block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χμμμ,λαστιχα τι βαζουμε?Τα ΄χεις ρολά πίσω και τ' ανοίγεις κάθε 100 χλμ.
χμμμ,λαστιχα τι βαζουμε?Τα ΄χεις ρολά πίσω και τ' ανοίγεις κάθε 100 χλμ.
χμμμ,λαστιχα τι βαζουμε?
στο κανει η ιδια η εταιρεια αμα το ζητησεις (και το πληρωσεις βεβαια), εγω τα εχω παρει μεταχειρισμενα αρα στρωμεναρικ
τι στρωσιμο θελει ενα τετοιο αυτοκινητο?
οταν λες μεταχειρισμενο ποσο δλδ?στο κανει η ιδια η εταιρεια αμα το ζητησεις (και το πληρωσεις βεβαια), εγω τα εχω παρει μεταχειρισμενα αρα στρωμενα
Που να ξέρει εγκώ φίλο;
Εγκώ γκύφτο, πουλάει κιλίμια.
Λάστιχα ντεν αγοράζει, κλέβει από άλλα DATSUN.
σκασε ρε φτωχομπινε γελαν και οι πετρεςστο κανει η ιδια η εταιρεια αμα το ζητησεις (και το πληρωσεις βεβαια), εγω τα εχω παρει μεταχειρισμενα αρα στρωμενα
to ferrari το ειχα παρει με 20000 χιλιομετρα, το bentley Με 45000, τι ζημια να παθει ενας κινητηρας 6 λιτρων που τον πας 99% της λειτουργιας του στο ρελαντι? Το φερραρι ηταν αλλο πραγμα και στον τροπο λειτουργιας και τον τροπο που αν παρασυρθεις ανεβαζει το κοστος συντηρησης. Δεν γνωριζω ποσο μπορει να φτασουν οι κινητηρες, αν ομως αναλογιστεις πως με καλυ συντηρηση ή με restoring υπαροχυν μοντελα 30+ ετων που κυκλοφορουν ακομα, τοτε μαλλον αντεχουνοταν λες μεταχειρισμενο ποσο δλδ?
ο κινητηρας με νορμαλ χρηση εωσ ποσο φτανει?
το ιδιο iq με τις πετρες εχεις κι εσυ αλλωστεσκασε ρε φτωχομπινε γελαν και οι πετρες
απο αυτα που ειχες ποιο ηταν το καλυτερο?to ferrari το ειχα παρει με 20000 χιλιομετρα, το bentley Με 45000, τι ζημια να παθει ενας κινητηρας 6 λιτρων που τον πας 99% της λειτουργιας του στο ρελαντι? Το φερραρι ηταν αλλο πραγμα και στον τροπο λειτουργιας και τον τροπο που αν παρασυρθεις ανεβαζει το κοστος συντηρησης. Δεν γνωριζω ποσο μπορει να φτασουν οι κινητηρες, αν ομως αναλογιστεις πως με καλυ συντηρηση ή με restoring υπαροχυν μοντελα 30+ ετων που κυκλοφορουν ακομα, τοτε μαλλον αντεχουν
τι να δωρισεις ρε μαλακασυμφωνω μαζι σου. εγω ειχα σκοπο να δωρισω ενα 5νθημερο στο 7στερο ξενοδοχειο στα εμιρατα αλλα βλεπω δεν το αξιζουν τυπε.
αυτοι χανουν.
μαγκα τελικα τι εκανες?αναβαρ?γουιστρολ?αυξητικη?τι να δωρισεις ρε μαλακα
πανε στο νταιμπουκ να πιεις κανα σφηνακι ρε καρμιρη
κανα τετοιο ferrari μεταχειρισμενο με 20000 χιλιομετρα σε κοβω να πηρες τελειωμενε φτωχομπινεto ferrari το ειχα παρει με 20000 χιλιομετρα, το bentley Με 45000, τι ζημια να παθει ενας κινητηρας 6 λιτρων που τον πας 99% της λειτουργιας του στο ρελαντι? Το φερραρι ηταν αλλο πραγμα και στον τροπο λειτουργιας και τον τροπο που αν παρασυρθεις ανεβαζει το κοστος συντηρησης. Δεν γνωριζω ποσο μπορει να φτασουν οι κινητηρες, αν ομως αναλογιστεις πως με καλυ συντηρηση ή με restoring υπαροχυν μοντελα 30+ ετων που κυκλοφορουν ακομα, τοτε μαλλον αντεχουν
σπαρτακε τι λεει ρε?ολα κλ?κανα τετοιο ferrari μεταχειρισμενο με 20000 χιλιομετρα σε κοβω να πηρες τελειωμενε φτωχομπινε
καλα μαν τα ιδια..σπαρτακε τι λεει ρε?ολα κλ?
ανεβασε το βιντεο τυπε
κανε κοπι το λινκ και μετα πειστ εδωΔεν ξέρω πως να ανεβάσω βίντεο και φωτογραφίες.
Αν θέλεις μπες στο youtube και γράψε στο search την φράση ,,φάρσα Φερεντίνου στον Παιτέρη,,.
Το ferrari ?TO Ferrari?to ferrari το ειχα παρει με 20000 χιλιομετρα, το bentley Με 45000, τι ζημια να παθει ενας κινητηρας 6 λιτρων που τον πας 99% της λειτουργιας του στο ρελαντι? Το φερραρι ηταν αλλο πραγμα και στον τροπο λειτουργιας και τον τροπο που αν παρασυρθεις ανεβαζει το κοστος συντηρησης. Δεν γνωριζω ποσο μπορει να φτασουν οι κινητηρες, αν ομως αναλογιστεις πως με καλυ συντηρηση ή με restoring υπαροχυν μοντελα 30+ ετων που κυκλοφορουν ακομα, τοτε μαλλον αντεχουν
Το ferrari ?TO Ferrari?
Υπαρχει τόσο ανίδεος άνθρωπος που λέει ΤΟ ferrari?