Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
κ γω έχω adblock αλλά το βλέπω κανονικά no problemοκ το βρηκα.
για οσους εχουν αναλογο θεμα ειναι στο adblock.
κ γω έχω adblock αλλά το βλέπω κανονικά no problemοκ το βρηκα.
για οσους εχουν αναλογο θεμα ειναι στο adblock.
δες και ενα εικονιδιο (ας πουμε) που εχει 3 τελιτσες καθετες στη σειρα.Ισως η διαταξη και το πληθος των εικονιδιων αφορα σε χρηση απο tablet...εγω που χρησιμοποιω κινητο βλεπω μονο τα πρωτα 8 εικονιδια και προφανως οχι το smileys .Μεχρι χθες υπηρχε.Τωρα δεν φαινεται.Δεν θα μπορουμε να βαζουμε emoticons απο κινητο;
Κοίτα τί πατάς βήμα-βήμα:Ισως η διαταξη και το πληθος των εικονιδιων αφορα σε χρηση απο tablet...εγω που χρησιμοποιω κινητο βλεπω μονο τα πρωτα 8 εικονιδια και προφανως οχι το smileys .Μεχρι χθες υπηρχε.Τωρα δεν φαινεται.Δεν θα μπορουμε να βαζουμε emoticons απο κινητο;
υπαρχουν νομιζω ολα.Ναι ειδα κατι...αλλα δεν βλεπω τα παλια emoticons...αν κανω κατι λαθος διορθωστε με.Ελπιζω να κανω κατι λαθος και να μην χαθηκαν τα παλια emoticons oπως ας πουμε αυτος που εκανε εμετο.Αυτα που βλεπω ειναι πολυ απλα σαν παιδικα σχεδον...?
Εναλλακτικά αν θες και σε βολεύει περισσότερο, υπάρχει και στο πληκτρολόγιο τα κουμπιά HOME - END. Αυτή τη δουλειά κάνουνοκ μαγκες μην τρελαινεστε.
το βρηκαμε ολοι, αρα ειμαστε κομπλε.
απλα το ειπα σε περιπτωση που καποιος εχει αναλογο θεμα, να το κοιταξει απο εκει.
παμε για αλλα...
το checkαρα αλλα δε δουλευει ουτε αυτο σε μενα.Εναλλακτικά αν θες και σε βολεύει περισσότερο, υπάρχει και στο πληκτρολόγιο τα κουμπιά HOME - END. Αυτή τη δουλειά κάνουν