Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.061
Πόντοι
9.297
Κοίτα τί πατάς βήμα-βήμα:

IMG_7648.PNG

IMG_7650.PNG

και σου εμφανίζονται...

IMG_7651.PNG
Δεν εμφανιζεται τιποτα απο ολα αυτα τα emoticons.
Ειναι σαφεστατες οι οδηγιες σου βήμα-βήμα αλλα οταν παταω το πληκτρο με τις τρεις καθετες τελειες δεν βγαινουν τα emoticons του site...
Παντως γενικως το αποτελεσμα ειναι καλυτερο και μ'αρεσει το μαυρο φοντο , δινει επισημοτητα.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Το push τι ακριβώς κάνει;:think:
Σου στέλνει notifications στο σύστημα (το λειτουργικό, δηλαδή στα Windows ή στο macOS) ή και στο κινητό ειδοποίηση.
Ετοιμάζονται βίντεο που θα δείχνει όλες τις βασικές λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένου πως μπορείτε να εγκαταστήσετε το site σαν app στο κινητό...ναι γίνεται).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιός ξέρει να μου πει πως βάζω ως κεντρική φωτο ένα μικρό βιντεάκι;;
Σαν φωτογραφία προφίλ; μόνο σε μορφή gif.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Σου στέλνει notifications στο σύστημα (το λειτουργικό, δηλαδή στα Windows ή στο macOS) ή και στο κινητό ειδοποίηση.
Ετοιμάζονται βίντεο που θα δείχνει όλες τις βασικές λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένου πως μπορείτε να εγκαταστήσετε το site σαν app στο κινητό...ναι γίνεται).

Μάλιστα, σαν τις ειδοποιήσεις που προτείνουν τα σάιτ δηλαδή.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ίσως θα ήταν καλύτερα να μειωθεί ο χρόνος συγχώνευσης μηνυμάτων?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Πώς μπορώ στις νέες απαντήσεις όταν πάρω σε ένα νήμα να μπαίνω στην τελευταία γραμμένη κ όχι στην τελευταία μου μη αναγνωσνενη;;

Zeus69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
111
Πόντοι
1
Πέρα από κάποιες μικροδιορθώσεις στην πορεία μην αλλάξετε τίποτα. Τώρα είναι απόλαυση να σερφάρεις στο μπου!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.655
Πόντοι
736

Στο αρχείο μου παίζει σαν βίντεο,αλλά όταν την έβαλα στο προφίλ μου ήταν σκέτη εικόνα.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.895
Πόντοι
46.423
Τα κόκκινα top & bottom βελάκια λειτουργούν άψογα τώρα και σε smartphone και σε desktop version.

Εύγε !!!

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Πολύ καλό το τελευταίο update και πολύ ωραίο το μαύρο χρώμα!

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Gif μου γράφει ότι είναι..
gif μπορείς να ανεβάσεις κανονικά, όπως έχουν κάνει και άλλα μέλη αν δεις.
αν για κάποιο λόγο δεν το παίρνει, πιθανό το συγκεκριμένο αρχείο λέει οτι ειναι gif αλλά να μην ειναι.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Μπράβο ρε παιδιά. Πολύ καλό και γρήγορο.
Είχα σταματήσει να μπάινω και τώρα αυτό ήταν μιά ευχάριστη έκπληξη.
Back again

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.814
Πόντοι
3.506
Μία εβδομάδα surfing μετά και επειδή ήμουν από αυτούς που είχαν γκρινιάξει, το νέο site είναι το καλύτερο από όλα τα versions που προηγήθηκαν.

Συγχαρητήρια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μαγκες μερικες ερωτησεις και αν γινεται να μ πειτε σε περιπτωση που δεν τα βρισκω

υπηρχε καπου μια σελιδα στο προφιλ που εγραφε τα στατιστικα καθε μελους οπως πχ ποσα μηνυματα σε καθε θρεντ εχεις γραψει η ποσο χρονο περνας στο σαιτ κλπ κλπ

επισης τα παλια μηνυματα υπαρχουν ανα δεκαδες σελιδες και μετα πατας στην επιλογη φορτωση περισσοτερων ..γινεται να υπαρχουν ολα μαζι οπως ηταν στο παλιο να μπορεις δηλαδη να δεις τα μηνυματα σου απο την τελυταια σελιδα πχ απο οταν γραφτηκες

επισης οι ειδοποιησεις δεν σβηνουν ....μπορεις να τις κανεις μονο διαβαστηκε, νομιζω καλο ειναι να μπει ενα χ σαν επιλογη για οριστικη διαγραφη διοτι γεμιζουν σελιδες

επισης νομιζω δεν υπαρχει το τοπ αξιολογητης η αριθμηση που υπηρχε στο παλιο σαιτ

δεν μ ερχεται κατι αλλο τωρα τα υπολοιπα ειναι πολυ κομπλε παντως και η ταχυτητα και το νεο ντιζαιν γαμαει

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.940
Πόντοι
6.256
Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά το σωστό να λέγεται...ένα ρετουσαρισμα σε κάτι μικροπράγματα και όλα μια χαρά.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Ο Golemis που μας είχε σπάσει κυριολεκτικά τα @@ που είναι κρυμμένος τώρα;;;
Εδω ειμαι αρχηγε μου και επειδη μου εγινε παρατηρηση απο τους μοντερατορες για την αναμροστη γλωσσα σου συστηνω κατι που αρμοζει πηγαινε στη γειτονεια μου στο Πασαλιμανι να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες και αντε και κουνησου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom