RickDick
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
εγω τι θα κανω? αυτη τι θα κανει που με τον καλο που εχει στον εγκεφαλο θα κανει φτωχικα χριστουγεννα καμαρωνοντας τα βυζια της μοναχηΜε Μαριάννα τι θα κάνεις ?
εγω τι θα κανω? αυτη τι θα κανει που με τον καλο που εχει στον εγκεφαλο θα κανει φτωχικα χριστουγεννα καμαρωνοντας τα βυζια της μοναχηΜε Μαριάννα τι θα κάνεις ?
εγω τι θα κανω? αυτη τι θα κανει που με τον καλο που εχει στον εγκεφαλο θα κανει φτωχικα χριστουγεννα καμαρωνοντας τα βυζια της μοναχη
rick ανεβασε καμια φωτο του αμαξιου ρε μλκα και ασε τα πολλα πολλα
Οτι του φανεί του λολο στεφανή......Η εκθεση που ειχα δωσει τη ferrari μου για πουλημα με ειδοποιησε οτι βρηκε αγοραστη και μεσα στην επομενη εβδομαδα θα γινει η αγωραπωλησια. Το αμαξι ηταν μια f430 f1 του 2006.
Τωρα εχω ενα porsche macan turbo το οποιο εχω καταβολευτει καθως ειναι το καλυτερο suv που υπαρχει αυτη τη στιγμη και μια s class του 2012 της εταιριας αλλα μου λειπει και ενα σπορ κατα προτιμιση cabrio. Ειμαι πολυ κοντα να παρω το καινουριο chevy corvette για πολλους λογους, επειδη μου αρεσει, κανει πολυ ωραιο ηχο, εχει τα καλυτερα φρενα, πολυ καλο (επιτελους) εσωτρικο και το κυριοτερο παρα τα ηλεκτρονικα του το πας στην αντιπροσωπεια και επισκευαζεται ευκολα. Δεν ειναι τοσο καλοκουρντισμενο εργαλειο οσο η ferrari ή το gtr που ειχα παλιοτερα και θελουν ειδικους μηχανικους με ειδικες γνωσεις ακομα και για να αλλαξουν λαδια Το chevy ειναι raw power και μπορεις να κανεις με burnout ολοκληρη την συγγρου χωρις να φοβασαι μη παρεις το μοτερ στο χερι... πολυ εξωτικα οπως mclaren, pagani ή bugatti εινιαι εκτος τοπου και χρονου για την Ελλαδα γιατι κυκλοφορανε πολλοι επικινδυνοι μικροτσουτσουνοι καμμενοι πρεζακηδες που νομιζουν οτι νικησαν τον καπιταλισμο αμα σου γδαρουν το super car με το κλειδι του παπιου τους Τι μενει εκτος απο chevy ή παλι ferrari?
ford gt ή mustang
lambo
merc sls
aston martin
porsche (αν και εχω ηδη ενα)
bentley
ή σε πιο φθηνά
maseratti
jaguar
παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις
οποιος βοηθησει πραγματικα θα τον παω βολτα με οτι παρω
ευχαριστω
Τωρα εχω ενα porsche macan turbo το οποιο εχω καταβολευτει καθως ειναι το καλυτερο suv που υπαρχει αυτη τη στιγμη
Ορίστε μια φωτο που ειχε βγάλει απο το σουαρε που έκανε στη βίλλα του στο Μενίδι οταν την πήρε.
http://[URL unfurl="true"]www.redpaperheart.com/images/work/visionaryexperience/bentley_ve_3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Νομίζω αυτή είναι η Mulsanne. Μήπως δεν ήσουν στο σουαρέ του Rick και μας πουλάς φίδια τύπε;
rick ανεβασε καμια φωτο του αμαξιου ρε μλκα και ασε τα πολλα πολλα
σ αυτο το χρωμα φαινονται πολυ οι κουτσουλιες και περιξ της πιατσας ιπτανται πολλατο είδα από κοντά με τα μάτια μου και βάρεσα μαλακία!!!!!Αν αντέχεις χτύπα το ;) www.car.gr/classifieds/cars/view/6440268/]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6440268/[/url]
γκολφ 5 τζιτιαι τυπε?Σήμερα δεν έκατσε κανένα στανταρακι μου.
Οπότε την καβατζα ειπα να την καψω.
Γέμισα το σαραβαλο μου και ανέβηκα την εθνική.
Φιδdick ναυάγιο αφιερωμένο και ειχα και καμία 20αρια ακόμα
γκολφ 5 τζιτιαι τυπε?
delimited εισαι τυπε ?Ναι τυπε
τυπε δεν παει πανω απο 330Οτι θες με το vcds και commander εδω είμαι. Και καλές τιμές