Νέα

Το καλύτερο κεμπάπ στην Αθήνα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.859
Πόντοι
2.586
Δεν έχω φάει από τον Τόμας μη λέω μαλακίες ,αλλά ο Αλλαντίν έχει όλα τα είδη κεμπαμπ και αυθεντικα όχι τύπου πολιτικά τύπου τουρκικά ,adana kebab,urfa kebab , iskender kebab,kayserli kebab κτλ.καθαρα τουρκικό μενού .όχι σκέτο μπιφτέκι με κόκκινο πιπέρι + γιαούρτι α το κάναμε γιαορτλου.θα δοκιμάσω Τόμας αλλά πιστεύω ότι θα είναι τρομερό αλλά όχι αυθεντικό τουρκικό.τοπ ελληνικό κεμπάπ σίγουρα θα είναι .
το Αλλαντιν μια μαλακια και μιση ειναι ....φρου φρου και αρωματα

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.859
Πόντοι
2.586
ποσες φορες τον ειχαν σπασει αυτο τον ερμο τον γαλαξια στα ντερμπι και φραπες σαν του λετζου για 8ωρες αραγμα αρμενικη βιζιτα
Στο Παγκρατι καλο για καφε ηταν και το αλλο ..που το καλοκαιρι εβγαζε τραπεζια μεσα στο παρκο ....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.115
Πόντοι
5.006

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.675
Πόντοι
9.931
Oχι τοτε ηταν στη μοδα η Πλατεια της Ν,Σμυρνης, μολις την ειχε φτιαξει ο Παπαθανασιου ο χουντικος, Γαλαξια για καφε και μετα για σουβλακι στην Ομηρου (Σαββας νομιζω το λεγανε το σουβλατζιδικο)
Τον Λευτέρη λες, ηταν στην Ομήρου και τα τελευταία χρονια εχει μεταφερθεί πανω στην πλατεία, φτιάχνει μονο παραδοσιακά με ντομάτα, κρεμμύδι και τίποτα αλλο!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Τον Λευτέρη λες, ηταν στην Ομήρου και τα τελευταία χρονια εχει μεταφερθεί πανω στην πλατεία, φτιάχνει μονο παραδοσιακά με ντομάτα, κρεμμύδι και τίποτα αλλο!
Ναι, Λευτέρης λεγότανε :thumbsup:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.115
Πόντοι
5.006
Σωστός.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αλλαντίν,έχω παει άπειρους Τούρκους στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν μπορούν να καταλάβουν αν βρίσκοντε στην Ελλάδα ή ακόμα στη Τουρκία .όλοι άλλοι απομιμήσεις με κιμά αρνι.
Προχθές πάντως που ήμουνα Αλλαντίν κάτι Τούρκοι δίπλα μου είχαν πάρει Ελληνική και ... παΪδάκια.....

Λέω, κάτι μπορεί να ξέρουν περισσότερο από εμάς που μόνο κεμπάπ παίρνουμε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και για να απαντήσω στον εαυτό μου σε αυτό το μπουρδελο ίντερνετ οι πουσταρδελες έχουν αναγάγει σε γαστρονομικά στέκια ψαγμενιες βρωμιαριδων άπλυτων κουλτουριαριδων σουβλατζικα ο Θεός να τα κάνει τύπου ρωσσιδες στην ρωσσοποντιουπολη
Τύπε, πρόσεξε μην μπερδέψεις τις πλατείες στο Παγκράτι και αντί για Μεσολογγίου βρεθείς Βαρνάβα και σε κανένα Σόϊλ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

brabus67 είχες γράψει ότι είχες πάει αβραάμ πρόσφατα και κρατάει το παλιό στυλ ;

θέλω να θυμηθώ εποχές προ μιλένιουμ ....
Ωωωωωπππππ, τι έχουμε εδώ;

Γλύκες;;;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Τύπε, πρόσεξε μην μπερδέψεις τις πλατείες στο Παγκράτι και αντί για Μεσολογγίου βρεθείς Βαρνάβα και σε κανένα Σόϊλ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωωωωωπππππ, τι έχουμε εδώ;

Γλύκες;;;;;
η καμια σπονδη τυπε και ζητησω μια μεριδα αδανα:confused:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Φαγωθηκατε ρε μαλακες με τον Τόμας. Πήγα λοιπόν κι έφαγα. Το κλασσικό του. Κεμπάπ, κρεμμύδι, πιττα, ντομάτα.
Λοιπόν πρωτα από όλα η πιττα είναι από τις φθηνές βιομηχανικου τυπου, οχι από τις καλυτερες ποιοτητες. Εχω φαει πολυ πιο ψωμομενες και αφρωδης πιττες.
Ντοματούλα καλή γλυκιά καθώς και το κρεμμύδι μπόλικο, λεπτοκομμενο μια χαρά.
Το κρέας μπόλικο και αρκετά καλό. Από τα καλυτερα κρέατα κλασσικα κεμπάπ που έχω φάει. Πολυ καλη επίγευση.
Μπορεί και καλυτερο απο τον κυρ Αρίστο γιατί είχε και ποσότητα και ποιοτητα. Εννοείται πως δεν έχει πατατες το τυλιχτο.
Τώρα κοιτάξτε να δείτε, που κερδίζει ο κυρ Αρίστος;;.!
Ο κυρ Αρίστος λοιπόν μπορεί να μην έχει τόσο καλό απλό κεμπάπ, αλλά και αυτό που έχει είναι Α' ποιότητας και γευσης.
Εκεί όμως που έχει την υπεροχή ο Αρίστος είναι στην ποιοτητα της πιττας, μακράν καλυτερη, και στο άψογο (σαν γλυκο) κασερλί κεμπάπ και το κεμπάπ προβατινα. Πανδαισία γευσεων! Εγώ ΠΑΝΤΑ παιρνω απο Αρίστο προβατινα και κασερλί.

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Φαγωθηκατε ρε μαλακες με τον Τόμας. Πήγα λοιπόν κι έφαγα. Το κλασσικό του. Κεμπάπ, κρεμμύδι, πιττα, ντομάτα.
Λοιπόν πρωτα από όλα η πιττα είναι από τις φθηνές βιομηχανικου τυπου, οχι από τις καλυτερες ποιοτητες. Εχω φαει πολυ πιο ψωμομενες και αφρωδης πιττες.
Το κρέας μπόλικο και αρκετά καλό. Από τα καλυτερα κρέατα κλασσικα κεμπάπ που έχω φάει. Πολυ καλη επίγευση.
Μπορεί και καλυτερο απο τον κυρ Αρίστο γιατί είχε και ποσότητα και ποιοτητα. Εννοείται πως δεν έχει πατατες το τυλιχτο.
Ο κυρ Αρίστος λοιπόν μπορεί να μην έχει τόσο καλό απλό κεμπάπ, αλλά και αυτό που έχει είναι Α' ποιότητας και γευσης.
Εκεί όμως που έχει την υπεροχή ο Αρίστος είναι στην ποιοτητα της πιττας, μακράν καλυτερη, και στο άψογο σαν γλυκο το κασερλί κεμπάπ και το κεμπάπ προβατινα. Πανδαισία γευσεων! Εγώ ΠΑΝΤΑ παιρνω απο Αρίστο προβατινα και κασερλί.
το εγραψα και το τονισα μαλιστα στη δευτερη σελιδα τομας ΜΕΡΙΔΑ εκει καταλαβαινεις τι τρως οχι τυλιχτο η πιτα σε μπερδευει την ωρα που τρως το κρεας και κριτικη αφορα το κεμπαπ οχι τις πιτες

λοιπον κατ εμε τομας νεος κοσμος ο καλυτερος με διαφορα για μεριδα παντα , αλαντιν παλαιο φαληρο, παναγιωτης περιστερι ,νικος αιγαλεω, το ροδι σεπολια, σερκος κοκκινια ,αιβαλι νικαια αυτοι με αυτην την σειρα
του λευτερη δεν ειναι κεμπαπ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.115
Πόντοι
5.006
το εγραψα και το τονισα μαλιστα στη δευτερη σελιδα τομας ΜΕΡΙΔΑ εκει καταλαβαινεις τι τρως οχι τυλιχτο η πιτα σε μπερδευει την ωρα που τρως το κρεας και κριτικη αφορα το κεμπαπ οχι τις πιτες

λοιπον κατ εμε τομας νεος κοσμος ο καλυτερος με διαφορα για μεριδα παντα , αλαντιν παλαιο φαληρο, παναγιωτης περιστερι ,νικος αιγαλεω, το ροδι σεπολια, σερκος κοκκινια ,αιβαλι νικαια αυτοι με αυτην την σειρα
του λευτερη δεν ειναι κεμπαπ
Έχεις γαμηθει εσύ δεν είναι κεμπαπ κτλ του Λευτέρη :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Έχεις γαμηθει εσύ δεν είναι κεμπαπ κτλ του Λευτέρη :tooth:
ε δεν ειναι ρε μαλακα πως να το κανουμε ειναι σαν του καυτερου στο χαλανδρι και του μπιφτεκοπωλειου στην καλλιθεορωσοποντιουπολη

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Εκεί όμως που έχει την υπεροχή ο Αρίστος είναι στην ποιοτητα της πιττας, μακράν καλυτερη, και στο άψογο (σαν γλυκο) κασερλί κεμπάπ και το κεμπάπ προβατινα. Πανδαισία γευσεων! Εγώ ΠΑΝΤΑ παιρνω απο Αρίστο προβατινα και κασερλί.
που σκατα είναι αυτός ο αρίστος να φάω κι ε΄γω?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.115
Πόντοι
5.006

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.880
Πόντοι
25.186
Eιναι ενας τυπος στο Τικ τοκ (the greek masterchef) που κανει διαγωνισμό αν μπορεί καποιος να του βρει καλύτερο σουβλάκι απο το μαγαζι "Ελληνικό" στην περιοχη Ελληνικό.
Εχει γυρισει καμια 30 μαγαζια και δεν βρηκε καλύτερο.(λεει).Προφανως κανει διαφημιση,αλλα ειναι αρκετα αντικειμενικός.
Τοσο καλό ειναι το Ελληνικό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom