Νέα

Yπαρχει ζωη μετα τη Ferrari?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η Φεράρι ...
Η Πόρσε ...
Η Άλφα ...
Η Τογιότα ...
.
.
.
Το Ζάσταβα ...

;)

δηλαδη εισαι ανιδεος αμα πεις ενα αυτοκινητο με το σωστο αρθρο στο γενος αλλα γνωστικος αμα το πεις οπως λανθασμενα συνηθιζεται απο ολους στην καθομιλουμενη?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οταν εχω ηδη απαντησει πως δεν εχετε καμια σχεση με την πραγματικη ζωη και πως ολος ο κοσμος δε λειτουργει οπως φανταζεστε υστερα απο μπαφους και αυνανισμο πισω απο μια οθονη, επανερχεστε για να επειμεινετε σε κατι το οποιο δεν γνωριζετε. Περαν του οτι εχετε ξεφτιλιστει (ειμαι σιγουρος πως δε σας νοιαζει γιατι στην πραγματικη σας ζωη ειστε ακομη πιο ξεφτιλες), εχετε καταντησει και κουραστικοι για τα σοβαρα μελη του site.  Και στο κατω κατω, καλα εγω που ειμαι φαντασιοπληκτος παραμυθας δεν πηγα αφου ειναι κλειστο το συγκροτημα μετα τον Σεπτεμβριο (οπως γραφουν τα sites που βαλατε, η pamela anderson τι ειναι? ψευτρα κι αυτη που εχει αναγκη της ανανωρισης των ναυαγιων της πλατειας εξαρχειων και περιξ?  :2funny:   και ολοκληρη η VW ειναι ψευτες που μεταδιδουν αναληθεις ειδησεις μιας και ειχε κλεισει για 9 εβδομαδες το συγκροτημα περισυ μεχρι τον Δεκεμβριο για την διεθνη παρουσιαση των μοντελων της και επιμορφωση των στελεχων της? Ολοι παραμυθαδες και ψευτες και μονοι αληθινοι και ειλικρινεις , οι αποτυχημενοι κομπλεξαρες που κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο για να το παιξουν καμποσοι επι παντος επιστητου, ακομη και για θεματα τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με τους ιδιους και την αποτυχημενη ζωη τους!

οποιος θελησει να συνεχισει την ματαιη αντιπαραθεση, πρωτα θα κανει μηνυση στα περιοδικα και τις εφημεριδες που μεταδιδουν μια τοσο "ψευδη" (κατα την αποψαρα τους) ειδηδη, και μετα, εαν κερδισουν το δικαστηριο ή ανακαλεσουν τα ΜΜΕ που την μετεδοσαν , τοτε μονο θα συνεχισω την κουβεντα. Μεχρι τοτε τραβατε παιξτε με τα κουβαδακια σας

Υ.Γ. για το μελος που με προκαλεσε να βαλω φωτογραφια απο τη Bentley , το εκανα ηδη, απο που νομιζεις πεταχτηκε ο εξυπνακιας να με εγκαλεσει για το σορτς που φοραγα πρωϊνιατικα με 25 βαθμους θερμοκρασια και νταλα ηλιο μετα το jogging?  

Ε τότε σκάναρε και βάλε εδώ την απόδειξη πληρωμής για την διαμονή σου στο ξενοδοχείο.

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
μα δεν καταλαβαινεις κι ολας, δεν με ενδιαφερει να διαφημιστω σε σενα!!!! Σιγα μη καθομαι να βαζω προσωπικες φωτογραφιες φιρα παρτιδα για να εχουν να ασχολουνται και να σχολιαζουν αργοσχολα ατομα.

Ρε παπαρα Ντικ αν δεν σε ενδιαφερει να διαφημιστεις βγαλε το σκασμο τοτε!
Σκεψου δηλαδη να μην διαφημιζοσουν τοσον καιρο που μας τα εχεις πρηξει με τις αρχιδιες σου.

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Ε τότε σκάναρε και βάλε εδώ την απόδειξη πληρωμής για την διαμονή σου στο ξενοδοχείο.

Μα τι λες τωρα κι εσυ! Ολοκληρος Ρικ Ντικ και θα του ζητουσαν να πληρωσει?
Ο Παπαντρεου πληρωνε στην Ελουντα που πηγαινε? :grin:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ο rick ειναι παντογνωστης..
εδω τον βλεπετε να κανει και σερβις μονος του..

Συνημμένα

• _1280.jpg
    _1280.jpg
    113,2 KB · Εμφανίσεις: 32

skoupas

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
οταν εχω ηδη απαντησει πως δεν εχετε καμια σχεση με την πραγματικη ζωη και πως ολος ο κοσμος δε λειτουργει οπως φανταζεστε υστερα απο μπαφους και αυνανισμο πισω απο μια οθονη, επανερχεστε για να επειμεινετε σε κατι το οποιο δεν γνωριζετε.  …
Περιγράφεις τόσο γλαφυρά και με τόση ακρίβεια τον εαυτό σου και τη ζωή σου, που δεν έχω τίποτα να προσθέσω.

… Και στο κατω κατω, καλα εγω που ειμαι φαντασιοπληκτος παραμυθας δεν πηγα αφου ειναι κλειστο το συγκροτημα μετα τον Σεπτεμβριο (οπως γραφουν τα sites που βαλατε, η pamela anderson τι ειναι? ψευτρα κι αυτη που εχει αναγκη της ανανωρισης των ναυαγιων της πλατειας εξαρχειων και περιξ?  :2funny:  ....
Όλα τα δημοσιεύματα προέρχονται από την μία και μοναδική δημοσίευση στο αναφέρονται στο διήμερο 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2015 που το WESTIN RESORT λειτουργεί μιας και κλείνει πάντα στο τέλος του Νοεμβρίου.

…....μηπως και ολοκληρη η VW ειναι ψευτες που μεταδιδουν αναληθεις ειδησεις μιας και ειχε κλεισει για 9 εβδομαδες το συγκροτημα περισυ μεχρι τον Δεκεμβριο για την διεθνη παρουσιαση των μοντελων της και επιμορφωση των στελεχων της? …
Αυτό έγινε το 2014 και ήταν η μοναδική φορά που το WESTIN RESORT λειτούργησε Δεκέμβριο. Άνοιξε τα ματάκια σου και διάβασε πόσο ξεκάθαρο είναι «Η παρουσίαση αποτέλεσε αφορμή να μείνει η Costa Navarino ανοικτή, για πρώτη φορά και το Δεκέμβριο!»

… Ολοι παραμυθαδες και ψευτες και μονοι αληθινοι και ειλικρινεις , οι αποτυχημενοι κομπλεξαρες που κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο για να το παιξουν καμποσοι επι παντος επιστητου, ακομη και για θεματα τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με τους ιδιους και την αποτυχημενη ζωη τους!
Καταπληκτική περιγραφή του εαυτού σου δίνεις και πάλι.

… οποιος θελησει να συνεχισει την ματαιη αντιπαραθεση, …

Συνοψίζουμε και κλείνουμε γιατί σε αυτό το νήμα δεν βγάζεις άλλο γέλιο (Θα συνεχίσουμε στο άλλο. Σου λέει κάτι το όνομα Valentina Lashkeeva;).
ΔΗΛΩΣΕΣ πως πέρασες ένα υπέροχο διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 στο ROMANOS RESORT που ήταν αποδεδειγμένα ΚΛΕΙΣΤΟ. ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι  ένας αποτυχημένος ψεύτης.

MESSAGE DELIVERED, CASE CLOSED.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Τον skoupises απλά και ωραία..

OP
OP
RickDick

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
χα χα χα ρε σεις, σοβαρευτειτε επιτελους, εχετε καταντησει πανηγυρι!

απο τη μια απο κει που εκοβε φλεβα ο άλλος οτι το Κοστα Ναβαρινο κλεινει το Σεπτεμβριο τωρα με επιθετικο υφακι μου πετα οτι κλεινει τελος Νοεμβριου  :2funny:

απο την αλλη,τιποτενιοι ανθρωποι κρυμμενοι πισω απο ψευδωνυμα, απαιτουνε κι ολας με δεικτηκο υφακι να τους προσκομισω στοιχεια, φωτοτυπιες, αποδειξεις και καθε προσωπικο μου στοιχειο  :2funny: :2funny: και για ποιο λογο? για να πεισθουν (τα μηδενικα) οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν ειναι ρεμαλια σαν κι εκεινους  :2funny: :2funny: Ρε μηδενικα, πως την εχετε δει? εισαγγελεις? η ιερα εξεταση του site μηπως? τραβατε να σας κοιταξει κανενας γιατρος, σοβαρα το λεω και επειδη ειστε και μπατηριδες σας κανω δωρο την επισκεψη  :2funny:  :2funny: :2funny: Κατα τα λοιπα, σας συνδεω με τα αρχιδια μου  :)

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Πες μας και αλλα για την ζωή σου , τι ρολογια φοράς ? Που ράβεις τα κουστούμια σου ? Που τρως σουσι στο Τόκιο ?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
χα χα χα ρε σεις, σοβαρευτειτε επιτελους, εχετε καταντησει πανηγυρι!

απο τη μια απο κει που εκοβε φλεβα ο άλλος οτι το Κοστα Ναβαρινο κλεινει το Σεπτεμβριο τωρα με επιθετικο υφακι μου πετα οτι κλεινει τελος Νοεμβριου  :2funny:

απο την αλλη,τιποτενιοι ανθρωποι κρυμμενοι πισω απο ψευδωνυμα, απαιτουνε κι ολας με δεικτηκο υφακι να τους προσκομισω στοιχεια, φωτοτυπιες, αποδειξεις και καθε προσωπικο μου στοιχειο  :2funny: :2funny: και για ποιο λογο? για να πεισθουν (τα μηδενικα) οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν ειναι ρεμαλια σαν κι εκεινους  :2funny: :2funny: Ρε μηδενικα, πως την εχετε δει? εισαγγελεις? η ιερα εξεταση του site μηπως? τραβατε να σας κοιταξει κανενας γιατρος, σοβαρα το λεω και επειδη ειστε και μπατηριδες σας κανω δωρο την επισκεψη  :2funny:  :2funny: :2funny: Κατα τα λοιπα, σας συνδεω με τα αρχιδια μου  :)
στο κολλεγιο δεν μαθαινατε ορθογραφια ρε κακομοιρε καραγκιοζακο???

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
χθες πήγα για καφέ με τον ντεπ και μας την έπεσε η lady gaga..
ο ντεπ βαριόταν και την πήρα βόλτα με την limo μου προς death valley πλευρα, γίναμε κροκοδηλάκια από την κόκα και την σαμπάνια και με πήρε από κάτω
αυτή μόλις με είδε χάλια μου έπιασε τον πούτσο και της είπα όχι τώρα lady δεν νιώθω καλά, αλλά αυτή επέμεινε και έτσι έβγαλα τον πούτσο έξω και μου πήρε πίπα
της έβγαλα το πράσινο κολάν που φορούσε και τις έβαλα δύο δάχτυλα, μετά αυτή ανέβηκε από πάνω μου και έπιασε τον πούτσο μου και τον έβαλε στον κόλο της
ο οδηγός της λίμο έπερνε μάτι από τις κάμερες... μετά την άφησα λυπημένος στον χοτέλ της, πήγα πήρα σουβλάκια και έκατσα να τα φάω μόνος στο λόφο του χόλιγουν και μετά ρέμβασα με την πίπα μου σκεπτόμενος την ρωσική επανάσταση  :orchestra:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
χθες πήγα για καφέ με τον ντεπ και μας την έπεσε η lady gaga..
ο ντεπ βαριόταν και την πήρα βόλτα με την limo μου προς death valley πλευρα, γίναμε κροκοδηλάκια από την κόκα και την σαμπάνια και με πήρε από κάτω
αυτή μόλις με είδε χάλια μου έπιασε τον πούτσο και της είπα όχι τώρα lady δεν νιώθω καλά, αλλά αυτή επέμεινε και έτσι έβγαλα τον πούτσο έξω και μου πήρε πίπα
της έβγαλα το πράσινο κολάν που φορούσε και τις έβαλα δύο δάχτυλα, μετά αυτή ανέβηκε από πάνω μου και έπιασε τον πούτσο μου και τον έβαλε στον κόλο της
ο οδηγός της λίμο έπερνε μάτι από τις κάμερες... μετά την άφησα λυπημένος στον χοτέλ της, πήγα πήρα σουβλάκια και έκατσα να τα φάω μόνος στο λόφο του χόλιγουν και μετά ρέμβασα με την πίπα μου σκεπτόμενος την ρωσική επανάσταση  :orchestra:

Τυπε μηπως μας λες φιδια και εφαγες μπιφτεκια αντι για σουβλακια ?  :think:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Καλά ρε μαλάκες ακόμα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τον παπάρα; Εγώ σου λέω ότι είναι ο Ωνάσης. So? Είναι λιγότερο μαλάκας τώρα;
Με βάση του ύφους και του τρόπου που λέει όσα λέει αλλά και το πως μιλάει στους υπόλοιπους το λιγότερο που χρειάζεται είναι ένα ban στα δόντια.
Ο τρόπος που μειώνει και το site και τους χρήστες του είναι χειρότερος από το να έβριζε σε κάποιον την μάνα (κάτι συνηθισμένο άλλωστε διαδικτυακά) απλά.
Ένας κακομοίρης είναι που ζητάει λίγη προσοχή. Μην του την δίνεται εκεί πονάει.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλά ρε μαλάκες ακόμα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τον παπάρα; Εγώ σου λέω ότι είναι ο Ωνάσης. So? Είναι λιγότερο μαλάκας τώρα;
Με βάση του ύφους και του τρόπου που λέει όσα λέει αλλά και το πως μιλάει στους υπόλοιπους το λιγότερο που χρειάζεται είναι ένα ban στα δόντια.
Ο τρόπος που μειώνει και το site και τους χρήστες του είναι χειρότερος από το να έβριζε σε κάποιον την μάνα (κάτι συνηθισμένο άλλωστε διαδικτυακά) απλά.
Ένας κακομοίρης είναι που ζητάει λίγη προσοχή. Μην του την δίνεται εκεί πονάει.

Attention Whore.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom