Νέα

Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Καμία ψευδαίσθηση. Προφανώς και είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί η χώρα πάει κατα διαόλου, παρόλαυτα θα σου πω το εξής. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν γίνει μόδα τα gym η υγιεινή διατροφή κ.τ.λ ναι ή όχι; Εγώ αυτό που θέλω να κάνω, τα συνδυάζει και τα δύο και προφανώς είναι αυτό που μ'αρέσει περισσότερο και εμένα.
Το αν θα πετύχει εξαρτάται κυρίως από εμένα και πως θα το διαχειριστώ.
Φίλος από μεγαλύτερο έτος, Κύπριος, τελειώνοντας έφυγε Αθήνα για πρακτική σε γυμναστήριο-crossfit στο WhiteBox λογικά το έχετε ακουστά όλοι.
Τελειώνοντας πήρε πτυχίο crossfit (τίποτα κάτι εξετάσεις δίνεις και στο δίνουν) και άνοιξε ένα δικό του τύπου γυμναστήριο στην Λάρνακα (street workout larnaka λέγεται αν θυμάμαι καλά) όπου συνδυάζει crossfit, streetworkout με σχοινιά, λάστιχα κ.τ.λ αλλά και παρέχει προγράμματα διατροφής παρακολουθώντας τους πελάτες του. Απ'ότι ξέρω πάει πολύ καλά και σκέφτεται να επεκταθεί.
Γενικά επιχειρηματικά μιλώντας, αν θες να πετύχεις πρέπει να ξέρειες αυτό που δεν ξέρουν οι άλλοι ή που και να το ξέρουν δεν το χρησιμοποιούν. Στην περίπτωση της δουλειάς μου... Όλοι ξέρουμε ότι δεν αρκεί η διατροφή για να αδυνατίσει κάποιος (σωστά). Εγώ λοιπόν αυτό που έχω σκοπό να κάνω είναι με μια απλή συνδρομή γυμναστηρίου, να παρέχω τόσο ένα εξοπλισμένο γυμναστηριακό χώρο αλλά και πλήρη παρακολούθηση της διατροφής των πελατών μου. Κάτι που τουλάχιστον στην πόλη μου (Ηράκλειο Κρήτης) δεν υπάρχει και αν υπα΄ρχει δεν το χουν διαχειριστεί-διαφημίσει σωστά.
Street work out και personal trainers και τετοια για τις ψωνισμενες νοικοκυρες και τους μαλακοχιπστεράδες υπαρχουν στο Ηράκλειο.Ολα ψιλοαποτυχημενα βεβαια...κατι τοσο ολοκληρωμενο δεν εχω ακουσει.Εν τω μεταξυ οντως εχεις δικιο στη Σητεια που ημουνα περισυ στο τμημα διατροφολογιας τιγκα στο μουνι ητανε ρε φιλε,ειχα παρει auto-stop το μεσημερι απειρες γκομενες επειδη αργουσε το λεωφορείο.Για ποτε με το καλο θα ανοιξεις;κανα ομαδικο προγραμμα θα φτιαξεις;

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Street work out και personal trainers και τετοια για τις ψωνισμενες νοικοκυρες και τους μαλακοχιπστεράδες υπαρχουν στο Ηράκλειο.Ολα ψιλοαποτυχημενα βεβαια...κατι τοσο ολοκληρωμενο δεν εχω ακουσει.Εν τω μεταξυ οντως εχεις δικιο στη Σητεια που ημουνα περισυ στο τμημα διατροφολογιας τιγκα στο μουνι ητανε ρε φιλε,ειχα παρει auto-stop το μεσημερι απειρες γκομενες επειδη αργουσε το λεωφορείο.Για ποτε με το καλο θα ανοιξεις;κανα ομαδικο προγραμμα θα φτιαξεις;

Δεν ξέρω τι θα κάνω ακριβώς, άσε πρώτα να τελειώσω με την πτυχιακή και να πάω φαντάρος και βλέπουμε.
Τι έκανες στη Σητεία ρε τρελέ; Το μέρος είναι νεκροταφείο.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Δεν ξέρω τι θα κάνω ακριβώς, άσε πρώτα να τελειώσω με την πτυχιακή και να πάω φαντάρος και βλέπουμε.
Τι έκανες στη Σητεία ρε τρελέ; Το μέρος είναι νεκροταφείο.
Γαμησε τα,το διαπιστωσα ιδίοις όμασι,μόλις πέρασε ο Αυγουστος ερημωσε ρε φιλε,μονο κατι παπούδια κυκλοφορουσαν στα καφενεια τα βραδυα.Δουλευα σαν υπευθυνος σε ενα ξενοδοχείο,πήγα δοκιμαστικά για μια σεζόν να δω αν θα μ'αρέσει,η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ που εκανα ποτέ...να ξερεις παντως θα ειμαι ο πρωτος σου πελάτης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Γαμησε τα,το διαπιστωσα ιδίοις όμασι,μόλις πέρασε ο Αυγουστος ερημωσε ρε φιλε,μονο κατι παπούδια κυκλοφορουσαν στα καφενεια τα βραδυα.Δουλευα σαν υπευθυνος σε ενα ξενοδοχείο,πήγα δοκιμαστικά για μια σεζόν να δω αν θα μ'αρέσει,η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ που εκανα ποτέ...να ξερεις παντως θα ειμαι ο πρωτος σου πελάτης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sitia beach ή Itanos? Κοίτα το καλοκαίρι κάτι γίνεται και το χειμώνα αν είσαι φοιτητής δεν νομίζω να περνάς άσχημα. Εκεί απ'ότι ξέρω είναι τμήμα 600ων ατόμων από τα οποία 500 είναι γκόμενες άντε πες καμιά 70αρια άντρες και ότι μένει αδερφές... Οπότε καλά περνάν τα παλικάρια!

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.723
Πόντοι
216
Η φωτό με το κλειδί της bentley και απο πίσω η οθόνη με το nick σου αργει πολύ ακόμα φιδεμπορα ?

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Η φωτό με το κλειδί της bentley και απο πίσω η οθόνη με το nick σου αργει πολύ ακόμα φιδεμπορα ?
και ποιος σου ειπε οτι εισαι σε θεση να διαπραγματευτεις και να απαιτησεις το οτιδηποτε απο μενα ρε καραγκιοζη?

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.723
Πόντοι
216
Χαχαχα αλλαξε το νικ σου σε ναυάγιο τρολλ.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μωρέ κατάλαβες πως έχει η υπόθεση, παρόλο που μας μισεί και έχει αμαξάρες, λεφτά, σπίτια, δεν θέλει να κάνει το παραμικρό να μας ταπώσει.
Το μονο που θέλει είναι να τον πιστέψουμε. :uglystupid: :2funny:

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Μωρέ κατάλαβες πως έχει η υπόθεση, παρόλο που μας μισεί και έχει αμαξάρες, λεφτά, σπίτια, δεν θέλει να κάνει το παραμικρό να μας ταπώσει.
Το μονο που θέλει είναι να τον πιστέψουμε. :uglystupid: :2funny:
εσενα εναι ολη σου η υπαρξη το προφιλ σου εδω, οχι σε μενα.... φωτο απο το αμαξι ειχα βαλει, οποιος προλαβε την ειδε, και πολυ ασχοληθηκα , στα αρχιδια μου στην τελικη τα δικα σου τα πιστευω, αντε παιξε με τα κουβαδακια σου λοιπον

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
η φωτο ειναι ενδεικτικη, το c δεν ειναι η αντικα του '70?

1992_mercedes-benz_500-class_2_dr_500sl_convertible-pic-4069592650237603858-1600x1200.jpeg

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσενα εναι ολη σου η υπαρξη το προφιλ σου εδω, οχι σε μενα.... φωτο απο το αμαξι ειχα βαλει, οποιος προλαβε την ειδε, και πολυ ασχοληθηκα , στα αρχιδια μου στην τελικη τα δικα σου τα πιστευω, αντε παιξε με τα κουβαδακια σου λοιπον

Ποια φωτογραφία ρε μπαγλαμά, αυτήν εδώ την παπαριά είχες είχες ποστάρει και γελάγανε όλοι μαζί σου. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όσο για μένα δάγκωνε την γλώσσα σου γιατί μιλάς σε έναν άγνωστο που δεν ξέρεις. Εκεί που κάνω διακοπές ίσως να έκανες και εσύ αν είχες όντως bentley και πολλά λεφτά. Και αν θες αποδείξεις έλα inbox βλάκα. Δεν είμαι σαν και σένα που σε κράζουν και δεν ανεβάζεις ούτε μια απόδειξη για τις μαλακίες που γράφεις.

Συνημμένα

• ride.jpg
    ride.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 55

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Ποια φωτογραφία ρε μπαγλαμά, αυτήν εδώ την παπαριά είχες είχες ποστάρει και γελάγανε όλοι μαζί σου. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όσο για μένα δάγκωνε την γλώσσα σου γιατί μιλάς σε έναν άγνωστο που δεν ξέρεις. Εκεί που κάνω διακοπές ίσως να έκανες και εσύ αν είχες όντως bentley και πολλά λεφτά. Και αν θες αποδείξεις έλα inbox βλάκα. Δεν είμαι σαν και σένα που σε κράζουν και δεν ανεβάζεις ούτε μια απόδειξη για τις μαλακίες που γράφεις.
αστον να ζει το ονειρο του. μη του το χαλας. :2funny: :2funny:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
βρε χαζοναυαγιε supermarie , με καλεις να βαλω προσωπικα μου στοιχεια δημοσια και στην ιδια προταση λες οτι εσυ θα το κανεις μονο ιδιωτικα αλλα κοκορευεσαι οτι εισαι στην ιδια κλαση με μενα? ποσο καραγκιοζης παιζει να εισαι ρε φτωχομπινε?  Ακομα και αυτη τη φωτο (που αποθηκευσες βεβαια χωρις την αδεια μου) εγω την εβαλα δημοσια, βαλε κι εσυ τα δικα σου πλουτη να σε καμαρωσουμε, εδω δημοσια, οπως καλεις εμενα να το κανω και μετα το ξανασυζηταμε γελοιε μπατιρη

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
καλα ρε ...απαιχτε. τοση πειρα λες οτι εχεις απο αμαξια και λες οτι αυτο ειναι το '70;;; τοσο... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ;;;;;
εσυ ρε εισαι ασχετος.οχι ο rick...την ειχε βγαλει το εργοστασιο δοκιμαστικα και μονο για τον ιδιο μερικα χρονια πριν,να την δοκιμασει και να τους πει την γνωμη του.του αρεσε και ετσι την κυκλοφορησαν μερικα χρονακια μετα και για τους κοινους θνητους :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom