Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.775
Πόντοι
14.615
Στο φόρουμ, Κατηγορία είναι ας πούμε Οίκοι Ανοχής και Πίνακες οι Οίκοι Ανοχής Γενικά, Μπουρδέλα Αθήνας, Sex Studios Αθήνας, Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκης και Οίκοι ανοχής Επαρχίας. Στην αρχική κάθε Πίνακα (εκεί που βλέπεις όλα τα thread) υπάρχει επιλογή Παρακολούθησε για να παρακολουθείς τη δραστηριότητα σε ολόκληρο τον Πίνακα, η οποία εμφανίζεται εκεί ακριβώς που είπες (στο Πίνακες που παρακολουθείς).
Εκεί που παραμετροποιείς τις ειδοποιήσεις για τον πίνακα, αν επιλέξεις "νέα μηνύματα", αυτό σημαίνει ότι θα ειδοποιείσαι αφενός για τα νέα μηνύματα, και αφετέρου ΚΑΙ για τα νέα θέματα; (η επιλογή "νέα θέματα" είναι ξεχωριστή).

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ναι, ακριβώς. Και αν επιλέξεις Νέα θέματα, θα ειδοποιείσαι μόνο γι' αυτά.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.788
Πόντοι
6.256
Τελικα με τις δημοσκοπησεις θα γινει τιποτα;Εχω ρωτησει 5-6 φορες και απαντηση δεν πηρα.... :confused: :confused: :confused:

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Υπάρχει κάποιος που να έχει το πρόβλημα που μετακινείται η σελίδα πάνω/κάτω λόγω banners, και θα διατίθεται να μπει κάποιος στον υπολογιστή του με το anydesk ; https://anydesk.com/el

δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα ασφάλειας, θα χρειαστεί να εγκρίνετε όταν συνδεθεί ο προγραμματιστής, και θα βλέπετε ότι κάνει, τον αποσυνδέετε όταν θέλετε.

Ο λόγος είναι ότι δεν μπορούμε με τίποτα να κάνουμε re-create το πρόβλημα. Και πρόβλημα που δεν ξέρεις γιατί γίνεται δεν μπορείς και να το φτιάξεις.

Οπότε πρέπει να το δούμε απο κοντά (5 λεπτά θα πάρει) για να δούμε γιατί γίνεται.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
προσωπικα οχι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πιστοποιώ και εγώ ότι δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας, βλέπεις την οθόνη ακριβώς τι κάνει και που μπαίνει σαν να το κανεις εσύ δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κάπου χωρίς να δείχνει στην οθόνη τι κάνει.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Επανήλθαν πόσοι είναι online πάνω αριστερά στην αρχική (και δείχνει πραγματικά νούμερα).

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Σας παρακαλω μπορειτε να με βοηθησετε?
Καθε φορα που ανοιγω τη σελιδα μου εμφανιζει τη μαλακια το CAPTCHA και πρεπει να κανω κλικ σε φωτογραφιες απο ποδηλατα κλπ.
Τι παπαριες ειναι αυτες?!
Παρτε και ενα screenshot για να καταλαβετε τι λεω.
Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?
Επισης να αναφερω οτι μεχρι προχθες ημουν στη Γερμανια και εμπαινα απο εκει στο σαιτ. Μηπως φαινεται υποπτο στο σερβερ οτι τωρα βρισκομαι στην Ελλαδα?

asd.PNG

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καθε φορα που ανοιγω τη σελιδα μου εμφανιζει τη μαλακια το CAPTCHA και πρεπει να κανω κλικ σε φωτογραφιες απο ποδηλατα κλπ.
Επισης να αναφερω οτι μεχρι προχθες ημουν στη Γερμανια και εμπαινα απο εκει στο σαιτ. Μηπως φαινεται υποπτο στο σερβερ οτι τωρα βρισκομαι στην Ελλαδα?

Κατά πάσα πιθανότητα αυτά στα κάνει το cloudflare, το cdn που χρησιμοποιεί το site για τη διανομή περιεχομένου. Φαίνεται και στο tab.

Εμένα με μπλόκαρε παλιά για κάμποσα λεπτά και κάθε φορά που το έκανε έδειχνε το pop (κέντρο διανομής περιεχομένου) του Παρισιού, ενώ κανονικά έχουν pop στη Μασσαλία, από όπου κάνουν διανομή για την περιοχή μου.

