Νέα

Το καλύτερο κεμπάπ στην Αθήνα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Αλλαντίν,έχω παει άπειρους Τούρκους στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν μπορούν να καταλάβουν αν βρίσκοντε στην Ελλάδα ή ακόμα στη Τουρκία .όλοι άλλοι απομιμήσεις με κιμά αρνι.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.558
Πόντοι
206
αν θέλετε να καλοφάτε τέτοια μόνο στην φτωχομάνα θεσσαλονίκη. στην αθήνα καλαμάκι με ψωμάκι. αλήθεια νήμα Αθήνα vs θεσσαλονίκη δεν υπάρχει εδω;

MOYNOPILOT

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
200
Πόντοι
0
Νικος αιγαλεω..η γιαουρτλου δεν υπαρχει....λαχματζουν να καιγονται τα σωθικα σου,και καθαρο ρε παιδες,δεν εχω δει πιο καθαρο μαγαζι,τα παντα λαμπουν....τσιμπημενος λιγο αλλα ειναι απολαυση...40 χρονια τουλαχιστον μαγαζι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.905
Πόντοι
2.606
Καλημέρα Μάγκες με την σειρά μου να πώ και εγώ για τον Τόμας στο Νέο Κόσμο οτί έχει φοβερό κεμπάπ , συνεχίζω με κυρ Αρίστο στη 2η θέση.
Παλιά υπήρχε και ένας στη νίκαια Έντι λεγόταν το μαγαζί αλλά νομίζω το έχει πάρει άλλος το μαγαζί και του έχει αλλάξει όνομα.
Έντι νικαια τραγικός απλά και δεν εννοώ μέγεθος σουβλάκι η τιμή απλά τραγικοσ σα να λέμε καφές βαπορίσιος πωσ έκανε όνομα αυτό το μπουρδελο και μπουρδελο σαν τοποθεσία εξυπηρέτηση περιβάλλον προϊόν δεν μπορώ να καταλάβω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.905
Πόντοι
2.606
Έντι νικαια τραγικός απλά και δεν εννοώ μέγεθος σουβλάκι η τιμή απλά τραγικοσ σα να λέμε καφές βαπορίσιος πωσ έκανε όνομα αυτό το μπουρδελο και μπουρδελο σαν τοποθεσία εξυπηρέτηση περιβάλλον προϊόν δεν μπορώ να καταλάβω
Και για να απαντήσω στον εαυτό μου σε αυτό το μπουρδελο ίντερνετ οι πουσταρδελες έχουν αναγάγει σε γαστρονομικά στέκια ψαγμενιες βρωμιαριδων άπλυτων κουλτουριαριδων σουβλατζικα ο Θεός να τα κάνει τύπου ρωσσιδες στην ρωσσοποντιουπολη

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.276
Πόντοι
201
Κυρ Αριστος, Τομας και το Γνησιον Καισαριανη

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
brabus67 είχες γράψει ότι είχες πάει αβραάμ πρόσφατα και κρατάει το παλιό στυλ ;

θέλω να θυμηθώ εποχές προ μιλένιουμ ....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.104
Πόντοι
5.006
:tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

brabus67 είχες γράψει ότι είχες πάει αβραάμ πρόσφατα και κρατάει το παλιό στυλ ;

θέλω να θυμηθώ εποχές προ μιλένιουμ ....
Ναι φίλε το κραταει

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
Aladin το κορυφαιο κεμπαπ. Ο ιδιοκτητης καταγεται απο Συρια.
Mακρια απο κοινα σουβλατζιδικα, οπου το απλο μπιφτεκι το βαφτιζουν κεμπαπ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Και για να απαντήσω στον εαυτό μου σε αυτό το μπουρδελο ίντερνετ οι πουσταρδελες έχουν αναγάγει σε γαστρονομικά στέκια ψαγμενιες βρωμιαριδων άπλυτων κουλτουριαριδων σουβλατζικα ο Θεός να τα κάνει τύπου ρωσσιδες στην ρωσσοποντιουπολη
Μόλις απαξίωσες την περιοχή του σεβαστού @κωλο-γερος

:confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Στο κατάστημα Καισαριανής/Παγκρατίου (Υμηττού 50 - Αγ. Νικόλαος, λίγο μετά τα ΜΑΤ και την "Λαδόκολλα", δεξιά όπως πας από Ζωγράφου για Παγκράτι, σχεδόν απέναντι από τον "Πρόεδρο") έχω μείνει ευχαριστημένος.

Home - Κεμπαπτζίδικον Το Γνήσιον

Μην ξεχάσετε να πάρετε μάτι και την κα Αθηνά την νεκροθάφτισσα λίγο πριν, στο ίδιο τετράγωνο. Όταν είναι απ' έξω το 4Χ4 της θα την δείτε μέσα. Ισχυρό νταρντανέ μετα-MILF.

Γραφείο τελετών-Α.Καραμανλή

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Το ότι σας είπε ρωσοποντιούπολη δεν σε ενόχλησε?

:tooth:
Αν και η καταγωγη μου απο τεσσερα διαφορετικα μερη της Ελλαδος, εκτος Ρωσσοποντιων η, Ποντιων, εν μερει εχει δικιο.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.048
Πόντοι
26.096
τομας στο νεο κόσμο κυριως για το Γιαουρτουλου
( ουρα 50 ατομα καποτε υπο βροχη στο παλιο το μικρο τα μαγαζι με τα σκαλακια )
Αριστος στο φαληρο
( Το μαγαζι το ανοιξε ο μαστορας του Θανάση απ το μοναστηράκι ) για να ξερετε
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ουρα απο κοσμο μεσημερια ΣΚ
Αγαπημενο το καισερλι

Αν και η καταγωγη μου απο τεσσερα διαφορετικα μερη της Ελλαδος, εκτος Ρωσσοποντιων η, Ποντιων, εν μερει εχει δικιο.
Είσθε σοφός και πολύ καλός άνθρωπος, κ. κωλόγερε, διά πλείονες του ενός λόγων, τους οποίους η πλέμπα δεν δύναται να κατανοήσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom