Νέα

Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ε ενταξει, η σαντρα ειναι μιλφαρα αλλα ειναι ονειρωξη πολλων ετων και γω δεν ειμαι και κανα σχολιαροπαιδο....μια χαρα τελεια θα περασουμε

Τύπε εγώ αν είχα τα φράγκα και τα κονέ θα πήγαινα ένα δεκαπενθήμερο διακοπές για τις γιορτές σε ξένη χώρα. Σε κάνα χλειδάτο μέρος, να ρίξω πούτσα, να το παίξω μούρη κλπ με ένα εσκορτάκι ολκής που να είναι μετρ όχι μόνο στο σεξ, αλλά και στο σόσιαλ τάιμ. Μιλάμε για τρελά γούστα..

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Τύπε εγώ αν είχα τα φράγκα και τα κονέ θα πήγαινα ένα δεκαπενθήμερο διακοπές για τις γιορτές σε ξένη χώρα. Σε κάνα χλειδάτο μέρος, να ρίξω πούτσα, να το παίξω μούρη κλπ με ένα εσκορτάκι ολκής που να είναι μετρ όχι μόνο στο σεξ, αλλά και στο σόσιαλ τάιμ. Μιλάμε για τρελά γούστα..
ε καλα, αυτο δε χρειαζεται να εισαι εκατομυριουχος για να το κανεις, 1.5-2Κ χρειαζεται, εχω διαβασει και εδω ιστοριες ανθρωπων που το εχουν κανει λχ στην Ταϊλανδη. Τωρα για τα εσκορτ, κι εγω προτιμω τα μακρας διαρκειας αλλα 15 μερες ελευθερο χρονο για διακοπες ειναι λιγο δυσκολο να βρω.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Οι απόψεις διίστανται επ'αυτού. Για εμένα όμως...
Όχι, το πρωινό τρέξιμο πρέπει να γίνεται χωρίς να έχεις φάει.
Όταν λέμε όμως πρωινό εννοούμε ΠΡΩΙΝΟ! Μετά πας τρως ένα πρωινό και πας στην δουλειά σου.

Τα επίπεδα γλυκογόνου είναι χαμηλά το πρωί οπότε καις περισσότερο λίπος. Οι Bodybuilders ας πούμε όταν θένε να στεγνώσουν πριν από τους διαγωνισμούς κάνουν πολύ αερόβιο το πρωί (μόνο το πρωί όμως).
Νταξ βέβαια, αυτοί το πάνε σε extreme επίπεδα για να στεγνώσουν (διουρητικά κ.τ.λ).

Το θέμα όμως είναι και σε τι φάση είσαι τύπε μου. Γιατί πολλοί που θέλουν να φτιάξουν το σώμα τους ξεχνάνε τι είναι σημαντικό.
Ενθουσιάζεται ο άλλος με την αλλαγή του τρόπου ζωής του και το γεγονός ότι νιώθει καλύτερα τον πρώτο καιρό που ξεκινάει η προσπάθεια του, να στρώσει την διατροφή του και την εκγύμναση του και κάθεται και ασχολείται με μαλακίες.
Όπως ποια τρόφιμα έχουν αρνητικές θερμίδες, ποιες ώρες καίνε περισσότερο λίπος και με ποιόν τρόπο. Οπότε εντέλει φορτώνουν την διατροφή τους και την εκγύμναση τους με πολλές λεπτομέρειες, οι οποίες σαφώς κάνουν την διαφορά σε κάποιον ο οποίος στοχεύει σε άψογη φυσική κατάσταση ή πολύ μικρά ποσοστά λίπους. Αλλά δεν βοηθάν καθόλου κάποιον ο οποίος δεν είχε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Θέλω να πω ότι ο χοντρός αγύμναστος ας πούμε που ξεκινάει, αρχικά είναι ενθουσιασμένος και motivated με όλο αυτό που ξεκινάει να καταπιάνεται με τέτοιες λεπτομέρειες που στην περιπτωση του λειτουργούν αρνητικά υπο την έννοια του ότι όταν θα γίνει καθημερινότητα του εντέλει όλο αυτό θα βαρεθεί και θα τα παρατήσει. Γιατί έχει να πάει το πρωί για τρέξιμο, έχει να φάει αμύγδαλα μέσα στην μέρα, να πιει τσάι (και άλλες τέτοιες πίπες που κάθονται κα κάνουν επειδή το διάβασαν στο ιντερνετ), να κρατηθεί μέσα στα πλαίσια του προγράμματος διατροφής του, να πάει γυμναστήριο και να έχει να τρέξει και για την δουλειά του-καθημερινότητα του. Οπότε στο τέλος λέει "κουράστηκα, να πάει να γαμηθεί".
Για όσους δουλεύουν, έχουν τρέξιμο στην δουλειά τους και στην ζωή τους 3 φορές τη βδομάδα τρέξιμο ή γυμναστική σε φάση μπασκετάκι, 8x8 μπαλίτσα μαζί με αρκετό περπάτημα κάθε μέρα κ.τ.λ  σε συνδιασμό με υγιεινή διατροφή αρκεί.