Φαίνεται ότι έχουν κάποια συστήματα ασφαλείας που ενεργοποιούνται υπο ορισμένες προυποθέσεις ή όταν χάνεται ο συγχρονισμός στα pop.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26

Το συγκεκριμένο δεν εμφανίζεται σε όλους. Εμφανίζεται σπάνια και υπό συνθήκες. Ενα παράδειγμα είναι αν υπάρχει ύποπτη δραστηριότητα από την IP σου, ή εαν έχεις κάποιον ιό στον υπολογιστή σου.

Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα scan με ένα antivirus στον υπολογιστή σου.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Μες τα νευρα συνεχεια εισαι κομπλεξακο. Τουλαχιστον εισαι αστειος και σπαμε παλακα με τη μιζερια σου.
Που εχω μπλεξει ρε παιδια με το marthavourtsis82? Κατ'αρχην το ποιος ειναι κομπλεξακος το βλεπουνε ολοι. Και εγω σπαω παλακα (κανει και ομοικαταληξια με μια λεξη που αρχιζει απο μ και τελειωνει σε αλακα) μαζι σου γιατι οσο και να χτυπιεσαι σα χταποδι moderator δε θα γινεις. Εγω να δεις παλακα που σπαω με τη πικρα σου. Παρε βιντεακι. Εσυ χαιδευεσαι με το βαζελο? Εγω χαιδευω βαζελους με διαρκειας

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Που εχω μπλεξει ρε παιδια με το marthavourtsis82? Κατ'αρχην το ποιος ειναι κομπλεξακος το βλεπουνε ολοι. Και εγω σπαω παλακα (κανει και ομοικαταληξια με μια λεξη που αρχιζει απο μ και τελειωνει σε αλακα) μαζι σου γιατι οσο και να χτυπιεσαι σα χταποδι moderator δε θα γινεις. Εγω να δεις παλακα που σπαω με τη πικρα σου. Παρε βιντεακι. Εσυ χαιδευεσαι με το βαζελο? Εγω χαιδευω βαζελους με διαρκειας

:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Ρε φίλε έχεις πολύ πλάκα!!!

Ειλικρινά με τη μιζέρια έχω λυθεί στα γέλια!Γιατί να θέλω να γίνω moderator?????:buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.775
Πόντοι
14.615
Μαρκάρω όλες τις ειδοποιήσεις ως αναγνωσμένες, αλλά αυτές εξακολουθούν να εμφανίζονται στο drop down "ειδοποιήσεις".
Με ποιον τρόπο μπορώ να τις διαγράψω;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.446
Πόντοι
27.261
Μαρκάρω όλες τις ειδοποιήσεις ως αναγνωσμένες, αλλά αυτές εξακολουθούν να εμφανίζονται στο drop down "ειδοποιήσεις".
δε νομιζω να γινεται αυτο μεχρι στιγμης.
δεν υπαρχει delete καπου.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Δε μπορείς. Διαγράφονται μόνες τους μετά από 7 μέρες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.490
Πόντοι
46.423
Τα 3 εικονίδια των μηνυμάτων, ειδοποιήσεων και εξόδου από το site είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο ειδικά στα smartphones που χρησιμοποιείς το δάχτυλο.

Υπάρχει μήπως η δυνατότητα να μεγαλώσουν τα διαστήματα μεταξύ τους ?

Screenshot_20210410-213353_Chrome.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.446
Πόντοι
27.261
ισως εχει ξαναγραφτει, αλλα δεν το εχω τσεκαρει ακομα.
ο αριθμος μεσα σε παρενθεση διπλα απο καποια προφιλ, π.χ. αρχιδης(4) ειναι :
1) τα προφιλ που εχει κανει πιο παλια ο ιδιος χρηστης-κλωνοι,
2) υπαρχει ηδη το ιδιο ονομα και προχωραει το συστημα σε 2,3 κλπ
????

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Τα 3 εικονίδια των μηνυμάτων, ειδοποιήσεων και εξόδου από το site είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο ειδικά στα smartphones που χρησιμοποιείς το δάχτυλο.

Υπάρχει μήπως η δυνατότητα να μεγαλώσουν τα διαστήματα μεταξύ τους ?

Screenshot_20210410-213353_Chrome.jpg
Man κ εσύ χοντρά δάκτυλα ,,ε;:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom