Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Και οσο για το αναρμοστο στο παλιο σαιτ βριζανε μανες και νεκρους οι κλωνοι με το κιλο και σας πειραξε αυτο που εγραψα? Οταν υπαρχουν μελη που αλληλοβριζονται χυδαια και δεν εχει σβηστει κανενα μυνημα σας πειραξε αυτο που εγραψα? Μεγαλη αδικια παρτε τραγουδακι

• Like
Αντιδράσεις: msakis

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Εδω ειμαι αρχηγε μου και επειδη μου εγινε παρατηρηση απο τους μοντερατορες για την αναμροστη γλωσσα σου συστηνω κατι που αρμοζει πηγαινε στη γειτονεια μου στο Πασαλιμανι να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες και αντε και κουνησου
Αδελφε κοντα στο πασαλιμανι ειμαι κι εγω. Εγω κουναω γενικως φιλε. Εσυ ησουν και εισαι μες το προβλημα. Επομενως ασε τις συστασεις και αντε κουνησου εσυ.
Φιλικα και Ολυμπιακα,αν οντως εισαι απο πασαλιμανι μερια. ?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
παρατήρησα ότι απαντήσεις που βρίσκονται σε συγχώνευση απαντήσεων/μηνυμάτων, δεν έρχεται ειδοποίηση στο καμπανάκι.
Δεν είναι κάτι φοβερό απλά το αναφέρω.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931
Καθε φορα που μπαίνω στο site μου ζητάει να κανω log in παρολα που το εχω βάλει να με θυμάται.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.286
Πόντοι
46.423
Καλημέρα στους διαχειριστές.

Ολα πολύ ωραία στο νέο site και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Προσωπική μου γνώμη.

Ένα limitation στις κριτικές που αναρτούν μέλη ανά ημέρα θα οφελούσε στην γενικότερη εικόνα.

Το να γράφει ένα μέλος 10 κριτικές την ίδια ημέρα προσωπικά μου χτυπάει πολύ άσχημα και στο τέλος δεν διαβάζω καμία κριτική.

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Τα κόκκινα top & bottom βελάκια λειτουργούν άψογα τώρα και σε smartphone και σε desktop version.

Εύγε !!!
Καμιά φορά δεν λειτουργεί στο κινητό το διπλό βελάκι που σε πηγαίνει στην τελευταία σελίδα νηματος
Στέλνω κ φωτό
Στη μία το μοανερ επισκιάζει το διπλό βελάκι ενώ στη δεύτερη φωτό δεν πατιεται

Συνημμένα

• Screenshot_20210317_113950.jpg
    Screenshot_20210317_113950.jpg
    446,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Screenshot_20210317_114045_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210317_114045_com.android.chrome.jpg
    436,7 KB · Εμφανίσεις: 41

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.286
Πόντοι
46.423
Καμιά φορά δεν λειτουργεί στο κινητό το διπλό βελάκι που σε πηγαίνει στην τελευταία σελίδα νηματος
Στέλνω κ φωτό

Με android συσκευές Samsung κινητό και tablet μου λειτουργούν άψογα.

Φαντάζομαι ότι εξαρτάται απο τη συσκευή.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266

Φαντάζομαι ότι εξαρτάται απο τη συσκευ

Φαντάζομαι ότι εξαρτάται απο τη συσκευή.
Συσκευη android huwei 2019 μοντέλο

Επίσης

1/όταν ανεβάζω φωτός αρκετές εμφανίζονται μαύρες κ όταν πάρω πάνω μόνο τότε σνοιγουν
2 οι χάρτες με τα φκκ στούντιο στο εξωτερικό όπως ξέρω καλώς θα επανέλθουν
3 πως γίνεται όταν μπαίνω σε ένα νήμα να με πηγαίνει στην τελευταία ανάρτηση και όχι στην τελευταία μη αναγνωσμενη ανάρτηση
4 τα νέα νήματα όταν μπαίνω σε κάποιο τι διαβάζω κ ηαναβγαινω πως να φαίνεται ότι είναι ήδη αναγνωσμενη το νέο νήμα με όχι κ τόσο έντονα γράμματα;

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.898
Πόντοι
8.345

Επίσης

1/όταν ανεβάζω φωτός αρκετές εμφανίζονται μαύρες κ όταν πάρω πάνω μόνο τότε σνοιγουν
3 πως γίνεται όταν μπαίνω σε ένα νήμα να με πηγαίνει στην τελευταία ανάρτηση και όχι στην τελευταία μη αναγνωσμενη ανάρτηση
4 τα νέα νήματα όταν μπαίνω σε κάποιο τι διαβάζω κ ηαναβγαινω πως να φαίνεται ότι είναι ήδη αναγνωσμενη το νέο νήμα με όχι κ τόσο έντονα γράμματα;
εδω καναμε αμαν να μας πηγαινει στην τελευταια μη δια βασμενη...αν θες την τελευταια πατα το τελευταιο νουμερο σελιδας που εχει το καθε θρεντ..

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.286
Πόντοι
46.423

Επίσης

Σχετικά με το νούμερο 3 δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση πλην αυτής με τους αριθμούς της σελίδας όπως ορθώς αναφέρει και ο IANNAI.

stronzostubito

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Αν και δεν είμαι στην κατηγορία που να είχα ιστορικό pm, ομιλίες και τα σχετικά, νομίζω ότι άξιζε τον κόπο, θεωρώ είναι αρκετά πιο "smooth" που λένε και στο κωριό μου!
Ένα βασικό πέρα από το redirecting που πάει γρήγορα, νομίζω δεν γίνεται και αυτή η "αυτόματη ανανέωση" που έκανε το παλιό όταν κοίταζες τα θέματα στην αρχική!
Προσωπικά μου αρέσει και η δυνατότητα που μπήκε για το theme, μου αρέσει το dark εμένα καθώς και η αλλαγή στο logo που έγινε!
Αυτά!
Καλή συνέχεια!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Αν και δεν είμαι στην κατηγορία που να είχα ιστορικό pm, ομιλίες και τα σχετικά, νομίζω ότι άξιζε τον κόπο, θεωρώ είναι αρκετά πιο "smooth" που λένε και στο κωριό μου!
Ένα βασικό πέρα από το redirecting που πάει γρήγορα, νομίζω δεν γίνεται και αυτή η "αυτόματη ανανέωση" που έκανε το παλιό όταν κοίταζες τα θέματα στην αρχική!
Προσωπικά μου αρέσει και η δυνατότητα που μπήκε για το theme, μου αρέσει το dark εμένα καθώς και η αλλαγή στο logo που έγινε!
Αυτά!
Καλή συνέχεια!
Stronzostubito ma vai a cacare!!dieci anni dopo!!???

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.096
Πόντοι
5.006
Καθε φορα που μπαίνω στο site μου ζητάει να κανω log in παρολα που το εχω βάλει να με θυμάται.
τυπε και σε μενα ετσι το βγαζει...αλλα δεν χρειαζεται να κανεις συνδεση...μπες σε ενα θρεντ και θα σου βγαλει το νικνειμ σου...

υγ : μαλλον ο αντισθενης το εκανε αυτο, ωστε αν καταλαθος κατσει η κεντα και ανοιξεις την σελιδα με την γυναικα διπλα σου, να μην φαινεται οτι εισαι μελος και να γλυτωσεις το βρωμοξυλο...
:confused: :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τυπε και σε μενα ετσι το βγαζει...αλλα δεν χρειαζεται να κανεις συνδεση...μπες σε ενα θρεντ και θα σου βγαλει το νικνειμ σου...

υγ : μαλλον ο αντισθενης το εκανε αυτο, ωστε αν καταλαθος κατσει η κεντα και ανοιξεις την σελιδα με την γυναικα διπλα σου, να μην φαινεται οτι εισαι μελος και να γλυτωσεις το βρωμοξυλο...
:confused: :confused: :confused: :confused:
δικηγορικό μυαλό!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.650
Πόντοι
736
Οταν θες να σβήσεις κάποια μηνύματα με το ίδιο άτομο (όχι όλα) πώς γίνεται;

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Καλημέρα στους διαχειριστές.

Ολα πολύ ωραία στο νέο site και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Προσωπική μου γνώμη.

Ένα limitation στις κριτικές που αναρτούν μέλη ανά ημέρα θα οφελούσε στην γενικότερη εικόνα.

Το να γράφει ένα μέλος 10 κριτικές την ίδια ημέρα προσωπικά μου χτυπάει πολύ άσχημα και στο τέλος δεν διαβάζω καμία κριτική.

Δεν έχει νόημα να μπει όριο στις κριτικες, γιατί έτσι κι άλλιώς περνάνε από moderation
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στέλνω κ φωτό

ΟΚ, σημειώθηκε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στεφαν εγω πχ που το προφιλ μ εχω 14 ενω οταν πατας πανω και μπαινει εχει 15 τι παιζει

νομιζω δεν εχει παρει την νεα κατι τετοιο δλδ

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26