντοι
446
κατι παρομοιο συμβαινει σε μενα.
οταν περναει το ποντικι του λαπτοπ στις επιλογες του οριζοντιου μενου στην κορυφη της σελιδας,τοτε οπου εχει βελακι με υποεπιλογες(αναπτυσσομενο μενου) τοτε το μενου αναπτυσσεται και μενει κολλημενο,ακομα κι αν μετακινηθει το ποντικι απο πανω του.
ετσι ομως που μενει κολλημενο ανοιχτο δεν ανεβοκατεβαινει η σελιδα που βλεπω εκεινη τη στιγμη,αλλα ανεβοκατεβαινει το μενου που ανοιξε. :confused::confused:
εσυ δικε μου εισαι σε πιο προχωρημενο επιπεδο κολληματος :confused: :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.410
Πόντοι
41.813
παντως η αληθεια ειναι μικροπροβληματακια υπαρχουν ακομα.
το θετικο ειναι οτι αυτη τη φορα ειναι καλυτερο απο πριν.
εγω σημερα δοκιμασα και μαλλον βρηκα ακρη για αυτο το θεμα που ειχα με την επιλογη πολλαπλων υπηρεσιων στις κριτικες για τα μασαζ. θα το δοκιμασω σε επομενη κριτικη μου.

αυτο που θα ηθελα να προτεινω ειναι η αλλαγη χρωματος στα νεα μηνυματα στο φορουμ και στους πινακες.
τωρα ξεχωριζουν μονο επειδη ειναι με εντονη γραφη,αλλα εχω την εντυπωση οτι αν αλλαζε και το χρωμα θα ηταν καλυτερα και θα φαινοντουσαν απευθειας με την πρωτη ματια.

επισης γινεται αν θελουμε να αγνοησουμε καποιους πινακες που δεν παρακολουθουμε,οπως κανουμε με οποια μελη θελουμε?
εκει παταμε να αγνοησουμε καποιο μελος και τελειωνει η υποθεση.
γινεται το ιδιο και σε οποιους πινακες του φορουμ θελουμε?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.775
Πόντοι
14.615
Τι είναι το πεδίο που λέει "Πίνακες που παρακολουθείς";

Stories