Κοίτα, ανάλογα και το τι έχεις πίσω σου. Εγώ ευτυχώς έχω συγγενείς μέσα στην δουλειά. Γιατρούς, γυμναστές οπότε στην χειρότερη έχω πλάτες να βοηθήσουν κ.τ.λ.
Γενικά δεν είμαστε πολλοί προς το παρόν, κυρίως γιατί οι γκόμενες τρέχουν σε σχολές σαν την δικιά μου, σου λέει έχει σχέση με την εμφάνιση θα μ'αρέσει.
Εντέλει καταλήγουν νοικοκυρές ή στα goodies.
Από κει και πέρα έχεις επιλογές είτε με μεταπτυχιακό να ακολουθήσεις κλινική διατροφολογία και να εργαστείς σε νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αιμοκάθαρσης κ.τ.λ, μπορείς να ασχοληθείς με την αθλητική διατροφή δηλαδή να ασχοληθείς με αθλητές (bodybuilding κ.τ.λ) ή να δουλέψεις σε ομάδες (ένας καθηγητής μου είναι γυμναστής-διατροφολόγος στον Ολυμπιακό). Μπορείς να ανοίξεις δικό σου γραφείο ή να κάνεις επισκέψεις κατ'οίκον, μπορείς σε κέντρα αδυνατίσματος, σε σχολεία (θα μπει μάθημα πλέον στα σχολεία). Γενικά ρε παιδί μου η δουλειά μας έχει ψωμί και αν ο άλλος ασχοληθεί θα βγάλει άκρη εφόσον το τι τρως έχει άμεση συνέπεια τόσο στην υγεία σου, όσο και στην σωματική και φυσική σου κατάσταση, ειδικά σε κλινικές περιπτώσεις. Επομένως πελάτης διαιτολόγου είναι και ο καρδιακός,καρκινοπαθής και αυτός που θέλει να αδυνατίσει και αυτός που θέλει απλά να στρώσει την διατροφή του αλλά και αυτός που είναι αθλητής και θέλει κάποιος να επιβλέπει και να του κουταλομετράει τα πάντα.
Αυτό που έχω σκεφτεί είναι να κάνω κάτι σε συνδυασμό, δηλαδή ένα τύπου γυμναστήριο-διαιτολογικό κέντρο. Ώστε να αναλαμβάνω το πλήρες πακέτο και να μπορώ να το επιβλέπω-διαχειρίζομαι. Να μπορώ να προσαρμόζω τόσο γυμναστική αλλά και διατροφή. Ειδικά σε περιπτώσεις που ο άλλος έρχεται να αδυνατίσει (πολλοί συνάδελφοι απλά επιβλέπουν την διατροφή των πελατών τους, αυτό για εμένα δεν υπάρχει, 50% καλή διατροφή 50% γυμναστική είναι ο δρόμος).