nikpapas6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Αλλαντίν,έχω παει άπειρους Τούρκους στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν μπορούν να καταλάβουν αν βρίσκοντε στην Ελλάδα ή ακόμα στη Τουρκία .όλοι άλλοι απομιμήσεις με κιμά αρνι.
ποιον λες τουρκο? δωσε στιγμαΤούρκος αιγαλεω σιτι με τη τατουαζιαρα ταμία
Πολυ γευστικό το κεμπάπ του
Έντι νικαια τραγικός απλά και δεν εννοώ μέγεθος σουβλάκι η τιμή απλά τραγικοσ σα να λέμε καφές βαπορίσιος πωσ έκανε όνομα αυτό το μπουρδελο και μπουρδελο σαν τοποθεσία εξυπηρέτηση περιβάλλον προϊόν δεν μπορώ να καταλάβωΚαλημέρα Μάγκες με την σειρά μου να πώ και εγώ για τον Τόμας στο Νέο Κόσμο οτί έχει φοβερό κεμπάπ , συνεχίζω με κυρ Αρίστο στη 2η θέση.
Παλιά υπήρχε και ένας στη νίκαια Έντι λεγόταν το μαγαζί αλλά νομίζω το έχει πάρει άλλος το μαγαζί και του έχει αλλάξει όνομα.
Και για να απαντήσω στον εαυτό μου σε αυτό το μπουρδελο ίντερνετ οι πουσταρδελες έχουν αναγάγει σε γαστρονομικά στέκια ψαγμενιες βρωμιαριδων άπλυτων κουλτουριαριδων σουβλατζικα ο Θεός να τα κάνει τύπου ρωσσιδες στην ρωσσοποντιουποληΈντι νικαια τραγικός απλά και δεν εννοώ μέγεθος σουβλάκι η τιμή απλά τραγικοσ σα να λέμε καφές βαπορίσιος πωσ έκανε όνομα αυτό το μπουρδελο και μπουρδελο σαν τοποθεσία εξυπηρέτηση περιβάλλον προϊόν δεν μπορώ να καταλάβω
Κεμπατζίδικο ο Νίκος - Google Searchποιον λες τουρκο? δωσε στιγμα
Έντι νικαια τραγικός απλά και δεν εννοώ μέγεθος σουβλάκι η τιμή απλά τραγικοσ σα να λέμε καφές βαπορίσιος πωσ έκανε όνομα αυτό το μπουρδελο και μπουρδελο σαν τοποθεσία εξυπηρέτηση περιβάλλον προϊόν δεν μπορώ να καταλάβω
Ναι φίλε το κραταειbrabus67 είχες γράψει ότι είχες πάει αβραάμ πρόσφατα και κρατάει το παλιό στυλ ;
θέλω να θυμηθώ εποχές προ μιλένιουμ ....
ειχα ρωτησει για να παωbrabus67 είχες γράψει ότι είχες πάει αβραάμ πρόσφατα και κρατάει το παλιό στυλ ;
θέλω να θυμηθώ εποχές προ μιλένιουμ ....
τον εχω γραψει κι εγω καλος
Μόλις απαξίωσες την περιοχή του σεβαστού @κωλο-γεροςΚαι για να απαντήσω στον εαυτό μου σε αυτό το μπουρδελο ίντερνετ οι πουσταρδελες έχουν αναγάγει σε γαστρονομικά στέκια ψαγμενιες βρωμιαριδων άπλυτων κουλτουριαριδων σουβλατζικα ο Θεός να τα κάνει τύπου ρωσσιδες στην ρωσσοποντιουπολη
Δεν έχει φάει πιροσκί πριν από 50 χρόνια από Ρωσσίδες στην Καλλιθέα, για αυτό μιλάει.
για σουβλακια λεω ρε γεροΔεν έχει φάει πιροσκί πριν από 50 χρόνια από Ρωσσίδες στην Καλλιθέα, για αυτό μιλάει.
Το ότι σας είπε ρωσοποντιούπολη δεν σε ενόχλησε?Δεν έχει φάει πιροσκί πριν από 50 χρόνια από Ρωσσίδες στην Καλλιθέα, για αυτό μιλάει.
Αν και η καταγωγη μου απο τεσσερα διαφορετικα μερη της Ελλαδος, εκτος Ρωσσοποντιων η, Ποντιων, εν μερει εχει δικιο.Το ότι σας είπε ρωσοποντιούπολη δεν σε ενόχλησε?
τομας στο νεο κόσμο κυριως για το Γιαουρτουλου
( ουρα 50 ατομα καποτε υπο βροχη στο παλιο το μικρο τα μαγαζι με τα σκαλακια )
Αριστος στο φαληρο
( Το μαγαζι το ανοιξε ο μαστορας του Θανάση απ το μοναστηράκι ) για να ξερετε
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ουρα απο κοσμο μεσημερια ΣΚ
Αγαπημενο το καισερλι
Είσθε σοφός και πολύ καλός άνθρωπος, κ. κωλόγερε, διά πλείονες του ενός λόγων, τους οποίους η πλέμπα δεν δύναται να κατανοήσει.Αν και η καταγωγη μου απο τεσσερα διαφορετικα μερη της Ελλαδος, εκτος Ρωσσοποντιων η, Ποντιων, εν μερει εχει δικιο.