Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εμπαργκο σε καθε θηλυκο μελος original η μη...απορω με καποιους που ανοιγουν κουβεντα με αυτες που μας δουλευουν...καθομαστε κ τους τα χωνουμε κ απο την αλλη ανοιγουμε κουβεντα λες κ ειμαστε φιλαρακια...δεν κολλαει...ειτε επιτηθεστε ειτε οχι κανετε λαθος...απαξιωση χρειαζεται...καποιοι εχουν απωθημενα κ αρχιζουν να τα χωνουν μολις αρχισει καποιο θηλυκο να γραφει τη γνωμη του κ καποιοι αλλοι κανουν καλαμπουρακι κ το παιζουν φιλαρακια μηπως κ γαμησουν...απο την αλλη λεμε τοσα κ τοσα κ δινουμε σε αυτες προσβαση σε θεματα κ μυστικα που αφορουν εμας τους αντρες...δεν ειναι μαλακια κατι τετοιο?τι δουλεια εχει να ξερει η καθεμια τι συζηταμε στο στρατοπεδο μας?στο cosmopolitan αραγε ηθελα να ξερα μπαινουν αντρες μελη?προτεινω λοιπον στους moderators να διαγραψουν ολα τα θηλυκα μελη κ αν δεν γινει αυτο,τουλαχιστον τα υπολοιπα μελη να κανουν εμπαργκο

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
πιο πιθανο ειναι να διαγραφει ο αντισθενης παρα οι ελλεηνιδες  :tooth:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εμπαργκο σε καθε θηλυκο μελος original η μη...απορω με καποιους που ανοιγουν κουβεντα με αυτες που μας δουλευουν...καθομαστε κ τους τα χωνουμε κ απο την αλλη ανοιγουμε κουβεντα λες κ ειμαστε φιλαρακια...δεν κολλαει...ειτε επιτηθεστε ειτε οχι κανετε λαθος...απαξιωση χρειαζεται...καποιοι εχουν απωθημενα κ αρχιζουν να τα χωνουν μολις αρχισει καποιο θηλυκο να γραφει τη γνωμη του κ καποιοι αλλοι κανουν καλαμπουρακι κ το παιζουν φιλαρακια μηπως κ γαμησουν...απο την αλλη λεμε τοσα κ τοσα κ δινουμε σε αυτες προσβαση σε θεματα κ μυστικα που αφορουν εμας τους αντρες...δεν ειναι μαλακια κατι τετοιο?τι δουλεια εχει να ξερει η καθεμια τι συζηταμε στο στρατοπεδο μας?στο cosmopolitan αραγε ηθελα να ξερα μπαινουν αντρες μελη?προτεινω λοιπον στους moderators να διαγραψουν ολα τα θηλυκα μελη κ αν δεν γινει αυτο,τουλαχιστον τα υπολοιπα μελη να κανουν εμπαργκο

Καλα τα λες....    :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Συμφωνώ κι εγώ. Τι πραγματικά προσφέρουν στην κοινότητά μας, πέρα απ' το να ειρωνεύονται και να μας κοροϊδεύουν μες στη μούρη;

Επισκέπτης
Να τις διώξουμε κι από τη χώρα.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δε λέμε;
πουθενά δεν αναφέρονται οι ελλεηνίδες  :rockon:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Συμφωνώ κι εγώ. Τι πραγματικά προσφέρουν στην κοινότητά μας, πέρα απ' το να ειρωνεύονται και να μας κοροϊδεύουν μες στη μούρη;

μη το λες

ποσταρουν μελαχροινες, κωλους, παπουτσια

και τσακωνονται για το ποια διασημη ειναι η πιο μουναρα.... :sunglasses:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
μη το λες

Τύπε το βλέπουν και συναγωνιστικά το θέμα στις συλλογές φωτογραφιών..  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Διαγραφή σε όλες εκτός από την Κουάρ που είναι γαμιόλα κ καταπιόλα!!!! :rockon:

Επισκέπτης
μισό λεπτό ρε guys. μεταξύ των θηλέων του σαιτ υπάρχουν και πολλές του επαγγέλματος. Πως θα τις ξεχωρίσουμε από τις υπόλοιπες;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
μη το λες

Χαρά στο πράγμα.
Τις προάλλες δεν ήταν που μια είχε ανοίξει θρεντ με τον όλως προκλητικό τίτλο ότι ζητά σπόνσορα, πυρφοροαγαπούλη να την πάει διακοπές; Επίσης, εμένα προσωπικά με είχε ειρωνευτεί η Mounitsa, όταν κάποιος πρότεινε να με βοηθήσει βγαίνοντας μαζί μου ραντεβού, αυτή αρνήθηκε αγενώς και όταν ρώτησα το λόγο πήρα την απάντηση "είμαι ξινή ελεεινίδα και δεν μπορώ να πάω κόντρα στη φύση μου".  :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εδώ γράφουν οι γκόμενες του άλεξ και του αντισθένη(τουλάχιστον παλιότερα)
όπότε είναι αδύνατο να τις διώξουν.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εκτος απο τις εργαζομενες και της Μαριαννας που ειναι ειδικη περιπτωση....υπαρχουν στο μπου γυναικες μελη;;; :think:...Να απαντησω εγω για σας....γυναικες μελη υπαρχουν...αλλα δεν γραφουν στα θρεντ συνεχεια, αλλα αραια και που!!!...Καποιες που γραφουν συνεχεια, προσωπικα εγω αμφιβαλλω..... αν ειναι 100% γυναικες!!!...Οποτε σε ποιες να κανουμε εμπαργκο;;; :think:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χαρά στο πράγμα.
Τις προάλλες δεν ήταν που μια είχε ανοίξει θρεντ με τον όλως προκλητικό τίτλο ότι ζητά σπόνσορα, πυρφοροαγαπούλη να την πάει διακοπές; Επίσης, εμένα προσωπικά με είχε ειρωνευτεί η Mounitsa, όταν κάποιος πρότεινε να με βοηθήσει βγαίνοντας μαζί μου ραντεβού, αυτή αρνήθηκε αγενώς και όταν ρώτησα το λόγο πήρα την απάντηση "είμαι ξινή ελεεινίδα και δεν μπορώ να πάω κόντρα στη φύση μου".  :headbang:

Αφου ειναι....Την αληθεια σου ειπε.....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
μισό λεπτό ρε guys. μεταξύ των θηλέων του σαιτ υπάρχουν και πολλές του επαγγέλματος. Πως θα τις ξεχωρίσουμε από τις υπόλοιπες;

οι επαγγελματιες πουτανες εχουν την ενδειξη ''ιεροδουλη''

οι ερασιτεχνες δεν εχουν ;)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Χαρά στο πράγμα.

ειρωνικα το γραψα μαν :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι κανονισμοι δεν απαγορευουν να υπαρχουν γυναικες... Τωρα απο τη στιγμη που ετσι ειναι, και υπαρχουν τι καθεστε και ασχολειστε? Αγνοηστε τες. Εσεις πιανετε κουβεντα μαζι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom