Καμία ψευδαίσθηση. Προφανώς και είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί η χώρα πάει κατα διαόλου, παρόλαυτα θα σου πω το εξής. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν γίνει μόδα τα gym η υγιεινή διατροφή κ.τ.λ ναι ή όχι; Εγώ αυτό που θέλω να κάνω, τα συνδυάζει και τα δύο και προφανώς είναι αυτό που μ'αρέσει περισσότερο και εμένα.
Το αν θα πετύχει εξαρτάται κυρίως από εμένα και πως θα το διαχειριστώ.
Φίλος από μεγαλύτερο έτος, Κύπριος, τελειώνοντας έφυγε Αθήνα για πρακτική σε γυμναστήριο-crossfit στο WhiteBox λογικά το έχετε ακουστά όλοι.
Τελειώνοντας πήρε πτυχίο crossfit (τίποτα κάτι εξετάσεις δίνεις και στο δίνουν) και άνοιξε ένα δικό του τύπου γυμναστήριο στην Λάρνακα (street workout larnaka λέγεται αν θυμάμαι καλά) όπου συνδυάζει crossfit, streetworkout με σχοινιά, λάστιχα κ.τ.λ αλλά και παρέχει προγράμματα διατροφής παρακολουθώντας τους πελάτες του. Απ'ότι ξέρω πάει πολύ καλά και σκέφτεται να επεκταθεί.
Γενικά επιχειρηματικά μιλώντας, αν θες να πετύχεις πρέπει να ξέρειες αυτό που δεν ξέρουν οι άλλοι ή που και να το ξέρουν δεν το χρησιμοποιούν. Στην περίπτωση της δουλειάς μου... Όλοι ξέρουμε ότι δεν αρκεί η διατροφή για να αδυνατίσει κάποιος (σωστά). Εγώ λοιπόν αυτό που έχω σκοπό να κάνω είναι με μια απλή συνδρομή γυμναστηρίου, να παρέχω τόσο ένα εξοπλισμένο γυμναστηριακό χώρο αλλά και πλήρη παρακολούθηση της διατροφής των πελατών μου. Κάτι που τουλάχιστον στην πόλη μου (Ηράκλειο Κρήτης) δεν υπάρχει και αν υπα΄ρχει δεν το χουν διαχειριστεί-διαφημίσει σωστά.