Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.770
- Πόντοι
- 2.586
Μπορεις να συνεχισεις να με θαυμαζεις ...κανενα προβλημαΤον θαυμασμό μου εξέφρασα, αγαπητέ...
Μονο προσεχε ....ματιαζομαι ευκολα ο μπαγασας
Μπορεις να συνεχισεις να με θαυμαζεις ...κανενα προβλημαΤον θαυμασμό μου εξέφρασα, αγαπητέ...
Να φορέσεις χάντρα ...Μπορεις να συνεχισεις να με θαυμαζεις ...κανενα προβλημα
Μονο προσεχε ....ματιαζομαι ευκολα ο μπαγασας
Έχετε απόλυτο δίκιο, αγαπητέ. Είναι το λεγόμενο "ζωτικό ψεύδος" (σύμφωνα με τον Ίψεν), όπου διαστρεβλώνοντάς την πραγματικότητα, κρύβοντας ουσιώδεις πληροφορίες και παρερμηνεύοντας γεγονότα, εξαπατούμε πλέον και τους εαυτούς μας, φτιάχνοντας μια εικονική πραγματικότητα για το ποιοι ακριβώς είμαστε.
πωπω ειμαι περηφανος που γραφονται επιστημονικες απαντησεις στο νημα που ανοιξα χαχχαΚαι εκει ακριβως , συμφωνα με το Μπουκαι , αρχιζουν ολες οι ψυχώσεις
Ρε ποια να είναι;;; ρε ποια να είναι;;; χμμμμσωστος
τα μεγαλα ραντεβου εχουν προβαδισμα ΠΑΝΤΑ ασχετα ποιος ειναι ...δεν παει να σε εχει πελατη 2 χρονια σε πουλησε στη στροφη. Λεω σε μια μια φορα που αποδεδειγμενα με ακυρωσε για περισσοτερα λεφτα , μωρη χαζη γιατι δεν το λες στα ισια παω να παρω ενα καλο ραντεβου και εγω θα αλλαζα την ωρα/μερα στο δικο μου. Εκει κουτοπονηρια να πει ψεματα. Φυσικα εχασε κι εμενα ...
Ψάχνεις να βρεις καί εσύ τώρα κάτι λεπτομέρειες ψιλά γράμματα αυτά.....σωστος
τα μεγαλα ραντεβου εχουν προβαδισμα ΠΑΝΤΑ ασχετα ποιος ειναι ...δεν παει να σε εχει πελατη 2 χρονια σε πουλησε στη στροφη. Λεω σε μια μια φορα που αποδεδειγμενα με ακυρωσε για περισσοτερα λεφτα , μωρη χαζη γιατι δεν το λες στα ισια παω να παρω ενα καλο ραντεβου και εγω θα αλλαζα την ωρα/μερα στο δικο μου. Εκει κουτοπονηρια να πει ψεματα. Φυσικα εχασε κι εμενα ...
Που τα ειδες εσυ τα παιδια ? Εδω μιλανε τα τιμημενα γερόντια ..πωπω ειμαι περηφανος που γραφονται επιστημονικες απαντησεις στο νημα που ανοιξα χαχχα
μπραβο στα παιδια !!!
Να μιλάς για τον εαυτό σου...Που τα ειδες εσυ τα παιδια ? Εδω μιλανε τα τιμημενα γερόντια ..
Όλες σχεδόν οι "ελληνίδες" είναι κορίτσια σπο δλβανία δευτερης γενιας απο ελληνικά σχολεία...ρε εσεις εχουν χαθει η αλβανεζες ??? πλακα πλακα
Μα φυσικά ..το δηλωνω και στην υπογραφη μουΝα μιλάς για τον εαυτό σου...
Πάντως, τα ανά την Ελλάδα κοράσια, έχουν διαφορετική άποψη.Μα φυσικά ..το δηλωνω και στην υπογραφη μου
Εδω εφτασαν να λενε οτι εσυ εισαι ομορφος ..( ας γελασω τρεις ) για μενα δε θα λεγανε ....που ειμαι και ομορφαντραςΠάντως, τα ανά την Ελλάδα κοράσια, έχουν διαφορετική άποψη.
Σε εκθειάζουν όλες για τα προσόντα και τις αντοχές σου...
πες πες ολο και κατι θα μεινειΈχετε απόλυτο δίκιο, αγαπητέ. Είναι το λεγόμενο "ζωτικό ψεύδος" (σύμφωνα με τον Ίψεν), όπου διαστρεβλώνοντάς την πραγματικότητα, κρύβοντας ουσιώδεις πληροφορίες και παρερμηνεύοντας γεγονότα, εξαπατούμε πλέον και τους εαυτούς μας, φτιάχνοντας μια εικονική πραγματικότητα για το ποιοι ακριβώς είμαστε.
Εγώ όμορφος;Εδω εφτασαν να λενε οτι εσυ εισαι ομορφος ..( ας γελασω τρεις ) για μενα δε θα λεγανε ....που ειμαι και ομορφαντρας
αμα λειπουν τα πισω 6 δοντια μια χαρα εισαι χαχαχχαΕγώ όμορφος;
Είμαι κοντός (1.55 και πολύ λέω), καμπούρης, έχω ένα γυάλινο μάτι, κουτσαίνω, και μου λείπουν και 6 δόντια...
Ο Γκαίμπελς ήταν μια περίεργη προσωπικότητα, αγαπητέ. Απεχθάνομαι την ιδεολογία του, αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω πως στην δουλειά του ήταν, μακράν, ο καλύτερος...πες πες ολο και κατι θα μεινει
υπουργος προπαγανδας
?????
Μα η ιδια που ελεγε εσενα ομορφο ελεγε και σε μενα οτι εχω ενα ανακοντα στο παντελονι και εχω και αντοχες ....Εγώ όμορφος;
Είμαι κοντός (1.55 και πολύ λέω), καμπούρης, έχω ένα γυάλινο μάτι, κουτσαίνω, και μου λείπουν και 6 δόντια...
αυτο επρεπε να γραφτει εδω βαλε και ενα = αναμεσα στις προτασεις και Postareis!!!xaxaxxaΜα η ιδια που ελεγε εσενα ομορφο ελεγε και σε μενα οτι εχω ενα ανακοντα στο παντελονι και εχω και αντοχες ....
Εγω που κλαταρω στο λεπτο στο τεστ κοπωσεως
Και εδώ είναι το "ζωτικό ψεύδος" που λέγαμε.Μα η ιδια που ελεγε εσενα ομορφο ελεγε και σε μενα οτι εχω ενα ανακοντα στο παντελονι και εχω και αντοχες ....
Εγω που κλαταρω στο λεπτο στο τεστ κοπωσεως
Θεε μου ..φυλαγε με απ τους φιλους μουΚαι εδώ είναι το "ζωτικό ψεύδος" που λέγαμε.
Δεν έχετε ανακόντα κρυμμένο στο παντελόνι σας κύριε.
Βόας σφιγκτήρας είναι...
Οι θάνατοι από βόα είναι πολλαπλασίως περισσότεροι από αυτούς από ανακόντα, αγαπητε.Θεε μου ..φυλαγε με απ τους φιλους μου
Τους εχθρους μου τους ξερω ...