Γενικά πάντως για να μην το κουράζω το πρωινό τρέξιμο χωρίς να έχεις φάει είναι προτιμότερο. Αρκεί να μην το παρακάνεις σε φάση δεν πας για μαραθώνιο πρωί πρωί χωρίς να έχεις φάει!

ω ευχαριστώ ευχαριστώ  :cheesy:
όχι μόνο για ένα τεταρτάκι θέλω ποιο πολύ για να ανοίγει το μάτι τώρα που έκοψα τον καφέ  :grin:

εννοείτε ότι κάνει και καλό

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Εχθές που περασα απο το F+W είδα το caro παρκαρισμένο απεξω Rick. GG

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
εμ πες μου οτι κανεις παρασιτικο επαγγελμα αμπλαουμπλα να καταλαβω , 90% λογια και παραμυθι και 10% γενικες γνωσεις... το κορυφαιο ειναι πως λες πως εχεις κανει και ψυχολογια/ψυχοπαθολογια....που την εκανες? στο ιεκ διατροφολογιας?  :2funny: :2funny: μηπως ειχανε στη σχολη σου (αν πηγες και σε σχολη) κανενα ωριαιο μαθημα ψυχολογιας και διαβασες το εξωφυλλο και ηρθες να μας το παιξεις ειδημων οταν σου λεω οτι ημουν παρεα με κορυφαιο καθηγητη ψυχολογιας? Αυτο το τεραστιο εγω των μετριων ειναι απο μονο του μια ψυχοπαθεια που χρειαζεται θεραπεια....να μην το αφησεις ετσι.

Καταρχήν στόκε. Με ρωτάει αν πρέπει να τρέχει το πρωί χωρίς να έχει φάει. Μήπως ήθελες να του βγάλω ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά μέσω ποσταρίσματος ή να καταλάβω τι BMI και BMR έχει από το πως γράφει; Ηλίθιο σκουπίδι.
Δεν είμαι από ΙΕΚ αγράμματη πούστρα, 1ον και δεύτερον στα ΙΕΚ τελειώνεις βοηθός διαιτολόγου (κάτι σαν νοσοκόμος δηλαδή ή γραμματέας διαιτολόγου) δεν κάνεις ούτε ψυχολογία, ούτε ψυχοπαθολογία, ούτε συμβουλευτική.

Κορυφαίο καθηγητή ψυχολογίας  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Το μόνο πράγμα για το οποίο χρειάζομαι θεραπεία, είναι το ότι πολλές φορές παίρνω στα σοβαρά και προσπαθώ να επικοινωνήσω στο ιντερνετ, με no lifers σαν και του λόγου σου. Οι οποίοι προσπαθούν να δείξουν πόσο γαμάτοι είναι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους ζωή και που το κάνουν αυτό; Στο ιντερνετ. Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, θα έπρεπε να το'χε κάνει ο "φίλος σου" ο "κορυφαίος καθηγητής ψυχολογίας".

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
manasou εισαι διατροφολογος?

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ναι.
Πτυχιακή κάνω και τελειώνω.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
με επαγγελματικη αποκατασταση τι παιζει τοχεις ψαξει?

Κοίτα, ανάλογα και το τι έχεις πίσω σου. Εγώ ευτυχώς έχω συγγενείς μέσα στην δουλειά. Γιατρούς, γυμναστές οπότε στην χειρότερη έχω πλάτες να βοηθήσουν κ.τ.λ.
Γενικά δεν είμαστε πολλοί προς το παρόν, κυρίως γιατί οι γκόμενες τρέχουν σε σχολές σαν την δικιά μου, σου λέει έχει σχέση με την εμφάνιση θα μ'αρέσει.
Εντέλει καταλήγουν νοικοκυρές ή στα goodies.
Από κει και πέρα έχεις επιλογές είτε με μεταπτυχιακό να ακολουθήσεις κλινική διατροφολογία και να εργαστείς σε νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αιμοκάθαρσης κ.τ.λ, μπορείς να ασχοληθείς με την αθλητική διατροφή δηλαδή να ασχοληθείς με αθλητές (bodybuilding κ.τ.λ) ή να δουλέψεις σε ομάδες (ένας καθηγητής μου είναι γυμναστής-διατροφολόγος στον Ολυμπιακό). Μπορείς να ανοίξεις δικό σου γραφείο ή να κάνεις επισκέψεις κατ'οίκον, μπορείς σε κέντρα αδυνατίσματος, σε σχολεία (θα μπει μάθημα πλέον στα σχολεία). Γενικά ρε παιδί μου η δουλειά μας έχει ψωμί και αν ο άλλος ασχοληθεί θα βγάλει άκρη εφόσον το τι τρως έχει άμεση συνέπεια τόσο στην υγεία σου, όσο και στην σωματική και φυσική σου κατάσταση, ειδικά σε κλινικές περιπτώσεις. Επομένως πελάτης διαιτολόγου είναι και ο καρδιακός,καρκινοπαθής και αυτός που θέλει να αδυνατίσει και αυτός που θέλει απλά να στρώσει την διατροφή του αλλά και αυτός που είναι αθλητής και θέλει κάποιος να επιβλέπει και  να του κουταλομετράει τα πάντα.
Αυτό που έχω σκεφτεί είναι να κάνω κάτι σε συνδυασμό, δηλαδή ένα τύπου γυμναστήριο-διαιτολογικό κέντρο. Ώστε να αναλαμβάνω το πλήρες πακέτο και να μπορώ να το επιβλέπω-διαχειρίζομαι. Να μπορώ να προσαρμόζω τόσο γυμναστική αλλά και διατροφή. Ειδικά σε περιπτώσεις που ο άλλος έρχεται να αδυνατίσει (πολλοί συνάδελφοι απλά επιβλέπουν την διατροφή των πελατών τους, αυτό για εμένα δεν υπάρχει, 50% καλή διατροφή 50% γυμναστική είναι ο δρόμος). 

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Κοίτα, ανάλογα και το τι έχεις πίσω σου. Εγώ ευτυχώς έχω συγγενείς μέσα στην δουλειά. Γιατρούς, γυμναστές οπότε στην χειρότερη έχω πλάτες να βοηθήσουν κ.τ.λ.
Γενικά δεν είμαστε πολλοί προς το παρόν, κυρίως γιατί οι γκόμενες τρέχουν σε σχολές σαν την δικιά μου, σου λέει έχει σχέση με την εμφάνιση θα μ'αρέσει.
Εντέλει καταλήγουν νοικοκυρές ή στα goodies.
Από κει και πέρα έχεις επιλογές είτε με μεταπτυχιακό να ακολουθήσεις κλινική διατροφολογία και να εργαστείς σε νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αιμοκάθαρσης κ.τ.λ, μπορείς να ασχοληθείς με την αθλητική διατροφή δηλαδή να ασχοληθείς με αθλητές (bodybuilding κ.τ.λ) ή να δουλέψεις σε ομάδες (ένας καθηγητής μου είναι γυμναστής-διατροφολόγος στον Ολυμπιακό). Μπορείς να ανοίξεις δικό σου γραφείο ή να κάνεις επισκέψεις κατ'οίκον, μπορείς σε κέντρα αδυνατίσματος, σε σχολεία (θα μπει μάθημα πλέον στα σχολεία). Γενικά ρε παιδί μου η δουλειά μας έχει ψωμί και αν ο άλλος ασχοληθεί θα βγάλει άκρη εφόσον το τι τρως έχει άμεση συνέπεια τόσο στην υγεία σου, όσο και στην σωματική και φυσική σου κατάσταση, ειδικά σε κλινικές περιπτώσεις. Επομένως πελάτης διαιτολόγου είναι και ο καρδιακός,καρκινοπαθής και αυτός που θέλει να αδυνατίσει και αυτός που θέλει απλά να στρώσει την διατροφή του αλλά και αυτός που είναι αθλητής και θέλει κάποιος να επιβλέπει και  να του κουταλομετράει τα πάντα.
Αυτό που έχω σκεφτεί είναι να κάνω κάτι σε συνδυασμό, δηλαδή ένα τύπου γυμναστήριο-διαιτολογικό κέντρο. Ώστε να αναλαμβάνω το πλήρες πακέτο και να μπορώ να το επιβλέπω-διαχειρίζομαι. Να μπορώ να προσαρμόζω τόσο γυμναστική αλλά και διατροφή. Ειδικά σε περιπτώσεις που ο άλλος έρχεται να αδυνατίσει (πολλοί συνάδελφοι απλά επιβλέπουν την διατροφή των πελατών τους, αυτό για εμένα δεν υπάρχει, 50% καλή διατροφή 50% γυμναστική είναι ο δρόμος).   

σου ευχομαι πασα επιτυχια και καλη σταδιοδρομια, ομως ετσι εξηγειται η γενκη οργη σου, επειδη ακριβως δεν εχεις καν μπει ακομη στην παραγωγικη διαδικασια για να δεις ποσα απιδια χωραει ο σακος και τα βλεπεις ακομα ρομαντικα και ιδεολογικα. welcome to the real life, μακαρι να αντεξεις να δεις ποσο συντομα θα καταρρευσουν ολες οι ψευδαισθησεις σου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
σου ευχομαι πασα επιτυχια και καλη σταδιοδρομια, ομως ετσι εξηγειται η γενκη οργη σου, επειδη ακριβως δεν εχεις καν μπει ακομη στην παραγωγικη διαδικασια για να δεις ποσα απιδια χωραει ο σακος και τα βλεπεις ακομα ρομαντικα και ιδεολογικα. welcome to the real life, μακαρι να αντεξεις να δεις ποσο συντομα θα καταρρευσουν ολες οι ψευδαισθησεις σου

Από τα 18 και μετά, πόσα έχεις στοιχίσει στους δικούς σου?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
απο τα 14 μου συντηρουσα εγω την οικογενεια μου λογω θανατου του πατερα, παλι εξυπναδα θελεις να πεις?

Kάτι έλεγες για μερσεντικό από τα 22.
Αν ισχύει αυτό που λες τώρα, μαγκιά σου :hi:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Καμία ψευδαίσθηση. Προφανώς και είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί η χώρα πάει κατα διαόλου, παρόλαυτα θα σου πω το εξής. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν γίνει μόδα τα gym η υγιεινή διατροφή κ.τ.λ ναι ή όχι; Εγώ αυτό που θέλω να κάνω, τα συνδυάζει και τα δύο και προφανώς είναι αυτό που μ'αρέσει περισσότερο και εμένα.
Το αν θα πετύχει εξαρτάται κυρίως από εμένα και πως θα το διαχειριστώ.
Φίλος από μεγαλύτερο έτος, Κύπριος, τελειώνοντας έφυγε Αθήνα για πρακτική σε γυμναστήριο-crossfit στο WhiteBox λογικά το έχετε ακουστά όλοι.
Τελειώνοντας πήρε πτυχίο crossfit (τίποτα κάτι εξετάσεις δίνεις και στο δίνουν) και άνοιξε ένα δικό του τύπου γυμναστήριο στην Λάρνακα (street workout larnaka λέγεται αν θυμάμαι καλά) όπου συνδυάζει crossfit, streetworkout με σχοινιά, λάστιχα κ.τ.λ αλλά και παρέχει προγράμματα διατροφής παρακολουθώντας τους πελάτες του. Απ'ότι ξέρω πάει πολύ καλά και σκέφτεται να επεκταθεί.
Γενικά επιχειρηματικά μιλώντας, αν θες να πετύχεις πρέπει να ξέρειες αυτό που δεν ξέρουν οι άλλοι ή που και να το ξέρουν δεν το χρησιμοποιούν. Στην περίπτωση της δουλειάς μου... Όλοι ξέρουμε ότι δεν αρκεί η διατροφή για να αδυνατίσει κάποιος (σωστά). Εγώ λοιπόν αυτό που έχω σκοπό να κάνω είναι με μια απλή συνδρομή γυμναστηρίου, να παρέχω τόσο ένα εξοπλισμένο γυμναστηριακό χώρο αλλά και πλήρη παρακολούθηση της διατροφής των πελατών μου. Κάτι που τουλάχιστον στην πόλη μου (Ηράκλειο Κρήτης) δεν υπάρχει και αν υπα΄ρχει δεν το χουν διαχειριστεί-διαφημίσει σωστά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καμία ψευδαίσθηση. Προφανώς και είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί η χώρα πάει κατα διαόλου, παρόλαυτα θα σου πω το εξής. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν γίνει μόδα τα gym η υγιεινή διατροφή κ.τ.λ ναι ή όχι; Εγώ αυτό που θέλω να κάνω, τα συνδυάζει και τα δύο και προφανώς είναι αυτό που μ'αρέσει περισσότερο και εμένα.
Φίλος από μεγαλύτερο έτος, Κύπριος, τελειώνοντας έφυγε Αθήνα για πρακτική σε γυμναστήριο-crossfit στο WhiteBox λογικά το έχετε ακουστά όλοι.
Τελειώνοντας πήρε πτυχίο crossfit (τίποτα κάτι εξετάσεις δίνεις και στο δίνουν) και άνοιξε ένα δικό του τύπου γυμναστήριο στην Λάρνακα (street workout larnaka λέγεται αν θυμάμαι καλά) όπου συνδυάζει crossfit, streetworkout με σχοινιά, λάστιχα κ.τ.λ αλλά και παρέχει προγράμματα διατροφής παρακολουθώντας τους πελάτες του. Απ'ότι ξέρω πάει πολύ καλά και σκέφτεται να επεκταθεί.
Γενικά επιχειρηματικά μιλώντας, αν θες να πετύχεις πρέπει να ξέρειες αυτό που δεν ξέρουν οι άλλοι ή που και να το ξέρουν δεν το χρησιμοποιούν. Στην περίπτωση της δουλειάς μου... Όλοι ξέρουμε ότι δεν αρκεί η διατροφή για να αδυνατίσει κάποιος (σωστά). Εγώ λοιπόν αυτό που έχω σκοπό να κάνω είναι με μια απλή συνδρομή γυμναστηρίου, να παρέχω τόσο ένα εξοπλισμένο γυμναστηριακό χώρο αλλά και πλήρη παρακολούθηση της διατροφής των πελατών μου.

μπραβο καλη επιτυχια. ελπιζω μονο να μην ακολουθησεις την πεπατημενη γυμναστων και διατροφολογων με τα φασον προγραμματα one size fits all

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μπραβο καλη επιτυχια. ελπιζω μονο να μην ακολουθησεις την πεπατημενη γυμναστων και διατροφολογων με τα φασον προγραμματα one size fits all

Εννοείται πως όχι. Μ'αυτόν τον τρόπο κάνουν κακό στον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτο-δυσφημίζονται ένα πράμα!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Γενικά επιχειρηματικά μιλώντας, αν θες να πετύχεις πρέπει να ξέρειες αυτό που δεν ξέρουν οι άλλοι ή που και να το ξέρουν δεν το χρησιμοποιούν. Στην περίπτωση της δουλειάς μου... Όλοι ξέρουμε ότι δεν αρκεί η διατροφή για να αδυνατίσει κάποιος (σωστά). Εγώ λοιπόν αυτό που έχω σκοπό να κάνω είναι με μια απλή συνδρομή γυμναστηρίου, να παρέχω τόσο ένα εξοπλισμένο γυμναστηριακό χώρο αλλά και πλήρη παρακολούθηση της διατροφής των πελατών μου. Κάτι που τουλάχιστον στην πόλη μου (Ηράκλειο Κρήτης) δεν υπάρχει και αν υπα΄ρχει δεν το χουν διαχειριστεί-διαφημίσει σωστά.

Καλή επιτυχία να έχεις στο νέο σου εγχείρημα Λιαντίνη  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom