Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες δεν μου έρχεται πια καμία ειδοποίηση στο εμαιλ μου από τα τοπικς που έχω επιλέξει να μου έρχονται ειδοποιήσεις
Ψάχνω ένα ένα τοπικ να κάνω παρακολούθηση για να μου έρθουν... υπάρχει τρόπος να γίνει με την μια σε όλες τις σελίδες που ακολουθούσα;;

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Ψάχνω ένα ένα τοπικ να κάνω παρακολούθηση για να μου έρθουν... υπάρχει τρόπος να γίνει με την μια σε όλες τις σελίδες που ακολουθούσα;;

Οι συνδρομές σε θέματα από το προηγούμενο forum δεν μεταφέρθηκαν, λόγω κακής διαχείρισης του προηγούμενου forum.
Οπότε θα χρειαστεί να τις κάνεις πάλι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οι συνδρομές σε θέματα από το προηγούμενο forum δεν μεταφέρθηκαν, λόγω κακής διαχείρισης του προηγούμενου forum.
Οπότε θα χρειαστεί να τις κάνεις πάλι.
τα γενικα στατιστικα καθε μελους παιζει να επανελθουν?

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
οι κριτικες παντως δεν εμφανιζονται ολες ακομα. καποιες λειπουν.
εμενα πχ μου λειπουν τρεις. στο προφιλ μου φαινεται οτι εχω γραψει 157 και μολις κανεις κλικ να τις δεις εχει 154.
το ιδιο συμβαινει και σε αλλα μελη.τα ειχαμε πει και σε πμ. λειπουν καποιες καταχωρησεις.
φαίνεται αυτό τελικά όντως είναι πρόβλημα, θα λυθεί σύντομα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.291
Πόντοι
46.423
ναι αλλά 10 κριτικές σε 3 μέρες...
από καινούργιο προφίλ?

Προσωπικά John το θεωρώ πολύ άσχημο για την εικόνα και την αξιοπιστία του site οι 10 κριτικές από ένα μέλος και ακόμα χειρότερο εάν είναι και νέο μέλος ...

Πρέπει να υπάρχει όριο.

Από την ώρα που το διαπίστωσα έπαψα να δίνω σημασία στις κριτικές.

Sorry αν στενοχωρώ κάποιους.

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
μόνο σε μένα κολλάει τις τελευταίες δύο μέρες? το γρουσούζεψα?

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.291
Πόντοι
46.423
μόνο σε μένα κολλάει τις τελευταίες δύο μέρες? το γρουσούζεψα?

Φίλε μου έχω την εντύπωση ότι οι γραμμές είναι υπερφορτωμένες και τα δίκτυα δεν αντέχουν.

Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε στην πλίνθινη εποχή από πλευράς διαδικτυακών ταχυτήτων και επάρκειας.

Στην Δανία έχουν ασύρματες συνδέσεις των 100 GB πραγματικής ταχύτητας με μικρό latency ...

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Φίλε μου έχω την εντύπωση ότι οι γραμμές είναι υπερφορτωμένες και τα δίκτυα δεν αντέχουν.

Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε στην πλίνθινη εποχή από πλευράς διαδικτυακών ταχυτήτων και επάρκειας.

Στην Δανία έχουν ασύρματες συνδέσεις των 100 GB πραγματικής ταχύτητας με μικρό latency ...
Το νέο site είναι γαμάτο και υπερφόρτωσε τα δίκτυα. Οι μπουρδελιάρηδες γράφουν όλη μέρα!

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Προσωπικά John το θεωρώ πολύ άσχημο για την εικόνα και την αξιοπιστία του site οι 10 κριτικές από ένα μέλος και ακόμα χειρότερο εάν είναι και νέο μέλος ...

Πρέπει να υπάρχει όριο.
Γιατί; Και τί όριο να υπάρχει; Εξήγησε λεπτομερώς.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.179
Πόντοι
41.813
Αυτό δεν είναι θέμα νέου site. Κάποιες καταχωρίσεις μπορεί να γίνονται unpublished για διάφορους λόγους. Αλλά για πες μου σε pm ή εδώ: ποιές λείπουν;
αρχηγε σου εστειλα πμ

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Το ποστάρισμα γίνεται μόνο στο κάτω μέρος της σελίδας ;
Δεν υπάρχει πλήκτρο "Απάντηση" , που να ανοίγει καινούρια σελίδα , όπως στο παλιό σάιτ;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.179
Πόντοι
41.813

Πρέπει να υπάρχει όριο.

Από την ώρα που το διαπίστωσα έπαψα να δίνω σημασία στις κριτικές.

Sorry αν στενοχωρώ κάποιους.
αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι ειναι δυο τρια προφιλ τουλαχιστον που ξερω εγω (για ευνοητους λογους δεν τα αναφερω) γραφουν κριτικες αβερτα. μιλαμε ο ενας μαλιστα (παλιος κιολας) εμφανιζεται αραια και που και γραφει κατα δεκαδες. κι ολες αντιγραφη τα ιδια λογια με ελαχιστες αλλαγες.
ο αλλος (κι αυτος σχετικα παλιος) γραφει αβερτα κι εχει μαλιστα παραδεχτει κι ο ιδιος σε σχολιο στην κριτικη του οτι ειναι εκπτωσακιας στα γραφεια.
αυτο που κοιταω εγω στην τελικη ειναι πρωτα ποιανου ειναι η κριτικη και μετα την ανοιγω για να τη διαβασω.

ασε αυτους που γραφουν μονο δυο τρεις γραμμες. εκει πραγματικα ειναι για γελια η κριτικη.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.291
Πόντοι
46.423
Γιατί; Και τί όριο να υπάρχει; Εξήγησε λεπτομερώς.

Αναφέρομαι σε νέο μέλος που γράφτηκε πρόσφατα και ανέβασε πλήθος κριτικών.

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό ήδη το γνωρίζετε διότι φαντάζομαι ότι οι κριτικές περνάνε από έλεγχο.

Απλώς ανέφερα ότι όταν σαν μέλος βλέπεις 5, 6 , 7 κλπ... κριτικές από το ίδιο μέλος σε μια μέρα δεν είναι και πολύ όμορφο σαν εικόνα.

Θα μπορούσε δηλαδή να μπαίνει ένα όριο 2 κριτικών πχ ανά ημέρα.

Θα ήταν πιο σωστό σαν εικόνα η ενότητα των κριτικών να μην μονοπωλείται από ένα μέλος.

Αυτό αποτελεί προσωπική μου άποψη και στο μέτρο της αλληκεπίδρασης μελών - διαχειριστών.

Κατά τα άλλα όλα μια χαρά.

:thumbsup:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.862
Πόντοι
456
Το πρωι ειχε προβληματα οντως ,εμενα μου εβγαζε οτι δεν μπορει καν να μπει ,η αρχικη σελιδα μονο δουλευε και οταν εμπαινες στα νηματα εβγαζε μήνυμα ,file 501 ή κατι τετοιο.
Κανενα αγιασμο κανατε ή μονο με την τεχνολογια φτασαμε απο το προηγουμενο σκουπιδι στο νεο σαιτ ? :priest:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.898
Πόντοι
8.345

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    217,4 KB · Εμφανίσεις: 32

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Το εχουν αναφερει κ αλλοι αλλα το ρωταω κ εγω. Γιατι καθε φορα πρεπει να συνδεομαι ενω εχω επιλεγμενο το να με θυμασαι?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261
γεια χαρα στη διοικηση.
2 παρατηρησεις.
οι κριτικες δεν ανοιγουν. προσωπικα δε με πολυενδιαφερουν γιατι σπανια διαβαζω, αλλα απο σποντα βρεθηκα εκει και ειπα να ανοιξω 1-2 να δω. παταω σε καποια τυχαια κοπελα αλλα δεν.
μου βγαζει αυτο συνεχεια. τσεκαρα απο 2 διαφορετικα μπουρδελα και μου βγαινει το ιδιο.

Call to undefined method JReviews\Events\ReviewSearchWasPerformed::loadConfig()​

επισης στο tab με τα μπουρδελα, θελει λιγο φτιαξιμο.
π.χ. παταω στο search ιασωνος 46 και μου βγαινουν ολα τα νουμερα της ιασωνος αλλα ετσι... ιασονος
δηλαδη εχει γραφτει λαθος ορθογραφικα.
τσεκαρα και για φωκαιας 17 π.χ. και μου βγαινουν ολα τα φωκαιας.

μηπως καλυτερα να το φτιαχνατε ωστε να βγαινουν τα κοντινα του και οχι ολος ο καταλογος της οδου.
δηλαδη να παταω φωκαιας 17 και να βγαινουν τα α. και β. και οχι ολα τα φωκαιας.

το εγραψα οσο πιο απλα μπορουσα για να γινει κατανοητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom